Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
νομιζω μια απ τις καλυτερες περιπτωσεις (οχι μονο για ωριμες) ειναι οι παιδοτοποι..
αν εχεις παρει και κανενα ανηψακι σου μαζι, κανεις κονε αβερτα.... ;) ;)

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
επισης στα νοσοκομεια λητω,μητερα,ηρα.....

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μαγκες εχω διαβασει τοσες απαντησεις και απορω που δεν αναφερει κανενας το ποιο κλασικο πουρομαγαζο της Αθηνας.RODOLFO κυριοι στη Φιλελληνων στο φαναρι μετα την Ξενοφωντος δεξια στα 20 μετρα αριστερα κατεβαινεις τα σκαλακια και μπαινεις στη φωλια του πουρου

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε μου απ'οτι ξέρω αυτός ο ναός έχει κλείσει.Δεν πήγα να το επιβεβαιώσω ο ίδιος και ελπίζω να κάνω λάθος μεγάλο γιατί τέτοια μαγαζιά είναι στολίδια σε αυτή την κατηγορία(παρακμιακό τελειωμένο πουράδικο χαμηλής υποστάθμης). :)

akousma

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Στην προηγούμενη σελίδα [2] κάποιοσ ανέφερε ένα μαγαζί στο παγκράτι στο οποίο γίνετε παιχνίδι. Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες;

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εχω διαβασει τοσες απαντησεις και απορω που δεν αναφερει κανενας το ποιο κλασικο πουρομαγαζο της Αθηνας.RODOLFO κυριοι στη Φιλελληνων στο φαναρι μετα την Ξενοφωντος δεξια στα 20 μετρα αριστερα κατεβαινεις τα σκαλακια και μπαινεις στη φωλια του πουρου

αποτι εχω ακουσει για το RODOLFO και εγω εχει κλεισει αλλα εχει μεταφερθει καπου.
ξερει κανεις που ?

gimmys007

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μήπως ξέρετε από κέντρο τίποτα για τέτοια μαγαζιά

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες πηγα καστελλο και γυρισα πριν απο λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ξερω αν πηγα λαθος μερα αλλα μιλαμε το μαγαζι ειναι συνωνυμο της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΝΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!! 2 γκομενες ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! στο μπαρ και 20 παπουδες γυρω απο την barwoman!!!!!!!αισχος!!!!!!!αισχος!!!!!!!

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το καστελλο δεν ειναι αυτο διπλα στο δον κιχωτη??
αν ειναι αυτο δεν παιζει με τπτ..κι αν επαιζε θα ταν τυχαιο..εχω παει παλιοτερα..η αληθεια ειναι οτι μαγαζια για ωριμες η μη τα τελευταια 5 χρονια δεν υπαρχουν..ειναι να σου κατσει..παλιοτερα δεν ηξερες που να πρωτοπας..τωρα γαμησε τα

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Στη Θεσσαλονικη ξερει κανεις αν παιζει τιποτα??

Επισκέπτης
Αφορμή για να γράψω αυτό το θέμα (εκτός από το ουίσκι) ήταν μια παραπομπή που έβαλε άλλος συναγωνιστής για σοβαρότατο φόρουμ γυναικείου περιοδικού!

www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=450976]http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=450976[/url]

Πλάκα - πλάκα αυτό το σενάριο το έχω δει πολλές φορές τελευταία στην πραγματικότητα. Πολλούς μικρούς να τραβιούνται με σιτεμένες και τελικά να τις ... παντρεύονται! Το να πηδάς μεγαλύτερες στα 16, στα 18 , στα 20 ή και στα 24 για λίγο είναι άλλη υπόθεση και τελείως διαφορετικό είναι να τις παντρεύεσαι.

Στην Κρήτη λένε μια σχετική μαντινάδα:

Πανάθεμά με μια φορά
πανάθεμά με δέκα
κι ανάθεμαντονε το νιό
που παίρνει γρά γυναίκα!

Μάλλον συμφωνώ με τους συνθέτες της μαντινάδας! Θεωρώ χαμένους από χέρι τέτοιους γάμους και τους πιτσιρικάδες αξιοθρύνητους. Έχω παραστεί τελευταία σε αρκετούς τέτοιους γάμους.
Πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχω δει τελευταία.Π.χ. ένας 30ρης παντρεύτηκε 35άρα. Το παληκάρι είχε άγριες αγαμίες, οι μικρές τον παίδευαν, αυτή τον ξεζούμισε στα τσιμπούκια, μετά από λίγο παντρεύτηκαν. Εννοείται ότι αμέσως μετά το γάμο αυτή ήθελε παιδί κι εκεί άρχισαν τα ζόρικα. Από τις πολλές εκτρώσεις δεν της είχε μείνει και πολύ ... μήτρα, την είχαν αποξέσει όλη οι γυναικολόγοι και ο πιτσιρικάς πληρώνει σαν τρελός ...
ʼλλος 30κάτι παντρεύτηκε κι αυτός μια τελειωμένη 35άρα κι άρχισε να καλεί φίλους στο σπίτι. Όσοι φίλοι πήγαν , δεν ξαναπατάνε. Γιατί καλούσε κι η κυρά του ... γαμπρού δικούς της φίλους οι οποίοι ήταν όλοι από ΚΑΠΗ.Το παιδί έχει γίνει σούργελο σε όλους τους παλιούς γνωστούς.Κορυφαίο σουξέ σε αυτές τις ... δεξιώσεις είχε φίλος της νύφης, 60άρης νιόπαντρος!!!!!!!!

Πως το βλέπετε το θέμα; Έχετε δει νεαρούς να παντρεύονται πουρά; Τι γνώμη έχετε;

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Το εχω δει απο περιπτωσεις γνωστων και συγγενων.Τρεις περιπτωσεις και οι τρεις κατεληξαν στο διαζυγιο!Οχι οτι εγινε καμμια μανουρα βεβαια.Φορτωθηκανε και παιδια και γαμησε τα.Να ναι η αλλη 40+ και να εχει παιδι παιδι 2-3 χρονων και να ειναι λες και εχει εγγονι.Κι ο αλλος 30 ξερω γω και να βλεπει την καθετη πτωση αυτης που εβλεπε σαν θεα,να γινεται  μπακατελα,και να..  :headbang: .Απλα η γυναικα αμα σιτεψει ειναι για πεταμα,σαν ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όχι μόνο σιτεμένες να κυνηγάνε μικρούς, αλλά και μικρές πλην όμως φόλες που έχουν πάρει την κατηφόρα να λυσσάνε για μικρούς ώστε να τους κάνουν ότι θέλουν. Μερικές τους στρώνουν κιόλας να βρουν δουλειά και να κοιτάξουν σοβαρά το μέλλον ώστε να τις αποκαταστήσουν.

Σήμερα άκουσα μιά πατσαβούρα να λέει ότι δε δέχεται ο άντρας να είναι πάνω από 26 γιατί μόνο μέχρι αυτή την ηλικία μπορεί να τους κουμαντάρει και να τους κάνει ότι θέλει.

charis_78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω οτι δεν υπάρχουν στέκια πλεον. Εγω μια φορα εκανα την τυχη μου στο LOVE  στο Μικρολίμανο. 40αρα ξελυγωμένη απο την αγ.....μια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το καστελλο δεν ειναι αυτο διπλα στο δον κιχωτη??
αν ειναι αυτο δεν παιζει με τπτ..κι αν επαιζε θα ταν τυχαιο..εχω παει παλιοτερα..η αληθεια ειναι οτι μαγαζια για ωριμες η μη τα τελευταια 5 χρονια δεν υπαρχουν..ειναι να σου κατσει..παλιοτερα δεν ηξερες που να πρωτοπας..τωρα γαμησε τα

και εγω στο καστελλο που πηγα ηταν ΚΨΜ!ετσι απλα....

zigolo20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες.επιστρεφο δριμιτερος και ζιτο αν κανενας μπορεί να μου δοσει τα φοντα για το μαγαζι δον κιχοτις.που είναι,τι ιλικιες σιχναζουν κτλ κτλ.επισις ακουσα για 1 μαγαζι στο κολονακι και 1 κολπο με το πακετο τσιγαρον.εχει ακουσει κανείς τιποτα?τελος αν κσερει κανείς σε πια  καφε ξενοδοχειον πανε ζιγγολο για ψαρεμα και πος γίνεται το παιχνιδι .ευχαριστο

Επισκέπτης
Αν εννοείς το "Δον Κιχώτης" στον Πειραιά, άστο καλύτερα! Εγώ είχα καταλήξει εκεί κατά λάθος κι ενώ ουσιαστικά έψαχνα ένα άλλο μπαράκι με το ίδιο όνομα που βρισκόταν στην Καστέλα. Κωλόμπαρο είναι (αυτό του Πειραιά, όχι της Καστέλας) με κάτι τρίμπαζα 50+.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Oχι ρε φιλε γιατι χαλαστηκες??Το μαγαζακι δεν ειναι τοσο χαλια.Εχω παει πολλες φορες και το γουσταρω για τη παρειστικη μορφη του και τη μουσικη του(κοτσιρας,πυξλαξ κτλ).Το μονο ασχημο ειναι το ανυπαρκτο παρκιν.
Κατα ταλλα ειναι οκ.Για το δον κιχωτη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom