Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ας βγει και καποιος να μου πει ότι αρχισε και τα ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ το καλοκαιρι γιατι αυτό αρχισε να με στελνει να της παιρνω και τεστ εγκυμοσύνης κάθε τρεις και λιγο η γαμιολα! ΗΜΑΡΤΟΝ!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
και να σου πω και κατι άλλο ρε μπεμπα;

αν από το μεταξι και μετα συνεχισε τα γλωσσοφιλα, γιατι ολοι τη λετε φολα και καραφολα;

η ολοι ειστε παιδαράδες και περνατε καλα μαζι της εκτος από ολους εμας τους υπολοιπους;

το βρίσκεις λογικο αυτό;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τι να σου πω μαν..  :dunno:
Ισως τα εχει κοψει τωρα, παντως στην Ιασωνος στο 10ρικο και εμενα και τον Πιτσι και τον Μιλεπετροζα και αλλους μας εδινε γλωσσοφιλοα..
ΑΛλα και στο 27 την εχω πετυχει να γλωσσοφιλιαζει στο σαλονι κατι αλβανους αγαπουληδες  :S

Η λογικη εξηγηση ειναι οτι σε βρηκε μαλακα και κοροιδο και σε εβαλε στο τρυπακι να της δινεις εξτραδακια.
Ασχημος δεν εισαι παντως, απλα εχεις θεματακια  :idiot: :grin:

ρε στο σαλονι ρε δεν μπορει, αφου και εμενα μου ελεγε να μην τη φιλαω στο σαλονι γιατι βλεπει το αφεντικο στην καμερα... ρε υπερβαλεις ρε πουστη, δεν μπορει... και σου λεω αν είναι τοσο καλη γιατι τη λετε ολοι φολα και δεν περνατε;

εσυ με τοσες φολες και καραφολες περνας...

η κριτικη η δικια σου για αυτή την αννα είναι δε μου απαντησες;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ορεστη κανε delete στον εγκεφαλο και ακου τι σου λεει ο μπεμπας για τον απλο λογο οτι σου ανοιγει τα ματια.εσυ πιστευεις μια πουτανα που δουλευει απο τα 16 στο τσαρδι και ποιος ξερει τι αλλο εχει περασει.αυτη μονο στο χρημα πιστευει και εσυ περιμενεις ερωτες απο αυτην.εξαλλου ενας πελατης ησουν που βγηκε μια βολτα μαζι σου λογω των εξτρα.χωνεψε το και αν θες σχεση βρες κοπελα εκτος χωρου.για το αν δουλευε στο φωκαιας 22 πανω δεξια ρωτα και τον τσατσο που σου γραψα παραπανω αν δεν πιστευεις εμας

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγω μια φορα την εχω παρει μονο στο Ιασωνος 20..
Δεν εγραψα για γλωσσοφιλα παντως στην κριτικη μου γιατι δεν γνωριζα αν δινει επιλεκτικα η σε ολους..
ΠΑντως φολα με μενα δεν ηταν.. και ο Μιλεπετροζα και ο Πιτσιλιστης καλα ειχαν περασει..
Αλλοι γνωστοι μου λενε οτι ειναι φολα..

Ισως ειναι με τα φεγγαρια της, η επιλεκτικη με τους πελατες τι να σου πω..

νταξει ρε φιλαρακι, είμαι χαλιας μαλλον, οκ...

και η αννουλα η πιο μεγαλη ψευτρα που εχω γνωρισει στη ζωη μου!

ορκιζεται ότι δεν γλωσσοφιλιασει όχι πελατη, ανθρωπο στη ζωη της, γιατι σιχαινεται, μα είναι δυνατον;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
+1 και δουλευε με τον αλβανο τσατσο που δουλευει τωρα στο φυλης και φωκαιας το καινουργιο,που ηταν μπιλιαρδαδικο και καθεται εξω στη γωνια να ψαρευει πελατες.η ιδια αννα ειναι τη θυμαμαι σα χτες

Ακριβώς, με αυτόν τον τσάτσο δούλευε. Επίσης ήταν και ανήλικη εκείνη την περίοδο...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ρε ορεστη ξεκόλλα γαμω την πουτανα μου μια χαρα παιδι εισαι

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ορεστη κανε delete στον εγκεφαλο και ακου τι σου λεει ο μπεμπας για τον απλο λογο οτι σου ανοιγει τα ματια.εσυ πιστευεις μια πουτανα που δουλευει απο τα 16 στο τσαρδι και ποιος ξερει τι αλλο εχει περασει.αυτη μονο στο χρημα πιστευει και εσυ περιμενεις ερωτες απο αυτην.εξαλλου ενας πελατης ησουν που βγηκε μια βολτα μαζι σου λογω των εξτρα.χωνεψε το και αν θες σχεση βρες κοπελα εκτος χωρου.για το αν δουλευε στο φωκαιας 22 πανω δεξια ρωτα και τον τσατσο που σου γραψα παραπανω αν δεν πιστευεις εμας

σας πιστευω ρε μαγκες, οκ!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
νταξει ρε φιλαρακι, είμαι χαλιας μαλλον, οκ...

και η αννουλα η πιο μεγαλη ψευτρα που εχω γνωρισει στη ζωη μου!

ορκιζεται ότι δεν γλωσσοφιλιασει όχι πελατη, ανθρωπο στη ζωη της, γιατι σιχαινεται, μα είναι δυνατον;

Οπα Ορεστη ξεκινησες να ανεβαζεις στροφες παλι ..παρτο αλλιως
Πηγαινε μια βολτα να παρεις αερα και ξαναελα

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ακριβώς, με αυτόν τον τσάτσο δούλευε. Επίσης ήταν και ανήλικη εκείνη την περίοδο...

ναι ηταν ανηλικη, αφου τωρα εκλεισε τα 20... και όλα κολλανε τωρα με βαση τα οσα μου εχετε πει και εχω διαβασει γιατι οντως δουλεψε από ιουλιο του 2011 μεχρι μαρτιο-απριλη του 2012 και ειχε 8 μηνες νταβατζη όπως μου ειχε πει και μετα εφυγε λιγο καιρο στη ρουμανια και ξαναγυρισε μετα από 3 μηνες αφου και καλα απαλλαχτηκε από τον νταβα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ορεστη καρδουλη ακου τωρα τι καταφερες. θα πλακωσουν τα ομορφοπαιδα να πηγαινουν στην αννουλα, θα γαμανε καλα, θα κανουν και παρεα εξω.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε τύπε δεν σου έχει πει και καμμιά αλήθεια. Διάβασε μία κριτική μου γι' αυτή τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε την δουλεία. Και ακάπωτο έκανε και κώλο έδινε...

Αυτή με το κραγιόν από το 22 είναι που είχε δουλέψει και στα 20 της Ιάσωνος πέρυσι;
Χμμ εγώ νόμιζα πως για άλλη λέει ο Πιρφορέστης,τεσπα αν είναι αυτή με το κραγιόν είχε δώσει και σε εμένα γλωσσόφιλα που είμαι 1.50 και 100 κιλά τριχωτός γορίλας.Οπότε Ορέστη δεν με λες και γυμνασμένο  :2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μια χαρα εισαι εμφανησιακα μαν, απλα σε βρηκε κοροιδο και ηθελε να τις δινεις εξτραδακια

ρε φιλαρακι, σου εξηγω ότι δεν της ειχα δωσει ποτε εξτραδακι μεχρι το καλοκαιρι, αντε να σου πω ότι τα χριστουγεννα περσι να ειχα δωσει 40 ευρω για να κατσει παραπανω 1-2 φορες;

στο μεταξι όμως και στη φυλης στην αρχη που ηρθε κανενα εξτραδακι και κανενα φιλι δε μου εδωσε ποτε...

και ψευτρα και καριολα και δεν ξερω τι άλλο να πω, δηλαδή τι παραμυθι κι αυτό ότι δεν εδινε γλωσσοφιλα ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ! ακου ρε...

σε πιστευω μπεμπα και συγγνωμη που δε σε πιστεψα, απλα εμπλεξα με μια τρελη που είναι πολύ επιλεκτικη με τους πελατες και πολύ αχαριστη με αυτους που δεν επρεπε να είναι!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αυτή με το κραγιόν από το 22 είναι που είχε δουλέψει και στα 19 της Ιάσωνος πέρυσι;
Χμμ εγώ νόμιζα πως για άλλη λέει ο Πιρφορέστης,τεσπα αν είναι αυτή με το κραγιόν είχε δώσει και σε εμένα γλωσσόφιλα που είμαι 1.50 και 100 κιλά τριχωτός γορίλας.Οπότε Ορέστη δεν με λες και γυμνασμένο  :2funny:

γαμησε τα φιλε! σου λεω σε κανεναν στη ζωη της λεει δεν εδινε το μαλακισμενο!

εφαγε φλασιες τωρα και δε δινει... μονο σε ομορφους τωρα, εσυ ησουνα στους τυχερούς φιλε!

εγω ζητησει από τον antisthenis να κανει edit στην κριτικη μου σαν υστερογραφο ότι προπερσι εκανε κωλο, ακαποτο και γλωσσοφιλα στο φωκαιας 22.

να είναι πλήρως φακελωμενη η πουτανα, να δω πως θα κυκλοφορει στη φυλης να δουλεψει μετα από αυτά, η καριολα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε ορεστη η προσηλωση σου στην αξιοπιστια των κριτικων ειναι συγκινητικη και εντυπωσιακη.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τι να σου πω μαν..  :dunno:
Μπέμπα σήμερα στο Ιάσωνος 1β αριστερά απέναντι από τη Μαρινάρα ήταν μια γύρω στα 45 με ολόσωμο που έκανε και αυταρχικό.
Στο πιπίνου 54 είχε τροφαντό τράβελο με μελαχρινό μαλλί.
Πρωινή βάρδια πάντα  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ενταξει ρε παιδια, γνωστα δεν είναι αυτά; είναι 4 "τζαζ" δηλαδή 4 δωματια που τα παιρνει εξ ολοκληρου το μαγαζι και η τσατσα η η κοπελα δεν παιρνουν τιποτα...

από το 5ο δωματιο και μετα η κοπελα παιρνει 10 ευρω, ενώ η τσατσα μεχρι τα 11 δωματια παιρνει 20 ευρω.

μετα τα 7 καθαρα ραντεβού, από το 8ο και πανω, η τσατσα παιρνει 3 ευρω στο δωματιο επι των καθαρων.

δηλαδή πχ, αν κανουν 15 δωματια συνολικα, αφαιρεις 4 τα τζαζ, η κοπελα παιρνει 11*10=110ευρω και η τσατσα 11*3=33 ευρω. ετσι παει...

από κει και περα, η πελατεια ποικιλει... η αννα πχ κατά μεσο ορο στη βραδινη βαρδια κανει κοντα 10 καθαρα, δηλαδή βγαζει ένα 100αρικο κατά μεσο ορο... αλλα πχ δευτερες τριτες βγαζει 30 εως 60 ευρω, ενώ το σαββατο βγαζει γυρω στα 200... κανει 25 δωματια δηλαδή...

Το μηνα λοιπον μια μετρια κοπελα σαν την Αννα με 25 μονες βαρδιες καλες (απόγευμα η βραδυ) σε αυτές τις δυσκολες μερες... βγαζει 2.500-3000 ευρω και η τσατσα βγαζει 700-900 ευρω...

Αν εκανε διπλες βαρδιες, πχ η Αννα της εχει κοψει από το καλοκαιρι και μετα, τα ποσα είναι εις διπλουν...

Το μαγαζι αντιστοιχα βγαζει από την κάθε κοπελα 3-4.000 ευρω προφανως... όχι καθαρα φυσικα...

Φυσικα υπαρχουν και ημερες και κοπελες που μπορει να πανε στο σπιτι χωρις ευρω, αν δεν κανουν πανω από τα 4 δωματια... φυσικα εχουνε μεριδα και οι νταβατζηδες σε αυτά τα ποσα...

και η κινηση πραγματικα ποικιλει, πχ το καλοκαιρι, τον ιουνιο, παιζει πολλες φορες η αννα να γυρναγε με 20 ευρω σπιτι... από τον ιουλιο και μετα ειχε παλι δουλεια κανονικα... τωρα τα χριστουγεννα μπορει κάθε μερα να γυρναγε με 200-300 ευρω σπιτι... τωρα μετα τα χριστουγεννα μπορει να γυρναει παλι με 20 ( αν δεν την ειχα κανει διασημη εγω) γιατι ολοι εχουνε ξεπενταριαστει...

Εξαιρετικά χρήσιμο και άκρως διαφωτιστικό. Ευχαριστώ πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom