Δεν μας δουλεύει λες?υπαρκτος τυπε τον εχω γνωρισει
Πρέπει να με πάρετε ρε μαζί, να κάνουμε αγαπητική-πυρφορική τσάρκα στη φυλής!
Ρισπεκτ
Δεν μας δουλεύει λες?υπαρκτος τυπε τον εχω γνωρισει
Επισης να συμπληρωσω οτι οι πουτανες στον τομεα ΣΟΒΑΡΗ σχεση εχουν μεγαλη ανασφαλεια..
Ναι μεν εχουν στα ποδια τους χιλιαδες αντρες που δηλωνουν ερωτευμενοι μαζι τους κλπ, αλλα κατα βαθος ξερουν οτι κανενας απ αυτους τους αντρες δεν τις παιρνει στα σοβαρα..
Ξερουν οτι ειναι απαξιωμενες και οτι ολοι οι νορμαλ ανθρωποι αφου τις γαμησουν τσαμπα 10-20 φορες μετα θα τις παρατησουν..
Γι αυτο και οταν βρουν εναν τελιωμενο γυφτο/αλβανο προσπαθουν με νυχια και με δοντια να τον κρατησουν..
Και γι αυτο και του δινουν οτι λεφτα εχουν και δεν εχουν.. ;)
ΝΟΜΟΣ!
Aπαραιτητη προυποθεση να γινεις ΑΕΚ.Ειναι το πρωτο βημα για την επιτυχια του extreme makeover σου.βορεια προαστια φιλε... αντε κανε με
Υπαρκτο ειναι γαμω το φελεκι μου και τον ξερουνε προσωπικα χρηστες του μπου.
Γραφει οτι σκεφτεται και την αυτοκτονια...
Ποιος ξερει τι εχει περασει στην προσωπικη του ζωη για να σκεφτεται ετσι...
Πιστευω οτι δεν τρολαρει καθολου και κανει αυτοθεραπεια με το να βγαζει τα εσωψυχα του εδω μεσα
Ανωριμος και πολυ αδυναμος χαρακτηρας... συνελθε μαλακα πριν ειναι αργα !!!
Ορέστη πέτα από πάνω σου το σκοτάδι που σε πλακώνει και βγες στο φως του Νωντισμού! Στάσου πλάι μας να νιώσεις τη χαρά και τη θαλπωρή! Άσε το Θεό να σε κρατήσει στην αγκαλιά του σαν βρέφος. Δίπλα σου υπάρχουν όλα τα καλά του κόσμου. Δεν αστειευόμαι. Όσα επεθύμησες ποτέ. Βρίσκονται όλα δίπλα σου.
Αρκεί να απλώσεις το χέρι σου για να γίνουν δικά σου.
Φίλε μου ό,τι βοήθεια χρειαστείς σε θέματα εκδίκησης μπορείς να στηριχτείς επάνω μου. Έχω κοντινό συγγενή εισαγγελέα.
Αυτό που θα σε συμβουλέψω όμως είναι να αποδεχτείς ότι είδες μια θεατρική παράσταση που τώρα τελείωσε. Πουτάνες και έρωτες δεν πάνε μαζί. Να ζηλεύεις που μια γκόμενα τα 'χει με άλλον είναι φυσιολογικό. Αλλά να ζηλεύεις που μια πουτάνα παρέχει έξτρα υπηρεσίες σε άλλους καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι είναι προβληματικό. Δεν συμβιβάζεται με έρωτες αυτό το επάγγελμα, Ορέστη, πάρτο χαμπάρι. Ή αυλαία της σκηνής έπεσε, οι θεατές αποχώρησαν, οι καθαρίστριες (Κθούλου κ.α.) έχουν πέσει στα τέσσερα και σφουγγίζουν τους λεκέδες, και εσύ έχεις μείνει στη θέση σου αρνούμενος να δεχθείς ότι το έργο είχε τέτοιο τέλος!
Η ζωή έχει πολλές παραστάσεις Ορέστη. Είναι κρίμα να τις χάσεις.
Εντάξει οι μισές σχέσεις έτσι κι αλλιώς χαλάνε πριν το 3μηνο.
Φυσικά οι πουτάνεις ΕΧΟΥΝ πολλές επιλογές. Πολύ και πολύ φανατικό κοινό. Καμμένοι μεν, αλλά και όμορφοι και νέοι και καβατζωμένοι.
Αν όχι για γάμο για χορηγίες σίγουρα.
Προφανώς ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ να το κάνουν παρά μονάχα σε επιλεγμένα τυπάκια που ξεπερνάνε κάποια όρια, όπως ο φίλος μας ο Ορέστης.
Και φυσικά το θύμα δεν παίρνει σεξ γιατί όπως μου είχε πει η πρώτη στριπερ που είχα βγάλει γκόμενα, καλη της ώρα, αν γαμήσει το θύμα τέλος τα ΄λεφτά.
Μετά θα θέλει σεξ συνέχεια ;)
Ορέστη πέτα από πάνω σου το σκοτάδι που σε πλακώνει και βγες στο φως του Νωντισμού! Στάσου πλάι μας να νιώσεις τη χαρά και τη θαλπωρή! Άσε το Θεό να σε κρατήσει στην αγκαλιά του σαν βρέφος. Δίπλα σου υπάρχουν όλα τα καλά του κόσμου. Δεν αστειευόμαι. Όσα επεθύμησες ποτέ. Βρίσκονται όλα δίπλα σου.
Εχει βγαλει καμια 10αρια,ενδιαμεσα βεβαια εχει στειλει και 3-4 γκομενες για εκτρωση,κατα δικη του δηλωση παντα.Δηλαδη, ποσες στριπερ εχεις βγαλει γκομενες...??
Δηλαδη, ποσες στριπερ εχεις βγαλει γκομενες...??
Εχει βγαλει καμια 10αρια,ενδιαμεσα βεβαια εχει στειλει και 3-4 γκομενες για εκτρωση,κατα δικη του δηλωση παντα.
φιλε νταξει, εγω το γαμησα το θεματακι που την κυνηγησα, γιατι θα πω και κατι τωρα... από την 1η φορα που πηγα μαζι της εγω τη συμπαθησα, εκεινη κατι δεν της αρεσε μαζι μου... δεν ξερω... ανθρωποι είναι και οι πουτανες, υπαρχουν συμπάθειες, οκ....
απλα ρε συ, βλέπεις, εχω σκιστει για παρτη της, την αγαπησα παρα πολύ, δεν επρεπε να πει ένα ευχαριστω, δεν επρεπε να ξερω την αληθεια ρε φιλε; να μου πει ότι δεν εχει δωσει ποτε γλωσσοφιλα, ποτε ακαποτο, ποτε κωλο και ότι ο τυπος που εγραψε για φιλια στο στομα απλα τον απεφυγε και λεει μαλακιες; και ότι άλλος που ελεγε για γλωσσοφιλα, εκεινη τον απέρριψε; και αλλα πολλα τωρα, μην τα ξαναλέμε...
και ξεχασα να σας πω ότι καποτε μου ειπε ότι αγαπάει μονο εμενα από τους πελατες της και όταν σταματουσε να δουλευει θα με επαιρνε να μου δειξει τη ρουμανια... σαν φιλο... σκατα... μαλακιες...
ειλικρινα και γονατιστει να με παρακαλεσει εγω δεν ξαναπερναω μαζι της... με τη Δεσποινα θα περναγα, με την Ελενη θα περναγα, με αυτή πλεον είναι σιχαμα η κοπελα... μεγαλη κοροιδια ρε φιλε...
ναι αν εχει συγγενή εισαγγελεα και νομιζεις ότι μπορω να κανω κατι, εστω να ταρακουνηθεί λιγάκι, να ξεψαχνισουν το μαγαζι, να χασουν μερικα μεροκάματα, ναι είμαι μεσα...
δε θελω να της κανω κακο τυπου να την πλακωσουν στο ξυλο, απλα να χασει μερικα μεροκάματα η ρουφιανα... κατι τετοιο... αν μπορω φυσικα νομιμα, για το γαμωτο και μονο...
μιλαμε με πμ αν το εννοεις...
Ωσ γκόμενες ορίζω το εξής:
Να έχω γαμήσει τουλάχιστον μία φορά, τζάμπα, παντού αρκεί να είναι εκτός μαγαζιού και ακάποτα (προσωπικό κόλλημα, σεξ με προφυλακτικό δεν το μετράω).
Παίζουμε ποδόσφαιρο... Αλλαγές δε θα 'χω άμα τραυματιστεί καμία, αλλά το ρόστερ συμπληρώνεται οριακά. Το έχω κάνει βιομηχανία μιλάμε.
Σχεδόν οι μισές πάντως είναι one-two night stands.
Περα απ την πλακα παντως, αυτο που λες εχει μια δοση αληθειας..