Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περα απο ολα αυτα ρε παιδια..επειδη ακουω οτι με το παρον θεμα συζητησης θα εχει ανεβει η πελατεια της αννας...ποιος ανθρωπος που ειναι στα καλα του ,ακουει οτι μια συνγκεκριμενη πουτανα ειναι φολα και θα ξοδεψει 20 ευρω απλα για να το επιβεβαιωσει? εγω παντως δεν θα το εκανα ^^
θα τον γαμησουν στο ξυλο ετσι και ξαναπερασει απο κει αννα και νταβαδες.....δυσκολο να εισαι μελος του μπου τελικα

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Ορέστη, μήπως μικρός διάβαζες πολλά βιβλία του συγκεκριμένου κύριου;

https://en.wikipedia.org/wiki/Leopold_von_Sacher-Masoch] [/url]

Αυτός είναι ο σκοπός του φαίνεται, να ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν για να εξασφαλίσει από νωρίς τον τίτλο του Mr. Μαλάκα.  :2funny:
ειπε η PXουλα δηλαδη ο γνωστος ΒΛΑΞ του σαιτ .....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μετά από όλα αυτά, κατάλαβα ότι το χειρίστηκα λάθος το θέμα. Κανείς δεν έμεινε τελικά στο αν είναι φολα η ψιλοφολα η Αννουλα κι αν κανει αλλα σε αυτους που γουσταρει η τις τα ακουμπάνε κι αλλα στους υπολοιπους...

οκ λοιπον, εγω τα ξαναλεω άλλη μια φορα, γιατι ξερω ότι καποιοι εχετε αποριες:

*Καυλαντιζει με τους παντες στο σαλονι πολύ αγρια, και ειδικα όταν δεν εχει δουλεια δε σε αφηνει να φυγεις. Όταν εχει πολύ κοσμο, πηγαινει παντα και καθεται στα ομορφόπαιδα...

*Αν η Άννα δε σε γουστάρει ή δεν τα χώνεις:
-ερχεται με κατεβασμένα μουτρα στο δωματιο και με υφος παρθενας
-δε σου δινει φιλια στο στηθος η στο λαιμο και περναει προφυλακτικο κατευθείαν
-σου κανει μια ατεχνη πιπα που η διαρκεια της ποικιλει από λιγα δευτερόλεπτα εως 2-3 λεπτα και σε ρωτάει αν θελεις πισωκολλητο η απο πανω (ιεραποστολικο). το cowgirl το βαριεται... αν κανεις πολλη ωρα σεξ τη βλέπεις ότι κουράζεται και σου λεει να τελειώσεις με το χερι...
-αν θελεις εσυ να κανεις, στο προσωπο σιχαινεται τα φιλια και τα χαδια, ποσο μαλλον στο στομα. στο λαιμο και στα αυτια γαργαλιέται, όπως και στα δαχτυλα. στις ρωγες επισης την ενοχλεί πολύ το πιπιλισμα και γενικα τα φιλια στο σωμα τα βαριεται. στον κωλο το θεωρει και ανωμαλια... γλειφομουνι σε αφηνει να κανεις χωρις ιδιαιτερο πρόβλημα...
-σε ολη τη διαρκεια στέκεται εντελως απαθης και μονο αν καταλαβει ότι σου αρεσει, θα αναστεναξει η θα βογγηξει...
-φευγει απο το δωματιο βιαστικα, μαλιστα δε βγαζει καν τα τακουνια αν δεν το ζητήσεις ουτε σε αφηνει να της δωσεις φιλακι στο μαγουλο, μπορει να μην πει ουτε γεια.

*Αν η Αννα σε γουσταρει τωρα:
-θα μπει χαμογελαστη στο δωματιο, πιθανο να σε αγκαλιασει, να σε χαιδεψει η να σε φιλησει στο μαγουλο.
-θα φορεσει μαλιστα και στρινγκακι για να κανει κινηση να το βγαλει (ξεχασα να το αναφερω πριν ότι αν δε σε γουσταρει δε φοραει στρινγκ πριν μπει συνηθως)
-θα αρχισει τα γλυκόλογα, θα αρχισει να σε φιλαει στο στηθος και ισως και στο λαιμο για αρκετη ωρα, θα σε αφησει να τη φιλήσεις πετακτα στο στομα αλλα όχι πολλες φορες, όχι για πολλη ωρα (όχι γλωσσοφιλα, και δεν κανει εκεινη κινηση, δυσκολα τουλάχιστον), οση ωρα τη φιλας θα σε κραταει και θα σε χαιδευει (θα συμμετεχει), θα σε αφησει να τη φιλήσεις σε λαιμο, στηθος, ποδια με την ησυχια σου χαιδευοντας, θα κλεισει και τα ματια να κανει ότι σε γουσταρει, θα σου χαιδεψει και τα μαλλια.
-θα σε αφησει να κανεις και παλι γλειφομουνι που θα δειχνει ότι της αρεσει. θα σου μιλαει και ομορφα κατά τη διαρκεια...
-στην πιπα δεν αλλαζει κατι (ισως λιγο χάιδεμα στα αρχιδια), απλα αν δει ότι γουστάρεις θα σου κανει λιγο παραπανω.
-στο σεξ θα κανει οποια σταση θελεις, αδιαμαρτύρητα, ακομα και απο πανω και για πολλη ωρα, ακομα κι αν κουραστεί που οντως κουράζεται ευκολα, και δε θα πει για χερι, εκτος πια κι αν την ξεπατωσεις τελειως, τι να πω...
-μολις τελειώσεις, θα χαμογελασει, θα ξαπλωσει διπλα σου, ισως και αγκαλια αν και γενικα δεν το προτιμα, και θα σου πιασει την κουβεντα για κατι που την απασχολει.
-μετα απο 2-3 εως 5 λεπτα, αναλογα ποσο σε συμπαθει η ποσο βαριεται να σηκωθεί, σηκώνεται, φοραει τα τακουνια αν και συνηθως δεν τα βγαζει αν δε της το ζητήσεις όπως εγω, σου δινει σταυρωτο φιλι και αγκαλια και σε αποχαιρετάει χαμογελαστα με ένα αεροφιλημα και καποιο γλυκο κοπλιμεντο που συνηθως δεν το εννοει φυσικα. -
-Μπορει και 20 λεπτα να περασουν εννοείται, να εχει κτυπησει πορτα η τσατσα, αλλα η Αννα να παραμενει λεγοντας ότι το παιδι ηταν μεθυσμενο και δεν μπορουσε. Παρολα αυτά μολις βγει, θα τον αγκαλιασει και θα τον ξαναφιλησει, θα τον ευχαριστησει πολύ που ηρθε και θα αρχισει τις αμπελοφιλοσοφίες για το σεξ, που ετσι η αλλιως δε γουσταρει με κανεναν.
-Εννοείται πως στριβοντας προς το καμαρακι, όταν δεν τη βλέπεις κανεις, στο προσωπο της εμφανίζεται η κουραση, η ξινιλα και όλα τα ασχημα αισθηματα που εχει για εμας τους Ελληνες ανεξαιρέτως...

Αυτή είναι πανω κατω η Αννα... Όλα αυτά σε μενα τα εκανε που σας λεω, απλα σε διαφορετικες φασεις... Αν κρινω απο το υφος των πελατων που μπαινανε και βγαινανε και τα χαρακτηριστικα τους, μαλλον αυτά ισχυαν για ολους...

Τι άλλο να πω;

Εμενα τουλάχιστον γλωσσοφιλα δε μου εκανε ποτε, ουτε πρωκτικο (δε ζητησα ποτε), ουτε ακαποτο(δε ζητησα αμεσα ποτε), ουτε γλείψιμο στα αρχιδια θυμαμαι αν και με περιποιηθηκε εκει γυρω καποιες φορες όταν ημασταν στα καλα μας, ειδικα όταν ηταν μαζι με τη Χριστινα ακομα...

Με τα δωρακια ενθουσιάζεται, απο κατι πολύ μικρο εως κατι πολύ μεγαλο, (πχ και με έναν αναπτηρα με το ονομα της που της πηγα ξετρελαθηκε) και είναι σιγουρο ότι αν της κανεις εστω ένα μικρο δωρο θα περασεις πολύ καλα, οσο χαλιας και να εισαι...

Γενικα να ξερετε ότι το σεξ δεν το γουσταρει, είναι πολύ συντηρητικη, θεωρει ότι το σεξ πρεπει να γινεται μια φορα τη βδομαδα και ακομα και με το αγορι της δεν κανανε την ιδια μερα πανω απο 1 φορα αν καταλαβα καλα απο αυτά που μου ελεγε...

ΕΓΩ, απο την άλλη, τη λυπηθηκα παρα πολύ όταν καταλαβα με ποσο ζορι κανει αυτή τη δουλεια, και ειλικρινα ακομα και τωρα αν ειχα λεφτα πολλα θα της εδινα για να σηκωθεί να φυγει... Δεν κανει για αυτό το επαγγελμα... Δεν εχει ιδεα τι σημαινει καυλα και όλα τα σχετικα, νομιζω είναι και φανερο. Την αγαπησα γιατι ηταν ακριβως όπως μου αρεσουν εμενα οι κοπελες, απλα ετυχε να είναι πουτανα... Ετσι είμαι σαν τυπος, κλασικος αγαπουλης και ρομαντικος... δεν εχω να πω κατι άλλο για μενα, ολοι με εχετε καταλαβει. Θα την αγαπαω παντα την Αννα, σε αντιθεση με τη Δεσποινα, γιατι δεθηκα πολύ σε ανθρωπινο επιπεδο και αυτό ηταν μεγαλο μου λαθος... Το εκμεταλλευτηκε αντι να το εκτιμήσει...

Είναι πανεμορφη, είναι γλυκια, είναι ξενερωτη, είναι πεντακαθαρη (αρωματα, μικροφοβια, σιχασιαρα), είναι κοκετα και φορα παντα τα καλυτερα και ψωνιζει τα καλυτερα. Αννα ευχαριστω για όλα, μου περασαν τα νευρα, μου περασε και η μανια με τη Φυλης, παμε για αλλα... Εισαι κωλοχαρακτηρας, αυτή εισαι, αλλα σε αγαπησα γιατι είμαι μαλακας και κοιταω μονο την εμφανιση εντελει...

Τωρα που ειπα αυτά που ηθελα, μπορει καποιος να μου πει πως κλειδωνει αυτό το κωλοθεμα να τελειώνουμε; θα αρχισω να το ψαχνω μονος μου... :grin:

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Είσαι ομορφόπαιδο τύπε; Πιστεύεις σαν άντρας της αρέσεις;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Είσαι ομορφόπαιδο τύπε; Πιστεύεις σαν άντρας της αρέσεις;

της αρεσα αλλα λιγο... καποτε... τωρα όχι πια... της είμαι αδιάφορος πλεον...

σιγουρα υπαρχουν αλλοι που της αρεσαν 10 φορες παραπανω απο εμενα σαν εμφανιση.

μου το ειχε πει βασικα, "εχεις ωραιο προσωπο, ωραια μαλλια, εισαι ψηλος αλλα τι να το κανω, δεν εισαι γυμνασμένος, το σωμα σου δεν είναι καθολου σφικτο".

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
της αρεσα αλλα λιγο... καποτε... τωρα όχι πια... της είμαι αδιάφορος πλεον...

σιγουρα υπαρχουν αλλοι που της αρεσαν 10 φορες παραπανω απο εμενα σαν εμφανιση.

μου το ειχε πει βασικα, "εχεις ωραιο προσωπο, ωραια μαλλια, εισαι ψηλος αλλα τι να το κανω, δεν εισαι γυμνασμένος, το σωμα σου δεν είναι καθολου σφικτο".
Την κοιλια της δεν την βλεπει προφανώς  :2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Την κοιλια της δεν την βλεπει προφανώς  :2funny:

α σε παρακαλω, εχει αδυνατισει τωρα...

και εχει ξεκινησει gym απο αρχες Δεκεμβρη! Νομιζω εχει σφιξει λιγο οντως...

τεσπα, "άλλο εγω, εγω είμαι γυναικα" ηταν η απαντηση τοτε, καλοκαιρακι μιλαμε...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

τεσπα, "άλλο εγω, εγω είμαι γυναικα" ηταν η απαντηση τοτε, καλοκαιρακι μιλαμε...
Δεν την έβαλες όταν έπρεπε στη θέση της και να τα αποτελέσματα! τί πάει να πεί είναι γυναίκα? πόρνη είναι και οφείλει να προσέχει τί τρώει και να γυμνάζεται..αλλά είναι τυχερή (όπως και άλλα στουντιοστριποκωλομπαροκόριτσα) που γενικά ο ΄νεοέλλην είναι μπαζόφιλος και βρίσκουν και τα κάνουν..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

εντελως φιλικα, θα σε συμβουλευα να μην ξαναπατησεις σ αυτην, αν θες να βρεις την "υγεια σου" (σχετικο κι αυτο, αλλα λεμε...)
μονο ετσι θα ξεκολλησεις

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τύπε αποσύρθηκες από το χώρο ή είσαι ακόμα διαθέσιμος να ερωτευτείς κοπέλα της δουλειάς;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Είναι πανεμορφη, είναι γλυκια, είναι ξενερωτη, είναι πεντακαθαρη (αρωματα, μικροφοβια, σιχασιαρα), είναι κοκετα και φορα παντα τα καλυτερα και ψωνιζει τα καλυτερα. Αννα ευχαριστω για όλα, μου περασαν τα νευρα, μου περασε και η μανια με τη Φυλης, παμε για αλλα... Εισαι κωλοχαρακτηρας, αυτή εισαι, αλλα σε αγαπησα γιατι είμαι μαλακας και κοιταω μονο την εμφανιση εντελει...

Τύπε ΕΥΓΕ! ΓΑΜΑΣ ώς μορφή, στεγνά είσαι μεταμοντέρνος*. Βγάζεις τρελή 80ίλα, ό Στάθης Ψάλτης θά ενσάρκωνε τέλεια τήν ιστορία σου στά ντουζένια του. :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/ela_na_gumnothoume_ntarlingk_-_002.jpg[/img[/URL]]

*Ό μεταμοντερνισμός τείνει να αναφέρεται σε μία πολιτισμική, πνευματική ή δημιουργική κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται από έλλειψη ιεραρχίας και οργανωμένης δομής, η έκφανση της οποίας συνίσταται σε εξαιρετική περιπλοκότητα, αντίφαση, ασάφεια, ποικιλομορφία, διασυνδετικότητα ή διαναφορικότητα, συχνά με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατός ο διαχωρισμός μεταξύ της ίδιας και της παρωδίας της.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λύστε μου μία απορία. Αυτή η Άννα τι επίπεδο είναι εμφανισιακά? Υποψιάζομαι ψιλοπατσαβούρα πάντως.

αντικειμενικα, πολύ ομορφο προσωπο, μελαχρινη, κλασικη ρουμανοφατσα, πολύ μετριο σωμα (αγυμναστη, λιγο πλαδαρη, 2αρι πεσμενο στηθος, μικρος κωλος) αν λαβει κανεις υποψιν ότι είναι 20 χρονων, αδυνατουλα.

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Λύστε μου μία απορία. Αυτή η Άννα τι επίπεδο είναι εμφανισιακά? Υποψιάζομαι ψιλοπατσαβούρα πάντως.
μελαχρινή, με κοντά ίσια μαλλιά ύψος ώμων, αλλά όχι άσχημη φάτσα, σίγουρα έχει σχέσης με την αθηναική ζυθοποιία, στην βάρδια της συνήθως η τσατσά ανέφερε οτι είμαστε μέχρι τις 8 το πρωί 

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τύπε αποσύρθηκες από το χώρο ή είσαι ακόμα διαθέσιμος να ερωτευτείς κοπέλα της δουλειάς;

τυπε αποσυρθηκα γενικα από τα μπουρδελα, αλλα αν σου πω ότι στα επομενα 2 χρονια αποκλειεται να ξαναερωτευτω κοπελα της δουλειας, θα είμαι ψευτης...

όλα πιθανα είναι σε αυτή τη ζωη...

εκτος αν γινει κατι να με ταρακουνησει πραγματικα... (ισως ένας αληθινος ερωτας εκτος χωρου)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μελαχρινή, με κοντά ίσια μαλλιά ύψος ώμων, αλλά όχι άσχημη φάτσα, σίγουρα έχει σχέσης με την αθηναική ζυθοποιία, στην βάρδια της συνήθως η τσατσά ανέφερε οτι είμαστε μέχρι τις 8 το πρωί   

ναι παραπατάει λιγο σα μεθυσμενη, αλλα μαλλον από τη νυστα είναι... δεν πινει αλκοολ νομιζω, καπνιζει και πινει redbull. 8.30 φευγουν γιατι είναι δραχμοφονιάδες και οι 2... Τον Ιουνιο σχολαγαν 7, καποια στιγμη το κανανε 8, και από Σεπτεμβρη 8.30 με 9 παρα, παρακαλω!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
και δε φοβασαι τα παιδιά του μαγαζιού; ανέφερες ότι δε τους ήσουν και πολύ αγαπητός.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ζει ακομα ο πιρφορος?  :jerking:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
ναι παραπατάει λιγο σα μεθυσμενη, αλλα μαλλον από τη νυστα είναι... δεν πινει αλκοολ νομιζω, καπνιζει και πινει redbull. 8.30 φευγουν γιατι είναι δραχμοφονιάδες και οι 2... Τον Ιουνιο σχολαγαν 7, καποια στιγμη το κανανε 8, και από Σεπτεμβρη 8.30 με 9 παρα, παρακαλω!
το σχόλιο για την Αθ.Ζυθ το έκανα καθαρά για την κοιλία της και μόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom