Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
..

εκτος αν γινει κατι να με ταρακουνησει πραγματικα... (ισως ένας αληθινος ερωτας εκτος χωρου)
H να σε στειλει κανενας νταβας στο νοσοκομειο για πεντε μηνες.
Αν και πιστευω οτι θεμα "Αννας" δεν υπαρχει, και απλα δεν μιλαει γιατι ειναι προς το συμφερον της.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τα μπουρδελα ειναι αυστηρα για γαμιαδες-Αντρες που ξερουν τι θελουν απο τις γυναικες και απο τη ζωη.

Αστα δεν εισαι γι'αυτα εσυ.

Εσυ ως μαλακας εισαι για σχεσεις,να βρεις ενα μπαζο και να την πληρωνεις με το μηνα 300-500 ευρω και χωρις να σου καθεται κιολας!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
H να σε στειλει κανενας νταβας στο νοσοκομειο για πεντε μηνες.
Αν και πιστευω οτι θεμα "Αννας" δεν υπαρχει, και απλα δεν μιλαει γιατι ειναι προς το συμφερον της.

σιγουρα είναι προς το συμφέρον της...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αχχχχχαχαχαχααχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι λες ρε τυπε ελεος!!!!!

δηλαδη αυτοι οι τελειωμενοι κωλογυφτοι που εχει στο fb που σου λεγε οτι και καλα ειναι "ξαδερφια" της και τετοια, ειναι ωραιοι και γυμνασμενοι???  :tooth: :tooth:

καλα ρε φιλε ποιος σου ειπε πως εκεινος ηταν γκομενος η ξάδερφος;

και ποιος καθεται και σου λεει όλα τα κουτσομπολια της Αννας ηθελα να ηξερα;

ελπιζω να το εκανε ο therion η beverlys κατά λαθος γιατι ειλικρινα ξερεις πραγματα που δεν είναι δουλεια σου και δε θα επρεπε καθολου να καθεσαι να ασχολείσαι.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Για πες τώρα και πως φούντωσε το αίσθημα και αλλάξατε τηλέφωνα. Πως την έψησες να βγείτε; Πως κατάλαβες ότι ψάχνει ματσό;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν ασχολουμαι τυπε..
Απλα οποιος εχει αυτια και ματια, ακουει και βλεπει

τελος παντων, πολλα ξερατε, και όχι μονο για τον "ξαδερφο" αλλα και για αλλα θεματα που εγω σε λιγα ατομα ειχα μιλησει...

θα τον βρω τον ρουφιανο, που θα παει...

οκ, πες ότι θες τυπε, εχουμε τελειως διαφορετικη θεωρηση των πραγματων, δεν εχει νοημα να κανουμε συζητηση μεταξυ μας...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Για πες τώρα και πως φούντωσε το αίσθημα και αλλάξατε τηλέφωνα. Πως την έψησες να βγείτε; Πως κατάλαβες ότι ψάχνει ματσό;

τηλεφωνο πηρα όταν αλλαξε μαγαζι και εφυγε από το φωκαιας για λιγο, πηγε στο φυλης 134. το πηρα τοτε το τηλεφωνο για να τη βρισκω, δε φουντωσε κανενα αισθημα...

οσο για το ματσο, μονη της μου το ειπε όταν βγηκαμε, ότι αν θελω να βγαινουμε, πρεπει να την κερναω και να της παιρνω δωρα.

ισως φιλε ετσι να αντιμετωπίζεις τους ελληνες, με τα "ξαδέρφια" της ισως να μην εχει τέτοιες απαιτησεις... παντως της αρεσει η καλη ζωη, αυτό το εχω καταλαβει... και ψωνιζει πολύ ακριβα ρουχα, παροτι γενικα ντύνεται προχειρα στη δουλεια...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αγορίνα περιέγραψέ μας τον εαυτό σου. Τι ύψος έχεις, είσαι σκουρόχρωμος; αδύνατος χοντρός; ντύσιμο; τι στυλ έχεις; ηλικία;

Για δώσε καμιά φώτο να δω την κυρία

Πως νιώθεις όταν πηδιέται με άλλους; ζηλεύεις; φτιάχνεσαι;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αγορίνα περιέγραψέ μας τον εαυτό σου. Τι ύψος έχεις, είσαι σκουρόχρωμος; αδύνατος χοντρός; ντύσιμο; τι στυλ έχεις; ηλικία;

Για δώσε καμιά φώτο να δω την κυρία

Πως νιώθεις όταν πηδιέται με άλλους; ζηλεύεις; φτιάχνεσαι;

θα σου στειλω πμ για τα πρωτα που με ρώτησες.

πως νιωθω όταν πηδιέται με αλλους;

στην αρχη τιποτα, μετα ζηλευα πολυ, μετα λιγο ζηλεια και αηδια μαζι, τωρα τελευταια φτιαχνομουνα καποιες φορες και αρκετες φορες ενιωθα απλα αηδια, ζηλεια οχι.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ορέστη σκέφτηκες να γίνεις νταβατζής;  :grin: Και πιο φθηνά θα σου βγει και καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις από αυτά που γράφεις εδώ...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μη δινεις το fb της δεξια και αριστερα ρε συ.. :S

ρε συ ας τη δουνε... σιγα... τεσπα... δικιο εχεις...

βασικα το ονομα εχω δωσει σε 2-3, ας κατσουν να το ψαξουν αν εχουν ορεξη... (δεν εδωσα σε κανεναν απευθειας το λινκ)

και συ ρε φιλε, οκ, μεγαλος μαλακας είμαι εγω, αλλα, μη λες προσωπικα δεδομενα για εκεινη και σε κυνηγησουν και σενα, κανας νταβατζης της, για ξαδέρφια και μαλακιες... και τα αλλα που ειχαν γινει το καλοκαιρι, ξερεις για ποια υποθεση λεω... κακως τα συζητάγατε, δεν ξερω ποιος τα διερρευσε παντως όχι εγω, πλην σε therion και beverly...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Να το δωσει σε ολο το φορουμ πρεπει, που επαιξε με τα αισθηματα του.  :s&m_1:

ελα γαματο... εδωσα το ονομα, οποιος προλαβε προλαβε, μαλακια μου, δεν ξαναστελνω...

πως κλεινει το θρεντ ρε πουστη μου;  :headbang:

πες μου ενας πως κλειδωνει, δε θελω να το συνεχισω

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω, αν και δε μου πεφτει λογος, εκνευριστηκα που η τυπισσα, οντας ΞΕΝΕΡΩΤΗ και πουριτανη, βαλθηκε να κανει την πουτανα.

Οποιας δεν της αρεσει ο πουτσος, ας σκουπιζει σκαλες και πατωματα.
Διοτι, μαλακες μου, κι εμενα μου αρεσει η Ντολτσε Βιτα (καλα, οχι και απειρα...), αλλα δεν προτιθεμαι να δινω κωλο, ή να κανω το λαθρεμπορα, ή τον πλαστογραφο, ή το ληστη...ή ή ή... για τα λεφτα. Και γιατι δε γουσταρω ΚΑΙ γιατι φοβαμαι.
Ενω εκεινη, παρα τους δυο αυτους βασικους λογους να μην ειναι πουτανα, τελικα ΕΓΙΝΕ! Και την πληρωνουμε ολοι εμεις, οι ανυποψιαστοι που κανουμε μπουρδελοτσαρκα.

Στο μεταξυ, ο αλλος επικροτουσε την ανοργασμικοτητα και τη σιχαμαρα της  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

ΟΚ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom