- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
να σβηστει το θρεντ γιατι βαρεθηκα;
και κανει και καλο στην αννα τελικα ρε πουστη μου
Τύπε μου θέλω να μας γράψεις μία ιστορία απόλυτης αγαπουλίασης να εξιλεωθούμε όλοι μας.
εσένα κανονικά πρέπει να σου απαγορέψουν την είσοδο στο σάιτ.να σβηστει το θρεντ γιατι βαρεθηκα;
Έχει πολλά κεφάλαια και θα ήθελα να τα μοιραστώ με τους συναγωνιστές του σάιτ για να κοροιδεύουν οι παλιοί και να προσέχουν οι καινούριοι...
Ήθελα να'ξερα ποιός κακοήθης της το είπε αυτόαπλα αυτινης της εχουνε μαθει από μικρη ότι οι ανδρες και ειδικα οι ελληνες είναι μαλακες και δεν πρεπει να τους εμπιστευεται, είναι απλα αντικείμενα εκμεταλλευσης...
ως θεματοθετης μπορεις να το κλειδωσειςνα σβηστει το θρεντ γιατι βαρεθηκα;
Υποθέτω ότι έχετε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση του σεβάσμιου μέλους ,του συγκεκριμένου ιστοτοπου, Κυρίου Πυραύλου...
Συγχαρητήρια λοιπόν για την ανάληψη των καθηκόντων σας...
Θα ήθελα ολοψύχως να σας ευχηθώ "και εις ανώτερα " αλλά η θέση σας αυτή δεν προοιωνίζει καποια θετική ανέλιξη-εξέλιξη περί του ατόμου σας...
Αντιθέτως μάλιστα...
Οπότε συνεχισθε απρόσκοπτα την αιώρησή σας στην Πυραυλική στρατόσφαιρα...
Εγώ πάλι δεν υποθέτω. Είμαι βέβαιος ότι συνεχίζετε να προσεγγίζετε το θέμα σουρεαλιστικά, προσπαθώντας και πάλι να στρέψετε επάνω σας την προσοχή.
Πλήν όμως ασκώντας αυτήν την "τέχνη" εγκλωβίζεσθε στις δομές του ατομικισμού, που αποτελεί άλλωστε τον θεμέλιο λίθο της κουλτούρας του ορθολογικού μπορντελόβιου στο βιομηχανικό καπιταλισμό.
Να γνωρίζετε πάντως, ότι αυτή η "τέχνη" είναι τόσο εξατομικευμένη που υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια να οργανωθεί συλλογικά στη βάση ιδιωτικών αποκαλύψεων, ούτως ώστε να πλήξει καίρια την μπορντελική κοινότητα.
Τύπε μου θέλω να μας γράψεις μία ιστορία απόλυτης αγαπουλίασης να εξιλεωθούμε όλοι μας.
Το ματσάκι είναι μονότερμα. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι λέει και η Άννα για όλα αυτά και πως θα περιέγραφε αυτή τα όσα έγιναν από τη δική της μεριά.
Και όταν βγαίνατε αγορίνα τι παιζόταν; Ήταν άνετη μαζί σου; Αφηνόταν; Σε μετρούσε που λέμε να δει αν της κάνεις;
οκ...
λοιπον, παραμονη πρωτοχρονιας (1-2 μερες πριν), τσακωνομαστε αρχικα επειδη την πηρα τηλ εν ωρα εργασιας, την επομενη παω νωρις, 12 η ωρα που επιανε δουλεια (την τσατιζει οταν παω νωρις). γινοταν της πουτανας... (30 Δεκεμβριου μαλλον)
μπαινω πρωτος στο δωματιο αλλα περνανε ορδες απεξω και τους καυλαντιζει αγρια... κανει 2 δωματια και συνεχιζει το καυλαντισμα στο σαλονι χαλαρα...
περιμενω σαν μαλακας (ειμαι κιολας) γυρω στα 30-40 λεπτα και ενω μετα το 1ο δωματιο που εκανε εχω ειδοποιησει οτι βιαζομαι να φυγω...
τελικα μολις μπαινει στο 2ο δωματιο, ζηταω το 20αρικο πισω και φευγω...
τσατιστηκε βεβαια, αλλα τουρμπο εγινε την επομενη μερα που πηγα στη μαρια την κοντη και εκεινη μου ειπε οτι με λεει μαλακα κλπ κλπ και το ειπα στην αννα και εγινε της πουτανας στα μαγαζια εκεινη την ημερα!
μιλησαμε στο τηλ με την αννα με ειπε πρωτη φορα μαλακα, εγινε χαμος, μου ειπε να μην ξαναδει και να μην ξαναπαω ποτε γιατι θα με πλακωσει στο ξυλο!
τελικα μετα απο 10 μερες της πηρα ενα πανακριβο μπουφαν calvin klein και της ζητησα συγγνωμη...
τελικα με δεχτηκε και ηταν βεβαια απολυτα τυπικη... με πολυ ζορι...
ε μετα απο λιγες μερες διαβασα την κριτικη του νασουλη, της την ειπα, παλι τσατιστηκε, δε με δεχτηκε να μπω, μεχρι που εδωσα εξτρα 20αρικο...
αλλα μετα ανεβασα την αλλη κριτικη και μου ειπε αν δεν την κατεβασω δε με ξαναδεχτηκε.
την κατεβασα και μολις την κατεβασα την πηρα και μου ειπε να μην ξαναπαω για λιγο καιρο.
και ξαναμιλησαμε μετα και το ξανασκεφτηκε και μου ειπε καλυτερα να μην ξαναπαω, να μη με πλακωσει και το αφεντικο... και καλα...
ποσο πιο αγαπουλιστικη;
νομιζω οτι εδω καπου πρεπει να το κλεισουμε, ετσι;
Εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν την έβλεπες έξω? Τί δουλειά έχεις εσύ με τους υπόλοιπους στον οίκο? Δε γίνεται κάποιος μεγαλοχορηγός (με την καλή έννοια), για να παίρνει χαρτί προτεραιότητας. Εσύ θα έπρεπε να ήσουν η προτεραιότητα! Και δεν κάνω πλάκα..
Σε ξαναρωταω αφου θες ερωτες,γιατι δεν βρισκεις μια νορμαλ κοπελα και ψαχνεσαι στις πουτανες;συμφωνω ρε φιλαρακι, αλλα εγω ημουνα ο μαλακας και το "καλο παιδι" βλεπεις...
παω να φερω πετρεςO αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω...