hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ETAK!!!!!!!!Τους τα εφαγε η εφορια και ξεμειναν να πληρωθουν θελουν τωρα
ETAK!!!!!!!!Τους τα εφαγε η εφορια και ξεμειναν να πληρωθουν θελουν τωρα
μας βγάζεις που μας βγάζεις τα μάτια με τα greeklishPLAKA EXETE ME KSESKONISATE KANONIKA LEME
τι επαθες τυπε μου???μας βγάζεις που μας βγάζεις τα μάτια με τα greeklish
αυτό το γαμημένο το caps lock στον κώλο σου το έχεις και κάθεσαι πάνω του.
άντε τράβα διάβασε κανένα κανόνα και μετά γύρνα να ποστάρεις.
Πες απόψε γαμώ δεν οδηγώ.OLO KAI KATI THA PIOYME KAI META STO ALKOTEST?
Πες απόψε γαμώ δεν οδηγώ.
Εσύ είσαι χειρότερος κι απ' το βόθρογιατι να τιν ρικσι χαθικαν ι μικρουλεσ ?
ψαχνω νεαρο ως 35 για 4απλο!! η μια ειναι 30 αλλα θα ειναι με μενα η αλλη ειναι 38 και θα κανει παιχνιδι με την δικια μου και τον καταλληλο συντροφο!! [size=13pt]απαραιτητη προυποθεση να μην ειναι παντρεμενος!! και ωραιο παιδι!![/size] πμ μου!!
Καλησπέρα σε όλους,
Γνωρίζω ΄το υπάρχουν threads που κατα καιρούς έχουμε μιλήσει για μεγάλες- ώριμες κυρίες που γουστάρουν να βγάζουν τα ματάκια τους με νεαρότερους άντρες. Όμως όσο και αν εψαξα και διάβασα, το μονο που είδα ήταν κάποια threads όπου δινόντουσας κάποιες πληροφορίες του στυλ: Ναι ξέρω ΄το στο ταδε μπαρ ψαχνονται γυναικες ή πριν από 2 χρόνια που είχα πάει εκεί είδα 3 στο μπαρ να κανουν παιχνιδι κτλ κτλ .
Αν νομίζετε ότι αυτα τα threads ειναι βοηθητικά ΟΚ παω πάσο και καλώ τους modsνα το σβήσουν αυτό το thread.
Αν όμως έχουμε πιο update πληροφορίες, συγκεκριμένα τηλεφωνα, και μέρη- μπαρ τα οποία αποδεδειγμένα έχουν αυτό που περιγράφω, τότε ίσως εδω βρούμε πιο εύκολα αυτο που θέλουμε. Δηλαδή γυναικες ωριμες (40+) που να θέλουν να παιξουν.
Άρα τηλέφωνα, μέρη, μπαρ, κλαμπς, προσφατες εμπειρίες ολα ευπροσδεκτα.
Επίσης μια παράκλιση στους mods:Μήπως...λώς μήπως θα ήταν καλύτερο τα threads που δεν έχουν ανανεωθεί (νεα posts) εδώ και 6 μήνες να σβήνονται? ώστε να ελαφρώσει το site??
Ερώτηση Α: Οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή?
Ερώτηση Β: Δεν είναι ξεκαθαρο όπως το γράφεις .... Να είναι ή να μην είναι ωραίο παιδί?
ουδεις αναμαρτητος!!!!
να ειναι αγιαννης style!!!!!