Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Η ρηση που εχετε μοστραρισμενη εξ αριστερων... Π. Διαθηκη?  :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η ρηση που εχετε μοστραρισμενη εξ αριστερων... Π. Διαθηκη?  :2funny:

ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν: Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. [Ματθ. ιθ' 14]

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν: Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. [Ματθ. ιθ' 14]

;)

Τα αιδοια, λοιπον, ειναι η βασιλεια των ουρανων!

Χαιρομαι που επανορθωθηκε - εστω και με καθυστερηση 2 χιλιετιων...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Και παρ'όλη τη δυσφήμιση της Άννας εδώ στο θέμα,μου στέλνουν και με ρωτάνε το προφίλ της στο φβ,δεν την παλεύετε  :2funny:

ναι πραγματικα...

μεχρι και ο νασουλης που ηταν η πετρα του σκανδαλου με τα "γλωσσοφιλα" η τα απλα φιλια τελικα που εκεινος εκανε και τον ψιλοαφησε η Αννα... τεσπα...

ηταν απλα το κερασακι στην τουρτα το εν λογω σκηνικο, που με εκανε να πω ως εδω...

παιδια το φβ επειδή της ειπα ότι θα το δωσω αν με ρωτησουν, μπορει να το κλεισει αν την πρηξετε στα αιτήματα, οποτε κοιτατε απλα τις φωτο, μην κανετε αιτήματα φιλιας και την πρηξετε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γενικα να ξερετε ότι το σεξ δεν το γουσταρει, είναι πολύ συντηρητικη, θεωρει ότι το σεξ πρεπει να γινεται μια φορα τη βδομαδα και ακομα και με το αγορι της δεν κανανε την ιδια μερα πανω απο 1 φορα αν καταλαβα καλα απο αυτά που μου ελεγε...

ρε μαν μπας και είναι Ελλεϊνίδα και δεν το ξέρει;

μετα απο αυτο την βλεπω να καθεται να ανοιγει εκεινη θρεντ στο μπου και να γραφει οτι την παρατησες και τετοια και οτι οι ξαδελφες σου στο φατσοβιβλιο δεν ηταν και τοσο ξαδελφες σου και οτι εχεις μπλεξει με κυκλωμα ελλεεινηδων που γνωρισες σε μπαρ και την παρατησες και αλλα τετοια  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

παρακαλώ το θεό για τέτοιο τόπικ!  :rockon: :rockon: :rockon:
υγ: την τελευταια φορα που μιλησαμε, μου ειπε ότι θα με πλακωσουνε αν ξαναπαω, αλλα μπορει να ηταν πανω στα νευρα... δεν το ρισκάρω...

πήγαινε να πάρεις την κοπέλα της άλλης βάρδιας.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε μαν μπας και είναι Ελλεϊνίδα και δεν το ξέρει;

παρακαλώ το θεό για τέτοιο τόπικ!  :rockon: :rockon: :rockon:
πήγαινε να πάρεις την κοπέλα της άλλης βάρδιας.

εχει γινει πραγματικα ελλεινιδα φιλε ντον! κάθε μερα που περναει! σε κανα 2 χρονια θα πλασάρετε σαν ελληνιδα και κανεις δε θα λεει τιποτα! :2funny:

Ε που είναι ποια αυτό το topic?

ρε φιλε δεν παιζουνε με αυτά, το μαγαζι εχει παντου καμερες, αν εχει δοθεί εντολη να με τραμπουκισουν, οποια βαρδια και αν παω θα το κανουν...

περιμενω να παει ένα καλο παιδι να ρωτησει τι εχει παιχτεί, αλλα κανεις δεν αξιωθηκε ακομα...

υγ: όχι αν με δεχεται η Αννα, η απαντηση είναι αυτονοητη και χεστηκα. αν το αφεντικο της που με ξερει εχει δωσει εντολη να με τραμπουκισουν/διωξουν ή λόγω του ντορου που προκαλεσα και λογικα τους βγηκε σε καλο, είναι όλα μελι γαλα...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εχει γινει πραγματικα ελλεινιδα φιλε ντον! κάθε μερα που περναει! σε κανα 2 χρονια θα πλασάρετε σαν ελληνιδα και κανεις δε θα λεει τιποτα! :2funny:

Ε που είναι ποια αυτό το topic?

ρε φιλε δεν παιζουνε με αυτά, το μαγαζι εχει παντου καμερες, αν εχει δοθεί εντολη να με τραμπουκισουν, οποια βαρδια και αν παω θα το κανουν...

περιμενω να παει ένα καλο παιδι να ρωτησει τι εχει παιχτεί, αλλα κανεις δεν αξιωθηκε ακομα...

υγ: όχι αν με δεχεται η Αννα, η απαντηση είναι αυτονοητη και χεστηκα. αν το αφεντικο της που με ξερει εχει δωσει εντολη να με τραμπουκισουν/διωξουν ή λόγω του ντορου που προκαλεσα και λογικα τους βγηκε σε καλο, είναι όλα μελι γαλα...

Ορεστη κοψε την πολυ μαλακια, πανε γαμα χωρις να φοβασαι δεν θα σε χτυπησει κανεις τοσο μαλακας που εισαι και στειλε το φεισμπουκ της Αννουλας που μας εταξες να περασουμε την ωρα μας
Με τα ποσταρισματα σου στο μπου δεν μπορεις να κλεισεις μπουρδελα παρτο χαμπαρι και ξεκολλα

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ένα ωραιο κεφαλαιο που δεν εχω γραψει τιποτα ακομα και θιχτηκε από τον μιμικο, είναι οι ζηλιες της Αννας.

Δεν ηταν και λιγες μεχρι πριν λιγους μηνες...

Μια φορα θυμαμαι που ειχα κατεβει Φυλης στις 22:00 και εκανα βολτες να περασει η ωρα να παει 12 να μπω με την Αννα...

Περναω μπροστα από τη Φωκαιας και μπαινω μονο στον ημιωροφο...

Μετα από λιγα λεπτα κτυπάει το κινητο μου, ηταν η Αννα και με ρωτάει "που εισαι και τι κανεις;"

εγω επειδή την ψιλιαστικα τη δουλεια, απαντησα ειλικρινα ότι εκανα βολτα και την περιμενα... με ρωτησε και την εκανα τοση ωρα στο ισογειο και αν ηταν ωραια η κοπελα που ειδα! :2funny:

μου αποκαλυψε μετα από αυτό ότι εκανε διπλοβαρδια και ηταν πανω, με ειδε από την καμερα... ε και πηγα αμεσως, να μην εχουμε αλλα... :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ένα άλλο ενδιαφερον περιστατικο είναι με τη φιλη της τη Χριστινα...

όταν ειπα μια φορα να περασω για πλακα μαζι και με τις 2, η Αννα ειχε τρελαθεί... στριφογυρναγε περα δωθε (την ακουγα από το δωματιο)

τελικα ηρθανε μαζι και μου ειπε δεν τη νοιαζει, είναι σαν να γαμαω εκεινη...

μετα από κανα 2 μηνες όμως δεν αντεξε (όταν την ξαναπηρα μαζι με τη Χριστινα) και μου αποκαλυψε ότι ειχε γινει τούρμπο και ας μην ελεγε τιποτα!  :2funny:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
και αλλα 2-3 πολύ ωραια περιστατικα:

ένα στις πολύ αρχες που ειχε παει φωκαιας, δουλευε πανω μαζι με την κοντη την αλβανιδα τη μαρια...

μπαινω στο σαλονι το απογευματακι, 2-3 ατομα στο σαλονι...

βγαινουνε και οι 2...

η αννα ερχεται σε μενα και με αποκλειει μεταξυ της πορτας του δωματιου και εκεινης, να μην κοιτάξω καν τη μαρια. "Αντε" μου λεει "τι περιμενεις, δωσε μου τα λεφτα και μπες". Της τα δινω βιαστικα...

Πριν μπω, γυρναει στη μαρια και το παιδι που καυλαντιζε και λεει: "Αυτος είναι δικος μου, εσυ παρε την κοντη".

Πηρε τα λεφτα και μου εκλεισε γρηγορα την πορτα του δωματιου μονη της... :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
παιδια δε με αφηνει ο admin, το ονομα της το εχω γραψει...

το εσβησα... οσοι προλαβαν...

Την βρήκα. Κάτι λέει τύπε αν σου αρέσουν οι παχουλές. Ομολογώ ότι την περίμενα χειρότερη. Επαρχία γαμάς και χειρότερες με 40 ευρώ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Την βρήκα. Κάτι λέει τύπε αν σου αρέσουν οι παχουλές. Ομολογώ ότι την περίμενα χειρότερη. Επαρχία γαμάς και χειρότερες με 40 ευρώ.

Ολες οι Ρουμανες ιδιες... ή ξανθια ειναι ή μελαχρινη ή δεν ξερω τι αλλο.... ολες εχουνε την ιδια χαζοπουτανιά στα ματια τους
Καυλαντιζουν με ολους αυτες Ορεστη και πουλανε ερωτα... μην κολλας, μονο γάμα και δωστες τσιμπουκια ειναι οι καλυτερες να ρουφανε πουτσες

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σε συνεχεια των περιστατικων ζηλειας, θυμαμαι μεσα σε ένα 3ημερο περσι το χειμωνα ειχε γινει το εξης:

παω σαββατο βραδυ γυρω στη 1, τοτε η αννα δουλευε πρωι απόγευμα και με βλεπει και σοκαρεται...

δεν ασχολειται με κανεναν άλλο στο σαλονι και μου λεει "εσυ τι κανεις εδώ, ηρθες να γαμησεις άλλη;" όχι της λεω, ετσι για βολτα... δεν το συνεχιζει...

μετα ξανακατεβαίνω φυλης δευτερα πρωι και την πετυχαινω στο φωκαιας 24 αυτή τη φορα με τη χριστινα. "Ω μωρο μου τι κανεις εδώ;" (αγκαλιες, φιλια) "αφου ηρθες θα περασεις".

Περναω και στο δωματιο τι ρωταω τι παιζει με τις βαρδιες. Μου ειπε ότι παρασκευη και σαββατο δουλεψε διπλη απόγευμα και βραδυ. Της λεω εγω "και χθες (Κυριακη) δουλεψες μονο απόγευμα ε;". Ναι μου λεει...

Περνανε λιγα δευτερόλεπτα, το σκέφτεται λιγο... "Και εσυ που το ξερεις; ηρθες χθες το βραδυ και γαμησες άλλη;"
όχι, της λεω. "Λες ψεματα!" Πολλα νευρα η Αννουλα, πρωτη φορα ετσι...

Όχι της λεω παλι, απλα το σκεφτηκα επειδή δεν ηταν δυνατον να σχολασε κυριακη ξημερώματα και να δουλευε και δευτερα πρωι αν εκανε διπλοβαρδια την κυριακη, απλη λογικη. Της ειπα ότι εγω δεν πηγαινα με καμια άλλη εκτος από εκεινη (τοτε) και χαρηκε, με χαιδεψε και χαμογελασε αυτάρεσκα (εννοουσα στα φωκαιας και αληθεια ηταν).

Αυτά τα περιστατικα με εκαναν τοτε, Γεναρη-Φλεβαρη του 2013, να πω ότι εδώ κατι υπαρχει... και να αρχισω να την ερωτεύομαι σιγα σιγα τη μικρη, ωσπου να γινει το μπαμ...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Και μια από τις "θεωριες της Άννας" πάνω στο θέμα ζήλεια. Όταν της έλεγα ότι και εγώ ζηλεύω όπως ζηλεύει κι αυτή, μου έλεγε "άλλο εγώ, εγώ κάνω τη δουλειά μου."

Και όταν της έλεγα πως είναι δυνατόν να μη ζηλεύω με τόσους που πηγαίνει και να μη νιώθω άσχημα, εκείνη δε θα ένιωθε άσχημα αν ο άνδρας της πήγαινε με πολλές γυναίκες για τα λεφτά;

Η απάντηση ήταν:

"Αν ο άνδρας μου δεν είχε άλλο τρόπο να βγάλει λεφτά για να με ταΐσει, τότε δε θα ζήλευα, θα ήξερα ότι το κάνει για μένα. Αφού εσύ δεν μπορείς να μου δίνεις λεφτά να περνάω, έτσι πρέπει να το σκέφτεσαι. Αν είχες να μου έδινες δε θα δούλευα στο μπουρδέλο".

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ορεστη να στειλουμε ενα μηνυμα στην Αννουλα στο Φεισμπουκ με την διευθυνση του μπου.. να ερθει στο θρεντ να σχολιασει ολα αυτα που γινανε και σε οδηγησανε σε συναισθηματικο αδιεξοδο ?
Να ακουσουμε και την αποψη της και αν γινεται να βοηθησουμε και εμεις να τα ξαναβρειτε να πηγαινεις να πηδας στο μπουρδελο αφοβα και να ειστε οπως τον παλιο καλο καιρο...
Θελεις ?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Επειδή αυτή την ώρα δεν υπάρχει συμμετοχή, δεν κάθομαι να γράψω άλλη ιστορία.

Απλά θυμίστε μου να σας πω για μια άλλη θεωρία της Άννας για τη λέξη "πουτάνα" που γίνεται έξαλλη άμα της την πεις.

Και προκαλώ όσους είναι καμένοι, να ανατρέψουν στις κριτικές του Μεταξουργείου στο Ιάσωνος 20, Ιούλιος του 2012, στην κριτική με τίτλο "Την είπα πουτάνα και παρεξηγήθηκε!".

Θα σας εξηγήσω κάποια στιγμή και για αυτό, όταν μαζευτεί πάλι το κοινό.

Καλή Κυριακή σε όλους!  :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορεστη να στειλουμε ενα μηνυμα στην Αννουλα στο Φεισμπουκ με την διευθυνση του μπου.. να ερθει στο θρεντ να σχολιασει ολα αυτα που γινανε και σε οδηγησανε σε συναισθηματικο αδιεξοδο ?
Να ακουσουμε και την αποψη της και αν γινεται να βοηθησουμε και εμεις να τα ξαναβρειτε να πηγαινεις να πηδας στο μπουρδελο αφοβα και να ειστε οπως τον παλιο καλο καιρο...
Θελεις ?

1ον παρακαλεσα να μην την πρηξετε με αιτημα φιλιας γιατι μπορει να σβησει το λογαριασμο της

2ον αν είναι να της στειλεις κατι, στειλε το λινκ του φορουμ και εξηγησε τι είναι αυτό το θρεντ, το σαιτ το ξερει, διαβαζει τις κριτικες της, μη ανησυχεις... αλλα προτιμω να παει καποιος από κοντα να της πει και όχι μεσω φβ...

3ον δε θελω να τα ξαναβρούμε, ότι ηταν να μου δωσει σεξουαλικα μου το εχει δωσει... θα ηθελα να μιλιόμαστε αλλα αυτό δε νομιζω ότι μπορει να γινει τωρα αυτή τη στιγμη...

οσο περνανε οι μερες και αναπολω τις ιστοριες, ιστοριες σαν αυτές που σας εγραψα σημερα, συνειδητοποιώ ότι για μενα ηταν μια περιεργη γεματη περιστατικα ρομαντικη ιστορια, που αυτά τα περιστατικα αναπολω και με κανανε να κρατησω τοσο καιρο να πηγαινω με μια κοπελα που ουτε εκεινη γουσταρε το σεξ μαζι μου, ουτε και εγω γουσταρα ιδιαιτερα (οσο πιστευα) το σεξ μαζι της, για αυτό και τωρα δε μου λειπει και δε σχολιαζω ποσο γαματα περναγαμε μαζι στο δωματιο, αλλα ποσο χαριτωμένα μου φαινοντουσαν περιστικα σαν αυτό με τη μαρια και ατακες/θεωριες της Άννας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom