Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
δε χρειαζεται... όπως ειπες προχθες τυπε... μαγκια της Αννουλας...

το mille τον θυμαται πολύ καλα η Αννα, τον εχει πετυχει και εκει που δουλευει...

ισχυρίζεται ότι τον εδιωξε γιατι ηθελε γλωσσοφιλα και ηταν ερωτευμενος μαζι της και ηθελε να βγουνε κιολας...

και όλα αυτά ενώ πηγε 2 φορες μονο μαζι της στο μεταξουργειο (άλλη μια στο φωκαιας 22 που δεν τη θυμαται, επίτηδες προφανως).

και ότι πει petroza προφανως είναι από κακια κι αυτος επειδή την ερωτευτηκε και εφαγε πορτα, όπως μου ειπε και η ιδια...  :2funny:
καλτ δεν εχω λογια ο ανθρωπος ειναι ο μεγαλυτερος πιρφορος που εχω γνωρισει.ενα ποστ κανω και δεν ασχολουμαι αλλο την αννα την πηρα σαν πελατης και μονο τιποτα αλλο ουτε με εδιωξε ουτε τιποτα.γλωσσοφιλα μου εκανε απο μονη της και ολη την ωρα στο δωματιο και δεν εχει κανει μονο σε εμενα.μηπως σου ειπε οτι μια
φορα στο μεταξυ αφου ειχαμε τελιωσει το γαμησι βγημε για σαλοναρισμα και μετα ξαναμπηκε και με γλωσσοφιλιαζε? εγω το ζητησα ρε πιρφορε εγκεφαλικα νεκρε?.απο εξω παρεπιμπτoντως περιμενε φιλος πορνος με το ονομα χλεχλεκιας.καμενε στο ξαναλεω στις πουτανες παω για να αδειαζω τα μπαλακια μου

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
-Άλλα 1000 ευρώ ιατρικά; Άρα μας λείπουν 400. Για τι άλλο έδωσες;.... άσε με να μαντέψω.....για να φτιάξει τα δόντια της;

-Πες μου πως σε έψησε για να δωσεις για έκτρωση; Πως πίστεψες ότι είναι γκαστρωμένη; Τι ανταλλάγματα ζήτησες; Που συναντηθήκατε για να πάρεις τα λεφτά;
Μήπως όταν βγήκατε, βγήκατε για να της δώσεις τα λεφτα;

Φιλε χοντρικα είναι αυτά... και δεν ξερω καν αν εκανε εκτρωση... τι εισαι; λογιστης μου;

ειχα δωσει και 1-2 φορες για να παει στο γυναικολογο... από 70-100 ευρω...

μαλιστα το καλοκαιρι είχαμε τσακωθεί και ειχε γινει της πουτανας...

ειχε καθυστερήσει να της ερθει περιοδος και φοβοταν μην ειχε μεινει εγκυος...

της λεω μην αγχωνεσαι, θα σου δωσω να πας στο γιατρο κι αν τρεχει κατι θα το αντιμετωπίσουμε μαζι...

ελα όμως που τη μερα που ηταν να της δωσω, της ηρθε οντως περιοδος μαλλον και θα εχανε το 70αρι...

και παω και της τα δινω εξω, εξω από το μαγαζι, και μαθαινω ότι εχει ρεπο γιατι ειχε περιοδο... και την επομενη και τη μεθεπομενη...

την ξεχεζω ότι μου λεει ψεματα για άλλη μια φορα, σκαει στο κλαμα... μου ειπε ότι πηγε στο γιατρο με τα 70 ευρω και της εδωσα κατι φαρμακα και της ηρθε περιοδος... το ρεπο ετσι το πηρε, για πλακα 3 μερες, ειχε δουλειες μαλλον... και ενώ της ηρθε περιοδος, τη 2η μερα σκαει για δουλεια... και καλα εβαλε βαμβακι...

το τι παραμυθι μου ειχανε σκασει εκεινες τις μερες... 10 μερες με παρακαλάγανε να ξαναπαω... απορω πως με πεισανε ότι ηταν αληθεια, μιλαμε για πολύ κλαμα... στελνω και στον και καλα ξαδερφο στο φβ, φιλος μου ειπε ότι ηταν εκεινος βεβαια...

και ο και καλα ξάδερφος που λεει και ο μπεμπας, που την εκανε συνεχεια βολτες, μετα από λιγες μερες τον βλεπω στο μπουρδελο να την παιρνει από πισω... τοτε τσακωθήκανε μαλλον και κατεβηκαν οι φωτο τους αγκαλια... μου ειπε και μετα η αννα ότι από τοτε που του εστειλα εγω μηνυμα υποψιαστηκε ότι δουλευει στα μπουρδελα και την ημερα που πηγα εγω και τον ειδα την ανακαλυψε και παει... όχι δε χωρισανε, δεν το ειπε ετσι, απλα σταματήσανε την παρεα... (τις παρτουζες εννοουσε μαλλον)

υγ: οσο για τη βολτα που μου λες ότι την εβγαλα, απλως της ειχα ταξει να της παρω γυαλια ηλιου και πηγαμε στο mall... αυτό συνεβη πολλες μερες πριν από αυτό που περιγραφω παραπανω, όπως και από το γεγονος της υποτιθεμενης εγκυμοσύνης... εκεινη τη μερα πληρωσα καφεδες, τσιγαρα, τα παντα... εκβιαστηκα θα ελεγα...

εμαθα μαλιστα από την αννα ότι ηταν ψεματα όλα για το φωκαιας 22, ότι ηταν ξανθια παλια και πιο χοντρη, εμαθα ότι ειχε 8 μηνες νταβατζη όταν τη ρωτησα πως ηρθε εδώ (όπως ειπα σε άλλο ποστ αυτό κολλαει χρονικα) και μολις απαλλαχτηκε εφυγε λιγο στη ρουμανια, και γυρισε στο μεταξι... και μου αποκαλυψε επισης ότι ηταν 2η φορα που βγηκε ποτε με πελατη και ότι ο πρωτος ηταν όταν ειχε κλεισει τα 18 ( ένα χρονο πριν) και ειχε σκασει τα τριπλασια από μενα για να την καταφερει... επισης εκεινος ο τυπος ηταν μαλλον πιο μαλακας (αν είναι υπαρκτο προσωπο) και της ειχε παρει δωρο 20.000 ευρω, χρυσο ρολόι! αφωνος...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δε χρειαζεται... όπως ειπες προχθες τυπε... μαγκια της Αννουλας...

το mille τον θυμαται πολύ καλα η Αννα, τον εχει πετυχει και εκει που δουλευει...

ισχυρίζεται ότι τον εδιωξε γιατι ηθελε γλωσσοφιλα και ηταν ερωτευμενος μαζι της και ηθελε να βγουνε κιολας...

και όλα αυτά ενώ πηγε 2 φορες μονο μαζι της στο μεταξουργειο (άλλη μια στο φωκαιας 22 που δεν τη θυμαται, επίτηδες προφανως).

και ότι πει petroza προφανως είναι από κακια κι αυτος επειδή την ερωτευτηκε και εφαγε πορτα, όπως μου ειπε και η ιδια...  :2funny:
εγινε παρεξηγηση τωρα,γτ ετσι οπως εχει γραψει αυτο το μηνυμα ο κου ,δε φαινεται οτι ειρωνευεται την φιλαληθεια της αννας και ο μιλε τσαντιστηκε :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλτ δεν εχω λογια ο ανθρωπος ειναι ο μεγαλυτερος πιρφορος που εχω γνωρισει.ενα ποστ κανω και δεν ασχολουμαι αλλο την αννα την πηρα σαν πελατης και μονο τιποτα αλλο ουτε με εδιωξε ουτε τιποτα.γλωσσοφιλα μου εκανε απο μονη της και ολη την ωρα στο δωματιο και δεν εχει κανει μονο σε εμενα.μηπως σου ειπε οτι μια
φορα στο μεταξυ αφου ειχαμε τελιωσει το γαμησι βγημε για σαλοναρισμα και μετα ξαναμπηκε και με γλωσσοφιλιαζε? εγω το ζητησα ρε πιρφορε εγκεφαλικα νεκρε?.απο εξω παρεπιμπτoντως περιμενε φιλος πορνος με το ονομα χλεχλεκιας.καμενε στο ξαναλεω στις πουτανες παω για να αδειαζω τα μπαλακια μου

οκ... είναι ανωμαλη η κοπελα χωρις παρεξηγηση... ότι γουσταρε τοσο πολύ εσενα και εμενα ουτε να με φτυσει, οκ...

εγω σου λεω λοιπον ότι είναι ερωτευμενη μαζι σου και κακως δεν το συνεχισες... σε πετυχε και εκει που δουλευες το καλοκαιρι αλλα ντραπηκε να σου μιλησει μαλλον...

εμενα παντως αφησε να εννοηθεί ότι σε εδιωξε επειδή ακριβως της ζήταγες γλωσσοφιλα, και καταλαβε ακριβως για ποιον μιλαω... σας ελεγε βολταδορους και ότι μονο εσυ εχεις περασει από ολους, φοβοταν πολύ τι θα μου πεις φαινεται... ελεγε ότι της ζητησες το τηλ της και σου ελεγε όχι...

όταν ειχα πρωτοαναφερει ότι καποιος μου ειπε ότι του εκανες γλωσσοφιλα και μαλιστα μονη σου, ειχε μεινει καγκελο... μου εκανε μετα από αυτό ένα φιλι στο στομα σαν κοριτσοπουλο του δημοτικου... (ουτε στο γυμνασιο δε δινανε τετοια φιλια).

τεσπα τυπε μου, εγω σε πιστευω ότι σαν γενικη ιδεα εσυ εισαι πιο αληθινος (η αληθεια είναι καπου στη μεση ισως), βεβαια και η δικια σου εκδοχή τραβηγμενη μου φαινεται, γιατι δεν εισαι ακριβως και ο τυπος της, αλλα οκ, σιγουρα είσαι πιο ατομο εμπιστοσύνης από ότι είναι η Αννα και δε χρειαζεται να ξαναστειλεις κατι, η γνωμη σου καταχωρηθηκε...

respect αν είναι όλα αληθεια!  :headbang2:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
εγινε παρεξηγηση τωρα,γτ ετσι οπως εχει γραψει αυτο το μηνυμα ο κου ,δε φαινεται οτι ειρωνευεται την φιλαληθεια της αννας και ο μιλε τσαντιστηκε :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ετσι ακριβως μαλλον! εγω τον πιστευω αλλα πιστευω ότι υπερβαλει λιγο γιατι μονο ερωτευμενη δε γραφει ότι ηταν μαζι του! αλλα τον πιστευω ότι εκεινη τον γλωσσοφιλιασε, ημαρτον!

mille αν ειχες διαβασει το θρεντ θα καταλάβαινες ότι πλεον ουτε μια λεξης της Αννας δεν πιστευω...

και προταση γαμου να μου ελεγες ότι σου εκανε, οκ, θα με παραξενευε λιγο, αλλα θα μου φαινοταν πιο πιστευτο από τις δικες της ιστοριες...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βεβαια και η δικια σου εκδοχή τραβηγμενη μου φαινεται, γιατι δεν εισαι ακριβως και ο τυπος της, αλλα οκ, σιγουρα είσαι πιο ατομο εμπιστοσύνης από ότι είναι η Αννα και δε χρειαζεται να ξαναστειλεις κατι, η γνωμη σου καταχωρηθηκε...
:2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε Ορεστη αποτι καταλαβα η γκομενα βγαζει δυο με τρεις χιλιαδες το μηνα, πως σε εψηνε να της αγοραζεις τεστ εγκυμοσυνης και λοιπες μαλακιες;

Οσο για το δωρο των 20.000 χιλιαδων ευρω απλα ασχολιαστο.  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε Ορεστη αποτι καταλαβα η γκομενα βγαζει δυο με τρεις χιλιαδες το μηνα, πως σε εψηνε να της αγοραζεις τεστ εγκυμοσυνης και λοιπες μαλακιες;

Οσο για το δωρο των 20.000 χιλιαδων ευρω απλα ασχολιαστο.  :2funny:
20.000 δώρο τύπε δεν είναι και πάρα πολλά,είναι δύσκολη :S

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι να σου πω μαν..  :dunno:
Ισως τα εχει κοψει τωρα, παντως στην Ιασωνος στο 10ρικο και εμενα και τον Πιτσι και τον Μιλεπετροζα και αλλους μας εδινε γλωσσοφιλοα..
ΑΛλα και στο 27 την εχω πετυχει να γλωσσοφιλιαζει στο σαλονι κατι αλβανους αγαπουληδες  :S

Η λογικη εξηγηση ειναι οτι σε βρηκε μαλακα και κοροιδο και σε εβαλε στο τρυπακι να της δινεις εξτραδακια.
Ασχημος δεν εισαι παντως, απλα εχεις θεματακια  :idiot: :grin:
Χύστη αυτή καλό σώμα δεν είχε παλιά?
Θυμάμαι ότι ήταν μια αδύνατη τσιγγανορουμάνα με έντονο κραγιόν όπως γράφτηκε.
Τώρα γράφετε για μπυρόκοιλα κτλ...

Εγώ όταν τσάρκαρα στο φωκαίας 22 θυμάμαι που έπιανε αρχίδια σε όλους έναν έναν, μέχρι να περάσουμε όλοι από μπροστά της και έριχνε και σκαμπίλια στους κώλους των συναγωνιστών.

υγ Τύπε Ορέστη νομίζω ότι πρέπει να βάλεις και απάντηση στην ψηφοφορία
*Δίνει γλωσσόφιλα σε όλους εκτός από τους πυρφοροχορηγούς.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ όταν τσάρκαρα στο φωκαίας 22 θυμάμαι που έπιανε αρχίδια σε όλους έναν έναν, μέχρι να περάσουμε όλοι από μπροστά της και έριχνε και σκαμπίλια στους κώλους των συναγωνιστών.
Τυποι ειμαι σιγουρος οτι αυτα τα λετε απο την ζηλεια σας. Θα επρεπε να ντρεπεστε.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Χύστη αυτή καλό σώμα δεν είχε παλιά?
Θυμάμαι ότι ήταν μια αδύνατη τσιγγανορουμάνα με έντονο κραγιόν όπως γράφτηκε.
Τώρα γράφετε για μπυρόκοιλα κτλ...

Μια κοντοστουπα μελαχρινουλα ειναι με συμπαθητικη ρουμανοφατσα ... και λιγο γεματουλα αλλα μπυροκοιλια δεν εχει απο οσο θυμαμαι
Αυτη οχι μονο γλωσσοφιλα εκανε...πουτσες στον κωλο ετρωγε και ο Ορεστης εψαχνε για τεστ εγκυμοσυνης  :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Νταξει το καλο σωμα ειναι υποκειμενικο..
Παλιοτερα ειχε καποια περιτα κιλα και να σου πω την αληθεια την προτειμουνα ετσι μιας και μαρεσουν τα πιασηματα..
Τωρα εχει κανονικα κιλα απλα δεν ειναι σφιχτη και εχει ελαφρως πεσμενο στηθος..
Εμενα μαρεσει κ ετσι δεν εχω θεμα

Οσο γι αυτο που λες οντως ετσι εκανε καλα θυμασαι..
Εμενα μαλιστα μια φορα με βαρεσε δυνατα στα @@ και τα χα παρει  :S
Α κι εμένα μια φορά μου είχε σπάσει τα αρχίδια στο σαλόνι και μετά πονούσα, αλλά αυτά εντάσσονται στα ατυχήματα της δουλειάς του τσαρκαδόρου.
Κρίμα δεν τη γάμησα ποτέ, να μπορώ να εκφέρω γνώμη για το γλωσσοφίλιασμα και να την θυμάμαι και πιο καλά.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Α κι εμένα μια φορά μου είχε σπάσει τα αρχίδια στο σαλόνι και μετά πονούσα, αλλά αυτά εντάσσονται στα ατυχήματα της δουλειάς του τσαρκαδόρου.
Κρίμα δεν τη γάμησα ποτέ, να μπορώ να εκφέρω γνώμη για το γλωσσοφίλιασμα και να την θυμάμαι και πιο καλά.

τα κανει κι αυτά τωρα που και που, αλλα είναι πιο λαιτ και πιο πονηρη...

αγκαλιτσες, φιλακια, τετοια πιο πολύ τωρα στο σαλονι... χτενισμα των μαλλιων, καβαλλημα στον καναπε...

εχει αναπτυξει τεχνικες το πορνιδιο...

υγ: παντως για γλωσσοφιλα κανεις δεν εχει γραψει σε κριτικη 3 χρονια που δουλευει ρε παιδια, ουτε και εκεινες οι κριτικες από το φωκαιας 22 λενε κατι τετοιο, μονο μια αναφορα ο μπεμπας στο μετάξι... αρα μαλλον το κανει πολύ επιλεκτικα, αυτό είναι το point μου, δε θελω να πω κατι άλλο...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε χοντρικα είναι αυτά... και δεν ξερω καν αν εκανε εκτρωση... τι εισαι; λογιστης μου;

ειχα δωσει και 1-2 φορες για να παει στο γυναικολογο... από 70-100 ευρω...

μαλιστα το καλοκαιρι είχαμε τσακωθεί και ειχε γινει της πουτανας...

ειχε καθυστερήσει να της ερθει περιοδος και φοβοταν μην ειχε μεινει εγκυος...

της λεω μην αγχωνεσαι, θα σου δωσω να πας στο γιατρο κι αν τρεχει κατι θα το αντιμετωπίσουμε μαζι...

ελα όμως που τη μερα που ηταν να της δωσω, της ηρθε οντως περιοδος μαλλον και θα εχανε το 70αρι...

και παω και της τα δινω εξω, εξω από το μαγαζι, και μαθαινω ότι εχει ρεπο γιατι ειχε περιοδο... και την επομενη και τη μεθεπομενη...

την ξεχεζω ότι μου λεει ψεματα για άλλη μια φορα, σκαει στο κλαμα... μου ειπε ότι πηγε στο γιατρο με τα 70 ευρω και της εδωσα κατι φαρμακα και της ηρθε περιοδος... το ρεπο ετσι το πηρε, για πλακα 3 μερες, ειχε δουλειες μαλλον... και ενώ της ηρθε περιοδος, τη 2η μερα σκαει για δουλεια... και καλα εβαλε βαμβακι...

το τι παραμυθι μου ειχανε σκασει εκεινες τις μερες... 10 μερες με παρακαλάγανε να ξαναπαω... απορω πως με πεισανε ότι ηταν αληθεια, μιλαμε για πολύ κλαμα... στελνω και στον και καλα ξαδερφο στο φβ, φιλος μου ειπε ότι ηταν εκεινος βεβαια...

και ο και καλα ξάδερφος που λεει και ο μπεμπας, που την εκανε συνεχεια βολτες, μετα από λιγες μερες τον βλεπω στο μπουρδελο να την παιρνει από πισω... τοτε τσακωθήκανε μαλλον και κατεβηκαν οι φωτο τους αγκαλια... μου ειπε και μετα η αννα ότι από τοτε που του εστειλα εγω μηνυμα υποψιαστηκε ότι δουλευει στα μπουρδελα και την ημερα που πηγα εγω και τον ειδα την ανακαλυψε και παει... όχι δε χωρισανε, δεν το ειπε ετσι, απλα σταματήσανε την παρεα... (τις παρτουζες εννοουσε μαλλον)

υγ: οσο για τη βολτα που μου λες ότι την εβγαλα, απλως της ειχα ταξει να της παρω γυαλια ηλιου και πηγαμε στο mall... αυτό συνεβη πολλες μερες πριν από αυτό που περιγραφω παραπανω, όπως και από το γεγονος της υποτιθεμενης εγκυμοσύνης... εκεινη τη μερα πληρωσα καφεδες, τσιγαρα, τα παντα... εκβιαστηκα θα ελεγα...

εμαθα μαλιστα από την αννα ότι ηταν ψεματα όλα για το φωκαιας 22, ότι ηταν ξανθια παλια και πιο χοντρη, εμαθα ότι ειχε 8 μηνες νταβατζη όταν τη ρωτησα πως ηρθε εδώ (όπως ειπα σε άλλο ποστ αυτό κολλαει χρονικα) και μολις απαλλαχτηκε εφυγε λιγο στη ρουμανια, και γυρισε στο μεταξι... και μου αποκαλυψε επισης ότι ηταν 2η φορα που βγηκε ποτε με πελατη και ότι ο πρωτος ηταν όταν ειχε κλεισει τα 18 ( ένα χρονο πριν) και ειχε σκασει τα τριπλασια από μενα για να την καταφερει... επισης εκεινος ο τυπος ηταν μαλλον πιο μαλακας (αν είναι υπαρκτο προσωπο) και της ειχε παρει δωρο 20.000 ευρω, χρυσο ρολόι! αφωνος...

Ναί όντως. Όντως, όντως, έχω μείνει άφωνος μάγκα μου. Και να σε πω ρε αλάνι; Ο "ξάδερφος"... για κάνε περιγραφή. Ξέρεις, ηλικία, εμφάνηση, εθνικότητα, επάγγελμα, ότι ξέρεις τέλος πάντων.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οκ... είναι ανωμαλη η κοπελα χωρις παρεξηγηση... ότι γουσταρε τοσο πολύ εσενα και εμενα ουτε να με φτυσει, οκ...

εγω σου λεω λοιπον ότι είναι ερωτευμενη μαζι σου και κακως δεν το συνεχισες... σε πετυχε και εκει που δουλευες το καλοκαιρι αλλα ντραπηκε να σου μιλησει μαλλον...

εμενα παντως αφησε να εννοηθεί ότι σε εδιωξε επειδή ακριβως της ζήταγες γλωσσοφιλα, και καταλαβε ακριβως για ποιον μιλαω... σας ελεγε βολταδορους και ότι μονο εσυ εχεις περασει από ολους, φοβοταν πολύ τι θα μου πεις φαινεται... ελεγε ότι της ζητησες το τηλ της και σου ελεγε όχι...

όταν ειχα πρωτοαναφερει ότι καποιος μου ειπε ότι του εκανες γλωσσοφιλα και μαλιστα μονη σου, ειχε μεινει καγκελο... μου εκανε μετα από αυτό ένα φιλι στο στομα σαν κοριτσοπουλο του δημοτικου... (ουτε στο γυμνασιο δε δινανε τετοια φιλια).

τεσπα τυπε μου, εγω σε πιστευω ότι σαν γενικη ιδεα εσυ εισαι πιο αληθινος (η αληθεια είναι καπου στη μεση ισως), βεβαια και η δικια σου εκδοχή τραβηγμενη μου φαινεται, γιατι δεν εισαι ακριβως και ο τυπος της, αλλα οκ, σιγουρα είσαι πιο ατομο εμπιστοσύνης από ότι είναι η Αννα και δε χρειαζεται να ξαναστειλεις κατι, η γνωμη σου καταχωρηθηκε...

respect αν είναι όλα αληθεια!  :headbang2:

Ποιός πιστεύεις ότι είναι ο τύπος της;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τα "ξαδερφια" της ειναι ολοι τελειωμενοι βρωμογυφτοι, γυφτορουμανοι και αλβανοι.. Κλεφτες, φυλακοβιοι κλπ..
Οι πουτανες ξερουν οτι οι περισοτεροι ελληνες που τους πουλανε αγαπες, θελουν απλα να τις γαμησουν 10 φορες τσαμπα και μετα να τις παρατησουν..
Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα εκανε σοβαρη σχεση με πουτανα??

Γι αυτο ολες μπλεκουν με γυφτους και αλβανους γιατι ειναι οι μοναδικοι που ειναι τοσο τελειωμενοι ωστε να κανουν ΣΟΒΑΡΗ σχεση με πουτανα  :2funny:

τι να πω... μαλλον εχεις δικιο ρε φιλε...

νταξει ειλικρινα δεν ξερω τι πλυση εγκεφαλου επαθα... με επεισε για τοσο τρελα πραγματα, είναι απιστευτο...

το ξερεις ότι τωρα μετα από κάθε πελατη παει και βαζει οινόπνευμα η και μπεταντιν στο μουνι της;

και οντως προσωπο δε σε αφηνει να πιασεις με τα χερια, ουτε να βαλεις δακτυλο στο μουνι...

αλλα δουλευε μεταξι θα μου πεις, επαιρνε πακια, εκει τελειωνει η κουβεντα...

νωρις θυμηθηκε την υγιεινη... διατροφή και όχι μονο! :2funny:

υγ: πολύ φιλοσοφημενο αυτό που εγραψες! ευγε! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom