Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγω, αν και δε μου πεφτει λογος, εκνευριστηκα που η τυπισσα, οντας ΞΕΝΕΡΩΤΗ και πουριτανη, βαλθηκε να κανει την πουτανα.

Οποιας δεν της αρεσει ο πουτσος, ας σκουπιζει σκαλες και πατωματα.
Διοτι, μαλακες μου, κι εμενα μου αρεσει η Ντολτσε Βιτα (καλα, οχι και απειρα...), αλλα δεν προτιθεμαι να δινω κωλο, ή να κανω το λαθρεμπορα, ή τον πλαστογραφο, ή το ληστη...ή ή ή... για τα λεφτα. Και γιατι δε γουσταρω ΚΑΙ γιατι φοβαμαι.
Ενω εκεινη, παρα τους δυο αυτους βασικους λογους να μην ειναι πουτανα, τελικα ΕΓΙΝΕ! Και την πληρωνουμε ολοι εμεις, οι ανυποψιαστοι που κανουμε μπουρδελοτσαρκα.

Στο μεταξυ, ο αλλος επικροτουσε την ανοργασμικοτητα και τη σιχαμαρα της  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

ΟΚ...

ναι, συμφωνω μαζι σου... ακριβως αυτό προσπαθω να τονισω.

εεε... σε μενα αναφερεσαι; δεν επικροτησα τιποτα, μονο την καθαριοτητα της επικροτω, αλλα αυτό δε σημαινει ότι επρεπε να είναι ξενερωτη... εσυ την ξερεις η από αυτά που λεω εγω κρινεις μονο;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ε τωρα αστο ρε, και να το κλειδωσεις τι θα αλλαξει??
Οτι ηταν να γινει εγινε, αστο να τρολαρουμε λιγο  :grin:

οκ οκ

απλα να μου πει καποιος πως γινεται, να το ξερω εστω και δεν το κλειδωνω ακομα :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω, αν και δε μου πεφτει λογος, εκνευριστηκα που η τυπισσα, οντας ΞΕΝΕΡΩΤΗ και πουριτανη, βαλθηκε να κανει την πουτανα.

Οποιας δεν της αρεσει ο πουτσος, ας σκουπιζει σκαλες και πατωματα.
Διοτι, μαλακες μου, κι εμενα μου αρεσει η Ντολτσε Βιτα (καλα, οχι και απειρα...), αλλα δεν προτιθεμαι να δινω κωλο, ή να κανω το λαθρεμπορα, ή τον πλαστογραφο, ή το ληστη...ή ή ή... για τα λεφτα. Και γιατι δε γουσταρω ΚΑΙ γιατι φοβαμαι.
Ενω εκεινη, παρα τους δυο αυτους βασικους λογους να μην ειναι πουτανα, τελικα ΕΓΙΝΕ! Και την πληρωνουμε ολοι εμεις, οι ανυποψιαστοι που κανουμε μπουρδελοτσαρκα.

Στο μεταξυ, ο αλλος επικροτουσε την ανοργασμικοτητα και τη σιχαμαρα της  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

ΟΚ...
Εσυ πρεπει να ζεις σε αλλον κοσμο.Λες και οι περισσοτερες πουτανες γινονται απο επιλογης τους.Ειδικα οι αλλοδαπες.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εσυ πρεπει να ζεις σε αλλον κοσμο.Λες και οι περισσοτερες πουτανες γινονται απο επιλογης τους.Ειδικα οι αλλοδαπες.

ναι οκ, απλα από καποια στιγμη και μετα το σταματας, ειδικα όταν πλεον το εχεις σκυλοβαρεθει αυτό, όπως η συγκεκριμενη μικρη... αλλα είναι δυσκολο να απαρνηθεί τη μεγαλη ζωη...

η συγκεκριμενη, δεν ξερω πως ξεκινησε, αλλα αν ηθελε μπορουσε να το σταματησει τωρα, πιστεψε με... και θα επρεπε να το σταματησει γιατι βαριεται που ζει...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στείλτε μου κι εμένα κάποιος του fb της Άννας να της κάνω like.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ναι, συμφωνω μαζι σου... ακριβως αυτό προσπαθω να τονισω.

εεε... σε μενα αναφερεσαι; δεν επικροτησα τιποτα, μονο την καθαριοτητα της επικροτω, αλλα αυτό δε σημαινει ότι επρεπε να είναι ξενερωτη... εσυ την ξερεις η από αυτά που λεω εγω κρινεις μονο;

Την εχω πετυχει κατα καιρους σε τσαρκες, αλλα δεν εχω περασει...

Εμφανισιακα, της δινω ενα credit (οπως και για το γεγονος οτι σαλοναρει γυμνη), αλλα παντοτε ειχε αυτο το βλεμμα βαρεμαρας και με απετρεπε να περασω.

Γενικη παρατηρηση: Οι πουτανες ειναι κατα 98% ακαλλιεργητες, "φτηνες" (χαμηλης ηθικης - αξιοπρεπειας ατομα), συμφεροντολογες και αφερεγγυες. Προσωπικα, δεν τραβαω κανενα ζορι με τη δουλεια τους, κι ουτε επιχειρω να "θεωρητικοποιησω" ολο αυτο - απλα το αναφερω ως προσωπικη παρατηρηση.
Θελω να πω οτι, ειτε σου αρεσει ως γυναικα, ειτε οχι, γνωριζοντας οτι δεν εχει καθολου συναισθηματα (τουλαχιστον οχι για σενα), θα επρεπε να περιοριζεσαι στο ρολο του πελατη.
"Μου αρεσεις - σε γαμαω - στα σκαω"

Προσωπικα, κι εγω τρωω σκαλωματα με τυπισσες (της κανονικης ζωης - οχι πουτανες!), αλλα οταν αντιληφθω οτι τους ειμαι αδιαφορος, ή οτι εχουν γκομενο, ή οτι για Χ/Ψ λογο δεν εχω πιθανοτητες μαζι τους, το βουλωνω και καθομαι στ' αυγα μου.

Τι νοημα εχει να ερωτευεσαι εναν τοιχο?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ναι οκ, απλα από καποια στιγμη και μετα το σταματας, ειδικα όταν πλεον το εχεις σκυλοβαρεθει αυτό, όπως η συγκεκριμενη μικρη... αλλα είναι δυσκολο να απαρνηθεί τη μεγαλη ζωη...

η συγκεκριμενη, δεν ξερω πως ξεκινησε, αλλα αν ηθελε μπορουσε να το σταματησει τωρα, πιστεψε με... και θα επρεπε να το σταματησει γιατι βαριεται που ζει...
ειναι πολυ μικρη για να αποσυρθει...δεν θα χει προλαβει να κανει την καβατζα της...εχει πολυ δρομο(ψωλη) μπροστα της...κι εχοντας τυπους σαν κι εσενα σιγα μην το σταματησει το "αθλημα" ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Προφανως και το κανουν απο επιλογη τους.

Εσυ μου φαινεται ακους πολλα μεσημεριαναδικα και διαβαζεις Αρλεκιν.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Και συ πρεπει να ζεις σε αλλη δεκαετια τυπε..  :S
9 στις 10 πουτανες δουλευουν επειδη το θελουν, δεν τις αναγκασε κανενας..
και αυτη η 1 απ τις 10 απλα ειναι νεα και ηλιθια και την εκμεταλλευονται καποια ατομα.. σε λιγο καιρο θα ξυπνησει και θα γινει ανεξαρτητη κ αυτη

δε συμφωνω απολυτα με τα ποσοστα, αλλα καπως ετσι είναι... :thumbsup:

ότι θα συμφωνουσα και με τον μπεμπα...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Εμφανισιακα, της δινω ενα credit (οπως και για το γεγονος οτι σαλοναρει γυμνη), αλλα παντοτε ειχε αυτο το βλεμμα βαρεμαρας και με απετρεπε να περασω.

Γενικη παρατηρηση: Οι πουτανες ειναι κατα 98% ακαλλιεργητες, "φτηνες" (χαμηλης ηθικης - αξιοπρεπειας ατομα), συμφεροντολογες και αφερεγγυες. Προσωπικα, δεν τραβαω κανενα ζορι με τη δουλεια τους, κι ουτε επιχειρω να "θεωρητικοποιησω" ολο αυτο - απλα το αναφερω ως προσωπικη παρατηρηση.
Θελω να πω οτι, ειτε σου αρεσει ως γυναικα, ειτε οχι, γνωριζοντας οτι δεν εχει καθολου συναισθηματα (τουλαχιστον οχι για σενα), θα επρεπε να περιοριζεσαι στο ρολο του πελατη.
"Μου αρεσεις - σε γαμαω - στα σκαω"

Προσωπικα, κι εγω τρωω σκαλωματα με τυπισσες (της κανονικης ζωης - οχι πουτανες!), αλλα οταν αντιληφθω οτι τους ειμαι αδιαφορος, ή οτι εχουν γκομενο, ή οτι για Χ/Ψ λογο δεν εχω πιθανοτητες μαζι τους, το βουλωνω και καθομαι στ' αυγα μου.

Αν βγάλεις το ακαλλιέργητες με την έννοια της μόρφωσης, τότε για όλα τα άλλα μιλάς για την πλειοψηφία των γυναικών της σημερινής εποχής!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

εχεις δικιο... καποτε νομιζα ότι κατι ενιωσε... εκανα δεν εκανα λαθος, δεν επρεπε να σκαλωσω όταν ειδα ότι τελικα δεν...

τεσπα, ειλικρινα τελειωσε, εγω απλα για το χαβαλέ καθομαι και συνεχιζουμε να το συζητάμε.

αρχιζω να βαριέμαι όμως, αντε να το τελειώνουμε σιγα σιγα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν βγάλεις το ακαλλιέργητες με την έννοια της μόρφωσης, τότε για όλα τα άλλα μιλάς για την πλειοψηφία των γυναικών της σημερινής εποχής!

Δεν διαφωνω καθολου.

Και για τους ανδρες το ποσοστο ειναι ελαφρα καλυτερο, λογω ελαφρα καλυτερου IQ και καποιων στοιχειων ιδιοσυγκρασιας (πχ ελλειψη κουτοπονηριας και διπροσωπιας)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν διαφωνω καθολου.

Και για τους ανδρες το ποσοστο ειναι ελαφρα καλυτερο, λογω ελαφρα καλυτερου IQ και καποιων στοιχειων ιδιοσυγκρασιας (πχ ελλειψη κουτοπονηριας και διπροσωπιας)

:thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.115
Πόντοι
42.697
εχεις δικιο... καποτε νομιζα ότι κατι ενιωσε... εκανα δεν εκανα λαθος, δεν επρεπε να σκαλωσω όταν ειδα ότι τελικα δεν...

τεσπα, ειλικρινα τελειωσε, εγω απλα για το χαβαλέ καθομαι και συνεχιζουμε να το συζητάμε.

αρχιζω να βαριέμαι όμως, αντε να το τελειώνουμε σιγα σιγα...

Orestι μονο οι συντονιστες μπορουν να κλειδωσουν ενα θρεντ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τρομερε ορεστη ................... ερωτιλε των πεντε ηπειρων (κοινος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ) !!!! :dancing: :dancing: :dancing:

γιατι δεν πας απο εκει να δωσεις ενα 20αρικο ? να μπεις μεσα να της κανεις ερωτα ?   :) :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :pipa3: :fuck2: :2on1: :pipa2: :fuck1:
και μετα να πας για κανα ποτακι να γνωρισεις καμια αλλη και αυτη να σε κυνηγαει ? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon:

μετα απο αυτο την βλεπω να καθεται να ανοιγει εκεινη θρεντ στο μπου και να γραφει οτι την παρατησες και τετοια και οτι οι ξαδελφες σου στο φατσοβιβλιο δεν ηταν και τοσο ξαδελφες σου και οτι εχεις μπλεξει με κυκλωμα ελλεεινηδων που γνωρισες σε μπαρ και την παρατησες και αλλα τετοια  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τρομερε ορεστη ................... ερωτιλε των πεντε ηπειρων (κοινος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ) !!!! :dancing: :dancing: :dancing:

γιατι δεν πας απο εκει να δωσεις ενα 20αρικο ? να μπεις μεσα να της κανεις ερωτα ?   :) :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :pipa3: :fuck2: :2on1: :pipa2: :fuck1:
και μετα να πας για κανα ποτακι να γνωρισεις καμια αλλη και αυτη να σε κυνηγαει ? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon:

μετα απο αυτο την βλεπω να καθεται να ανοιγει εκεινη θρεντ στο μπου και να γραφει οτι την παρατησες και τετοια και οτι οι ξαδελφες σου στο φατσοβιβλιο δεν ηταν και τοσο ξαδελφες σου και οτι εχεις μπλεξει με κυκλωμα ελλεεινηδων που γνωρισες σε μπαρ και την παρατησες και αλλα τετοια  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σενάριο για βιβλίο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αααα επισης θα βγουν και αλλες ιεροδουλες και θα την συμβουλευουν οτι ποτε δεν πρεπει να μπλεκει με πελατη και αλλα τετοια δακρυβρεχτα !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom