Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεω νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς εκτορα
Το Ζοναρς πανεπιστημίου παλιά συγκέντρωνε ηλικίες που ζητάς.
Εχω ένα φίλο με το ίδιο χουί με σενα. Τι μου είχε κάνει στην Πάρο  πριν 20 χρόνια δεν φαντάζεσε.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ανδρόνικος...μπαρακι στο χαλανδρι.milfατο μαγαζι.

ektoras3006

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΥΧΤΟ .... ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!
ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΠΟΥΡΟ....ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ :pipa3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην με κράξετε ρε παιδιά ... άλλος γουστάρει να πίνει,αλλος την βρήσκει με πουτανες,αλλος με χόρτα ... εγω γουσταρω μεγαλούτσικες
(οχι σαν την ακροπολη .. αλλα να ειναι οριμες να πεσουν απ' το δεντρο).
Το ερωτημα ειναι γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι που να ψαχνονται (δεν αγοραζω,ουτε πουλαω).
Ευχαριστω anyway,και αν κραξετε ... χαλαλι σας αδέρφια,δεν κραταω κακία! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :s&m_1:
υπαρχουν σχετικα θρεντς τυπε
το θεμα εχει ξανασυζητηθει χωρις μεγαλη επιτυχια

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μην με κράξετε ρε παιδιά ... άλλος γουστάρει να πίνει,αλλος την βρήσκει με πουτανες,αλλος με χόρτα ... εγω γουσταρω μεγαλούτσικες
(οχι σαν την ακροπολη .. αλλα να ειναι οριμες να πεσουν απ' το δεντρο).
Το ερωτημα ειναι γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι που να ψαχνονται (δεν αγοραζω,ουτε πουλαω).
Ευχαριστω anyway,και αν κραξετε ... χαλαλι σας αδέρφια,δεν κραταω κακία! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :s&m_1:

To υπ' αριθμον: 580.363.648.028.042.304 Θρεντακι σχετικα με μαγαζια για μεγαλες.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Καλησπέρα σε όλους,

Γνωρίζω ΄το υπάρχουν threads που κατα καιρούς έχουμε μιλήσει για μεγάλες- ώριμες κυρίες που γουστάρουν να βγάζουν τα ματάκια τους με νεαρότερους άντρες. Όμως όσο και αν εψαξα και διάβασα, το μονο που είδα ήταν κάποια threads όπου δινόντουσας κάποιες πληροφορίες του στυλ: Ναι ξέρω ΄το στο ταδε μπαρ ψαχνονται γυναικες ή πριν από 2 χρόνια που είχα πάει εκεί είδα 3 στο μπαρ να κανουν παιχνιδι κτλ κτλ .

Αν νομίζετε ότι αυτα τα threads ειναι βοηθητικά  ΟΚ παω πάσο και καλώ τους modsνα το σβήσουν αυτό το thread.

Αν όμως έχουμε πιο update πληροφορίες, συγκεκριμένα τηλεφωνα, και μέρη- μπαρ τα οποία αποδεδειγμένα έχουν αυτό που περιγράφω, τότε ίσως εδω βρούμε πιο εύκολα αυτο που θέλουμε. Δηλαδή γυναικες ωριμες (40+) που να θέλουν να παιξουν.

Άρα τηλέφωνα, μέρη, μπαρ, κλαμπς, προσφατες εμπειρίες ολα ευπροσδεκτα.

Επίσης μια παράκλιση στους mods:Μήπως...λώς μήπως θα ήταν καλύτερο τα threads που δεν έχουν ανανεωθεί (νεα posts) εδώ και 6 μήνες να σβήνονται? ώστε να ελαφρώσει το site??

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Να υποθέσω ότι κανεις δεν έχει κάποια πληροφορία να δώσει πέραν του ότι κάποια στιγμή παλιότερα στο club ΕΝΣΤΑΣΙΣ στην Πατησιών κυρίες ψαχνόντουσαν?
Αυτο μόνο ξέρω εγω. Αν κάποιος έχει καλύτερες εμπειρίες... παρακαλώ...

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
σε καθε γειτονεια υπαρχη και  μια κρυφη ''πουτανιτσα''  , η φουρναρισα , η κομωτρια , η προπατσου, η περιπτερου , και παει ακολουθως , δυσκολα θα βρεις μαγαζι πλεον που να πηγαινουν και να στεινονται  , αυτα γεινοταν πρην την ανακαλυψη του κινιτου τηλεφωνου + internet , τωρα πλεον εχουν αλλους τροπους να ''ξεσκιζονται''. . . . . 

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
πλεον δυσκολα βρισκεισ ακομα και το ενσταση στην πατησιων δεν εχει .εχω ακουσει οτι εχει κατι στο κωλονακι αλλα πρεπει να εισαι στα κολπα για να μπεισ μεσα.......

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Δεν έχετε αδικο σε οσα λετε. αλλα ουτε εμπειριες δεν υπαρχουν?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άμα το έχεις το άθλημα μάγκα, δε χρειάζεται να ξέρεις μέρη. Την πέφτεις στις 40something στο Βασιλόπουλο. Πιστεύεις ότι άμα είσαι προσεγμένος παλίκαρος και ξέρεις να φερθείς, δε θα πέσει?

Άνετα - αφού τρώνε το ίδιο φαγητό 20+ χρόνια. Κρα κάνουνε...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Άμα το έχεις το άθλημα μάγκα, δε χρειάζεται να ξέρεις μέρη. Την πέφτεις στις 40something στο Βασιλόπουλο. Πιστεύεις ότι άμα είσαι προσεγμένος παλίκαρος και ξέρεις να φερθείς, δε θα πέσει?

Άνετα - αφού τρώνε το ίδιο φαγητό 20+ χρόνια. Κρα κάνουνε...

+1000000000000!!!!!
Και να προσθέσω και κάτι που έχω καταλάβει από τη μικρή αλλά σημαντική μέχρι στιγμής πορεία μου όσων αφορά τα μιλφ. Μην κρίνετε από την εξωτερική εμφάνιση το αν η άλλη θα σας κάτσει ή όχι. Δε μιλάω για ομορφιά αλλά για προκλητικά ντυσίματα και λοιπά. Πιο εύκολα κάθονται κάτι τυπισσούλες/νοικοκυρές που ούτε καν πάει το μυαλό σου ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο παρά κάτι μιλφάρες που το μόνο που δεν έχουν κάνει είναι να κρεμάσουν στο κούτελο φωτεινή επιγραφή "Ψάχνομαι!!!!". Έκανα πρόσφατα ένα όργιο με μία γνωστή φίλου την οποία αν την έβλεπα στο δρόμο παίζει και να την πέρναγα για καλόγρια. Ωραία μεν καλόγρια δε. Κότσια και θράσος είναι το μόνο που χρειάζεται όπως σε κάθε είδους πέσιμο κατ'εμέ. Όσοι το έχετε προχωράτε. Όσοι δεν το έχουμε καθόμαστε και τον  :cum::2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom