You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 493K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Ανδρόνικος...μπαρακι στο χαλανδρι.milfατο μαγαζι.
η σελιδα στο facebook
και ο χαρτης
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.958
- Πόντοι
- 6.925
Ναι σωστά το'χα ξεχάσιε ... θα μπορύσε να ήταν "πουραρία"
ektoras3006
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΥΧΤΟ .... ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!
ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΠΟΥΡΟ....ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΠΟΥΡΟ....ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπαρχουν σχετικα θρεντς τυπεΜην με κράξετε ρε παιδιά ... άλλος γουστάρει να πίνει,αλλος την βρήσκει με πουτανες,αλλος με χόρτα ... εγω γουσταρω μεγαλούτσικες
(οχι σαν την ακροπολη .. αλλα να ειναι οριμες να πεσουν απ' το δεντρο).
Το ερωτημα ειναι γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι που να ψαχνονται (δεν αγοραζω,ουτε πουλαω).
Ευχαριστω anyway,και αν κραξετε ... χαλαλι σας αδέρφια,δεν κραταω κακία!
το θεμα εχει ξανασυζητηθει χωρις μεγαλη επιτυχια
Μην με κράξετε ρε παιδιά ... άλλος γουστάρει να πίνει,αλλος την βρήσκει με πουτανες,αλλος με χόρτα ... εγω γουσταρω μεγαλούτσικες
(οχι σαν την ακροπολη .. αλλα να ειναι οριμες να πεσουν απ' το δεντρο).
Το ερωτημα ειναι γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι που να ψαχνονται (δεν αγοραζω,ουτε πουλαω).
Ευχαριστω anyway,και αν κραξετε ... χαλαλι σας αδέρφια,δεν κραταω κακία!
To υπ' αριθμον: 580.363.648.028.042.304 Θρεντακι σχετικα με μαγαζια για μεγαλες.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
To υπ' αριθμον: 580.363.648.028.042.304 Θρεντακι σχετικα με μαγαζια για μεγαλες.
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Καλησπέρα σε όλους,
Γνωρίζω ΄το υπάρχουν threads που κατα καιρούς έχουμε μιλήσει για μεγάλες- ώριμες κυρίες που γουστάρουν να βγάζουν τα ματάκια τους με νεαρότερους άντρες. Όμως όσο και αν εψαξα και διάβασα, το μονο που είδα ήταν κάποια threads όπου δινόντουσας κάποιες πληροφορίες του στυλ: Ναι ξέρω ΄το στο ταδε μπαρ ψαχνονται γυναικες ή πριν από 2 χρόνια που είχα πάει εκεί είδα 3 στο μπαρ να κανουν παιχνιδι κτλ κτλ .
Αν νομίζετε ότι αυτα τα threads ειναι βοηθητικά ΟΚ παω πάσο και καλώ τους modsνα το σβήσουν αυτό το thread.
Αν όμως έχουμε πιο update πληροφορίες, συγκεκριμένα τηλεφωνα, και μέρη- μπαρ τα οποία αποδεδειγμένα έχουν αυτό που περιγράφω, τότε ίσως εδω βρούμε πιο εύκολα αυτο που θέλουμε. Δηλαδή γυναικες ωριμες (40+) που να θέλουν να παιξουν.
Άρα τηλέφωνα, μέρη, μπαρ, κλαμπς, προσφατες εμπειρίες ολα ευπροσδεκτα.
Επίσης μια παράκλιση στους mods:Μήπως...λώς μήπως θα ήταν καλύτερο τα threads που δεν έχουν ανανεωθεί (νεα posts) εδώ και 6 μήνες να σβήνονται? ώστε να ελαφρώσει το site??
Γνωρίζω ΄το υπάρχουν threads που κατα καιρούς έχουμε μιλήσει για μεγάλες- ώριμες κυρίες που γουστάρουν να βγάζουν τα ματάκια τους με νεαρότερους άντρες. Όμως όσο και αν εψαξα και διάβασα, το μονο που είδα ήταν κάποια threads όπου δινόντουσας κάποιες πληροφορίες του στυλ: Ναι ξέρω ΄το στο ταδε μπαρ ψαχνονται γυναικες ή πριν από 2 χρόνια που είχα πάει εκεί είδα 3 στο μπαρ να κανουν παιχνιδι κτλ κτλ .
Αν νομίζετε ότι αυτα τα threads ειναι βοηθητικά ΟΚ παω πάσο και καλώ τους modsνα το σβήσουν αυτό το thread.
Αν όμως έχουμε πιο update πληροφορίες, συγκεκριμένα τηλεφωνα, και μέρη- μπαρ τα οποία αποδεδειγμένα έχουν αυτό που περιγράφω, τότε ίσως εδω βρούμε πιο εύκολα αυτο που θέλουμε. Δηλαδή γυναικες ωριμες (40+) που να θέλουν να παιξουν.
Άρα τηλέφωνα, μέρη, μπαρ, κλαμπς, προσφατες εμπειρίες ολα ευπροσδεκτα.
Επίσης μια παράκλιση στους mods:Μήπως...λώς μήπως θα ήταν καλύτερο τα threads που δεν έχουν ανανεωθεί (νεα posts) εδώ και 6 μήνες να σβήνονται? ώστε να ελαφρώσει το site??
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Να υποθέσω ότι κανεις δεν έχει κάποια πληροφορία να δώσει πέραν του ότι κάποια στιγμή παλιότερα στο club ΕΝΣΤΑΣΙΣ στην Πατησιών κυρίες ψαχνόντουσαν?
Αυτο μόνο ξέρω εγω. Αν κάποιος έχει καλύτερες εμπειρίες... παρακαλώ...
Αυτο μόνο ξέρω εγω. Αν κάποιος έχει καλύτερες εμπειρίες... παρακαλώ...
σε καθε γειτονεια υπαρχη και μια κρυφη ''πουτανιτσα'' , η φουρναρισα , η κομωτρια , η προπατσου, η περιπτερου , και παει ακολουθως , δυσκολα θα βρεις μαγαζι πλεον που να πηγαινουν και να στεινονται , αυτα γεινοταν πρην την ανακαλυψη του κινιτου τηλεφωνου + internet , τωρα πλεον εχουν αλλους τροπους να ''ξεσκιζονται''. . . . .
aygoustinos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι να τις κανουμε τις θειτσες;;;;
τι να τις κανουμε τις θειτσες;;;;
αμα σου πεσει καμια θειτσα καβλιαρα , και κανεις το γ@μιση της ζωη σου , μετα ελα και πεσμου τι να τις κανεις της θειτσες !!!!!!!
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
αμα σου πεσει καμια θειτσα καβλιαρα , και κανεις το γ@μιση της ζωη σου , μετα ελα και πεσμου τι να τις κανεις της θειτσες !!!!!!!
Σωστος!!!!!! +++++++
Άμα το έχεις το άθλημα μάγκα, δε χρειάζεται να ξέρεις μέρη. Την πέφτεις στις 40something στο Βασιλόπουλο. Πιστεύεις ότι άμα είσαι προσεγμένος παλίκαρος και ξέρεις να φερθείς, δε θα πέσει?
Άνετα - αφού τρώνε το ίδιο φαγητό 20+ χρόνια. Κρα κάνουνε...
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Άμα το έχεις το άθλημα μάγκα, δε χρειάζεται να ξέρεις μέρη. Την πέφτεις στις 40something στο Βασιλόπουλο. Πιστεύεις ότι άμα είσαι προσεγμένος παλίκαρος και ξέρεις να φερθείς, δε θα πέσει?
+1000000000000!!!!!
Και να προσθέσω και κάτι που έχω καταλάβει από τη μικρή αλλά σημαντική μέχρι στιγμής πορεία μου όσων αφορά τα μιλφ. Μην κρίνετε από την εξωτερική εμφάνιση το αν η άλλη θα σας κάτσει ή όχι. Δε μιλάω για ομορφιά αλλά για προκλητικά ντυσίματα και λοιπά. Πιο εύκολα κάθονται κάτι τυπισσούλες/νοικοκυρές που ούτε καν πάει το μυαλό σου ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο παρά κάτι μιλφάρες που το μόνο που δεν έχουν κάνει είναι να κρεμάσουν στο κούτελο φωτεινή επιγραφή "Ψάχνομαι!!!!". Έκανα πρόσφατα ένα όργιο με μία γνωστή φίλου την οποία αν την έβλεπα στο δρόμο παίζει και να την πέρναγα για καλόγρια. Ωραία μεν καλόγρια δε. Κότσια και θράσος είναι το μόνο που χρειάζεται όπως σε κάθε είδους πέσιμο κατ'εμέ. Όσοι το έχετε προχωράτε. Όσοι δεν το έχουμε καθόμαστε και τον .
κρα κανουν η πατρεμενες , φαντασου και αυτες που ειναι χωρισμενες .......... Κ Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πιο εύκολα κάθονται κάτι τυπισσούλες/νοικοκυρές που ούτε καν πάει το μυαλό σου ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο
αυτες ειναι λυσαααααααααρες , σε γλυφουν σαν καραμελα
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου