Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς.Και είναι κ πολύ καθαρό και αρκετά ηχομονωμένο

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γεια, πριν πολύ καιρό (ίσως και δυο χρόνια) είχα συμμετάσχει σε μια συζήτηση όπου διάφορα μέλη πρότειναν μπαρ ιδανικά για γνωριμίες με ώριμες κυρίες. Θυμάμαι είχαν αναφερθεί συγκεκριμένα μαγαζιά, αλλά δεν την βρίσκω την συζήτηση πια στο forum. Anyway που λένε,έχει κανείς άποψη στο θέμα αυτό; Κάτι θυμάμαι για δυο μαγαζιά στην Πατησίων αλλά δεν θυμάμαι που στην Πατησίων και όνομα. Αν κάποιος ξέρει ας μας πει.
Ειχα παει πριν χρονια στο SOS στην Πατησιων,μπαινοντας απο Αλεξανδρας στο επομενο φαναρι που συναντας μετα απο την Αγιου Μελετιου,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα ηταν ενα υπογειο στο δεξι χερι.ΑΗΔΙΑ!!!Οπως μπηκα βγηκα :boff: :boff:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ενστασις, ημιυπόγειο κοντά στην Κολιάτσου. Cult, must been.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Απορία: απλά τυχαίνει να μαζεύονται εκεί, ή πάνε ειδικά για ψάρεμα;

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα παει πριν χρονια στο SOS στην Πατησιων,μπαινοντας απο Αλεξανδρας στο επομενο φαναρι που συναντας μετα απο την Αγιου Μελετιου,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα ηταν ενα υπογειο στο δεξι χερι.ΑΗΔΙΑ!!!Οπως μπηκα βγηκα :boff: :boff:
χεχεχε  αφου εσυ εισαι για αλλα....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ενστασις, ημιυπόγειο κοντά στην Κολιάτσου. Cult, must been.

Ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα ... δεκαετία 90+ ... το παλιό καλό εργένικο καιρό ...

Πολλά ξύδια, πολύ χαβαλέ, πολύ ψήσιμο και το χειρότερο μπάζο που έχω πηδήξει ποτέ ... (αλλα γαμώ τα άτομα σαν χαρακτήρας ...)

Θυμάται κανείς τη Μαργαρίτα, Milf που δούλευε στο μπαρ ?

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κανένας έχει πάει πρόσφατα σε κανένα από αυτά? γιατί όλοι λέτε ότι βρεθήκατε πριν χρονια. tpt πρόσφατο?

δυστυχώς δεν βρίσκω γυναικα στην ηλικία μου οποτε ψάχνω να βρω κάτι εύκολο και γρήγορο με πολύ μεγαλύτερες μου.

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κανένας έχει πάει πρόσφατα σε κανένα από αυτά? γιατί όλοι λέτε ότι βρεθήκατε πριν χρονια. tpt πρόσφατο?

δυστυχώς δεν βρίσκω γυναικα στην ηλικία μου οποτε ψάχνω να βρω κάτι εύκολο και γρήγορο με πολύ μεγαλύτερες μου.
γιατι δεν ψαχνεις μικροτερες

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Στο ενστασις θα βρεις οτι χειροτερο κυκλοφορει.....Καλυτερα μην πας...

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γιατί οι μεγαλύτερες ξέρουν καλύτερα τι θέλουν και τι όχι. οι μικρές τώρα ψάχνονται
οι μικρες ειναι καλιτερες γιατι διαμορφονονται ευκολα και επισης πεφτουν ευκολα σε παγιδες

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το θέμα είναι ότι δεν έχω καμια όρεξη να διαμορφώσω ούτε να ρίξω κάποια σε παγίδα.

akousma

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Thanks για τις απαντήσεις. Τώρα θυμήθηκα ότι στο Ενστασις στην πατησίων είχα πάει ...μετά από υπόδειξη! των συναγωνιστών του site. Αλλά όπως μπήκα βγήκα 20 λεπτά μετά διότι οι ώριμες που είχε μου φάνηκαν μάλλονα σαν βουλγαρο-ρωσίδες που κάνανε κονσομασιον παρά ελληνίδες που ψάχνονταν, δηλαδή έκανε μπαμ. Μου είχαν πεί και για ένα άλλο στην πατησίων που είχε ως όνομα τον αριθμό του επι της οδού. Δεν θυμάμαι...ελπίζω κάποιοσ συναγωνιστής να θυμάται.

kostas(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα δε με χαλανε και να ειναι ξενες ..το θεμα ειναι να ειναι καλα μουνια και να γυρευουν να γαμηθουν .... προτεινετε μερη να τα επισκεφτουμεε

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εχει πεθανει αυτη η φαση φιλε...

papasoulis

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη για κανένα τέτοιο μπαρ ξέρει κανείς τίποτα?

akousma

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εμενα δε με χαλανε και να ειναι ξενες ..το θεμα ειναι να ειναι καλα μουνια και να γυρευουν να γαμηθουν .... προτεινετε μερη να τα επισκεφτουμεε

Μα αν είναι να την πληρώσεις τότε καλύτερα να καλέσεις ένα ώριμο call girl Γιατί αυτές οι ξένες μάλλον επι πληρωμή φαινόταν να είναι. Πάντως δεν βλέπω να προτείνονται νέα μέρη σε σχέση με δύο χρόνια πριν που γινόταν ανάλογη κουβέντα στο site

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom