You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Ποιός πιστεύεις ότι είναι ο τύπος της;
ο τυπος που θα γουσταρε σεξ είναι καποιος γυμνασμένος 20αρης με μετριο υψος, babyface, μαλλι καρφακια, σχισμενο τζιν, γαλανομάτης, ομορφοπαιδο... να ειχε και λιγο μουσκουλα ακομα καλυτερα... με αυτους κανει την πολλη καυλαντα στο σαλονι και αυτό μπορει να το καταλαβει ο οποιοσδηποτε αν περασει από εκει 2-3 φορες που θα εχει κοσμο...
ο τυπος που θα παντρευοτανε παλι η θα ειχε σχεση, ισως εχει δικιο ο μπεμπας... ενας τελειωμένος τσιγγανορουμανος, πιθανον κλεφτρονι η βαπορακι ώστε να εχει λιγα λεφτα να τη συντηρει....
όχι πολύ ωραιος για να μην το ζηλευει, γιατι είναι απίστευτα ζηλιαρα σαν ατομο...
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τα "ξαδερφια" της ειναι ολοι τελειωμενοι βρωμογυφτοι, γυφτορουμανοι και αλβανοι.. Κλεφτες, φυλακοβιοι κλπ..
Οι πουτανες ξερουν οτι οι περισοτεροι ελληνες που τους πουλανε αγαπες, θελουν απλα να τις γαμησουν 10 φορες τσαμπα και μετα να τις παρατησουν..
Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα εκανε σοβαρη σχεση με πουτανα??
Γι αυτο ολες μπλεκουν με γυφτους και αλβανους γιατι ειναι οι μοναδικοι που ειναι τοσο τελειωμενοι ωστε να κανουν ΣΟΒΑΡΗ σχεση με πουτανα
Υποθέτω ότι το 50% όσων έχουν πάει πάνω από 10 φορές σε μπουρδέλο και το 90% όσων έχουν πάει πάνω από 10 φορές σε στριπ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ θα γούσταραν να γαμήσουν τζάμπα έστω μια φορά έτσι για να ρεφάρουν, όπως ο χαρτοπαίκτης θέλει έστω μια φορά να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.
Υποθέτω δεν είσαι αρκετά στόκος να νομίζεις ότι αυτές οι γυναίκες θα στράβωναν για 5 καλά γαμήσια και λίγη αλητεία χωρίς παρελκόμενα
Απλά αυτούς γουστάρουν γιατί είναι το γυναικείο αντίστοιχό τους. Όμοιος ομοίω αει πελάζει, και οι 9/10 βρίσκουν και μάγκες που τις τα τρώνε κιόλας.
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Φιλε χοντρικα είναι αυτά... και δεν ξερω καν αν εκανε εκτρωση... τι εισαι; λογιστης μου;
ειχα δωσει και 1-2 φορες για να παει στο γυναικολογο... από 70-100 ευρω...
μαλιστα το καλοκαιρι είχαμε τσακωθεί και ειχε γινει της πουτανας...
ειχε καθυστερήσει να της ερθει περιοδος και φοβοταν μην ειχε μεινει εγκυος...
της λεω μην αγχωνεσαι, θα σου δωσω να πας στο γιατρο κι αν τρεχει κατι θα το αντιμετωπίσουμε μαζι...
ελα όμως που τη μερα που ηταν να της δωσω, της ηρθε οντως περιοδος μαλλον και θα εχανε το 70αρι...
και παω και της τα δινω εξω, εξω από το μαγαζι, και μαθαινω ότι εχει ρεπο γιατι ειχε περιοδο... και την επομενη και τη μεθεπομενη...
την ξεχεζω ότι μου λεει ψεματα για άλλη μια φορα, σκαει στο κλαμα... μου ειπε ότι πηγε στο γιατρο με τα 70 ευρω και της εδωσα κατι φαρμακα και της ηρθε περιοδος... το ρεπο ετσι το πηρε, για πλακα 3 μερες, ειχε δουλειες μαλλον... και ενώ της ηρθε περιοδος, τη 2η μερα σκαει για δουλεια... και καλα εβαλε βαμβακι...
το τι παραμυθι μου ειχανε σκασει εκεινες τις μερες... 10 μερες με παρακαλάγανε να ξαναπαω... απορω πως με πεισανε ότι ηταν αληθεια, μιλαμε για πολύ κλαμα... στελνω και στον και καλα ξαδερφο στο φβ, φιλος μου ειπε ότι ηταν εκεινος βεβαια...
και ο και καλα ξάδερφος που λεει και ο μπεμπας, που την εκανε συνεχεια βολτες, μετα από λιγες μερες τον βλεπω στο μπουρδελο να την παιρνει από πισω... τοτε τσακωθήκανε μαλλον και κατεβηκαν οι φωτο τους αγκαλια... μου ειπε και μετα η αννα ότι από τοτε που του εστειλα εγω μηνυμα υποψιαστηκε ότι δουλευει στα μπουρδελα και την ημερα που πηγα εγω και τον ειδα την ανακαλυψε και παει... όχι δε χωρισανε, δεν το ειπε ετσι, απλα σταματήσανε την παρεα... (τις παρτουζες εννοουσε μαλλον)
υγ: οσο για τη βολτα που μου λες ότι την εβγαλα, απλως της ειχα ταξει να της παρω γυαλια ηλιου και πηγαμε στο mall... αυτό συνεβη πολλες μερες πριν από αυτό που περιγραφω παραπανω, όπως και από το γεγονος της υποτιθεμενης εγκυμοσύνης... εκεινη τη μερα πληρωσα καφεδες, τσιγαρα, τα παντα... εκβιαστηκα θα ελεγα...
εμαθα μαλιστα από την αννα ότι ηταν ψεματα όλα για το φωκαιας 22, ότι ηταν ξανθια παλια και πιο χοντρη, εμαθα ότι ειχε 8 μηνες νταβατζη όταν τη ρωτησα πως ηρθε εδώ (όπως ειπα σε άλλο ποστ αυτό κολλαει χρονικα) και μολις απαλλαχτηκε εφυγε λιγο στη ρουμανια, και γυρισε στο μεταξι... και μου αποκαλυψε επισης ότι ηταν 2η φορα που βγηκε ποτε με πελατη και ότι ο πρωτος ηταν όταν ειχε κλεισει τα 18 ( ένα χρονο πριν) και ειχε σκασει τα τριπλασια από μενα για να την καταφερει... επισης εκεινος ο τυπος ηταν μαλλον πιο μαλακας (αν είναι υπαρκτο προσωπο) και της ειχε παρει δωρο 20.000 ευρω, χρυσο ρολόι! αφωνος...
Δηλαδη ησουν νταβατζης.Εγω καποτε ειχα "γκομενα" πουτανα της Φυλης και μουναρα κιολας.
Μου τα σκαγε κανονικα, βενζινες, φαγητα, ποτα, μετρητα οτι γουσταρεις..
Τη ξεσκιζα κανα 3μηνο,με ειχε βασιλια και μετα την απαξιωσα..
Και μπορουσα να χα κανει κι αλλα τετοια σκηνικα, αλλα δε το χω και πολυ αναγκη
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εγω καποτε ειχα "γκομενα" πουτανα της Φυλης και μουναρα κιολας.
Μου τα σκαγε κανονικα, βενζινες, φαγητα, ποτα, μετρητα οτι γουσταρεις..
Τη ξεσκιζα κανα 3μηνο,με ειχε βασιλια και μετα την απαξιωσα..
Και μπορουσα να χα κανει κι αλλα τετοια σκηνικα, αλλα δε το χω και πολυ αναγκη
Μαλλον εσυ εισαι στοκος και εχει προβλημα αντιληψης
Μιλησα για ΣΟΒΑΡΗ σχεση, οχι για μια συντομη ερωτικη περιπετεια..
Εντάξει οι μισές σχέσεις έτσι κι αλλιώς χαλάνε πριν το 3μηνο.
Φυσικά οι πουτάνεις ΕΧΟΥΝ πολλές επιλογές. Πολύ και πολύ φανατικό κοινό. Καμμένοι μεν, αλλά και όμορφοι και νέοι και καβατζωμένοι.
Αν όχι για γάμο για χορηγίες σίγουρα.
Προφανώς ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ να το κάνουν παρά μονάχα σε επιλεγμένα τυπάκια που ξεπερνάνε κάποια όρια, όπως ο φίλος μας ο Ορέστης.
Και φυσικά το θύμα δεν παίρνει σεξ γιατί όπως μου είχε πει η πρώτη στριπερ που είχα βγάλει γκόμενα, καλη της ώρα, αν γαμήσει το θύμα τέλος τα ΄λεφτά.
Μετά θα θέλει σεξ συνέχεια ;)
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Ορεστη ακομα δεν αυτοκτονησες?
φιλε εχω ερωτευτεί 3 φορες πουτανες τα τελευταια 3 χρονια, και δυστυχως και τις 3 περιπτώσεις τις εχω αναφερει στο μπου...
αυτό που παρατηρω στον εαυτο μου είναι ότι πεφτει από μια κακη περιπτωση σε μια χειροτερη, αλλα συναισθηματικα επηρεάζομαι λιγοτερο, είναι λες και το περιμενα ότι θα ειχε αυτή την καταληξη...
με την Ελενη του 104 ειχε κρατησει λιγο, αλλα ειχα πληγωθεί πολύ και ημουνα να αυτοκτονήσω, την αντιμετωπιζα σαν να ηταν μια γκομενα που την ειχα γνωρισει σε ένα μπαρ... ημουνα πολύ φρέσκος μπουρδελιαρης...
με τη Δεσποινα, παλι ειχα νιωσει πολύ ασχημα, αλλα ημουνα συνειδητοποιημένος ότι δε θα μπορουσα να εχω μια νορμαλ σχεση μαζι της, όμως μου ελειψε πολύ το σεξ, και ενιωσα πολύ ταπεινωμένος, αλλα δεν μπορω να πω ότι ειχα ταση αυτοκτονιας, λιγο μελαγχολια ισως... και πολύ ζηλεια για τους επομενους πελατες της...
με την Αννα παλι, εκανα πολλα, τα περισσοτερα, αλλα αυτή τη στιγμη δε νιωθω κατι, ουτε ζηλεια, ουτε θα μου λειψει το σεξ, ουτε ερωτα, ουτε διαθεση να αυτοκτονήσω, μονο διαθεση να την κοροιδεψω και να της ριξω 2 γερα χαστουκια αν την εβλεπα μπροστα μου... μαλλον εχω γινει αρκετα παχυδερμο με τα χρονια, για τα δικα μου δεδομενα, θυμαμαι όταν ημουνα 15 χρονων ακομα και με χυλοπιτες μου ερχοταν να αυτοκτονήσω...
τα νευρα που εχω λοιπον είναι καθαρα για τα ψεματα, για την αχαριστια και όχι για την ελλειψη αγαπης που ηταν και δεδομενη, ουτε τη σεξουαλικη απορριψη...
κλεινοντας αυτή την αυτοκριτική, ο λογος που ερωτεύομαι πουτανες; νομιζω 2 είναι: ο ενας είναι το συνδρομο του σωτηρα, αν και νομιζω ότι αυτό αρχιζει να εκλιπει... και 2ον η μεγαλη μου αναγκη να ερωτευτω καποια, αλλα δεν μπορω να το πετυχω όταν εδώ και πολλα χρονια εχω πολύ περιορισμενη κοινωνικη ζωη (βολτες με φιλους για καφε, όχι κλαμπ, όχι μπουζούκια, επιφανειακες κοινωνικες σχεσεις και την ευκολη λυση για σεξ σε μπουρδελα σε στουντιο)
την Αννα τον περιμενα ότι θα την ερωτευτω καποια στιγμη, γιατι ειχε την εμφανιση που μου αρεσει, μου φαινοταν γλυκια και ντροπαλουλα, καθαρη, ειχε μια παιδικοτητα (όλα αυτά μου αρεσουν πολύ) και εμοιαζε μεχρι ενός σημείου να είναι και ειλικρινης και ντομπρα σαν ατομο, δεν ηταν κουτσομπολα, δεν ηταν πολυλογου... δε με ενοιαξε ότι ηταν πουτανα γιατι πλεον ειχα εθιστει στο χωρο και μου ηταν αδιαφορο, ειχα δηλαδή συνηθισει να συναναστρέφομαι με τέτοιες κοπελες, το θεωρουσα νορμαλ...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Θα σε παρω μαζι μου στο γυμναστηριο να σε κανω πιπινι.Που μενεις;φιλε εχω ερωτευτεί 3 φορες πουτανες τα τελευταια 3 χρονια, και δυστυχως και τις 3 περιπτώσεις τις εχω αναφερει στο μπου...
αυτό που παρατηρω στον εαυτο μου είναι ότι πεφτει από μια κακη περιπτωση σε μια χειροτερη, αλλα συναισθηματικα επηρεάζομαι λιγοτερο, είναι λες και το περιμενα ότι θα ειχε αυτή την καταληξη...
με την Ελενη του 104 ειχε κρατησει λιγο, αλλα ειχα πληγωθεί πολύ και ημουνα να αυτοκτονήσω, την αντιμετωπιζα σαν να ηταν μια γκομενα που την ειχα γνωρισει σε ένα μπαρ... ημουνα πολύ φρέσκος μπουρδελιαρης...
με τη Δεσποινα, παλι ειχα νιωσει πολύ ασχημα, αλλα ημουνα συνειδητοποιημένος ότι δε θα μπορουσα να εχω μια νορμαλ σχεση μαζι της, όμως μου ελειψε πολύ το σεξ, και ενιωσα πολύ ταπεινωμένος, αλλα δεν μπορω να πω ότι ειχα ταση αυτοκτονιας, λιγο μελαγχολια ισως... και πολύ ζηλεια για τους επομενους πελατες της...
με την Αννα παλι, εκανα πολλα, τα περισσοτερα, αλλα αυτή τη στιγμη δε νιωθω κατι, ουτε ζηλεια, ουτε θα μου λειψει το σεξ, ουτε ερωτα, ουτε διαθεση να αυτοκτονήσω, μονο διαθεση να την κοροιδεψω και να της ριξω 2 γερα χαστουκια αν την εβλεπα μπροστα μου... μαλλον εχω γινει αρκετα παχυδερμο με τα χρονια, για τα δικα μου δεδομενα, θυμαμαι όταν ημουνα 15 χρονων ακομα και με χυλοπιτες μου ερχοταν να αυτοκτονήσω...
τα νευρα που εχω λοιπον είναι καθαρα για τα ψεματα, για την αχαριστια και όχι για την ελλειψη αγαπης που ηταν και δεδομενη, ουτε τη σεξουαλικη απορριψη...
κλεινοντας αυτή την αυτοκριτική, ο λογος που ερωτεύομαι πουτανες; νομιζω 2 είναι: ο ενας είναι το συνδρομο του σωτηρα, αν και νομιζω ότι αυτό αρχιζει να εκλιπει... και 2ον η μεγαλη μου αναγκη να ερωτευτω καποια, αλλα δεν μπορω να το πετυχω όταν εδώ και πολλα χρονια εχω πολύ περιορισμενη κοινωνικη ζωη (βολτες με φιλους για καφε, όχι κλαμπ, όχι μπουζούκια, επιφανειακες κοινωνικες σχεσεις και την ευκολη λυση για σεξ σε μπουρδελα σε στουντιο)
την Αννα τον περιμενα ότι θα την ερωτευτω καποια στιγμη, γιατι ειχε την εμφανιση που μου αρεσει, μου φαινοταν γλυκια και ντροπαλουλα, καθαρη, ειχε μια παιδικοτητα (όλα αυτά μου αρεσουν πολύ) και εμοιαζε μεχρι ενός σημείου να είναι και ειλικρινης και ντομπρα σαν ατομο, δεν ηταν κουτσομπολα, δεν ηταν πολυλογου... δε με ενοιαξε ότι ηταν πουτανα γιατι πλεον ειχα εθιστει στο χωρο και μου ηταν αδιαφορο, ειχα δηλαδή συνηθισει να συναναστρέφομαι με τέτοιες κοπελες, το θεωρουσα νορμαλ...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Επισης να συμπληρωσω οτι οι πουτανες στον τομεα ΣΟΒΑΡΗ σχεση εχουν μεγαλη ανασφαλεια..
Ναι μεν εχουν στα ποδια τους χιλιαδες αντρες που δηλωνουν ερωτευμενοι μαζι τους κλπ, αλλα κατα βαθος ξερουν οτι κανενας απ αυτους τους αντρες δεν τις παιρνει στα σοβαρα..
Ξερουν οτι ειναι απαξιωμενες και οτι ολοι οι νορμαλ ανθρωποι αφου τις γαμησουν τσαμπα 10-20 φορες μετα θα τις παρατησουν..
Γι αυτο και οταν βρουν εναν τελιωμενο γυφτο/αλβανο προσπαθουν με νυχια και με δοντια να τον κρατησουν..
Και γι αυτο και του δινουν οτι λεφτα εχουν και δεν εχουν.. ;)
ΝΟΜΟΣ!
παρα πολύ φιλοσοφημενο... κατι παρομοιο εγραψα και γω σε ένα από τα ποστ μου...
εγω εγραψα για ζηλεια, εσυ για ανασφαλεια... εσυ εισαι πιο σωστος... μπραβο
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και ο μπολντης τυπε ο personal trainerΘα σε παρω μαζι μου στο γυμναστηριο να σε κανω πιπινι.Που μενεις;
Ξεροχύνωη γαμα ακαποτα τη μαρια του χανιωτη
Χύστη τί λες ο ορέστης είναι υπαρκτό πρόσωπο ή μας τρολο-παραμυθιάζει?
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
αρα καλα σου λεω να αυτοκτονησεις...εισαι κατ εξακολουθηση μαλακας...
είμαι...
αλλα με αυτά που εμαθα σημερα εγινα πιο σοφος και ισως είμαι και γω τυχερος καποια στιγμη σαν τον μπεμπα, που ξερεις!
μια τετοια ιστορια σαν του μπεμπα μου ειχε πει μια κοπελα που εχει φυγει τωρα από φυλης (δεν πιστευω να εννοεις αυτή ρε μπαγασα ), τη λεγανε ροζα, ειχε ομορφο προσωπο και εργαζοταν για λιγο καιρο στο Φυλης 84 και 86.
αυτή όχι μια, αλλα 2 φορες ειχε μπλεξει με ελληνα πελατη, και τις 2 φορες μαλακας μου ειπε... ειχε χωρισει έναν ρουμανο που ειχε όταν ηρθε ελλαδα... από δουλεια δεν εκανε και πολλα αυτή, εκανε υπερσπλο πρόγραμμα και αν και ειχε ομορφο προσωπο ηταν γεματουλα (μπεμπα θυμαμαι την ειχες παρει)
μας αφησε κι αυτή... ειχα μια ευκαιρια να ζησω εκει την εμπειρια να γινω εγω ο θυτης, αλλα δεν προλαβα
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Θα σε παρω μαζι μου στο γυμναστηριο να σε κανω πιπινι.Που μενεις;
βορεια προαστια φιλε... αντε κανε με
υπαρκτος τυπε τον εχω γνωρισειΞεροχύνω
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι εννοείς τύπε? το σάιτ δεν έχει κλώνους..Ξεροχύνω
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
υπαρκτό 100%Ξεροχύνω
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και όταν μιλαω για τιμωρια, δεν εννοω για ξυλο, μαλακιες κλπ, απλα μπορω να αποκαλύψω πολλα πραγματα και εδώ και σε ατομα που δεν πρεπει ή μπορω να βαλω να ψαξουν τον οικο για κρυφες καμερες όπως ειπε ο φιλος νικ και να τους το κλεισω το μπουρδελο... κι αυτό θα ηταν μια τιμωρια για μενα, θα με ικανοποιουσε...
Φίλε μου ό,τι βοήθεια χρειαστείς σε θέματα εκδίκησης μπορείς να στηριχτείς επάνω μου. Έχω κοντινό συγγενή εισαγγελέα.
Αυτό που θα σε συμβουλέψω όμως είναι να αποδεχτείς ότι είδες μια θεατρική παράσταση που τώρα τελείωσε. Πουτάνες και έρωτες δεν πάνε μαζί. Να ζηλεύεις που μια γκόμενα τα 'χει με άλλον είναι φυσιολογικό. Αλλά να ζηλεύεις που μια πουτάνα παρέχει έξτρα υπηρεσίες σε άλλους καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι είναι προβληματικό. Δεν συμβιβάζεται με έρωτες αυτό το επάγγελμα, Ορέστη, πάρτο χαμπάρι. Ή αυλαία της σκηνής έπεσε, οι θεατές αποχώρησαν, οι καθαρίστριες (Κθούλου κ.α.) έχουν πέσει στα τέσσερα και σφουγγίζουν τους λεκέδες, και εσύ έχεις μείνει στη θέση σου αρνούμενος να δεχθείς ότι το έργο είχε τέτοιο τέλος!
Η ζωή έχει πολλές παραστάσεις Ορέστη. Είναι κρίμα να τις χάσεις.
Ξεροχύνω
Υπαρκτο ειναι γαμω το φελεκι μου και τον ξερουνε προσωπικα χρηστες του μπου.
Γραφει οτι σκεφτεται και την αυτοκτονια...
Ποιος ξερει τι εχει περασει στην προσωπικη του ζωη για να σκεφτεται ετσι...
Πιστευω οτι δεν τρολαρει καθολου και κανει αυτοθεραπεια με το να βγαζει τα εσωψυχα του εδω μεσα
Ανωριμος και πολυ αδυναμος χαρακτηρας... συνελθε μαλακα πριν ειναι αργα !!!