Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Άρα τύπε γλυφομούνι, γλυφοκωλάδα, ακάποτο τσιμπούκι και γλωσσόφιλα. ΟΚ δεν είναι κάτι παραπάνω από το στάνταρτ. Να βάλλω και πρωκτικό για το κάτι παραπάνω; Ως εκεί. Δεν θα το αποκαλούσα λοιπόν κάτι το ιδιαίτερο και το προσωπικό.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

εισαι εκτος θεματος!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παιδια θα μου κανει καποιος μια χαρη;

θα παει στην Αννα καποιος να της ανοιξει ενα λογαριασμο απο το κινητο της, αν θελει, να της το προτεινει τελος παντων, ξερει πως το κανει αυτη η καποιος του μαγαζιου, να της αναφερει για αυτο το θρεντ κλπ κλπ.

σα διαφημιση πειτε της, να αποκτησει σασπες οπως περσι με τη Δεσποινα.

το αναλαμβανει καποιος να μας απαντησει μεχρι αυριο;

beverly ισως;

αστο καλυτερα κρατα αποστασεις απο νταβατζακους της συμφορας...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

εισαι εκτος θεματος!

Δηλαδή τι εκτός θέματος; Ποδολαγνεία; Υποταγή; Μήπως τελικά η σχέση σας απλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο; Πως ξέρεις ότι είχατε ειδική σχέση;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δηλαδή τι εκτός θέματος; Ποδολαγνεία; Υποταγή; Μήπως τελικά η σχέση σας απλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο; Πως ξέρεις ότι είχατε ειδική σχέση;

ειχαμε ειδικη σχεση σε ψυχικο επιπεδο...

ειπα οτι ειχαμε φιλικη σχεση, τι δεν καταλαβες;

δηλαδη μιλαγαμε για καποια προσωπικα θεματα...

το σεξ ηταν απλο, τρυφερο... ετσι κι αλλιως εγω ετσι ειμαι...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καλά άμα είναι να θυμώνεις να τη σταματήσουμε εδώ την κουβέντα μας.

λεφτά αν είχες περισσότερα, πιστεύεις θα σε παντρευότανε;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να πώ και κάτι ψιλοάσχετο:
πήγα τις προάλλες στο μετάξι
και μια πουτανίτσα δεν δέχτηκε έναν πάκη στο δωμάτιο
όχι γιατί είναι βρώμικος ή επειδή την γαμούσε σα ζώο
αλλά επειδή της έλεγε συνέχεια "σ'αγαπώ , σ'αγαπώ , παντρέψου με σε παρακαλώ"
ήταν πιρφορεστοπάκης δηλαδή ... :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλά άμα είναι να θυμώνεις να τη σταματήσουμε εδώ την κουβέντα μας.

λεφτά αν είχες περισσότερα, πιστεύεις θα σε παντρευότανε;

αν ειχα πολλα λεφτα, λογικα ναι...

ετσι σκεφτονται οι ρουμανες πιστευω...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εξωγήινοι ήταν που μπήκαν με τη μορφή σπυριών στο μουνί της Μαρίας....

:2funny:

οντως ετσι;

αυτό υποθετω και γω, όταν γινεται ντορος και κακος να είναι, λογικο είναι να πλακωνουν ολοι από περιεργεια...

και οσοι την ειχαν δει και δεν την ειχαν παρει, και οσοι δεν την ειχαν δει καν γιατι μεταξουργιωτες  στουντιακηδες κλπ κλπ θα πηγαν να δουν ποια είναι τελος παντων αυτή η κοπελα και λογικα θα περασανε...

α ρε αννα σε εφτιαξα παλι... σου αναπληρωσα τα χαμενα 20αρικα μου με το παραπανω...

εν τω μεταξυ στα τελευταια μηνυματα που ανταλλάξαμε προχθες, η κατασταση ηταν διφορουμενη:

από τη μια μου ελεγε "με κατεστρεψες" επειδή πηγαιναν και την εβριζαν, μετα για να με πικαρει μου ελεγε ότι ερχεται πολυς κοσμος και περναει... και τα 2 ισχυουν...

Για την Άννα μπορεί και να ισχύει αυτό. Μπορεί να της έφερες πελατεία. Τη Μαρία όμως την κατέστρεψες με αυτά που έγραψες. Και το έκανες γιατί κακολόγησε την Άννα. Έτσι είναι ο ερωτευμένος. Αν πεις κάτι άσχημο για εκείνη που αγαπάει, ακόμα κι αν το κάνεις για το καλό του, γίνεσαι θανάσιμος εχθρός του. Θα σε εκδικηθεί με λύσσα!

Ορέστη είσαι ένα τρελό φορτηγό, με τα φρένα σπασμένα, που λέει και το τραγούδι, και τρέχεις σε μια τρελή πορεία εκδίκησης!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καμια σχεση!

δεν ειχα καμια προθεση να επιτεθω στη μαρια για θεματα υγειας.

ειπα οτι ενδεχομενα ειχε κατι στο μουνι της μεσα, κακως ειπα τη λεξη κονδυλωματα μαλλον.

πειτε το απο βλακεια...  :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καμια σχεση!

Αν δεν το έκανες συνειδητά, το έκανες ασυνείδητα. Μίλησε άσχημα για την Άννα και κάτι βαθιά μέσα σου τη μίσησε.

Ελπίζω να έχεις καταλάβει τη ζημιά που της έκανες...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αν δεν το έκανες συνειδητά, το έκανες ασυνείδητα. Μίλησε άσχημα για την Άννα και κάτι βαθιά μέσα σου τη μίσησε.

Ελπίζω να έχεις καταλάβει τη ζημιά που της έκανες...

η συγκεκριμενη κοπελα πρεπει να προσεχει γενικως τι κανει...

δε με απασχολει παντως, αν ειναι καθαρη, δεν εχει να φοβηθει κατι...

για πολλες γραφονται και μετα απο λιγο καιρο ξεχνιεται...

εσυ εχεις καποιο θεμα με τη συγκεκριμενη κοπελα ειδικα;  :think:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
καμια σχεση!

ειπα οτι ενδεχομενα ειχε κατι στο μουνι της μεσα, κακως ειπα τη λεξη κονδυλωματα μαλλον.

πειτε το απο βλακεια...  :think:
Εντόπισες κάτι ύποπτο? Προφανώς ναι. Το τί είναι δε μπορείς να ξέρεις. Καλά έκανες και το ανέφερες. Οι άλλοι που αναφέρουν μυρωδιές, σπυριά και λοιπά δεν κάνουν κακό στις κοπέλες? Μη σου δημιουργούν ενοχές άδικα..

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οκ...

λοιπον, παραμονη πρωτοχρονιας (1-2 μερες πριν), τσακωνομαστε αρχικα επειδη την πηρα τηλ εν ωρα εργασιας, την επομενη παω νωρις, 12 η ωρα που επιανε δουλεια (την τσατιζει οταν παω νωρις). γινοταν της πουτανας... (30 Δεκεμβριου μαλλον)

μπαινω πρωτος στο δωματιο αλλα περνανε ορδες απεξω και τους καυλαντιζει αγρια... κανει 2 δωματια και συνεχιζει το καυλαντισμα στο σαλονι χαλαρα...

περιμενω σαν μαλακας (ειμαι κιολας) γυρω στα 30-40 λεπτα και ενω μετα το 1ο δωματιο που εκανε εχω ειδοποιησει οτι βιαζομαι να φυγω...

τελικα μολις μπαινει στο 2ο δωματιο, ζηταω το 20αρικο πισω και φευγω...

τσατιστηκε βεβαια, αλλα τουρμπο εγινε την επομενη μερα που πηγα στη μαρια την κοντη και εκεινη μου ειπε οτι με λεει μαλακα κλπ κλπ και το ειπα στην αννα και εγινε της πουτανας στα μαγαζια εκεινη την ημερα!

μιλησαμε στο τηλ με την αννα με ειπε πρωτη φορα μαλακα, εγινε χαμος, μου ειπε να μην ξαναδει και να μην ξαναπαω ποτε γιατι θα με πλακωσει στο ξυλο!

τελικα μετα απο 10 μερες της πηρα ενα πανακριβο μπουφαν calvin klein και της ζητησα συγγνωμη...

τελικα με δεχτηκε και ηταν βεβαια απολυτα τυπικη... με πολυ ζορι...

ε μετα απο λιγες μερες διαβασα την κριτικη του νασουλη, της την ειπα, παλι τσατιστηκε, δε με δεχτηκε να μπω, μεχρι που εδωσα εξτρα 20αρικο...

αλλα μετα ανεβασα την αλλη κριτικη και μου ειπε αν δεν την κατεβασω δε με ξαναδεχτηκε.

την κατεβασα και μολις την κατεβασα την πηρα και μου ειπε να μην ξαναπαω για λιγο καιρο.

και ξαναμιλησαμε μετα και το ξανασκεφτηκε και μου ειπε καλυτερα να μην ξαναπαω, να μη με πλακωσει και το αφεντικο... και καλα...

ποσο πιο αγαπουλιστικη;

νομιζω οτι εδω καπου πρεπει να το κλεισουμε, ετσι; :think:

σ εχει βαρεσει η μοναξια στον εγκεφαλο

κοψε τις πουτανες και τους ερωτες, βρες κανα δυο νορμαλ καθημερινες γυναικες για φιλες και τιποτα παραπανω και τα λεφτα που μοιραζεις γυρω γυρω για "δωρα" δωστα σε καποιον να σου τραβαει δυο φαπες οποτε πας να κανεις μαλακια οπως το να αρχισεις παλι να "ερωτευεσαι" φιλες. Αλλιως σε βλεπω γραμμη για το Δαφνι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μη σου δημιουργούν ενοχές άδικα..

Δε μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά του Ορέστη. Έγραψε πολλά για τη Μαρία. Όχι μόνο για τα υποτιθέμενα κονδυλώματα. Πολλά που έβγαζαν εχθρότητα. Ορέστη δεν είναι εχθρός σου όποιος πει κάτι άσχημο για την Άννα.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ορεστη ειναι απλο.οταν σου τελειωσουν τα λεφτα θα σταματησεις με τις πυρφοριες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Εγω σου το λεω απο την αρχη χωρις να χρειαζεται να διαβασω την υπολοιπη ιστορια...
εισαι μαλακας,μουνοδουλος και ανικανος να βρεις μια νορμαλ γυναικα και κανεις δωρα στις πουτανες για να τυχεις καλυτερης μεταχειρισης...
αξιολυπητος και αντε αυτοκτονα...αυτα...
εκτος απ τα μπινελικια και τα περι αυτοκτονιας...συμφωνω

ελπιζω τουλαχιστον να μην το συνεχισεις, γιατι εχω την εντυπωση πως μεσα σου ακομα σε καιει ;)
τυπε (Ορεστη) ξεκολλα το μυαλο σου

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Το θεμα τυπε ειναι να κοψει το πιρφορισμα με ΠΟΥΤΑΝΕΣ, οχι να συνεχισει με αλλη ρατσα..
Οσο "πονηρη" ειναι μια γυφτορουμανα πουτανα, αλλο τοσο ειναι και μια Ρωσιδα/Ουκρανιδα κλπ κλπ
Δε λεω και γω εχω καυλαντισει με πουτανες μπας και τις γαμησω τσαμπα, αλλα δεν εχω δωσει ουτε ενα ευρω παραπανω..
Αν μου κατσε φαση εχει καλως, αν οχι αντε γεια  :cum:
Ετσι!!!

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
περα απο ολα αυτα ρε παιδια..επειδη ακουω οτι με το παρον θεμα συζητησης θα εχει ανεβει η πελατεια της αννας...ποιος ανθρωπος που ειναι στα καλα του ,ακουει οτι μια συνγκεκριμενη πουτανα ειναι φολα και θα ξοδεψει 20 ευρω απλα για να το επιβεβαιωσει? εγω παντως δεν θα το εκανα ^^

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom