Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σεβασμος στην τριτη ηλικια!

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια γιατι δεν πατε σε κανενα club της παραλιακης να κανετε κανενα ντου σε κοριτσακια ? οσο να ναι θα εχει και καλα κομματια ! εχει απο ολες τις ηλικιες ! ολο και καποιο πουτανακι θα ειναι εκει !! απλα κανεις ντου απο παντου και σε ολες !! ολο και καποια θα κατσει !! αυτο το περι ψωνιων κλπ ειναι βλακειες...αν ειναι να τον παρει παραμασχαλα η αλλη θα τον παρει !!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια γιατι δεν πατε σε κανενα club της παραλιακης να κανετε κανενα ντου σε κοριτσακια ? οσο να ναι θα εχει και καλα κομματια ! εχει απο ολες τις ηλικιες ! ολο και καποιο πουτανακι θα ειναι εκει !! απλα κανεις ντου απο παντου και σε ολες !! ολο και καποια θα κατσει !! αυτο το περι ψωνιων κλπ ειναι βλακειες...αν ειναι να τον παρει παραμασχαλα η αλλη θα τον παρει !!

ντου απο παντου δλδ?

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ντου απο παντου να μην μεινει τιποτα!

Επισκέπτης

σημερα ερμου ειχε πολυ καλα τεμαχια ειδικα σε 20s αλλα πολυ ξινιλα στη μαπα βρε παιδι μου ελεος :S καταντανε μονες τους αποθητικες ετσι

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα μαγκες, στα εν λόγω μαγαζιά κανουν οι γκομενες καμια κινηση να την πεσουν σε αντρα η το παιζουν και εκει μυξοπαρθένες ?  επισης αν παω μονος μου εκει εχω καμια ελπιδα η θα φαίνομαι σα μαλακας ?
Όσοι εχετε παει δωστε μας τα φωτα σας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Στο εν πλω στη Βουλιαγμενη της παρασκευες βραδακι
παιζη πουρο καργα κ φορτομενο.... οσοι λατρεις των πουρο σπευσατε.. ;) ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η μόνη σωστή επιλογή μπαρ ειναι αυτό στο οποιο πηγαινω εγω.

Ουρες κανουν αι ωριμαι κυριαι προς εξυπηρέτησιν. Δεν προλαβαινω, σε λίγο θα προσλάβω και προσωπικό

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785

Ουρες κανουν αι ωριμαι κυριαι προς εξυπηρέτησιν. Δεν προλαβαινω, σε λίγο θα προσλάβω και προσωπικό

:think: :think:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Με ακολουθουν σου λεω. Οπου παω, τσουπ έρχονται.

Μερικες ειναι και μέλη του φαν κλαμπ μου οποτε ενταξει. Οι αλλες που το μαθαινουν; Ε;

Απο εδω και περα θα ποσταρω σε ποιο κλαμπ θα ειμαι ωστε τα μέλη να έρθουν να γνωρίσουν κάποιες απο τις δεκαδες ωριμες που με θελουν για το κορμι μου (να μην πω για πιπινια)

Επισκέπτης

στο γνωστο μπαρ το ''ΙΚΑ'' αναφερεσαι μαλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom