αυτό παλι πως σου ηρθε;
Τυπε ειχε γραψει οτι πληρωσε για την Αννουλα πανω απο 3000 ευρω ... να κανω λαθος ?
Να διαλευκανθει παρακαλω για να μην αποκλινουμε απο την πορεια της Ιστοριας
αυτό παλι πως σου ηρθε;
έτσι είχε γράψει τύπε αλλά μου ακούγεται εξωφρενικό να φυτίλιασε τόσα πολλα φράγκα για την λεγάμενη...Τυπε ειχε γραψει οτι πληρωσε για την Αννουλα πανω απο 3000 ευρω ... να κανω λαθος ?
καλω δημοσια το μελος millepetrozza να τοποθετηθει και να ριξει φως στην υποθεση
τα 600 ηταν για τις εκτρωσεις ρε τυπε. ο ορεστης δεν πληρωνει μονο τα δικα του γαμησια, πληρωνει και των αλλων. πρεπει να ανακυρηχθει αγιος καρδουλιος, ο πολιουχος των πουτανων να προσευχονται τα κοριτσα.
Τυπε ειχε γραψει οτι πληρωσε για την Αννουλα πανω απο 3000 ευρω ... να κανω λαθος ?
και όλα αυτά ενώ πηγε 2 φορες μονο μαζι της στο μεταξουργειο (άλλη μια στο φωκαιας 22 που δεν τη θυμαται, επίτηδες προφανως).
μολις μου ηρθε ενημερωση απο το κοντρολ οτι η αννουλα με τη δεσποινα κανουν παρεα.
Τον κυνηγαγε στο σαλονι για γλωσσοφιλα και δεν τον αφηνε να φυγει
Μεγαλος ερωτας
τελικά η Άννα κάνει γλωσσόφιλα
γυρω στα 4.000 ευρω για τα γαμησια, γυρω στα 1000 σε δωρα και με ιατρικα εξοδα παμε κοντα στα 6.000 λογικα...
θα τα κανω μια σουμα και θα σας πω καποια στιγμη, οκ;
δες πάνω μπήκε ψηφοφορίαΠροτεινω να ανοιξουμε νεο θρεντακι/ψηφοφορια γι αυτο το θεμα
ποτε κιολας??
μπεμπα τι με περασες;
είμαι μαλακας αλλά δεν είμαι κομπλεξικος!
διαφωνείτε με τις επιλογες η είναι οκ;
εγω πιστευω οντως εκοψε τα γλωσσοφιλα, γιατι εχει μπει σε αυστηρο πρόγραμμα υγιεινης ζωης όπως μου ειπε, αλλα τα πεταχτα τα δινει εκει που θελει... οποτε ψηφισα το 3...
για να δουμε πως θα παει...