Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ορεστη συνεχιζεις τη ιστορια...οκ...αγαπησες μια πουτανα...το καταλαβαμε!Αγαπουληδες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν!

Οχι αλλη μαλακια πια...φτανει!Μεσα σε 3-4 μερες εγινες ο καρναβαλος του σαιτ!Φτανει ρε φιλε...φτανει!Αν ειναι δυνατον να κανεις ετσι για μια πουτανα!Πηγαινε βρες ενα κοριτσακι της διπλανης πορτας...που θα της κανει δωρο και για να σε ευχαριστησει θα σε τσιμπουκωνει μια βδομαδα....οχι που μου κανεις δωρα στο καθε πουτανακι!

Ξυπνα ρε μαλακα...ξυπνα!
:thumbsup:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σε ξαναρωταω αφου θες ερωτες,γιατι δεν βρισκεις μια νορμαλ κοπελα και ψαχνεσαι στις πουτανες;

εχω 3 χρονια να βγω με νορμαλ κοπελα, δεν ξερω τι μου φταιει, τι να σου πω...  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ορεστη συνεχιζεις τη ιστορια...οκ...αγαπησες μια πουτανα...το καταλαβαμε!Αγαπουληδες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν!

Οχι αλλη μαλακια πια...φτανει!Μεσα σε 3-4 μερες εγινες ο καρναβαλος του σαιτ!Φτανει ρε φιλε...φτανει!Αν ειναι δυνατον να κανεις ετσι για μια πουτανα!Πηγαινε βρες ενα κοριτσακι της διπλανης πορτας...που θα της κανει δωρο και για να σε ευχαριστησει θα σε τσιμπουκωνει μια βδομαδα....οχι που μου κανεις δωρα στο καθε πουτανακι!

Ξυπνα ρε μαλακα...ξυπνα!
Τι μια ρε ολες οσες παει τις ερωτευεται ο τυπος μας.περυσι ειχε ερωτα για αλλη,προπερσι για αλλη. :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
εχω 3 χρονια να βγω με νορμαλ κοπελα, δεν ξερω τι μου φταιει, τι να σου πω...  :think:
αυτό πρέπει να το ψάξεις..τί σε φοβίζει? για ποιό λόγο δεν πλησιάζεις μια κοπέλα με νορμάλ εργασία και προτιμάς μια  πόρνη? Πώς το σκέφτεσαι? Έχεις κάποιο σύνδρομο <<σωτήρα>> ? Να σωσεις δλδ το μικρό/αθώο/άβγαλτο/παρθένο κοριτσάκι από το βούρκο της ακολασίας? Δε μπορείς..Πιστεψέ με! Τους αρέσει ο βούρκος, τα εύκολα λεφτά και η εξουσία που ασκούν πάνω στους άνδρες μέσω του σεξ..

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
1) σταμάτα επιτέλους να κατηγορείς τον εαυτό σου για κάθε ασήμαντη παπαριά

2) σεξ έχετε κάνει ποτέ εκτός μαγαζιού; χωρίς λεφτά; αν ναι περιέγραψε

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
θα το κλειδωσω σε καμια βδομαδα η νωριτερα, αν αρχισετε να λετε ΜΟΝΟ μαλακιες...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
α) Σταμάτα να είσαι μπουχέσαε. Αμα γουστάρεις να το κλειδώσεις το κλειδώνεις, άμα δε γουστάρεις δε το κλειδώνεις, μέχρι τότε μη μας το λες κάθε 5 λεπτά ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. Να αποκτήσεις οντότητα αλλιώς τα μουνιά θα σε έχουν πάντα στη σφαλιάρα.

β) Ρε τύπε με σκοτώνεις. Τι όχι-όχι ήταν αυτό! Δεν προσπάθησες; Τι δικαιολογίες σου έβρισκε; Γενικά πόσες φορές βγήκατε;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
α) Σταμάτα να είσαι μπουχέσαε. Αμα γουστάρεις να το κλειδώσεις το κλειδώνεις, άμα δε γουστάρεις δε το κλειδώνεις, μέχρι τότε μη μας το λες κάθε 5 λεπτά ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. Να αποκτήσεις οντότητα αλλιώς τα μουνιά θα σε έχουν πάντα στη σφαλιάρα.

β) Ρε τύπε με σκοτώνεις. Τι όχι-όχι ήταν αυτό! Δεν προσπάθησες; Τι δικαιολογίες σου έβρισκε; Γενικά πόσες φορές βγήκατε;

α) καλα...

β) 1 φορα κανονικα, πηγαμε στο mall στο μαρουσι... 2-3 φορες καναμε βολτα στην πλατεια βικτωριας, εκει κοντα... και στον αγιο παντελεημονα...

ποτε σε εσωτερικο χωρο, της το ειχα ζητησει και το ειχε αρνηθει, σαν να ντρεποταν...

γενικα σαν φιλοι βγαιναμε σκεψου, παροτι γαμιομασταν κανονικα στο μπουρδελο εννοειται...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
α) καλα...

β) 1 φορα κανονικα, πηγαμε στο mall στο μαρουσι... 2-3 φορες καναμε βολτα στην πλατεια βικτωριας, εκει κοντα... και στον αγιο παντελεημονα...

ποτε σε εσωτερικο χωρο, της το ειχα ζητησει και το ειχε αρνηθει, σαν να ντρεποταν...

γενικα σαν φιλοι βγαιναμε σκεψου, παροτι γαμιομασταν κανονικα στο μπουρδελο εννοειται...
σιγουρα  :think:

Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0

εσυ τι μιλας?
εχεις παει με γυναικα?
δυο κριτικες εχεις ρε φλωρε, μια για μπανιστιρι και μια για το χ-μπαρ

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
παιδια θα μου κανει καποιος μια χαρη;

θα παει στην Αννα καποιος να της ανοιξει ενα λογαριασμο απο το κινητο της, αν θελει, να της το προτεινει τελος παντων, ξερει πως το κανει αυτη η καποιος του μαγαζιου, να της αναφερει για αυτο το θρεντ κλπ κλπ.

σα διαφημιση πειτε της, να αποκτησει σασπες οπως περσι με τη Δεσποινα.

το αναλαμβανει καποιος να μας απαντησει μεχρι αυριο;

beverly ισως;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τι εννοεις;  :think:

πιο κανονικα και πιο καλα δε γινεται... αλλα ειπα δε θα μπω σε λεπτομερειες...
Ακάποτος τύπε?
Είναι γνωστή η αλλεργία που έχουν οι Ρουμάνες στα προφυλακτικά άλλωστε...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τύπε άμα μου πεις ότι κάρφωσες ακάποτα σε κάνω τον πρώτο μου φίλο μετά από 6 χρόνια εδώ μέσα!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Άρα τύπε γλυφομούνι, γλυφοκωλάδα, ακάποτο τσιμπούκι και γλωσσόφιλα. ΟΚ δεν είναι κάτι παραπάνω από το στάνταρτ. Να βάλω και πρωκτικό για το κάτι παραπάνω; Ως εκεί. Δεν θα το αποκαλούσα λοιπόν κάτι το ιδιαίτερο και το προσωπικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom