Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:headbang:  :headbang:

Ελα ρε φιλε!!!  :headbang:

Αφου τα 'σκαγες ετσι κι αλλιως, γιατι δεν την επαιρνες και κατ' οικον να ζησεις κανονικη ψευδαισθηση love story, να γουσταρεις???

Πωπω, μεγαλα λαθη αυτα

ρε την πιεζα και ελεγα όχι σου λεω!

το σκεφτοταν και καλα αλλα δεν ηθελε με τιποτα!

ε με συγχωρεις αλλα δε θα εσκαγα και 500 ευρω να ζησω το love story!

ας επαιρνα city tout καλυτερα μετα!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
λαγε και σμυρνη τρολαρετε ασχημα στο θρεντ μου.

λαγε μαλακιες λες για τη τζουλια, ειμαστε σαν αδερφακια με τη τζουλια και το ξερεις... δεν υπαρχει τιποτα ερωτικο ουτε σεξουαλικο, θα επρεπε να το εχεις καταλαβει...

και ουτε κανεις ειπε τιποτα, μονο εσυ φαγώθηκες!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε την πιεζα και ελεγα όχι σου λεω!

το σκεφτοταν και καλα αλλα δεν ηθελε με τιποτα!

ε με συγχωρεις αλλα δε θα εσκαγα και 500 ευρω να ζησω το love story!

ας επαιρνα city tout καλυτερα μετα!

Νομιζω οτι επεσες στη χειροτερη δυνατη περιπτωση.

Μετα απο τοσο ψηστηρι και τοσα πεταμενα λεφτα, μια νορμαλ πουτανα θα πεταγε τη σκουφια της για να σου κανει 3ωρη βιζιτουλα και να την πηδηξεις με καθε δυνατο τροπο - και με πολυ ερωτα, αμα λαχει  :sunglasses:

Νομιζω πως τετοια deal επιβαλλονται, εφοσον καποιος εχει τη διαθεση να "επενδυσει" στο μουνι!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

Μετα απο τοσο ψηστηρι και τοσα πεταμενα λεφτα, μια νορμαλ πουτανα θα πεταγε τη σκουφια της για να σου κανει 3ωρη βιζιτουλα και να την πηδηξεις με καθε δυνατο τροπο - και με πολυ ερωτα, αμα λαχει  :sunglasses:

Νομιζω πως τετοια deal επιβαλλονται, εφοσον καποιος εχει τη διαθεση να "επενδυσει" στο μουνι!
Η κοπέλα μπορεί να είχε γκόμενο..Μόλις κατάλαβε ό,τι ο Orestis είναι <<άρρωστος>> μαζί της, θα φοβήθηκε μη γίνει κανά επεισόδιο.Αν ήταν απλά για δουλειά ,σιγά μην έλεγε όχι!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Μετα απο τοσο ψηστηρι και τοσα πεταμενα λεφτα, μια νορμαλ πουτανα θα πεταγε τη σκουφια της για να σου κανει 3ωρη βιζιτουλα και να την πηδηξεις με καθε δυνατο τροπο - και με πολυ ερωτα, αμα λαχει  :sunglasses:

ναι φιλε επεσα σε πολύ κακη περιπτωση...

εχω και μια μεγαλη λοξα εγω, 2 δηλαδή, η μια λεγεται μαζωχισμος και η άλλη είναι ότι οσο πιο δυσκολη το παιζει καποια τοσο πιο πολύ γουστάρω...

από την άλλη σκεψου να μου ειχε κατσει και να ειχα μπλεξει μαζι της σε τυπου σχεση... μαλακια... θα μου ειχε καταστρεψει τη ζωη...

επισης αν ειχα πετυχει καλη περιπτωση όπως λες, 2 περιπτώσεις, η θα ειχα βαρεθεί μετα το 3ωρο που λες και θα εψαχνα για την επομενη η θα με ειχε δαγκωσει πολύ ασχημα οικονομικα στη συνεχεια, οποτε...

ισως να ηταν για το καλο που δεν εκατσε, ακομα κι αν εφαγα τοσο μεγαλη ηττα, για να βαλω και λιγο μυαλο... (λιγο)

υγ: το παραδοξο είναι ότι από την Αννα ποτε δεν επεδιωξα το υπεργαματο σεξ (ειχα καταλαβει ότι δεν παιζει ποτε να γινει), όπως ηταν τοτε με τη Δεσποινα που μου ελειψε κιολας, γιατι οντως ηταν καλη... Με την Αννα επεδιωξα μια παιδικη ρομαντικη ιστορια... απλα ρομαντικη ιστορια... τελικα είμαι τελειως ανώμαλος!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Η κοπέλα μπορεί να είχε γκόμενο..Μόλις κατάλαβε ό,τι ο Orestis είναι <<άρρωστος>> μαζί της, θα φοβήθηκε μη γίνει κανά επεισόδιο.Αν ήταν απλά για δουλειά ,σιγά μην έλεγε όχι!

φιλε εισαι ο πιο λογικος εδώ μεσα... σου βγαζω το καπελο...

και να μην ειχε, παντως ειχε ανθρώπους από πισω και γενικα φοβηθηκε το περαιτέρω μπλέξιμο που θα οδηγουσε κατι τετοιο...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μεγαλη και αδικαιολογητη διαρροη ρευστου...

Δεν ξερω ποσα εριξε πανω στην Αννουλα, αλλα πιστευω οτι με το ιδιο ποσο θα μπορουσε να εχει χορτασει καλο και ποιοτικο γαμησι, χωρις πιεση χρονου ή ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ περιορισμους (δεν θα ειχε και απωθημενα μετα...)

Εγω, στη θεση του, θα επιδιωκα να εξαντλησω καθε δυνατο κολπο που βλεπω σε τσοντες, και μετα θα κυκλοφορουσα στους δρομους με χαμογελο Colgate... και αγαλλιαση σοφου γεροντα του Θιβετ

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

Δεν ξερω ποσα εριξε πανω στην Αννουλα, αλλα πιστευω οτι με το ιδιο ποσο θα μπορουσε να εχει χορτασει καλο και ποιοτικο γαμησι, χωρις πιεση χρονου ή ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ περιορισμους (δεν θα ειχε και απωθημενα μετα...)
Λες να μην το ξέρει? Η αρρώστια είναι αρρώστια όμως..Πόσοι από αυτούς  που φλερτάρουν τραγουδίστριες/στριπτιζούδες κτλ δεν πληρώνουν για έναν καφέ (και αν) περισσότερα απ'όσα θα πλήρωναν για να αγοράσουν φυτεία ολόκληρη στη Βραζιλία?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Στην Αννουλα συνολικα στα 2 χρονια εριξα χιλιαρικα... θα κατσω καποια στιγμη να τα υπολογισω... σιγουρα πανω από 3, ισως πανω από 5... να μη λεω μεγαλα λογια γιατι μπορει να μου φαινονται και μενα παραπανω τωρα...

τεσπα, σιγουρα κατι άλλο θα μπορουσα να κανω, απλα ξερεις τι, το απωθημενο μου είναι συναισθηματικο, ρομαντικο και όχι σεξουαλικο, επομένως αυτά τα λεφτα αν επεφταν σε καποια άλλη κοπελα, και παλι δε θα ειχα καποια ιδιαιτερη ψυχικη ικανοποιηση, όπως αυτή που περιμενα να νιώσω καρτερικα από την Αννουλα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Στην Αννουλα συνολικα στα 2 χρονια εριξα χιλιαρικα... θα κατσω καποια στιγμη να τα υπολογισω... σιγουρα πανω από 3, ισως πανω από 5... να μη λεω μεγαλα λογια γιατι μπορει να μου φαινονται και μενα παραπανω τωρα...

τεσπα, σιγουρα κατι άλλο θα μπορουσα να κανω, απλα ξερεις τι, το απωθημενο μου είναι συναισθηματικο, ρομαντικο και όχι σεξουαλικο, επομένως αυτά τα λεφτα αν επεφταν σε καποια άλλη κοπελα, και παλι δε θα ειχα καποια ιδιαιτερη ψυχικη ικανοποιηση, όπως αυτή που περιμενα να νιώσω καρτερικα από την Αννουλα...

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

Προσωπικά δεν είμαι από τους ρομαντικούς τύπους. Αυτό που ξέρω όμως είναι ό,τι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται ή δεν αξίζει να αγοραστούν..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Προσωπικά δεν είμαι από τους ρομαντικούς τύπους. Αυτό που ξέρω όμως είναι ό,τι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται ή δεν αξίζει να αγοραστούν..

Παντως, η ποιοτικη σεξουαλικη εμπειρια (την οποια ΔΕΝ βρηκε με την Αννα!), ειναι κατι που μπορει να αγοραστει και αξιζει να αγοραστει  :rockon:  :rockon:

Μακαρι να ειχα κι εγω 3-4 χιλιαρικα διαθεσιμα για τετοιες δουλειες.

Θα εβρισκα καμια low-profile τυπισσα, με ταριφα 70-80 ευρω και θα την ελιωνα στο γαμησι, για 2ωρα-3ωρα, μεχρι να ξεμεινω απο λεφτα και σπερμα... Πιστευω οτι θα αποφοιτουσα ως πορνοσταρ!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ναι προφανως... ειπαμε εισαι η φωνη της λογικης εδώ...

λοιπον παιδια επειδή θα φυγω σε λιγάκι, μη με κανετε να καθυστερήσω...

αν είναι να πουμε κατι άλλο αποψε, να το πουμε τωρα...

θα ξαναμπω αυριο το πρωι να δω αν γραφτηκε κατι ενδιαφερον...

εγω παντως ότι ειχα να πω το ειπα... καλυτερα σιγα σιγα να το κλεισουμε...

προσωπικα αυτό που θα κανω είναι να πηγαινω στα μουλωχτα να καταθέτω που και που αμα καυλωσω σε κανενα απομερο, αλλα τερμα οι τσαρκες...

καλο βραδυ σε ολους και τα χαιρετίσματα μου στην Αννα αν περασει κανεις αποψε!  :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Παντως, η ποιοτικη σεξουαλικη εμπειρια (την οποια ΔΕΝ βρηκε με την Αννα!), ειναι κατι που μπορει να αγοραστει και αξιζει να αγοραστει  :rockon:  :rockon:

Μακαρι να ειχα κι εγω 3-4 χιλιαρικα διαθεσιμα για τετοιες δουλειες.

Θα εβρισκα καμια low-profile τυπισσα, με ταριφα 70-80 ευρω και θα την ελιωνα στο γαμησι, για 2ωρα-3ωρα, μεχρι να ξεμεινω απο λεφτα και σπερμα... Πιστευω οτι θα αποφοιτουσα ως πορνοσταρ!
Μα δε μιλάω για το σεξ.. Το καλό ,το υπέροχο σεξ φυσικά και μπορεί να αγοραστεί. όπως είπε και η Μπελούτσι <<Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά>>

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μα δε μιλάω για το σεξ.. Το καλό ,το υπέροχο σεξ φυσικά και μπορεί να αγοραστεί. όπως είπε και η Μπελούτσι <<Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά>>

προσωπικα διαφωνω... γενικα στη ζωη μου εχω απολαυσει το σεξ μονο με κοπελες που αγαπουσα η με κοπελες πολύ ομορφες που με εκαναν να νιώσω κατι στιγμιαιο συναισθηματικα... (αυτό που νιωθει καποιος όταν βλεπει μια μουναρα τυπου μπελουτσι πχ).

εχω κανει υπεργαματο σεξ (κυριως με ρωσσιδες) αλλα για μενα ηταν ένα σκαλι κατω (και βαλε) από το χειροτερο σεξ που εκανα, αλλα που υπηρχε συναισθημα...

γουστα είναι αυτά, ισως...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Και παρ'όλη τη δυσφήμιση της Άννας εδώ στο θέμα,μου στέλνουν και με ρωτάνε το προφίλ της στο φβ,δεν την παλεύετε  :2funny:

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Και παρ'όλη τη δυσφήμιση της Άννας εδώ στο θέμα,μου στέλνουν και με ρωτάνε το προφίλ της στο φβ,δεν την παλεύετε  :2funny:

Για να δω πώς είναι αυτή η περιβόητη Άννα στο έστειλα. Τέλοσπάντων. Ρε παίδες όποιος θέλει ας στείλει το profile της Άννας να δούμε πώς είναι.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

ντόμπρε γκαρντάση,δεν θα έγραφα,αλλά δεν βγαίνει τίποτα έτσι...Εκμυστηρεύθηκες την ιστορία που σε καίει εδώ και καιρό,παραδέχθηκες τα λάθη σου,και τώρα βάζεις τελεία στα παλιά και προχωράς μπροστά!Καθένας σε αυτήν την ιστορία θα τραβήξει τον δρόμο του.
Τα λάθη τα αναγνωρίζουμε,για να μην τα επαναλαμβάνουμε!
Τα Σέβη μου.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... παιρνει και ακριβα ρουχα καμια φορα, αλλα κυριως κολωνιες και κοσμήματα, όχι τοσο ρουχα.
...
Στο μπουρδέλο, κολόνια και κόσμημα βοηθούν.
Τα ρούχα δεν ενδιαφέρουν κανένα. Είναι περιττά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom