Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει τέτοιο μπαράκι που σου είπανε. Και επειδή το θέμα αυτό έχει ανοίξει κατά διαστήματα και άλλες φορές (γιατί προφανώς πολύ κόσμος θα ενδιαφέρονταν για τέτοιο μπαράκι!), αφού γραφτούν διάφορα άσχετα που δεν θα σε ενδιαφέρουν όπως και κανέναν άλλωστε, το συμπέρασμα θα είναι πως είναι ένας ακόμα αστικός μύθος. Milf που ψάχνονται, υπάρχουν. Όπως και πιπίνια που ψάχνονται.Αλλά δεν είναι συγκεντρωμένα κάπου που περιμένουν σε μια βιτρίνα ή με μια ταμπέλα να έρθει κάποιος να τα γαμήσει. Όπως έχουμε πει και άλλες φορές μια γυναίκα αν θέλει να γαμηθεί είναι το πιο εύκολο πράγμα να το κάνει. Γιατί να θέλει να πάει σε "ειδικό" μαγαζί και να καρφωθεί εφ'όσον μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
με τι πιτσιρικαδες πανε ρε φιλε????σιγα μην παει το milf με τον πιτσιρικα τον απενταρο!!! :jerking:αυτες κοιτανε πως και πως να γνωρισουν  κανα μαλακα χωρισμενο ρεμαλι να του φανε κανα φραγκο!!!!
ΥΓ και γω πιτσιρικας ειμαι...δε θελω κατακρισεις!!!! :dancing:

Φίλε τα περισσότερα milfόνια που κυκλοφορούν Κολωνάκι είναι χεσμένα στο τάληρο. Φρέσκια σάρκα ζητάνε λυσασμένα....

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
με τι πιτσιρικαδες πανε ρε φιλε????σιγα μην παει το milf με τον πιτσιρικα τον απενταρο!!! :jerking:αυτες κοιτανε πως και πως να γνωρισουν  κανα μαλακα χωρισμενο ρεμαλι να του φανε κανα φραγκο!!!!
ΥΓ και γω πιτσιρικας ειμαι...δε θελω κατακρισεις!!!! :dancing:

μαλάκας δεν ξέρω αν είμαι, αλλά χωρισμένο ρεμάλι ΕΙΜΑΙ! Πού ακριβώς είναι αυτά τα στέκια?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Με λυπεί το γεγονός ότι οι νεαροί του 2009 έχουν τις αναζητήσεις που είχαν οι σημερινοί 40ρηδες. Τραγικό.

Τότε, 20 χρόνια πρίν, το καταλαβαίνω την εμμονή με τα milf στέκια. Το γαμήσι ήθελε μια κάποια προσπάθεια (μεγαλύτεη από ότι σημερα, σαφώς). Αλλά σήμερα βρε παιδιά, που στη πέφτουν ακόμα και στην ουρά στην Τράπεζα, τι τα θέλετε τα θρεντ του ειδους? Βγείτε έξω και γαμήστε ελέυθερα!

ΥΓ: Εγώ πήγαινα σε ενα μπαρ στην Βουλιαγμένη, (δίπλα σε ένα σουβλατζίδικο και βίντεο κλαμπ και μεσητικό - οι παλαιοί θα ξέρουν). 40αρες παντρεμένες ή μη, φραγκατες, που στο 2ωρο μετα τα ποτά γαμούσες στο αμάξι στο ''λαιμό''. Έπαιζε ακόμα και πρίν 5-6 χρόνια. Σημερα, το βλέπω κλειστό.

POLEMARXOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0

ηταν ενα μπαρ πισω απ το χιλτον, γνωστο κυριλε μαγαζι, οποτε ειχα παει με βλεπανε σα ξερολουκουμο,

εχω καιρο να παω ομως, δε ξερω τι παιζει τωρα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει ρε παιδιά συγκεκριμένο milfόμπαρο. Κατά καιρούς γίνονται κάποια στέκια συγκεκριμένων πιτσιρικοκτόνων milf αλλά αλλάζουν μετά....

Όρεξη και καυλωμένα milf να υπάρχουν και η φάση μπορεί να κάτσει ακόμη και στην γκαντεμω-καφετέρια της γειτονιάς σας

POLEMARXOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0

στο κολωνακι παιζει πολλες, και στο central αμα αραξεις εκει το βραδακι, θα βρεις :2funny: αλλα πολυ μιλφ

ομως :2funny:

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
καλά ρε μάγκες , τι ψάχνετε να βρείτε ? καλά τα λέει ο συναγωνιστής anachron , δεν πρόκειται να βρείτε κάτι τέτοιο όπως ήταν το 80 στο Κολωνάκι , απλά όπου και να πας θα σου την πέσουν με ωραίο τρόπο αρκεί να τον καταλάβεις . Και στο Jacshon έχω κάνει παιχνίδι και στο Central και στο παλιό Dragoste . Θέληση να έχεις και να κόβει απλά το μάτι σου ! Βρωμάει σήμερα ρεεεεεεεεεε το μουνι , κέφι και χρόνο θέλει !!!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πήγαινα σε ενα μπαρ στην Βουλιαγμένη, (δίπλα σε ένα σουβλατζίδικο και βίντεο κλαμπ και μεσητικό - οι παλαιοί θα ξέρουν). 40αρες παντρεμένες ή μη, φραγκατες, που στο 2ωρο μετα τα ποτά γαμούσες στο αμάξι στο ''λαιμό''. Έπαιζε ακόμα και πρίν 5-6 χρόνια. Σημερα, το βλέπω κλειστό.

Ανακαινίστηκε! Πολύ κιτς, όμως, πια.

Πάντως, τα καλύτερα μιλφέιγ που μου έχουν προκύψει, τα γνώρισα στο ...Βασιλόπουλο. Στα βιολογικά λαχανικά.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
παλαιοτερα επαιζε τετοια φαση σε ενα κλαμπακι "ενσταση" στην πατησιων,λιγο μετα την πλατεια κολιατσου οπως ερχομαστε απο κεντρο,milf και grannies.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
παλαιοτερα επαιζε τετοια φαση σε ενα κλαμπακι "ενσταση" στην πατησιων,λιγο μετα την πλατεια κολιατσου οπως ερχομαστε απο κεντρο,milf και grannies.
Ακομα παιζει... ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kι εγω πιο πολυ για πλακα πηγα,εφυγα κατευθειαν εννοειται...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό που έχουμε συζητήσει (και διαπιστώσει) σε αντίστοιχο θρεντ για την Θεσσαλονίκη είναι ότι τέτοια μαγαζιά είναι συνήθως μύθοι, και όπου υπάρχει μια δόση αλήθειας αυτή δεν έχει καμιά σχέση μ αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Τα milfάδικα που έψαξα στην Θεσσαλονίκη αποδείχθηκαν κέντρα διασκέδασης Ω' κατηγορίας και τα milf από μετριότατα μέχρι γιαγιάδες που έμοιαζαν να έχουν βγει απ το χώμα...
Αυτά χωρίς να ξέρω τι παίζει στην Αθήνα και χωρίς να θέλω να αποθαρύνω κανέναν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα μπαρακια που πουρά ψωνιζανε τεκνα βασιζομενες στην ελληνοχριστινακη παραδοση δεν υπαρχουν πια
ηττηθηκαμε κυριοι

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Ενταση λέγεται το μαγαζί και είναι κλασικο στέκι θειαδων. Θα πρέπει να σας αρεσουν τα σκυλάδικα για να πατε εκει γιατι παίζει μόνο τετοια

Επίσης κάποτε ήταν το κλαμπ SOS πολύ κοντά με το Ενταση, καθώς επίσης και το 74 νομίζω Πατησιων με Αλεξανδρας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενταση λέγεται το μαγαζί και είναι κλασικο στέκι θειαδων. Θα πρέπει να σας αρεσουν τα σκυλάδικα για να πατε εκει γιατι παίζει μόνο τετοια

Επίσης κάποτε ήταν το κλαμπ SOS πολύ κοντά με το Ενταση, καθώς επίσης και το 74 νομίζω Πατησιων με Αλεξανδρας...
το sos ειναι στην π.αμερικης
εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα αφου κυριαρχει το πακιστανικο και αραβικο στοιχειο
το 74 δεν εχω παει αλλα μουχουν πει οτι παιζει πολυ σκυλε μεσα και τιποτα το ιδιαιτερο απο ψωνιστηρι

ektoras3006

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μην με κράξετε ρε παιδιά ... άλλος γουστάρει να πίνει,αλλος την βρήσκει με πουτανες,αλλος με χόρτα ... εγω γουσταρω μεγαλούτσικες
(οχι σαν την ακροπολη .. αλλα να ειναι οριμες να πεσουν απ' το δεντρο).
Το ερωτημα ειναι γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι που να ψαχνονται (δεν αγοραζω,ουτε πουλαω).
Ευχαριστω anyway,και αν κραξετε ... χαλαλι σας αδέρφια,δεν κραταω κακία! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :s&m_1:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Τέτοιο νόμιζα πως εννοείς

URL]]

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην με κράξετε ρε παιδιά ... άλλος γουστάρει να πίνει,αλλος την βρήσκει με πουτανες,αλλος με χόρτα ... εγω γουσταρω μεγαλούτσικες
(οχι σαν την ακροπολη .. αλλα να ειναι οριμες να πεσουν απ' το δεντρο).
Το ερωτημα ειναι γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι που να ψαχνονται (δεν αγοραζω,ουτε πουλαω).
Ευχαριστω anyway,και αν κραξετε ... χαλαλι σας αδέρφια,δεν κραταω κακία! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :s&m_1:
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την πληροφορία ,αλλά νομίζω παίζουν στο "εν πλω" προς Βούλα , αλλά δε νομίζω να παίζουν ηλικίες εκεί πάνω από 45. Μάλλον θα βρεις μεταξύ 30-45. Καλή επιτυχία και ενημέρωσε μας αν πας για το τι παίζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom