Αφορμή για να γράψω αυτό το θέμα (εκτός από το ουίσκι) ήταν μια παραπομπή που έβαλε άλλος συναγωνιστής για σοβαρότατο φόρουμ γυναικείου περιοδικού!
www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=450976]http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=450976[/url]
Πλάκα - πλάκα αυτό το σενάριο το έχω δει πολλές φορές τελευταία στην πραγματικότητα. Πολλούς μικρούς να τραβιούνται με σιτεμένες και τελικά να τις ... παντρεύονται! Το να πηδάς μεγαλύτερες στα 16, στα 18 , στα 20 ή και στα 24 για λίγο είναι άλλη υπόθεση και τελείως διαφορετικό είναι να τις παντρεύεσαι.
Στην Κρήτη λένε μια σχετική μαντινάδα:
Πανάθεμά με μια φορά
πανάθεμά με δέκα
κι ανάθεμαντονε το νιό
που παίρνει γρά γυναίκα!
Μάλλον συμφωνώ με τους συνθέτες της μαντινάδας! Θεωρώ χαμένους από χέρι τέτοιους γάμους και τους πιτσιρικάδες αξιοθρύνητους. Έχω παραστεί τελευταία σε αρκετούς τέτοιους γάμους.
Πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχω δει τελευταία.Π.χ. ένας 30ρης παντρεύτηκε 35άρα. Το παληκάρι είχε άγριες αγαμίες, οι μικρές τον παίδευαν, αυτή τον ξεζούμισε στα τσιμπούκια, μετά από λίγο παντρεύτηκαν. Εννοείται ότι αμέσως μετά το γάμο αυτή ήθελε παιδί κι εκεί άρχισαν τα ζόρικα. Από τις πολλές εκτρώσεις δεν της είχε μείνει και πολύ ... μήτρα, την είχαν αποξέσει όλη οι γυναικολόγοι και ο πιτσιρικάς πληρώνει σαν τρελός ...
ʼλλος 30κάτι παντρεύτηκε κι αυτός μια τελειωμένη 35άρα κι άρχισε να καλεί φίλους στο σπίτι. Όσοι φίλοι πήγαν , δεν ξαναπατάνε. Γιατί καλούσε κι η κυρά του ... γαμπρού δικούς της φίλους οι οποίοι ήταν όλοι από ΚΑΠΗ.Το παιδί έχει γίνει σούργελο σε όλους τους παλιούς γνωστούς.Κορυφαίο σουξέ σε αυτές τις ... δεξιώσεις είχε φίλος της νύφης, 60άρης νιόπαντρος!!!!!!!!
Πως το βλέπετε το θέμα; Έχετε δει νεαρούς να παντρεύονται πουρά; Τι γνώμη έχετε;