οπως κ απο το Συγγρο
ΚΑΙ αυτό καλό μαγαζί
οπως κ απο το Συγγρο
οπα κανε κρατι στα μισολογα γιατι μασ παρακολουθουν κ ιδιετερα εμενα αποπαιρνω ποσοστα κ απο εκει οπως κ απο το Συγγρο που εγραφε ο αλλος ο καμμενος στο αλλο θρεντ
ρε συ αυτες θα μας ζητανε λεφτα για τα φαρμακα!
πιον πουλο;;;κανενα προβλημα..θα τις τα τάξετε,θα γαμησετε και μετα τον πουλο.....
Στο "ένστασις" είχα πάει πριν δυό μήνες περίπου. Στην υπόγα επικρατεί η παρακμή και το κιτς σε όλο το μεγαλείο. Η κατάσταση έχει αλλάξει συγκριτικά με το παρελθόν. 'Ελληνες δεν καλό υπάρχουν. Μαζεύονται κυρίως πουρά αλλοδαπής, ανατολικής προελεύσεως και οι Έλληνες είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι 'Ελληνες πίνουν ένα ποτό και την κάνουν. Μάλλον χώρος συνεύρεσης, διασκέδασης αλλοδαπών έχει γίνει. Η ώρα ήταν αργά βέβαια. Παρατήρησα δε ότι υπήρχαν και πολλοί αλλοδαποί "ψευτοκαμάκια". Πιστεύω ότι οι κινήσεις όσων επιθυμούν να το επισκεφθούν πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς πρέπει να γίνονται και τσαμπουκάδες μεταξύ αλλοδαπών και ημεδαπών για τα μάτια των κολόγριων.
Αξίζει όμως μια επίσκεψη παρέα με κάνα δύο φιλαράκια έτσι για χαβαλέ και πλάκα.
Το "club 72" στην Πατησίων νομίζω δεν λειτουργεί καθώς το ετοιμόροπο κτίριο είχε πάρει φωτιά καθώς και ο Μπαιρακτάρης από κάτω. Δεν ξέρω μήπως το ξανά έφτιαξαν τώρα τελευταίως.
Οι παλιές καλές εποχές πάντως πάνε!!
.
στη καντινα μου...amjik εσυ που συχναζεις ???
καβαλας κ αγ. αννηςτην γνωστη στο Λαιμο ???
την γνωστη στο Λαιμο ???
στο ροδολφο παιζαν καλα σκηνικα αλλα δεν προλαβα να παω,οταν το εμαθα ειχε κλεισει,και πλεον τοχουν ριξει το κτηριο
To "ροδόλφο" ήταν μία από τα ίδια όταν λειτουργούσε. Ίσως πιό άνετος και φωτεινός χώρος. Ελληνίδες ξεπεσμένες χωρισμένες, ζωντοχήρες κτλ αλλά και απογοητευμένες επαρχιωτοπούλες που είχαν έρθει Αθήνα και ίσως να μην ήξεραν που αλλού να πάνε.. Αλλοδαπές δεν υπήρχαν ούτε στα άλλα παραπάνω. Εκει μέσα είχα κάνει μια καλή γνωριμία. Καθόμουν στο μπαρ με ένα φίλο μου. Ένα κυκλικό μικρό μπαρ όπως κατέβαινες στην υπόγα. Δίπλα μας ήταν δυό νοσοκομές όπως μας είπαν εκ των υστέρων στην ηλικία μας αλλά εμείς κολλάγαμε να τα "πούμε". Ηταν απόκριες τότε Τσικνοπέμπτη και έρχεται ένας γέρος ψιλοσουρωμένος με κάτι σερπαντίνες λόγω της ημέρας και πως κάνει με τυλίγει με την κοπέλα δίπλα μου γύρω γύρω και η γκομενίτσα άρχισε και γέλαγε. Μου λέει λοιπόν ο γέρος. Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε. Τώρα από εδώ και πέρα είναι δική σου δουλειά. Άντε να σας κεράσω κάνα ποτάκι. Κέρασε τα ποτά και έφυγε. Έτσι ανταλάξαμε τηλέφωνα με τις γκομενίτσες τότε και περάσαμε φίνα για ένα διάστημα. Ο φίλος μου θυμάμαι κόντεψε και να παντρευτεί.στο ροδολφο παιζαν καλα σκηνικα αλλα δεν προλαβα να παω,οταν το εμαθα ειχε κλεισει,και πλεον τοχουν ριξει το κτηριο