Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
να σβηστει το θρεντ γιατι βαρεθηκα; :zzzzz:

και κανει και καλο στην αννα τελικα ρε πουστη μου  :headbang:

Τύπε μου θέλω να μας γράψεις μία ιστορία απόλυτης αγαπουλίασης να εξιλεωθούμε όλοι μας.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16

και κανει και καλο στην αννα τελικα ρε πουστη μου  :headbang:
εσένα κανονικά πρέπει να σου απαγορέψουν την είσοδο στο σάιτ.
γράφεις σβήνεις αναιρείς ότι να ναι είσαι!  :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Έχει πολλά κεφάλαια και θα ήθελα να τα μοιραστώ με τους συναγωνιστές του σάιτ για να κοροιδεύουν οι παλιοί και να προσέχουν οι καινούριοι...

Άννα-μένουμε για τα νέα κεφάλαια.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
απλα αυτινης της εχουνε μαθει από μικρη ότι οι ανδρες και ειδικα οι ελληνες είναι μαλακες και δεν πρεπει να τους εμπιστευεται, είναι απλα αντικείμενα εκμεταλλευσης...
Ήθελα να'ξερα ποιός κακοήθης της το είπε αυτό

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μαλάκες σαν τον Ορέστη καταστρέφουν την πιάτσα.
Τον καταλαβαίνω ως ένα βαθμό γιατί θέλει και αυτός να νιώσει λίγο άνθρωπος γιατί ναι κυρίες και κύριοι και οι ανάπηροι/άσχημοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα.Τον βρίζω όμως και τον φτύνω γιατί δεν έμαθε τίποτα από την προηγούμενη του ''σχέση'' με την άλλη από το studio και συνεχίζει να κάνει μαλακίες...
Φυσικά δεν είναι ο μόνος,πολλοί από αυτούς που τον βρίζουν είναι μεγαλύτεροι πιρφόροι και κάνουν δωράκια στις πουτάνες μήπως και ποτέ αγαπήσει καμιά περιθωριακή ρουμάνα αυτούς τους άθλιους που η ζωή τους καταράστηκε να ψάχνουν την αληθινή αγάπη στα βρωμερά σοκάκια του μεταξουργείου.
Είναι πολλοί οι πιρφόροι και ζουν ανάμεσα σας.
;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και όταν βγαίνατε αγορίνα τι παιζόταν; Ήταν άνετη μαζί σου; Αφηνόταν; Σε μετρούσε που λέμε να δει αν της κάνεις;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Υποθέτω ότι έχετε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση του σεβάσμιου μέλους ,του συγκεκριμένου ιστοτοπου, Κυρίου Πυραύλου...

Συγχαρητήρια λοιπόν για την ανάληψη των καθηκόντων σας...

Θα ήθελα ολοψύχως να σας ευχηθώ  "και εις ανώτερα " αλλά η θέση σας αυτή δεν προοιωνίζει καποια θετική ανέλιξη-εξέλιξη περί του ατόμου σας...

Αντιθέτως μάλιστα...

Οπότε συνεχισθε απρόσκοπτα την αιώρησή σας στην Πυραυλική στρατόσφαιρα...

Εγώ πάλι δεν υποθέτω. Είμαι βέβαιος ότι συνεχίζετε να προσεγγίζετε το θέμα σουρεαλιστικά, προσπαθώντας και πάλι να στρέψετε επάνω σας την προσοχή.

Πλήν όμως ασκώντας αυτήν την "τέχνη" εγκλωβίζεσθε στις δομές του ατομικισμού, που αποτελεί άλλωστε τον θεμέλιο λίθο της κουλτούρας του ορθολογικού μπορντελόβιου στο βιομηχανικό καπιταλισμό.

Να γνωρίζετε πάντως, ότι αυτή η "τέχνη" είναι τόσο εξατομικευμένη που υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια να οργανωθεί συλλογικά στη βάση ιδιωτικών αποκαλύψεων, ούτως ώστε να πλήξει καίρια την μπορντελική κοινότητα.  :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ πάλι δεν υποθέτω. Είμαι βέβαιος ότι συνεχίζετε να προσεγγίζετε το θέμα σουρεαλιστικά, προσπαθώντας και πάλι να στρέψετε επάνω σας την προσοχή.

Πλήν όμως ασκώντας αυτήν την "τέχνη" εγκλωβίζεσθε στις δομές του ατομικισμού, που αποτελεί άλλωστε τον θεμέλιο λίθο της κουλτούρας του ορθολογικού μπορντελόβιου στο βιομηχανικό καπιταλισμό.

Να γνωρίζετε πάντως, ότι αυτή η "τέχνη" είναι τόσο εξατομικευμένη που υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια να οργανωθεί συλλογικά στη βάση ιδιωτικών αποκαλύψεων, ούτως ώστε να πλήξει καίρια την μπορντελική κοινότητα.  :)

????????????????

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τύπε μου θέλω να μας γράψεις μία ιστορία απόλυτης αγαπουλίασης να εξιλεωθούμε όλοι μας.

οκ...

λοιπον, παραμονη πρωτοχρονιας (1-2 μερες πριν), τσακωνομαστε αρχικα επειδη την πηρα τηλ εν ωρα εργασιας, την επομενη παω νωρις, 12 η ωρα που επιανε δουλεια (την τσατιζει οταν παω νωρις). γινοταν της πουτανας... (30 Δεκεμβριου μαλλον)

μπαινω πρωτος στο δωματιο αλλα περνανε ορδες απεξω και τους καυλαντιζει αγρια... κανει 2 δωματια και συνεχιζει το καυλαντισμα στο σαλονι χαλαρα...

περιμενω σαν μαλακας (ειμαι κιολας) γυρω στα 30-40 λεπτα και ενω μετα το 1ο δωματιο που εκανε εχω ειδοποιησει οτι βιαζομαι να φυγω...

τελικα μολις μπαινει στο 2ο δωματιο, ζηταω το 20αρικο πισω και φευγω...

τσατιστηκε βεβαια, αλλα τουρμπο εγινε την επομενη μερα που πηγα στη μαρια την κοντη και εκεινη μου ειπε οτι με λεει μαλακα κλπ κλπ και το ειπα στην αννα και εγινε της πουτανας στα μαγαζια εκεινη την ημερα!

μιλησαμε στο τηλ με την αννα με ειπε πρωτη φορα μαλακα, εγινε χαμος, μου ειπε να μην ξαναδει και να μην ξαναπαω ποτε γιατι θα με πλακωσει στο ξυλο!

τελικα μετα απο 10 μερες της πηρα ενα πανακριβο μπουφαν calvin klein και της ζητησα συγγνωμη...

τελικα με δεχτηκε και ηταν βεβαια απολυτα τυπικη... με πολυ ζορι...

ε μετα απο λιγες μερες διαβασα την κριτικη του νασουλη, της την ειπα, παλι τσατιστηκε, δε με δεχτηκε να μπω, μεχρι που εδωσα εξτρα 20αρικο...

αλλα μετα ανεβασα την αλλη κριτικη και μου ειπε αν δεν την κατεβασω δε με ξαναδεχτηκε.

την κατεβασα και μολις την κατεβασα την πηρα και μου ειπε να μην ξαναπαω για λιγο καιρο.

και ξαναμιλησαμε μετα και το ξανασκεφτηκε και μου ειπε καλυτερα να μην ξαναπαω, να μη με πλακωσει και το αφεντικο... και καλα...

ποσο πιο αγαπουλιστικη;

νομιζω οτι εδω καπου πρεπει να το κλεισουμε, ετσι; :think:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Το ματσάκι είναι μονότερμα. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι λέει και η Άννα για όλα αυτά και πως θα περιέγραφε αυτή τα όσα έγιναν από τη δική της μεριά.

άργησες μερικά χρονια τύπε ο προηγουμενος ερωτας του Ορέστη έχει λογαριασμό και απαντούσε

αυτή δυστυχώς είναι γατάκι ακόμα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν την έβλεπες έξω? Τί δουλειά έχεις εσύ με τους υπόλοιπους στον οίκο? Δε γίνεται κάποιος μεγαλοχορηγός (με την καλή έννοια), για να παίρνει χαρτί προτεραιότητας. Εσύ θα έπρεπε να ήσουν η προτεραιότητα! Και δεν κάνω πλάκα..

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
οκ...

λοιπον, παραμονη πρωτοχρονιας (1-2 μερες πριν), τσακωνομαστε αρχικα επειδη την πηρα τηλ εν ωρα εργασιας, την επομενη παω νωρις, 12 η ωρα που επιανε δουλεια (την τσατιζει οταν παω νωρις). γινοταν της πουτανας... (30 Δεκεμβριου μαλλον)

μπαινω πρωτος στο δωματιο αλλα περνανε ορδες απεξω και τους καυλαντιζει αγρια... κανει 2 δωματια και συνεχιζει το καυλαντισμα στο σαλονι χαλαρα...

περιμενω σαν μαλακας (ειμαι κιολας) γυρω στα 30-40 λεπτα και ενω μετα το 1ο δωματιο που εκανε εχω ειδοποιησει οτι βιαζομαι να φυγω...

τελικα μολις μπαινει στο 2ο δωματιο, ζηταω το 20αρικο πισω και φευγω...

τσατιστηκε βεβαια, αλλα τουρμπο εγινε την επομενη μερα που πηγα στη μαρια την κοντη και εκεινη μου ειπε οτι με λεει μαλακα κλπ κλπ και το ειπα στην αννα και εγινε της πουτανας στα μαγαζια εκεινη την ημερα!

μιλησαμε στο τηλ με την αννα με ειπε πρωτη φορα μαλακα, εγινε χαμος, μου ειπε να μην ξαναδει και να μην ξαναπαω ποτε γιατι θα με πλακωσει στο ξυλο!

τελικα μετα απο 10 μερες της πηρα ενα πανακριβο μπουφαν calvin klein και της ζητησα συγγνωμη...

τελικα με δεχτηκε και ηταν βεβαια απολυτα τυπικη... με πολυ ζορι...

ε μετα απο λιγες μερες διαβασα την κριτικη του νασουλη, της την ειπα, παλι τσατιστηκε, δε με δεχτηκε να μπω, μεχρι που εδωσα εξτρα 20αρικο...

αλλα μετα ανεβασα την αλλη κριτικη και μου ειπε αν δεν την κατεβασω δε με ξαναδεχτηκε.

την κατεβασα και μολις την κατεβασα την πηρα και μου ειπε να μην ξαναπαω για λιγο καιρο.

και ξαναμιλησαμε μετα και το ξανασκεφτηκε και μου ειπε καλυτερα να μην ξαναπαω, να μη με πλακωσει και το αφεντικο... και καλα...

ποσο πιο αγαπουλιστικη;

νομιζω οτι εδω καπου πρεπει να το κλεισουμε, ετσι; :think:

:S :S :S

Ελπίζω τουλάχιστον το πάθημα να σου γίνει μάθημα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
O αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
εν τω μεταξύ κανα 2 που σχολιάζετε εδώ μέσα να ξέρετε πως σας βλέπουμε στο θέμα του 104 :)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν την έβλεπες έξω? Τί δουλειά έχεις εσύ με τους υπόλοιπους στον οίκο? Δε γίνεται κάποιος μεγαλοχορηγός (με την καλή έννοια), για να παίρνει χαρτί προτεραιότητας. Εσύ θα έπρεπε να ήσουν η προτεραιότητα! Και δεν κάνω πλάκα..

συμφωνω ρε φιλαρακι, αλλα εγω ημουνα ο μαλακας και το "καλο παιδι" βλεπεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συμφωνω ρε φιλαρακι, αλλα εγω ημουνα ο μαλακας και το "καλο παιδι" βλεπεις...
Σε ξαναρωταω αφου θες ερωτες,γιατι δεν βρισκεις μια νορμαλ κοπελα και ψαχνεσαι στις πουτανες;

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Ορεστη συνεχιζεις τη ιστορια...οκ...αγαπησες μια πουτανα...το καταλαβαμε!Αγαπουληδες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν!

Οχι αλλη μαλακια πια...φτανει!Μεσα σε 3-4 μερες εγινες ο καρναβαλος του σαιτ!Φτανει ρε φιλε...φτανει!Αν ειναι δυνατον να κανεις ετσι για μια πουτανα!Πηγαινε βρες ενα κοριτσακι της διπλανης πορτας...που θα της κανει δωρο και για να σε ευχαριστησει θα σε τσιμπουκωνει μια βδομαδα....οχι που μου κανεις δωρα στο καθε πουτανακι!

Ξυπνα ρε μαλακα...ξυπνα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom