αληντισσα το κωλαρακι του αβαταρ δικο σου???
Αν ειναι .... τα σπαει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αληντισσα το κωλαρακι του αβαταρ δικο σου???
Είμαι η πρόεδρος Ελλεεινίδων M/I/L/F/Αλίντισα συγκαταλέγεσαι στη εν λόγω κατηγορία και θίχτηκες?
χα....το παραδέχεσαι ότι είσαι Ελλεεινίδα δλδ/?Είμαι η πρόεδρος Ελλεεινίδων M/I/L/F/
κάργα...χα....το παραδέχεσαι ότι είσαι Ελλεεινίδα δλδ/?
και σε μενα τελευταια μου λενε πολλοι οτι εγινα ελλεεινιδα πια... καλο η κακο?κάργα...
Kαλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!και σε μενα τελευταια μου λενε πολλοι οτι εγινα ελλεεινιδα πια... καλο η κακο?
Να αρxίσεις να ανυσηχείς Ntaria μου..και σε μενα τελευταια μου λενε πολλοι οτι εγινα ελλεεινιδα πια... καλο η κακο?
με προλαβες.....Να αρxίσεις να ανυσηχείς Ntaria μου..
ΜεγαλοκαρχαρίεςΑλήθεια, τι ψάρια αρέσουν στα μιλφς?
Τυπε μου ψιλο,οπως αθεριναΑλήθεια, τι ψάρια αρέσουν στα μιλφς?
μπαα..μαλλον για μεγαλα την κοβω τη δουλεια..απο σφυριδες και πανω...Τυπε μου ψιλο,οπως αθερινα
τυπε καλαμαρια τρωνε αυτες.Αλήθεια, τι ψάρια αρέσουν στα μιλφς?
Την πρόεδρο θα ακούς.Ασε τους άλλους ..έχουν μαύρα μεσάνυχταΜπερδεύτηκα, άλλα λέει η πρόεδρος, άλλα λέει ο τύπος, άλλα λέει ο σύγγαυρος και άλλα λέει ο δάσκαλος.
Μήπως τα τρώνε όλα?
Τυπε οχι.Αθερινα μαριδακι και στην καλυτερη καλαμαρι,το μυαλο τους ειναι στο καυλι και οχι στο ψαρι.Μπερδεύτηκα, άλλα λέει η πρόεδρος, άλλα λέει ο τύπος, άλλα λέει ο σύγγαυρος και άλλα λέει ο δάσκαλος.
Μήπως τα τρώνε όλα?
συγγαυρε κι υπολοιποι σιγουρα τρωνε ΛΟΥΤΣΟ παντως!!!!!!!!Μπερδεύτηκα, άλλα λέει η πρόεδρος, άλλα λέει ο τύπος, άλλα λέει ο σύγγαυρος και άλλα λέει ο δάσκαλος.
Μήπως τα τρώνε όλα?
τυπε οταν εχουν πεινα τα τρωνε ολα γιατι ειναι παμφαγα.οταν ειναι χορτασμενες,το παιζουν επιλεκτικες και δυσκολες.αν εισαι καλος μαγειρας ομως τις δινεις σαλαμι,και νομιζουν οτι τρωνε σουσι.Μπερδεύτηκα, άλλα λέει η πρόεδρος, άλλα λέει ο τύπος, άλλα λέει ο σύγγαυρος και άλλα λέει ο δάσκαλος.
Μήπως τα τρώνε όλα?