Να σηκωθείς φίλε μου ζιγκολό και να πας στην Γλυφάδα στην πλατεία εσπερίδων δίπλα από το κολυμβητήριο υπάρχει ένα μαγαζάκι που λέγεται Νιx....! Όποιος παλιός που πήγαινε εκεί θα το θυμάται. Εγώ είχα καιρό να παω και ψόνισα μια σαραντάρα... Πήγαμε για ποτάκι με έναν συνάδελφο μέσα και αφου ήπια δύο τεκίλες βλέπω να έρχεται ο μπαρμαν με ακόμη μία για να με κεράσει...Αλλά από που (σκέφτομαι)...Από την κυρία μου δείχνει και καθόταν απέναντι μία σαραντάρα πολύ καλή για την ηλικία της. Ε, λέω δίπλα μένω δεν γαμέται και ανταποδίδω με ένα χαμόγελο όταν και ήρθε και αφού ήπιαμε και 'ενα ποτάκι ακόμη (κερασμένο και αυτό), μου πρότεινε να πάμε σε μένα γιατί σε αυτήν κοιμόταν η αδέρφή της. με πήρε το αουντάκι της και αφού ο φίλος μου με είδε να φεύγω μαζί της, την κοπάνησε να πάει στην δικιά του. αυτό ήταν...Έκατσε έτσι η φάση και μετά αφού όλα έληξαν στο κρεββάτι μου, μου λέει "πρέπει να φύγω, χάρηκα, ελπίζω να τα ξαναπούμε"....Την άλλη μέρα στην εφημερίδα, λέω τον κολλητό μου τί μου συνέβη και άρχισε να γελάει.... Κάθε βράδυ τα ίδια και τα ίδια εκεί πέρα. Χρόνια ολόκληρα μαζεύονται "γριούλες" και κάνουν παιχνίδια με τους πιτσιρικάδες.... Για αυτό σου λέω ζιγκολό, άμα ψάχνεις αυτές είναι και φραγκάτες. Σκέψου το.