Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στο ροντολφο,(σινταγμα) ιπαρχουν πουρακια αλλα εχει κλεισει το εν λογο μαγαζι...πολι γελιο λεμε...!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
αφού έκλεισε τί να το κάνουμε.

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια.Που μπορω να βρω μεγαλεσ σε ηλικια  ειτε πουτανες ειτε σε μαγαζια που ψαχνονται για φορτωμα?
Αν ξερει κανεις περιμενω

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ρε παιδια κακο ειναι? οπως καποιοι γουσταρουν τις μικρες ετσι αλλοι τις μεγαλυτερες.Τελος παντων αν ξερει καποιος ας απαντησει

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αν κάνεις τον κόπο να ψάξεις λίγο στο forum με την αναζήτηση,
θα βρεις αρκετά θέματα για αυτο που ψάχνεις  ;)

Επισκέπτης
εχει ακουστει ι ολγα απο ρεμουνδου κανει καλι περοιποιισι!ειναι μιλφια!!!!πιτσιλα το καυλιαρετζο μου!!!!

Επισκέπτης
Γεια σας παιδια.Που μπορω να βρω μεγαλεσ σε ηλικια  ειτε πουτανες ειτε σε μαγαζια που ψαχνονται για φορτωμα?
Αν ξερει κανεις περιμενω
πιγαινε ενστασι ...στιν πατισιον!σκιλαδικο με πολα πουρακια οστε να δαμασεις το ατιθασο βιτσιο σου μεγαλε χιστι!!!!καλο πιτσιλισμα!!!

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
ʼρχοντα πιτσιλιστή άλλα milf που παίζουν. Η Όλγα είναι λίγο πολύ δοκιμασμένη. Βασικά απογευματινές ώρες παιδιά αν ξέρετε. Η γριά κότα έχει το ζουμί

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πατησιον?Σε ποιο υψος? Εχει παει κανεις?

theovasilis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες....εχει κανεις υποξη του...ειτε απο επμειρια ειτε απο πολυ καλη πηγη για 30αρες ή 40αρες που πληρωνουν νεουσ να τις γαμησουν...ειτε με πληρωμη..ειτε οχι..δεν με χαλαει...???
απαντηστε οσοι ξερουν..σασ παρακαλω

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
εμ! θες ΚΑΙ να γαμας ΚΑΙ να σε πληρωνουν!
μηπως θες να ειναι και ομορφες κιολας?
Πολλες τσοντες βλεπεις σαν εκεινες που εχουν θεμα τον ..."καθαριστη πισίνας που του την πεφτη η πλουσια ιδιοκτητρια της βιλας η οποια τυγχανει να ειναι ΚΑΙ κουκλαρα βυζαρου και θελει απλως ενα πηδουλο χωρις υποχρεωσεις μιας και ο αντρας της ολο την παραμελει ..."
κλπ κλπ

theovasilis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε ομορφοπαιδο δεν ειπα κατι τετοιο...μην λες οτι θες σε παρακαλω
ρωτησα αμα παιζει τιποτα....δεν ειπα για μουναρες ουτε τιποτα..και ουτε για πισινες και μαλακιες που λες

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
ρωταει κατι το παλικαρι!! μην λετε οτι σας κατεβει!!  αν χερετε αυτο που ρωταει πειτε!! κ εγω την ιδια απορια εχω... π.χ. εχω ακουσει κατι για κολωνακι...αλλα δεν ξερω λεπτομεριες....τα κολπα... ωρες...μερες... σε ποιο μερος...(καφετερια)...κ.τ.λ.... οποιος ξερει... ας πει!! :think:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
κοιτα καημο που εχουν να κανουν το "ψυχικο" σε "παραμελημενες 40αρες"!

Επισκέπτης
ρωταει κατι το παλικαρι!! μην λετε οτι σας κατεβει!!  αν χερετε αυτο που ρωταει πειτε!! κ εγω την ιδια απορια εχω... π.χ. εχω ακουσει κατι για κολωνακι...αλλα δεν ξερω λεπτομεριες....τα κολπα... ωρες...μερες... σε ποιο μερος...(καφετερια)...κ.τ.λ.... οποιος ξερει... ας πει!! :think:
στην οδό Μοσχονησίων έχει ένα καφενέ που μαζεύονται και παίζουν κουμ κάν.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι 30-ντάρες και 40-ντάρες ακόμα περνάει η μπογιά τους και βρίσκουν με μια απλή βόλτα (εξαιρούνται τα μπάζα)ξέρετε πόσα λιγούρια κυκλοφορούν;.
Αυτό που ψάχνεις πρέπει να αναφέρεται ή στα μπάζα ή σε πάνω απο 50.

Τώρα να θέλεις να πηδήξεις μπάζο πήγαινε καλύτερα σε μια οικοδομή.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
για 500 ευρο... ναι φιλε.... διοτι αυτες ειναι οι ταριφες... αν ξερεις.... :dancing:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
και μιλαμε για πανω απο 45 ....

Stories