Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
PLAKA EXETE ME KSESKONISATE KANONIKA LEME
μας βγάζεις που μας βγάζεις τα μάτια με τα greeklish
αυτό το γαμημένο το caps lock στον κώλο σου το έχεις και κάθεσαι πάνω του.

άντε τράβα διάβασε κανένα κανόνα και μετά γύρνα να ποστάρεις.

Επισκέπτης
μας βγάζεις που μας βγάζεις τα μάτια με τα greeklish
αυτό το γαμημένο το caps lock στον κώλο σου το έχεις και κάθεσαι πάνω του.

άντε τράβα διάβασε κανένα κανόνα και μετά γύρνα να ποστάρεις.
τι επαθες τυπε μου???
ποια καριολα σε νευριασε???

mature@lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια επειδη το θεμα με ωριμες κυριες με ενδιαφερη πολυ θελω να ρωτησο στο ενταση που λετε πανε για να βρουν καπιον φισιολογικο για να γαμιθουν η ψαχνουν ζιγκολο(ψιλος,ξανθος,φετες με παλαμαρι 25 ποντους)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ξαναεπαναφερω το θρεντ αυτο μετα απο καιρο.

πως καταφερνει καποιος να ριξει μια σαρανταρα και ανω?

πως πρεπει να φερθει?

τι πρεπει να προσεξει?

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γιατι να τιν ρικσι χαθικαν ι μικρουλεσ ?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ψαχνω νεαρο ως 35 για 4απλο!! η μια ειναι 30 αλλα θα ειναι με μενα  η αλλη ειναι 38 και θα κανει παιχνιδι με την δικια μου και τον καταλληλο συντροφο!! απαραιτητη προυποθεση να μην ειναι παντρεμενος!! και ωραιο παιδι!! πμ μου!!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
μαγκες ετσι για να καταθεσω μια εμπειρία μου.....είχα βγάλει στο ζοο μια καβλίαρα πασχαλίατικα η οποία μ βγήκε 10 φορές πιο σκυλή από ότι μπορούσα να φανταστώ..............ψωνιζόταν από παντού και τελευταία της την έδινα στο νετ........μάνα χωρισμένη...............με κάβλα 100 βαθμούς και βάλε................έιχε πει 39 και ήτνα 43 αλλά ούτε για 35 στο σώμα......είχα επιστρέωψει από επαρχία Κυριακή του πάσχα και αν και δνε ήμουν του τύπου της ότνα με έιδε από κοντά σε 15 λεπτά ήτνα στα 4..μετά τον πήρε άλλη μία φο΄ρα κι μου το ξέκοψε......η γκομενα ήθλε μαιντανο....και μόλις το ξηγηθηκα λαλισε....εκει που νομζιε οτι θα ετρωγε πολυ σαλατα βεβαια την εκανα.....ευχαριστηθηκα 3 μηνες απιστυο γαμιση και δουλεμα..........και αμα λαχει τις ξαναδινω που και που....καθοτι οπως ολες αυτες ειναι χρεωμενη μεχρι τα μπυνια στις καρτς....και ακομα η μαλακισμενη τα κινητα τα φουσκωνει.....πρεπει να τις ειχα δωσει πανω απο 2 χιαλρικα στα κινητα της........ολο εκλαιγε αμα την αφηνα........τωρα το παιζει και προσβεβλημενη.......αμα λαχει ειμαι σιγουρος οτι ξανακαυεται και ασ την πληρωσω σαν 2 ct..................και γαμισι και γελιο ειναι σπανιο τσιρκο..........μου αρεσουν και οι 40αρεσ βεβαια εγω 34

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Παιχταράς είσαι!
Σε φαντάζομαι με το ένα χέρι να γράφεις στο pc και με το άλλο να παίζεις κομπολόι  :rockon:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
δνε ντρεπομαι να πω πος παιζω κατι αλλο .............οπως την βρισκει κανενας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Καλά αυτό εννοείται, το κομπολόι είναι για το διάλειμμα  :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
ψαχνω νεαρο ως 35 για 4απλο!! η μια ειναι 30 αλλα θα ειναι με μενα  η αλλη ειναι 38 και θα κανει παιχνιδι με την δικια μου και τον καταλληλο συντροφο!! [size=13pt]απαραιτητη προυποθεση να μην ειναι παντρεμενος!! και ωραιο παιδι!![/size] πμ μου!!

Ερώτηση Α: Οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή?  :think: :bounce-glasses:

Ερώτηση Β: Δεν είναι ξεκαθαρο όπως το γράφεις .... Να είναι ή να μην είναι ωραίο παιδί? :grin:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
xaxaxa δικιο εχιες ...εγω του εστειλα για δηλωσψ παρων και μονο....το μουνι του μελλοντος πρεπει να εχει τουλαχιστον 40 χρονια ηλικια!!!!!! το εχω σιγουρο οτι σε λιγα χρονια θα βλεπουμε 60αρεσ κα θα μας τρεχουνε τα σαλιαα....

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Γνωρίζω ΄το υπάρχουν threads που κατα καιρούς έχουμε μιλήσει για μεγάλες- ώριμες κυρίες που γουστάρουν να βγάζουν τα ματάκια τους με νεαρότερους άντρες. Όμως όσο και αν εψαξα και διάβασα, το μονο που είδα ήταν κάποια threads όπου δινόντουσας κάποιες πληροφορίες του στυλ: Ναι ξέρω ΄το στο ταδε μπαρ ψαχνονται γυναικες ή πριν από 2 χρόνια που είχα πάει εκεί είδα 3 στο μπαρ να κανουν παιχνιδι κτλ κτλ .

Αν νομίζετε ότι αυτα τα threads ειναι βοηθητικά  ΟΚ παω πάσο και καλώ τους modsνα το σβήσουν αυτό το thread.

Αν όμως έχουμε πιο update πληροφορίες, συγκεκριμένα τηλεφωνα, και μέρη- μπαρ τα οποία αποδεδειγμένα έχουν αυτό που περιγράφω, τότε ίσως εδω βρούμε πιο εύκολα αυτο που θέλουμε. Δηλαδή γυναικες ωριμες (40+) που να θέλουν να παιξουν.

Άρα τηλέφωνα, μέρη, μπαρ, κλαμπς, προσφατες εμπειρίες ολα ευπροσδεκτα.

Επίσης μια παράκλιση στους mods:Μήπως...λώς μήπως θα ήταν καλύτερο τα threads που δεν έχουν ανανεωθεί (νεα posts) εδώ και 6 μήνες να σβήνονται? ώστε να ελαφρώσει το site??

Ακουσα οτι στα ΚΑΠΗ κατι παιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom