Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
τηλεφωνο πηρα όταν αλλαξε μαγαζι και εφυγε από το φωκαιας για λιγο, πηγε στο φυλης 134. το πηρα τοτε το τηλεφωνο για να τη βρισκω, δε φουντωσε κανενα αισθημα...

οσο για το ματσο, μονη της μου το ειπε όταν βγηκαμε, ότι αν θελω να βγαινουμε, πρεπει να την κερναω και να της παιρνω δωρα.

ισως φιλε ετσι να αντιμετωπίζεις τους ελληνες, με τα "ξαδέρφια" της ισως να μην εχει τέτοιες απαιτησεις... παντως της αρεσει η καλη ζωη, αυτό το εχω καταλαβει... και ψωνιζει πολύ ακριβα ρουχα, παροτι γενικα ντύνεται προχειρα στη δουλεια...
στις φώτο που έχει πάντως στο φβ κάτι φτηνόρουχα φοράει.
νομίζω σε παραμύθιασε λίγο.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αααα επισης θα βγουν και αλλες ιεροδουλες και θα την συμβουλευουν οτι ποτε δεν πρεπει να μπλεκει με πελατη και αλλα τετοια δακρυβρεχτα !!!!!

χαχα τρομερος! :2funny: :2funny: :2funny:

μακαρι να ηταν ετσι, τεσπα, εγω θα ξαναπηγαινα για την πλακα μου, αλλα δεν παω γιατι δεν ξερω τι εχει παιξει με αφεντικα και νταβατζηδες... οποτε ξεχνα το, αστο...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
στις φώτο που έχει πάντως στο φβ κάτι φτηνόρουχα φοράει.
νομίζω σε παραμύθιασε λίγο.

καλα αστο... είναι λιγο περιεργη... ολο κατι φόρμουλες φοραει, αλλα ονειρευεται ότι καποτε θα κανει τη μεγαλη ζωη...

τωρα λιαζει το σκατο της για να μαζεψει λεφτα... δεν ξερεις πως παει;

πιστεψε με το εχει το ψωνιο της, και παιρνει και ακριβα ρουχα καμια φορα, αλλα κυριως κολωνιες και κοσμήματα, όχι τοσο ρουχα.

τα καθημερινα της οντως δεν είναι τιποτα ιδιαιτερο, εγω φοραω πιο ακριβα που λεει ο λογος...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μαλακία θρεντάκι τελικά. Κανένα ενδιαφέρον, κανένα στοιχείο και οι γνωστοί μαλάκες να γαμάνε το θέμα.
Άμα είναι να βγεις να πεις, πρέπει να έχεις να πεις και κάτι.
Από την άλλη άμα είναι να καταθέσεις ψυχούλα το κάνεις.
Αυτά τα τραβάτε με κι ας κλαίω ούτε εγώ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τα γουστάρουν.
Συμβουλή, άμα κάποιος θέλει να ξαναγράψει ιστορία για πουτάνα, άμα δεν έχει έστω ΑΚΑΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ να διηγηθεί
να μην το επιχειρήσει καν.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
χαχα τρομερος! :2funny: :2funny: :2funny:

μακαρι να ηταν ετσι, τεσπα, εγω θα ξαναπηγαινα για την πλακα μου, αλλα δεν παω γιατι δεν ξερω τι εχει παιξει με αφεντικα και νταβατζηδες... οποτε ξεχνα το, αστο...

τι να εχει παιξει με αφεντικα και νταβαντζηδες ?
φοβασαι για κατι ?

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ BOURDELA.COM και στην δυσκολη φωναζουμε και το ierodoulescom !!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εσυ ειχες φτασει να βγαινεις μαζι της και την επαιρνες βιζιτα, σπιτι σου/ σπιτι της?

(Σορρυ αλλα βαριεμια να κατσω να διαβασω 50 σελιδες θρεντ για να μπω στο νοημα...)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τι να εχει παιξει με αφεντικα και νταβαντζηδες ?
φοβασαι για κατι ?

κοιτα γενικα εχω ξενερωσει απίστευτα και δεν εχω και ορεξη να παω...

αλλα και φοβάμαι ότι αν παω να ανεβω, μπορει να πεταχτει κανενας φυλακας από πισω η και το ιδιο το αφεντικο και να μου ριξει καμια η να με απειλησει...

αν ενδιαφερόμουνα πραγματικα να παραμείνω πελατης, θα εστελνα κανα μηνυμα, θα εκανα καποια διερευνητικη... τωρα μονο για βολτα θα πηγαινα, αλλα δεν παω για το λογο που σου λεω...

παντως ειλικρινα αν παει κανεις, ας ρωτησει την τσατσα η την αννα τι εχει παιχτεί, πως το εχουν παρει το ολο θεμα, αν εχουν ασχοληθεί και πειτε της να μπει στο μπου να κανει προφιλ να μου απαντησει.  :2funny:

υγ: την τελευταια φορα που μιλησαμε, μου ειπε ότι θα με πλακωσουνε αν ξαναπαω, αλλα μπορει να ηταν πανω στα νευρα... δεν το ρισκάρω...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πες μου ποιανου κλωνος εισαι και θα σου το στειλω εγω  :grin:
Δε σου μιλαω ειρωνικα, ειμαι οπαδος σου  :rockon: :rockon:

Δεν υπάρχουν κλώνοι στο σάιτ τύπε. :S

Τι μας πέρασες; Για κάτι κακομοίρηδες που όταν συγκεντρώσουν απαρτία πάνε για 5χ5; :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ορεστη εχω το προαισθημα οτι δεν μας τα εχεις πει ολα οσα εχουν γινει με την αννουλα  :coffee:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232
Πες μου ποιανου κλωνος εισαι και θα σου το στειλω εγω  :grin:
Δε σου μιλαω ειρωνικα, ειμαι οπαδος σου  :rockon: :rockon:
μπέμπα θα σου πώ εγώ απο κοντά ποιανού κλώνος είναι..αν και νομίζω ότι έχετε πάει  και καφέ μαζί  ;)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εσυ ειχες φτασει να βγαινεις μαζι της και την επαιρνες βιζιτα, σπιτι σου/ σπιτι της?

(Σορρυ αλλα βαριεμια να κατσω να διαβασω 50 σελιδες θρεντ για να μπω στο νοημα...)

όχι. είχαμε βγει 2-3 φορες, αλλα ηταν λες και βγηκα με κοριτσι γυμνασιου... και από αποψη ντυσίματος της... ουτε το χερι δεν της επιασα φιλε εξω... που λεει ο λογος ε;

παντως σεξ δεν καναμε ποτε εκτος μπουρδελου, ουτε βρεθήκαμε σε ιδιωτικο χωρο...

γενικα οσο το σκέφτομαι, η αννα μου εβγαζε ένα παραξενο οιδιποδειο να το πω; με την αντιστροφη... λες και ηταν κορη μου ή μικρη μου αδερφη... δε σου βγαζει ότι είναι γυναικα ετσι που στέκεται σαν βαριεστημενο... δε σε καυλωνει... βγαζει κατι σαν την αλικη στα θρανια... :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
υγ: την τελευταια φορα που μιλησαμε, μου ειπε ότι θα με πλακωσουνε αν ξαναπαω, αλλα μπορει να ηταν πανω στα νευρα... δεν το ρισκάρω...

Ρε φίλε δεν παίζουν αυτοί οι άνθρωποι..ειδικά όταν τους κάνεις οικονομική ζημιά. Εσείς οι αγαπούληδες διαταράσσετε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Και αυτό κοστίζει λεφτά στα αφεντικά. Δε μιλάω για τη δυσφήμηση που έκανες. Ε στη θέση σου δεν θα πατούσα για κάνα χρόνο στη Φυλής.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

αλλα και φοβάμαι ότι αν παω να ανεβω, μπορει να πεταχτει κανενας φυλακας από πισω η και το ιδιο το αφεντικο και να μου ριξει καμια η να με απειλησει...

αν ενδιαφερόμουνα πραγματικα να παραμείνω πελατης, θα εστελνα κανα μηνυμα, θα εκανα καποια διερευνητικη... τωρα μονο για βολτα θα πηγαινα, αλλα δεν παω για το λογο που σου λεω...

παντως ειλικρινα αν παει κανεις, ας ρωτησει την τσατσα η την αννα τι εχει παιχτεί, πως το εχουν παρει το ολο θεμα, αν εχουν ασχοληθεί και πειτε της να μπει στο μπου να κανει προφιλ να μου απαντησει.  :2funny:

κοιτα δεν σου κανουν τιποτα .... διοτι αν σου κανουν ξερουν οτι θα βγουν πρωτοσελιδο στο μπου !!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16

μπορεί να μην το ξέρει καν ο ιδιοκτήτης και να στο λέει απλά για να σε ξεφορτωθεί.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
όχι. είχαμε βγει 2-3 φορες, αλλα ηταν λες και βγηκα με κοριτσι γυμνασιου... και από αποψη ντυσίματος της... ουτε το χερι δεν της επιασα φιλε εξω... που λεει ο λογος ε;

παντως σεξ δεν καναμε ποτε εκτος μπουρδελου, ουτε βρεθήκαμε σε ιδιωτικο χωρο...

γενικα οσο το σκέφτομαι, η αννα μου εβγαζε ένα παραξενο οιδιποδειο να το πω; με την αντιστροφη... λες και ηταν κορη μου ή μικρη μου αδερφη... δε σου βγαζει ότι είναι γυναικα ετσι που στέκεται σαν βαριεστημενο... δε σε καυλωνει... βγαζει κατι σαν την αλικη στα θρανια... :2funny:
αυτό το έχεις ξαναπεί σε ανάλογη περίπτωση και σήκωσες θύελλα αντιδράσεων αν θυμάσαι.... :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom