Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Μη μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι έτσι. Το τί έκανε τότε, το τί λέει ό,τι ΄εκανε είναι πράγματα που δε μπορείς να αποδείξεις και δεν έχει και νόημα. Μπορεί και να τα έχει χαμένα η κοπέλα..Να έχει απωθήσει συγκεκριμένα γεγονότα από τη μνήμη της.Ή μπορεί απλά να λέει ψέματα. Το ερώτημα είναι εσένα σου κάνει καλό να ασχολείσαι? Νομίζεις ό,τι αν βρεις (που δε θα βρεις) απάντηση θα αισθανθείς ευτυχισμένος? ΟΧΙ
Να ξέρεις επίσης ό,τι και το μίσος ή η επιθυμία για εκδίκηση είναι ενεργητική διαδικασία.Θα σου φάει χρόνο, θα σε στεναχωρήσει και στο τέλος δε θα καταφέρεις κάτι.
φιλε σωστος εισαι...
απλα δεν τα χωρανε το μυαλο μου όλα αυτά...
τελος παντων, στο παρεακι να πω, και σε ολους, ότι η Αννουλα αρνειται επισταμενα αυτό το παρελθον (πρωκτικα, ακαποτα) και λενε μαζι και η τσατσα της ότι της εχουν προσφερει ακομα και 100 ευρω για ακαποτο η γλωσσοφιλα και δε δινει...
και όπως ειπα και πριν, ουτε στην προσωπικη της ζωη κανει τετοια υποτίθεται... αλλα φαινεται ότι καποια γεγονοτα πρεπει οντως να τα εχει απωθησει από το μυαλο της, αλλιως δεν εξηγειται γιατι πρωτον, δειχνει ειλικρινα να τα πιστευει όλα αυτά και δευτερον, εδώ αρνειται ότι εδινε σε εμενα φιλια το καλοκαιρι, 1 η 2 με το ζορι λεει και επιμενει κιολας! και ότι δεν ξεκινησε περσι τα χριστουγεννα και τα εκοψε λιγο καιρο μετα, όπως θυμαμαι εγω και είμαι τρελος που τα λεω αυτά!
συνεπως να καταληξω ότι απλα είναι τρελη μπας και ησυχασω και ηρεμησω και αφήσω τις τασεις που εχω για εκδικιση;