Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και μια από τις "θεωριες της Άννας" πάνω στο θέμα ζήλεια. Όταν της έλεγα ότι και εγώ ζηλεύω όπως ζηλεύει κι αυτή, μου έλεγε "άλλο εγώ, εγώ κάνω τη δουλειά μου."

Και όταν της έλεγα πως είναι δυνατόν να μη ζηλεύω με τόσους που πηγαίνει και να μη νιώθω άσχημα, εκείνη δε θα ένιωθε άσχημα αν ο άνδρας της πήγαινε με πολλές γυναίκες για τα λεφτά;

Η απάντηση ήταν:

"Αν ο άνδρας μου δεν είχε άλλο τρόπο να βγάλει λεφτά για να με ταΐσει, τότε δε θα ζήλευα, θα ήξερα ότι το κάνει για μένα. Αφού εσύ δεν μπορείς να μου δίνεις λεφτά να περνάω, έτσι πρέπει να το σκέφτεσαι. Αν είχες να μου έδινες δε θα δούλευα στο μπουρδέλο".

Καλά εσύ πίστεψες ότι σε ζήλευε και γι' αυτό δεν ήθελε να γαμάς άλλες;

ρε φιλε δεν παιζουνε με αυτά, το μαγαζι εχει παντου καμερες, αν εχει δοθεί εντολη να με τραμπουκισουν, οποια βαρδια και αν παω θα το κανουν...

Θες να πεις οτι έχει κάμερες και μέσα στο δωμάτιο; :S

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλά εσύ πίστεψες ότι σε ζήλευε και γι' αυτό δεν ήθελε να γαμάς άλλες;

Θες να πεις οτι έχει κάμερες και μέσα στο δωμάτιο; :S

το θεμα ζηλεια πουτανας σηκωνει τεραστια συζητηση. το περιστατικο με τη μαρια που ανεφερα πχ ηταν επαγγελματικη ζηλεια (δικος μου πελατης). Το θεμα με τη φιλη της τη Χριστινα ηταν πιο προσωπικο, γιατι ηταν και σε μια περιοδο που είχαμε ερθει πιο κοντα. Δεν ξερω αν μπορω να το χαρακτηρισω ερωτικη ζηλεια, παντως δεν ηταν καθαρα για το 20αρικο, πιστεψε με... τεσπα...

σε ο,τι αφορα τις καμερες, υπαρχει μια στην εξωτερικη εισοδο σιγουρα, μια στις σκαλες, μια στην πορτα πριν μπεις και μια στο σαλονι, αυτά σιγουρα, αφου υπαρχουν και στο καμαρακι 4 οθονες...

τωρα για άλλες δεν ξερω, απλα να σου πω ότι μια φορα που η Αννα σχολουσε, βγηκε από το καμαρακι και μπηκε σε ένα δωματιο με ανοιχτη την πορτα (ηδη ντυμενη) και κοσμο στο σαλονι να περιμενει την επομενη κοπελα, γιατι όπως μουρμουραγε "την εβλεπε η καμερα". Ηθελε να βρει κατι στην τσαντα της, το βρηκε και μετα σηκωθηκε και εφυγε από το μαγαζι..,.

τελος, αυτό το λεω με μεγαλη επιφυλαξη, εγω και ενας φιλος μου, εχουμε παρατηρησει σε δωματιο να ακουγονται παρασιτα... τωρα αυτό είναι από ασυρματη καμερα/μικροφωνο, είναι από την τηλεοραση, είναι κατι άλλο; ιδεα δεν εχω!

μην πεις παλι ότι ειπα εγω πως τα δωματια εχουν καμερες, γιατι όπως σου ειπα, ουτε η ιδια η Αννα δεν το πιστευει αυτό. Για 4 καμερες μιλαμε παντως σιγουρα, όπως ειπα, στους εξωτερικούς χωρους, ισως και στο καμαρακι, αν αληθευουν οι υποψίες της Αννας...

Και ολη τη νυχτα το αφεντικο και μια κοπελα που εχει το μαγαζι, παρακολουθούνε τι παιζει και παιρνουν τηλεφωνα και κανουν παρατηρήσεις του τυπου: "γιατι δεν καυλαντισες πολύ στο σαλονι; γιατι καθησες πολλη ωρα στο δωματιο; γιατι αργησες να πας στο δωματιο; γιατι σχολασες 10 λεπτα νωρίτερα το πρωι;"

φιλε όταν παιζονται τοσα λεφτα, όλα τα προσεχεις...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
το θεμα ζηλεια πουτανας σηκωνει τεραστια συζητηση. το περιστατικο με τη μαρια που ανεφερα πχ ηταν επαγγελματικη ζηλεια (δικος μου πελατης). Το θεμα με τη φιλη της τη Χριστινα ηταν πιο προσωπικο, γιατι ηταν και σε μια περιοδο που είχαμε ερθει πιο κοντα. Δεν ξερω αν μπορω να το χαρακτηρισω ερωτικη ζηλεια, παντως δεν ηταν καθαρα για το 20αρικο, πιστεψε με... τεσπα...

σε ο,τι αφορα τις καμερες, υπαρχει μια στην εξωτερικη εισοδο σιγουρα, μια στις σκαλες, μια στην πορτα πριν μπεις και μια στο σαλονι, αυτά σιγουρα, αφου υπαρχουν και στο καμαρακι 4 οθονες...

τωρα για άλλες δεν ξερω, απλα να σου πω ότι μια φορα που η Αννα σχολουσε, βγηκε από το καμαρακι και μπηκε σε ένα δωματιο με ανοιχτη την πορτα (ηδη ντυμενη) και κοσμο στο σαλονι να περιμενει την επομενη κοπελα, γιατι όπως μουρμουραγε "την εβλεπε η καμερα". Ηθελε να βρει κατι στην τσαντα της, το βρηκε και μετα σηκωθηκε και εφυγε από το μαγαζι..,.

τελος, αυτό το λεω με μεγαλη επιφυλαξη, εγω και ενας φιλος μου, εχουμε παρατηρησει σε δωματιο να ακουγονται παρασιτα... τωρα αυτό είναι από ασυρματη καμερα/μικροφωνο, είναι από την τηλεοραση, είναι κατι άλλο; ιδεα δεν εχω!

μην πεις παλι ότι ειπα εγω πως τα δωματια εχουν καμερες, γιατι όπως σου ειπα, ουτε η ιδια η Αννα δεν το πιστευει αυτό. Για 4 καμερες μιλαμε παντως σιγουρα, όπως ειπα, στους εξωτερικούς χωρους, ισως και στο καμαρακι, αν αληθευουν οι υποψίες της Αννας...

Και ολη τη νυχτα το αφεντικο και μια κοπελα που εχει το μαγαζι, παρακολουθούνε τι παιζει και παιρνουν τηλεφωνα και κανουν παρατηρήσεις του τυπου: "γιατι δεν καυλαντισες πολύ στο σαλονι; γιατι καθησες πολλη ωρα στο δωματιο; γιατι αργησες να πας στο δωματιο; γιατι σχολασες 10 λεπτα νωρίτερα το πρωι;"

φιλε όταν παιζονται τοσα λεφτα, όλα τα προσεχεις...

Τύπε αν υπάρχει κάμερα στο δωμάτιο πρόκειται για κακούργημα και με μια ανώνυμη καταγγελία κλείνουν το μαγαζί στο άψε σβήσε! Ελπίζω να μην αληθεύουν οι υποψίες...

Επίσης δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο ασφυκτικός έλεγχος από τα αφεντικά με 24ωρη παρακολούθηση των εργαζομένων όπως το περιγράφεις στην τελευταία παράγραφο.

Αυτοί δεν αποκλείεται να ελέγχουν και τη ζωή τους εκτός μπουρδέλου... υποθέσεις κάνω γιατί δε γνωρίζω.

Ορέστη αν σε ζήλευε ερωτικά η Άννα δε θα σε άφηνε να πληρώσεις για να τη γαμήσεις. Ένα θέατρο ήταν όλα.

Πες ότι παρακολούθησες μια ομορφη( ; ) θεατρική παράσταση που τελείωσε,,, να! ήδη βγήκαν οι καθαριστριες (Κθούλου κλπ) και σκουπίζουν κάτω απ' τα καθίσματα

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ολες οι Ρουμανες ιδιες... ή ξανθια ειναι ή μελαχρινη ή δεν ξερω τι αλλο.... ολες εχουνε την ιδια χαζοπουτανιά στα ματια τους  :-* :-* :-* :-* :-*
Καυλαντιζουν με ολους αυτες Ορεστη και πουλανε ερωτα... μην κολλας, μονο γάμα και δωστες τσιμπουκια ειναι οι καλυτερες να ρουφανε πουτσες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.188
Πόντοι
22.785

Επισκέπτης
Πες ότι παρακολούθησες μια ομορφη( ; ) θεατρική παράσταση που τελείωσε,,, να! ήδη βγήκαν οι καθαριστριες (Κθούλου κλπ) και σκουπίζουν κάτω απ' τα καθίσματα
αυτή είναι η τυχη των σκουπιδιών να τα πετουν οι καθαριστριες, και ξερω μια καλη για παρτη σου :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τύπε αν υπάρχει κάμερα στο δωμάτιο πρόκειται για κακούργημα και με μια ανώνυμη καταγγελία κλείνουν το μαγαζί στο άψε σβήσε! Ελπίζω να μην αληθεύουν οι υποψίες...

Επίσης δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο ασφυκτικός έλεγχος από τα αφεντικά με 24ωρη παρακολούθηση των εργαζομένων όπως το περιγράφεις στην τελευταία παράγραφο.
Αυτοί δεν αποκλείεται να ελέγχουν και τη ζωή τους εκτός μπουρδέλου... υποθέσεις κάνω γιατί δε γνωρίζω.

Ορέστη αν σε ζήλευε ερωτικά η Άννα δε θα σε άφηνε να πληρώσεις για να τη γαμήσεις. Ένα θέατρο ήταν όλα.

Πες ότι παρακολούθησες μια ομορφη( ; ) θεατρική παράσταση που τελείωσε,,, να! ήδη βγήκαν οι καθαριστριες
(Κθούλου κλπ) και σκουπίζουν κάτω απ' τα καθίσματα

Ξέρεις κάτι;

Είχα αρχίσει να μαλακώνω κάπως όσο σκεφτόμουνα το όλο στόρυ...

Αλλά μίλησα πάλι με το νασούλη (συγγνώμη που σε δίνω) και μου είπε ότι η Άννα του έδινε κανονικά φιλιά στο δωμάτιο, χωρίς αναστολές όπως πχ έκανε σε εμένα, και ότι του έδινε και φιλιά στο στόμα στο σαλόνι για να περάσει...

Αυτά εγώ δεν τα ήξερα, ειδικά για το σαλόνι ούτε που μου πήγαινε το μυαλό ότι θα μπορούσε η Άννα να έκανε κάτι τέτοιο... Προφανώς αυτά τα έκανε σε όσους γούσταρε...

Ξενέρωσα, σιχάθηκα, τι να πω... Ο BMW και κάποιοι άλλοι που δεν τους πίστευα αρχίζω να τους πιστεύω...

Είμαι τόσο αηδιασμένος που δε θέλω να γράψω τίποτα άλλο...

Όσοι είστε παιδαράδες, θα περάσετε καλά με την Άννα, είναι βέβαιο αυτό τελικά... είναι μεγάλη καριόλα...

Νασιούλη σόρυ που σε έδωσα και σόρυ αν στο χάλασα με την Άννα και δεν μπορέσεις να ξαναπεράσεις (για λίγο καιρό θα είναι, να είσαι σίγουρος). Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, ακόμα θύμα θα ήμουνα...

υγ: και όταν μου περάσει η φούντωση με όλα αυτά, θα πάω μια μέρα στην καριόλα να την ξεχέσω για όλα τα ψέματα που μου έχει πει, να βγάλω το άχτι μου... και ίσως όχι στο μαγαζί, αλλά σε άλλα μέρη που ξέρω ότι συχνάζει και που θα νιώθω πιο ασφαλής...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έχεις σκεφτεί να γράψεις ένα μυθιστόρημα με τις περιπέτειες σου;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
έχεις σκεφτεί να γράψεις ένα μυθιστόρημα με τις περιπέτειες σου;

όχι... το εσβησα το τελευταιο μηνυμα, αλλα θα επανελθω καποια στιγμη...

προσπαθω να καταλαβω τι συνεβη τελικα ολο αυτό τον καιρο αληθεια, πεταγεται ο ενας, πεταγεται ο άλλος...

καποιοι επίτηδες, καποιοι κατά λαθος λενε πραματα...

μολις συνειδητοποιησω καποια πραγματα, θα κανω κατι, τοσο για να τιμωρησω αυτή (κρατήστε το), οσο και να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου...

και όταν μιλαω για τιμωρια, δεν εννοω για ξυλο, μαλακιες κλπ, απλα μπορω να αποκαλύψω πολλα πραγματα και εδώ και σε ατομα που δεν πρεπει ή μπορω να βαλω να ψαξουν τον οικο για κρυφες καμερες όπως ειπε ο φιλος νικ και να τους το κλεισω το μπουρδελο... κι αυτό θα ηταν μια τιμωρια για μενα, θα με ικανοποιουσε...

Επισκέπτης
χεστης, σκατοψυχος ακουει;;;
Ένα πουλακι μου ειπε ότι θα σου βαλει τα πατομπουκαλα στον κωλο τοσο βαθια που θα βουλωσει η μυτη σου. :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρε τυπε σου το εχουν πει 10 ατομα οτι αυτη ειναι η Αννα "με τα βαμμενα χείλη" που δουλευε στο Φωκαιας 22 και αφηνε κραγιον σε καθε σαλοναρισμα.... Αφου ξερεις ποιος ειμαι τοτε ξερεις οτι 2-3 πραματα απο μπουρδελα τα κατεχω...

Ο πιρφορος δε πιστευει κανενα παρα μονο το "κοριτσι του"...

δεν είμαι σιγουρος ποιος ακριβως εισαι, απλως ξερω ότι εισαι μελος της παρεας...

για την Αννα με τα βαμμενα χειλη δεν ξερω, τι εννοεις αφηνε κάθε φορα κραγιον, εδινε γλωσσοφιλα στο σαλονι;

εγω ξερω ότι δουλευαν πολλες αννες σε εκεινο τον οικο και εχω διαβασει καποιες κριτικες για διαφορετικες αννες... ενημερώσεις δεν εχω προλαβει να διαβασω, δεν ασχολιομουνα τοτε με τα μπουρδελα...

ο λογος που δεν μπορω να πιστεψω είναι ότι είναι πολύ πειστικη πως δε θα εκανε ποτε πρωκτικο η ακαποτο η γλωσσοφιλα για λογους υγειας και αν το εκανε ποτε, θα το εκανε τωρα που δεν εχει δουλεια και όχι τοτε που τα κονομαγε... εχω ακουσει πολλα πειστικα επιχειρηματα από μερος της που δεν ξερω τι να πιστεψω... γιατι ρε παιδια είναι αποδεδειγμένα πολύ σιχαριαρα πλεον...

είναι απίστευτα πειστικη σε όλα οσα μου εχει πει, πες μου κατι εσυ λοιπον να με κανεις να πισεψω περα από κάθε αμφιβολια και εξηγησε μου γιατι αλλαξε τοσο πολύ από τη μια μερα στην άλλη...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ορεστη αυτοκτονα λεμε...πολυ το καθυστερεις  :cussing:

• Θυμός
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τελος παντων, εμενα κλαιγοντας μου εχει πει ότι δεν είναι εκεινη η αννα και ολοι λενε για την αννουλα το 74 (καμια σχεση εμφανισιακά) και πως ακαποτο, γλωσσοφιλα και πρωκτικο δεν εχει κανει ουτε με το αγορι της.

ότι παλια δε δουλευε με το ονομα αννα, αλλα με το ονομα μαρια και αλλα πολλα, ότι πηγαινε από το ένα μαγαζι στο άλλο (την πηγαινε ο νταβατζης), ότι ηταν πιο παχια και ηταν και ξανθια μια περιοδο...

εγω φιλε ουτε εσενα εχω λογο να μη σε πιστεψω, ουτε κανεναν, και σιγουρα δεν εχω κανενα λογο να πιστεψω την πουτανα, απλα καποια γεγονοτα μου φαινονται κουλα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα ψεματα, αφου εγω παντα εδειχνα κατανοηση για όλα...

και ειλικρινα, τοση μικροβιοφοβια, αυτό και μονο για το ακαποτο και για τα γλωσσοφιλα ειδικα, δυσκολεύομαι να το πιστεψω, σαν να της κανανε πλυση εγκεφαλου...

θα με κανετε να πιστεψω ότι είναι πιο τρελη από εμενα και ότι της εγινε πλυση εγκεφαλου καποια στιγμη...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
τελος παντων, εμενα κλαιγοντας μου εχει πει ότι δεν είναι εκεινη η αννα και ολοι λενε για την αννουλα το 74 (καμια σχεση εμφανισιακά) και πως ακαποτο, γλωσσοφιλα και πρωκτικο δεν εχει κανει ουτε με το αγορι της.

ότι παλια δε δουλευε με το ονομα αννα, αλλα με το ονομα μαρια και αλλα πολλα, ότι πηγαινε από το ένα μαγαζι στο άλλο (την πηγαινε ο νταβατζης), ότι ηταν πιο παχια και ηταν και ξανθια μια περιοδο...

εγω φιλε ουτε εσενα εχω λογο να μη σε πιστεψω, ουτε κανεναν, και σιγουρα δεν εχω κανενα λογο να πιστεψω την πουτανα, απλα καποια γεγονοτα μου φαινονται κουλα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα ψεματα, αφου εγω παντα εδειχνα κατανοηση για όλα...

και ειλικρινα, τοση μικροβιοφοβια, αυτό και μονο για το ακαποτο και για τα γλωσσοφιλα ειδικα, δυσκολεύομαι να το πιστεψω, σαν να της κανανε πλυση εγκεφαλου...

θα με κανετε να πιστεψω ότι είναι πιο τρελη από εμενα και ότι της εγινε πλυση εγκεφαλου καποια στιγμη...
Μη μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι έτσι. Το τί έκανε τότε, το τί λέει ό,τι ΄εκανε είναι πράγματα που δε μπορείς να αποδείξεις και δεν έχει και νόημα. Μπορεί και να τα έχει χαμένα η κοπέλα..Να έχει απωθήσει συγκεκριμένα γεγονότα από τη μνήμη της.Ή μπορεί απλά να λέει ψέματα. Το ερώτημα είναι  εσένα σου κάνει καλό να ασχολείσαι? Νομίζεις ό,τι αν βρεις (που δε θα βρεις) απάντηση θα αισθανθείς ευτυχισμένος? ΟΧΙ
Να ξέρεις επίσης ό,τι και το μίσος ή η επιθυμία για εκδίκηση είναι ενεργητική διαδικασία.Θα σου φάει χρόνο, θα σε στεναχωρήσει και στο τέλος δε θα καταφέρεις κάτι.

Grigori Rasputin

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
άργησες μερικά χρονια τύπε ο προηγουμενος ερωτας του Ορέστη έχει λογαριασμό και απαντούσε

αυτή δυστυχώς είναι γατάκι ακόμα

Το είχα παρακολουθήσει κι εκείνο το ματς, αλλά δεν ήταν απλά ματσάκι. Εκείνο ήταν ματσάρα!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι η υπογραφή του. Γιατί το έγραψε αυτό, αφού κάθε λίγο και λιγάκι κολλάει με μια κοπέλα.  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom