Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Επισης να συμπληρωσω οτι οι πουτανες στον τομεα ΣΟΒΑΡΗ σχεση εχουν μεγαλη ανασφαλεια..
Ναι μεν εχουν στα ποδια τους χιλιαδες αντρες που δηλωνουν ερωτευμενοι μαζι τους κλπ, αλλα κατα βαθος ξερουν οτι κανενας απ αυτους τους αντρες δεν τις παιρνει στα σοβαρα..

Ξερουν οτι ειναι απαξιωμενες και οτι ολοι οι νορμαλ ανθρωποι αφου τις γαμησουν τσαμπα 10-20 φορες μετα θα τις παρατησουν..
Γι αυτο και οταν βρουν εναν τελιωμενο γυφτο/αλβανο προσπαθουν με νυχια και με δοντια να τον κρατησουν..
Και γι αυτο και του δινουν οτι λεφτα εχουν και δεν εχουν..  ;)

ΝΟΜΟΣ!

Αυτούς που τις παίρνουν στα σοβαρά, τους υποτιμούν!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Υπαρκτο ειναι γαμω το φελεκι μου και τον ξερουνε προσωπικα χρηστες του μπου.
Γραφει οτι σκεφτεται και την αυτοκτονια...
Ποιος ξερει τι εχει περασει στην προσωπικη του ζωη για να σκεφτεται ετσι...
Πιστευω οτι δεν τρολαρει καθολου και κανει αυτοθεραπεια με το να βγαζει τα εσωψυχα του εδω μεσα

Ανωριμος και πολυ αδυναμος χαρακτηρας... συνελθε μαλακα πριν ειναι αργα !!!

Ορέστη πέτα από πάνω σου το σκοτάδι που σε πλακώνει και βγες στο φως του Νωντισμού! Στάσου πλάι μας να νιώσεις τη χαρά και τη θαλπωρή! Άσε το Θεό να σε κρατήσει στην αγκαλιά του σαν βρέφος. Δίπλα σου υπάρχουν όλα τα καλά του κόσμου. Δεν αστειευόμαι. Όσα επεθύμησες ποτέ. Βρίσκονται όλα δίπλα σου.

Αρκεί να απλώσεις το χέρι σου για να γίνουν δικά σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ορέστη πέτα από πάνω σου το σκοτάδι που σε πλακώνει και βγες στο φως του Νωντισμού! Στάσου πλάι μας να νιώσεις τη χαρά και τη θαλπωρή! Άσε το Θεό να σε κρατήσει στην αγκαλιά του σαν βρέφος. Δίπλα σου υπάρχουν όλα τα καλά του κόσμου. Δεν αστειευόμαι. Όσα επεθύμησες ποτέ. Βρίσκονται όλα δίπλα σου.

τα ιδια ακριβως λεει ο εωσφορος στις ταινιες ρε τυπε

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φίλε μου ό,τι βοήθεια χρειαστείς σε θέματα εκδίκησης μπορείς να στηριχτείς επάνω μου. Έχω κοντινό συγγενή εισαγγελέα.

Αυτό που θα σε συμβουλέψω όμως είναι να αποδεχτείς ότι είδες μια θεατρική παράσταση που τώρα τελείωσε. Πουτάνες και έρωτες δεν πάνε μαζί. Να ζηλεύεις που μια γκόμενα τα 'χει με άλλον είναι φυσιολογικό. Αλλά να ζηλεύεις που μια πουτάνα παρέχει έξτρα υπηρεσίες σε άλλους καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι είναι προβληματικό. Δεν συμβιβάζεται με έρωτες αυτό το επάγγελμα, Ορέστη, πάρτο χαμπάρι. Ή αυλαία της σκηνής έπεσε, οι θεατές αποχώρησαν, οι καθαρίστριες (Κθούλου κ.α.) έχουν πέσει στα τέσσερα και σφουγγίζουν τους λεκέδες, και εσύ έχεις μείνει στη θέση σου αρνούμενος να δεχθείς ότι το έργο είχε τέτοιο τέλος!

Η ζωή έχει πολλές παραστάσεις Ορέστη. Είναι κρίμα να τις χάσεις.

φιλε νταξει, εγω το γαμησα το θεματακι που την κυνηγησα, γιατι θα πω και κατι τωρα... από την 1η φορα που πηγα μαζι της εγω τη συμπαθησα, εκεινη κατι δεν της αρεσε μαζι μου... δεν ξερω... ανθρωποι είναι και οι πουτανες, υπαρχουν συμπάθειες, οκ....

απλα ρε συ, βλέπεις, εχω σκιστει για παρτη της, την αγαπησα παρα πολύ, δεν επρεπε να πει ένα ευχαριστω, δεν επρεπε να ξερω την αληθεια ρε φιλε; να μου πει ότι δεν εχει δωσει ποτε γλωσσοφιλα, ποτε ακαποτο, ποτε κωλο και ότι ο τυπος που εγραψε για φιλια στο στομα απλα τον απεφυγε και λεει μαλακιες; και ότι άλλος που ελεγε για γλωσσοφιλα, εκεινη τον απέρριψε; και αλλα πολλα τωρα, μην τα ξαναλέμε...

και ξεχασα να σας πω ότι καποτε μου ειπε ότι αγαπάει μονο εμενα από τους πελατες της και όταν σταματουσε να δουλευει θα με επαιρνε να μου δειξει τη ρουμανια... σαν φιλο... σκατα... μαλακιες...

ειλικρινα και γονατιστει να με παρακαλεσει εγω δεν ξαναπερναω μαζι της... με τη Δεσποινα θα περναγα, με την Ελενη θα περναγα, με αυτή πλεον είναι σιχαμα η κοπελα... μεγαλη κοροιδια ρε φιλε...

ναι αν εχει συγγενή εισαγγελεα και νομιζεις ότι μπορω να κανω κατι, εστω να ταρακουνηθεί λιγάκι, να ξεψαχνισουν το μαγαζι, να χασουν μερικα μεροκάματα, ναι είμαι μεσα...

δε θελω να της κανω κακο τυπου να την πλακωσουν στο ξυλο, απλα να χασει μερικα μεροκάματα η ρουφιανα... κατι τετοιο... αν μπορω φυσικα νομιμα, για το γαμωτο και μονο...

μιλαμε με πμ αν το εννοεις...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εντάξει οι μισές σχέσεις έτσι κι αλλιώς χαλάνε πριν το 3μηνο.

Φυσικά οι πουτάνεις ΕΧΟΥΝ πολλές επιλογές. Πολύ και πολύ φανατικό κοινό. Καμμένοι μεν, αλλά και όμορφοι και νέοι και καβατζωμένοι.
Αν όχι για γάμο για χορηγίες σίγουρα.
Προφανώς ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ να το κάνουν παρά μονάχα σε επιλεγμένα τυπάκια που ξεπερνάνε κάποια όρια, όπως ο φίλος μας ο Ορέστης.
Και φυσικά το θύμα δεν παίρνει σεξ γιατί όπως μου είχε πει η πρώτη στριπερ που είχα βγάλει γκόμενα, καλη της ώρα, αν γαμήσει το θύμα τέλος τα ΄λεφτά.
Μετά θα θέλει σεξ συνέχεια  ;)

Δηλαδη, ποσες στριπερ εχεις βγαλει γκομενες...??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.110
Πόντοι
42.697

:priest: :priest: :priest: :priest:
6a00d8341c5bb353ef0134899cee09970c-pi

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οσο ο Ορεστης συνομιλει με pm κανοντας τον κονε με τον Εισαγγελεα εμεις ας κανουμε ενα μικρο ευχαριστο διαλειμμα
Ορεστη για εσενα τυπε

[move]
[/move]

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

καλα τωρα μου το χαλασες...

ετσι ξεκινησα φευγοντας από τα στουντιο και πηγαίνοντας στα μπουρδελα με το therion, ξεκολλησα από τη δεσποινα και τελικα επεσα σε χειροτερα σκατα...

ξερεις κατι φιλε; και οι κανονικες μου γκομενες 3 χρονια πριν και βαλε, εκμεταλλευση μου κανανε, για αυτό και το σταματησα το σπορ τοτε...

οποτε μη νομιζεις ότι αν φυγω από το χωρο θα βρω την υγεια μου... παλι σε σκατα θα πεσω, γιατι κανω μαλακιες...

τεσπα, αν μπορεις να με βοηθήσεις με την αννα και οποιος μπορει να με βοηθησει και θελει κι αν θεωρει ότι το παρακανε η γαμημενη η πουτανα με τη συμπεριφορα της, ακουω προτασεις όπως ειχα πει και στην αρχη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχει βγαλει καμια 10αρια,ενδιαμεσα βεβαια εχει στειλει και 3-4 γκομενες για εκτρωση,κατα δικη του δηλωση παντα. :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Ωσ γκόμενες ορίζω το εξής:
Να έχω γαμήσει τουλάχιστον μία φορά, τζάμπα, παντού αρκεί να είναι εκτός μαγαζιού και ακάποτα (προσωπικό κόλλημα, σεξ με προφυλακτικό δεν το μετράω).
Παίζουμε ποδόσφαιρο... Αλλαγές δε θα 'χω άμα τραυματιστεί καμία, αλλά το ρόστερ συμπληρώνεται οριακά. Το έχω κάνει βιομηχανία μιλάμε.
Σχεδόν οι μισές πάντως είναι one-two night stands.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εχει βγαλει καμια 10αρια,ενδιαμεσα βεβαια εχει στειλει και 3-4 γκομενες για εκτρωση,κατα δικη του δηλωση παντα. :2funny:

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αύριο θα σου βάλλω και ωριαίο διαγώνισμα.
Τρεις, μια στριπτιζού (που είναι και σε αφήσα ΜΕΓΑΛΟΥ μαγαζιού ακόμα και μέχρι τώρα) και 2 Ελληνίδες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλε νταξει, εγω το γαμησα το θεματακι που την κυνηγησα, γιατι θα πω και κατι τωρα... από την 1η φορα που πηγα μαζι της εγω τη συμπαθησα, εκεινη κατι δεν της αρεσε μαζι μου... δεν ξερω... ανθρωποι είναι και οι πουτανες, υπαρχουν συμπάθειες, οκ....

απλα ρε συ, βλέπεις, εχω σκιστει για παρτη της, την αγαπησα παρα πολύ, δεν επρεπε να πει ένα ευχαριστω, δεν επρεπε να ξερω την αληθεια ρε φιλε; να μου πει ότι δεν εχει δωσει ποτε γλωσσοφιλα, ποτε ακαποτο, ποτε κωλο και ότι ο τυπος που εγραψε για φιλια στο στομα απλα τον απεφυγε και λεει μαλακιες; και ότι άλλος που ελεγε για γλωσσοφιλα, εκεινη τον απέρριψε; και αλλα πολλα τωρα, μην τα ξαναλέμε...

και ξεχασα να σας πω ότι καποτε μου ειπε ότι αγαπάει μονο εμενα από τους πελατες της και όταν σταματουσε να δουλευει θα με επαιρνε να μου δειξει τη ρουμανια... σαν φιλο... σκατα... μαλακιες...

ειλικρινα και γονατιστει να με παρακαλεσει εγω δεν ξαναπερναω μαζι της... με τη Δεσποινα θα περναγα, με την Ελενη θα περναγα, με αυτή πλεον είναι σιχαμα η κοπελα... μεγαλη κοροιδια ρε φιλε...

ναι αν εχει συγγενή εισαγγελεα και νομιζεις ότι μπορω να κανω κατι, εστω να ταρακουνηθεί λιγάκι, να ξεψαχνισουν το μαγαζι, να χασουν μερικα μεροκάματα, ναι είμαι μεσα...

δε θελω να της κανω κακο τυπου να την πλακωσουν στο ξυλο, απλα να χασει μερικα μεροκάματα η ρουφιανα... κατι τετοιο... αν μπορω φυσικα νομιμα, για το γαμωτο και μονο...

μιλαμε με πμ αν το εννοεις...

ορεστη οταν σε τουμπανιασουν στο ξυλο πες τους παρακληση να μη σε βαρεσουν στο κεφαλι και χαζεψει αυτο το μυαλο διαμαντι  

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ωσ γκόμενες ορίζω το εξής:
Να έχω γαμήσει τουλάχιστον μία φορά, τζάμπα, παντού αρκεί να είναι εκτός μαγαζιού και ακάποτα (προσωπικό κόλλημα, σεξ με προφυλακτικό δεν το μετράω).
Παίζουμε ποδόσφαιρο... Αλλαγές δε θα 'χω άμα τραυματιστεί καμία, αλλά το ρόστερ συμπληρώνεται οριακά. Το έχω κάνει βιομηχανία μιλάμε.
Σχεδόν οι μισές πάντως είναι one-two night stands.

Και μετα τις κυκλοφοραγες κιολας?

Δηλαδη, πχ, πηγαινατε για καφεδακι και μετα γαμησι - χωρις χρεωση "βιζιτας"?/ για τις αλλες μισες, δλδ

(ρωταω απο ειλικρινες ενδιαφερον)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Ο Νώντας σώζει!

Ορέστη άσε την εκδίκηση. Αν είχες στοιχεία γινόταν κάτι αλλά... κακό στον εαυτό σου κάνεις και μόνο που το σκέφτεσαι.

Αυτά που λες για το παραμύθι που σου πούλησε τα έχει περάσει πολύς κόσμος από κανονικές γκόμενες. Συζήτα το με φίλους σου, κάνει καλό. Εκτός ίντερνετ εννοώ. Αλλά μην κολλάς στο να διαφωτίσεις την κάθε λεπτομέρεια, την κάθε κουβέντα.. Είναι μάταιο και δεν έχει σημασία.

Όλοι έχουμε ερωτευθεί Ορέστη. Δε γεννηθήκαμε Νωντιστές.

Κούλαρε, ξεκουράσω και μην ξεχνάς ότι κάποιοι βρίσκονται πάντα δίπλα σου. :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε τύποι τελικά βάση της ψηφοφορίας συμπεραίνουμε ότι η Αννα κάνει γλωσσόφιλα με όλους επειδή γουστάρει :S

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειλικρινα, λυπαμαι που δεν ειμαι ωραιος για να κανω ΣΟΒΑΡΟ παιχνιδι με πουτανιτσες...

Ειμαι πολυ κυνικος - ακομα και για τα μετρα τους.
Θα τις βραχυκυκλωνα τις γαμιολες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom