οκ...
λοιπον, παραμονη πρωτοχρονιας (1-2 μερες πριν), τσακωνομαστε αρχικα επειδη την πηρα τηλ εν ωρα εργασιας, την επομενη παω νωρις, 12 η ωρα που επιανε δουλεια (την τσατιζει οταν παω νωρις). γινοταν της πουτανας... (30 Δεκεμβριου μαλλον)
μπαινω πρωτος στο δωματιο αλλα περνανε ορδες απεξω και τους καυλαντιζει αγρια... κανει 2 δωματια και συνεχιζει το καυλαντισμα στο σαλονι χαλαρα...
περιμενω σαν μαλακας (ειμαι κιολας) γυρω στα 30-40 λεπτα και ενω μετα το 1ο δωματιο που εκανε εχω ειδοποιησει οτι βιαζομαι να φυγω...
τελικα μολις μπαινει στο 2ο δωματιο, ζηταω το 20αρικο πισω και φευγω...
τσατιστηκε βεβαια, αλλα τουρμπο εγινε την επομενη μερα που πηγα στη μαρια την κοντη και εκεινη μου ειπε οτι με λεει μαλακα κλπ κλπ και το ειπα στην αννα και εγινε της πουτανας στα μαγαζια εκεινη την ημερα!
μιλησαμε στο τηλ με την αννα με ειπε πρωτη φορα μαλακα, εγινε χαμος, μου ειπε να μην ξαναδει και να μην ξαναπαω ποτε γιατι θα με πλακωσει στο ξυλο!
τελικα μετα απο 10 μερες της πηρα ενα πανακριβο μπουφαν calvin klein και της ζητησα συγγνωμη...
τελικα με δεχτηκε και ηταν βεβαια απολυτα τυπικη... με πολυ ζορι...
ε μετα απο λιγες μερες διαβασα την κριτικη του νασουλη, της την ειπα, παλι τσατιστηκε, δε με δεχτηκε να μπω, μεχρι που εδωσα εξτρα 20αρικο...
αλλα μετα ανεβασα την αλλη κριτικη και μου ειπε αν δεν την κατεβασω δε με ξαναδεχτηκε.
την κατεβασα και μολις την κατεβασα την πηρα και μου ειπε να μην ξαναπαω για λιγο καιρο.
και ξαναμιλησαμε μετα και το ξανασκεφτηκε και μου ειπε καλυτερα να μην ξαναπαω, να μη με πλακωσει και το αφεντικο... και καλα...
ποσο πιο αγαπουλιστικη;
νομιζω οτι εδω καπου πρεπει να το κλεισουμε, ετσι;