Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
να ειναι αγιαννης style!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σέξυ και όποιος αντέξει......

Πάντως, υπάρχουν σαραντάρες, που είτε έχουν βαρεθεί τον άνδρα τους, είτε τις έχει παραμελήσει, κι έτσι κι αυτές οι δόλιες ψάχνουν για στοργή και προδέρμ....

Και όπως είχε πει στην ταινία (Θα σε κάνω βασίλισσα) ο Κωνσταντάρας...... "Πάντα θα υπάρχει κάποιος Bill....."  :o

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.829
Πόντοι
22.785

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.829
Πόντοι
22.785
"Ξέρω οτι θα γίνω κατακόκκινος όταν θα μιλήσω",
"Δεν θα μπορέσω να αρθρώσω λέξη",
ή "Τι θα γίνει αν οι άλλοι παρατηρήσουν τα χέρια μου να τρέμουν;"

Αυτές οι σκέψεις αυξάνουν το άγχος μου!!!!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ξαναεπαναφερω το θρεντ αυτο μετα απο καιρο.

πως καταφερνει καποιος να ριξει μια σαρανταρα και ανω?

πως πρεπει να φερθει?

τι πρεπει να προσεξει?
Καταρχας οταν τη συναντησει στο Βασιλοπουλο, οπως ειπαμε, να της ζητησει ταυτοτητα για να σιγουρευθει οτι ειναι ανω των 40.... :2funny:

Θα πρεπει να την ακολουθησει με προσοχη και τη στιγμη που εκεινη θα στριβει το καροτσι της απο τα λαχανικα προς τα αλλαντικα...(προσοχη στα λουκανικα) :2funny:, να την πλευρισει και να στριμωξει το καροτσι της στη γωνια.

Εκεινη θα σαστισει και ειναι σιγουρο οτι θα πεσει αυτοματα.

Προσοχη μην σπασει τα μουτρα της!!! :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Καταρχας οταν τη συναντησει στο Βασιλοπουλο, οπως ειπαμε, να της ζητησει ταυτοτητα για να σιγουρευθει οτι ειναι ανω των 40.... :2funny:

Θα πρεπει να την ακολουθησει με προσοχη και τη στιγμη που εκεινη θα στριβει το καροτσι της απο τα λαχανικα προς τα αλλαντικα...(προσοχη στα λουκανικα) :2funny:, να την πλευρισει και να στριμωξει το καροτσι της στη γωνια.

Εκεινη θα σαστισει και ειναι σιγουρο οτι θα πεσει αυτοματα.

Προσοχη μην σπασει τα μουτρα της!!! :2funny: :2funny:

θα πρεπει να χρησιμοποιησει και το ποδι να πεσει??? :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
θα πρεπει να χρησιμοποιησει και το ποδι να πεσει??? :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, για να την κρατήσει πριν πέσει. Θα πιάσουν κουβέντα πιό εύκολα κι έτσι θα σπάσει ο πάγος πιό εύκολα. (Αν δεν σπάσει το πόδι της σαραντάρας πρώτα...... :2funny:)

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και αυτο παιζει, αλλα μπορει να θεωρηθει αντικανονικο μαρκαρισμα και να δοθει πεναλτυ με κοκκινη καρτα! :2funny: :2funny:

Θα προτεινα να χρησιμοποιηθει ενα παρακειμενο χωριατικο λουκανικο, οπου ο συναδελφος κραδαινοντας το, θα μπορουσε να τρομαξει την κυρια και να πετυχει το επιθυμητο αποτελεσμα... :2funny:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Ένας γνωστός μου που δουλεύαμε μαζί σε μεγαλη αλυσίδα σουπερμαρκετ πήδαγε μια 48αρα ζωντοχηρα από τα ταμία. Μεγάλα βυζιά και νορμαλ σώμα.Παχακια λίγα για την ηλικία της και αρκετα κομψή.Γαμήσι μέτριο αλλα η πίπα της και τα βυζιά της σε απογείωναν. Μια τέτοια ψαχνω μάγκες..οποτε έχεις καυλες, όποτε στα ζαλίσει η γυναίκα σου...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ένας γνωστός μου που δουλεύαμε μαζί σε μεγαλη αλυσίδα σουπερμαρκετ πήδαγε μια 48αρα ζωντοχηρα από τα ταμία. Μεγάλα βυζιά και νορμαλ σώμα.Παχακια λίγα για την ηλικία της και αρκετα κομψή.Γαμήσι μέτριο αλλα η πίπα της και τα βυζιά της σε απογείωναν. Μια τέτοια ψαχνω μάγκες..οποτε έχεις καυλες, όποτε στα ζαλίσει η γυναίκα σου...

γαμαω μια τετοια αλλα ειναι 30αρα!! μετραει η ειμαι  :offtopic: :offtopic: :hmm:  ??

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

ολοι αυτο ψαχνουμε , αλλα που . . . .

sabotaz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Eimai polu fan twn milf k'psaxnw mpar edw stin athina opou suxnazoun tetoies kuries k malista exw akousei oti se plirwnoun gia na pas mazi tous. . .An kserete tetoia meri sas parakalw peite mou pou mporw na vrw...
euxaristw....

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγά μην σε πληρώσουμε κιόλας να μας γαμήσεις!Ανόητε!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
αληντισσα το κωλαρακι του αβαταρ δικο σου??? :sunglasses:

Stories