paraxenos_tsarkadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
με τιτλο πιρφοριάδα!σενάριο για βιβλίο...
με τιτλο πιρφοριάδα!σενάριο για βιβλίο...
στις φώτο που έχει πάντως στο φβ κάτι φτηνόρουχα φοράει.τηλεφωνο πηρα όταν αλλαξε μαγαζι και εφυγε από το φωκαιας για λιγο, πηγε στο φυλης 134. το πηρα τοτε το τηλεφωνο για να τη βρισκω, δε φουντωσε κανενα αισθημα...
οσο για το ματσο, μονη της μου το ειπε όταν βγηκαμε, ότι αν θελω να βγαινουμε, πρεπει να την κερναω και να της παιρνω δωρα.
ισως φιλε ετσι να αντιμετωπίζεις τους ελληνες, με τα "ξαδέρφια" της ισως να μην εχει τέτοιες απαιτησεις... παντως της αρεσει η καλη ζωη, αυτό το εχω καταλαβει... και ψωνιζει πολύ ακριβα ρουχα, παροτι γενικα ντύνεται προχειρα στη δουλεια...
αααα επισης θα βγουν και αλλες ιεροδουλες και θα την συμβουλευουν οτι ποτε δεν πρεπει να μπλεκει με πελατη και αλλα τετοια δακρυβρεχτα !!!!!
στις φώτο που έχει πάντως στο φβ κάτι φτηνόρουχα φοράει.
νομίζω σε παραμύθιασε λίγο.
χαχα τρομερος!
μακαρι να ηταν ετσι, τεσπα, εγω θα ξαναπηγαινα για την πλακα μου, αλλα δεν παω γιατι δεν ξερω τι εχει παιξει με αφεντικα και νταβατζηδες... οποτε ξεχνα το, αστο...
τι να εχει παιξει με αφεντικα και νταβαντζηδες ?
φοβασαι για κατι ?
Πες μου ποιανου κλωνος εισαι και θα σου το στειλω εγω
Δε σου μιλαω ειρωνικα, ειμαι οπαδος σου
καλά το είχα καταλάβει ότι είσαι διαισθητικός τύπε μου....ορεστη εχω το προαισθημα οτι δεν μας τα εχεις πει ολα οσα εχουν γινει με την αννουλα
κλώνε αύριο θα πάιξουν 7Χ7Δεν υπάρχουν κλώνοι στο σάιτ τύπε. :S
Τι μας πέρασες; Για κάτι κακομοίρηδες που όταν συγκεντρώσουν απαρτία πάνε για 5χ5;
μπέμπα θα σου πώ εγώ απο κοντά ποιανού κλώνος είναι..αν και νομίζω ότι έχετε πάει και καφέ μαζί ;)Πες μου ποιανου κλωνος εισαι και θα σου το στειλω εγω
Δε σου μιλαω ειρωνικα, ειμαι οπαδος σου
Εσυ ειχες φτασει να βγαινεις μαζι της και την επαιρνες βιζιτα, σπιτι σου/ σπιτι της?
(Σορρυ αλλα βαριεμια να κατσω να διαβασω 50 σελιδες θρεντ για να μπω στο νοημα...)
υγ: την τελευταια φορα που μιλησαμε, μου ειπε ότι θα με πλακωσουνε αν ξαναπαω, αλλα μπορει να ηταν πανω στα νευρα... δεν το ρισκάρω...
έμαθα ότι κλείσανε και το γήπεδο ολυμπιακών διαστάσεων...θα γίνει χαμός....κλώνε αύριο θα πάιξουν 7Χ7
κοιτα γενικα εχω ξενερωσει απίστευτα και δεν εχω και ορεξη να παω...
αλλα και φοβάμαι ότι αν παω να ανεβω, μπορει να πεταχτει κανενας φυλακας από πισω η και το ιδιο το αφεντικο και να μου ριξει καμια η να με απειλησει...
αν ενδιαφερόμουνα πραγματικα να παραμείνω πελατης, θα εστελνα κανα μηνυμα, θα εκανα καποια διερευνητικη... τωρα μονο για βολτα θα πηγαινα, αλλα δεν παω για το λογο που σου λεω...
παντως ειλικρινα αν παει κανεις, ας ρωτησει την τσατσα η την αννα τι εχει παιχτεί, πως το εχουν παρει το ολο θεμα, αν εχουν ασχοληθεί και πειτε της να μπει στο μπου να κανει προφιλ να μου απαντησει.
υγ: την τελευταια φορα που μιλησαμε, μου ειπε ότι θα με πλακωσουνε αν ξαναπαω, αλλα μπορει να ηταν πανω στα νευρα... δεν το ρισκάρω...
μπορεί να μην το ξέρει καν ο ιδιοκτήτης και να στο λέει απλά για να σε ξεφορτωθεί.κοιτα γενικα εχω ξενερωσει απίστευτα και δεν εχω και ορεξη να παω...
αλλα και φοβάμαι ότι αν παω να ανεβω, μπορει να πεταχτει κανενας φυλακας από πισω η και το ιδιο το αφεντικο και να μου ριξει καμια η να με απειλησει...
αν ενδιαφερόμουνα πραγματικα να παραμείνω πελατης, θα εστελνα κανα μηνυμα, θα εκανα καποια διερευνητικη... τωρα μονο για βολτα θα πηγαινα, αλλα δεν παω για το λογο που σου λεω...
παντως ειλικρινα αν παει κανεις, ας ρωτησει την τσατσα η την αννα τι εχει παιχτεί, πως το εχουν παρει το ολο θεμα, αν εχουν ασχοληθεί και πειτε της να μπει στο μπου να κανει προφιλ να μου απαντησει.
αυτό το έχεις ξαναπεί σε ανάλογη περίπτωση και σήκωσες θύελλα αντιδράσεων αν θυμάσαι....όχι. είχαμε βγει 2-3 φορες, αλλα ηταν λες και βγηκα με κοριτσι γυμνασιου... και από αποψη ντυσίματος της... ουτε το χερι δεν της επιασα φιλε εξω... που λεει ο λογος ε;
παντως σεξ δεν καναμε ποτε εκτος μπουρδελου, ουτε βρεθήκαμε σε ιδιωτικο χωρο...
γενικα οσο το σκέφτομαι, η αννα μου εβγαζε ένα παραξενο οιδιποδειο να το πω; με την αντιστροφη... λες και ηταν κορη μου ή μικρη μου αδερφη... δε σου βγαζει ότι είναι γυναικα ετσι που στέκεται σαν βαριεστημενο... δε σε καυλωνει... βγαζει κατι σαν την αλικη στα θρανια...
κλώνε αύριο θα πάιξουν 7Χ7