Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ξερεις κατι φιλε; και οι κανονικες μου γκομενες 3 χρονια πριν και βαλε, εκμεταλλευση μου κανανε, για αυτό και το σταματησα το σπορ τοτε...

οποτε μη νομιζεις ότι αν φυγω από το χωρο θα βρω την υγεια μου... παλι σε σκατα θα πεσω, γιατι κανω μαλακιες...

τεσπα, αν μπορεις να με βοηθήσεις με την αννα και οποιος μπορει να με βοηθησει και θελει κι αν θεωρει ότι το παρακανε η γαμημενη η πουτανα με τη συμπεριφορα της, ακουω προτασεις όπως ειχα πει και στην αρχη...

Δεν κατάλαβες. Το θέμα δεν είναι αν πηγαίνεις ή όχι στα μπουρδέλα. Το θέμα είναι να αλλάξεις νοοτροπία. Πιστεύω ειλικρινά ότι όποιος εμβαθύνει στη φιλοσοφία και το modus vivendi του νωντισμού αποκτά ισορροπία και στωικότητα στη ζωή του. Δεν υπάρχει μέρος του κόσμου που να είναι παράδεισος. Ο καθένας φτιάχνει τον παράδεισο ή την κόλαση εκεί που βρίσκεται.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και μετα τις κυκλοφοραγες κιολας?

Δηλαδη, πχ, πηγαινατε για καφεδακι και μετα γαμησι - χωρις χρεωση "βιζιτας"?/ για τις αλλες μισες, δλδ

(ρωταω απο ειλικρινες ενδιαφερον)

Τύπε και γω με απόλυτη ειλικρίνια θα σου απαντήσω παρότι αν διαβάσει κάποιος φίλος που βολτάραμε μαζί θα καταλάβει ποιός είμαι και θα αισθανθώ απίστευτα μαλάκας.

Από 2006 εως 2009 δηλαδή πριν ο γαμημένος ο Κουρασμένος κάνει εκλογές και μπούμε σε κρίση είχα ΤΡΕΛΗ παρέα.
Τότε όποτε σκάγαμε σε μαγαζί βγάζαμε βόλτα το μισό μαγαζί. Παίζει να έχω βγει εκείνο το διάστημα με πάνω από 40 στριπερς βόλτα. Σε κοινή παρέα εννοώ, όχι ραντεβού.
Ε κοίτα πηγαίναμε μπουζούκια, αφτεράδικα, κλαμπς όπου γουστάρεις. Είχαμε και χρήμα με τη σέσουλα, μη πω ψέματα, και κάναμε εργένικη ζωή.
Ότι είχε μουνί του την πέφταμε. Είχαμε πολύ κύκλο, πολλά κονέ και δουλειές στη νύχτα αλλά είμασταν τόσο αχόρταγοι που πηγαίναμε και σε στριπ όποτε δεν είχαμε άκτιον
αλλού για να κρατήσει το μόνιμα ακόρεστο ενδιαφέρον μας.
Οι στριπτιτζούδες μας κυνηγάγανε σαν ακρίδες να κονεξαριστούν μαζί μας. Και τα μαγαζιά μας κυνηγάγανε.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Αλλά είμασταν πολύ ειδική παρέα και με κονέ στη νύχτα κτλ.
Μετά έπεσα πάρα πολύ σε efficiency, έπεσε βέβαια και η Αθήνα, έπεσαν και οι γυναίκες ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ, έσπασε και η παρέα. Αλλά το σκηνικό ίδιο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τύπε και γω με απόλυτη ειλικρίνια θα σου απαντήσω παρότι αν διαβάσει κάποιος φίλος που βολτάραμε μαζί θα καταλάβει ποιός είμαι και θα αισθανθώ απίστευτα μαλάκας.

Από 2006 εως 2009 δηλαδή πριν ο γαμημένος ο Κουρασμένος κάνει εκλογές και μπούμε σε κρίση είχα ΤΡΕΛΗ παρέα.
Τότε όποτε σκάγαμε σε μαγαζί βγάζαμε βόλτα το μισό μαγαζί. Παίζει να έχω βγει εκείνο το διάστημα με πάνω από 40 στριπερς βόλτα. Σε κοινή παρέα εννοώ, όχι ραντεβού.
Ε κοίτα πηγαίναμε μπουζούκια, αφτεράδικα, κλαμπς όπου γουστάρεις. Είχαμε και χρήμα με τη σέσουλα, μη πω ψέματα, και κάναμε εργένικη ζωή.
Ότι είχε μουνί του την πέφταμε. Είχαμε πολύ κύκλο, πολλά κονέ και δουλειές στη νύχτα αλλά είμασταν τόσο αχόρταγοι που πηγαίναμε και σε στριπ όποτε δεν είχαμε άκτιον
Οι στριπτιτζούδες μας κυνηγάγανε σαν ακρίδες να κονεξαριστούν μαζί μας. Και τα μαγαζιά μας κυνηγάγανε.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μετά έπεσα πάρα πολύ σε efficiency, έπεσε βέβαια και η Αθήνα, έπεσαν και οι γυναίκες ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ, έσπασε και η παρέα. Αλλά το σκηνικό ίδιο.

Αν δεν εισαι βυσματωμενος, μπορεις να νταλαβεριστεις με στριπτιζου?

Ποσα πιστευεις οτι πρεπει να "επενδυθουν" για να φτασεις την κυκλοφορας μονιμα (λεω σαν ΑΡΧΙΚΟ κεφαλαιο, οχι καθε φορα που βγαινετε...)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αμα εισαι μαγκας. ωραιος  και σε γουσταρει η πουτανα/στριπερ κλπ κλπ ολα γινονται γιατι να μη γινονται..
Γυναικες ειναι και αυτες..

Τωρα αμα εισαι μιζερος λιγουρης πιρφορος αγαπουλης κλπ ΞΕΧΝΑ ΤΟ! οι πουτανες εχουν χορτασει απο τετοιους αξιοθρηνιτους τυπους..

Ασε μας ρε μαλακα.

Η στριπτιζου πιανει καθημερινα τα πουλια δεκαδων "ωραιων"...

Εδω μιλαμε για σοβαρες μπιζνες, οχι για πρωινα SMS και τετοια. Μιλαμε για μηνιαια-2μηνιαια σχεση με τα ολα της (ακαποτα γαμησια, βολτες, εξοχες, φιλακια...  :smitten:)

:2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

τυπε κανει δικο σου θρεντ και μη με κανεις να ζηλευω αγρια κατι τη βλεπω την αυτοκτονια να ερχεται!  :2funny:

πλακα κανω...

φιλε nick07 προσωπικα δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαρας η τι παιρνεις, ισως εγω να είμαι ο κυριος μιζεροπουλος εδώ περα, τεσπα, επειδή το εχω ξαναζησει το εργο, θα ζησω με την ταπεινωση και με τα νευρα μου για καποιες βδομάδες και μετα βλέπουμε...

θα προσπαθήσω να σκεφτω κατι να εκδικηθω την Αννα, αλλα όπως και στην περιπτωση της Δεσποινας, η αυτό δε θα είναι δυνατο η θα είναι κατι πολύ σκληρο και θα κανω πισω τελικα...

θα ξανακανω μαλακιες με πουτανες η με γυναικες στη ζωη μου εκτος αποφασισω να το γυρισω σε άλλες προτιμήσεις και μια ζωη τα προσωπικα μου θα είναι σκατα γιατι αυτος είμαι σαν χαρακτηρας...

όπως ειπε και καποιος, ναι με βοηθησε που εβγαλα τα εσώψυχα μου και εκτονωθηκα, μαλλον δεν εκανα ιδιαιτερο κακο στην αννα μαλλον καλο της εκανα περισσοτερο (αυτό υποτίθεται ηταν ο σκοπος μου) και παραδόξως συνειδητοποιησα ποσο πουτανιστικα μου φερθηκε αυτή η κοπελα, δηλαδή περα από την αχαριστια υπηρξε και μεγιστη κοροιδια και αυτό σιγουρα είναι κατι που μου προκαλει επιπλέον νευρα προσωρινα, αλλα σιγουρα απαλοιφει κάθε σημαδι συναισθηματισμου και λυπησης για τη συγκεκριμενη κοπελα...

και ουτε ένα ευρω εξτρα να μην ειχα δωσει, τα ψεμματα που μου ειπε, τι να πω... δεν εχω λογια...

αληθεια γιατι το εδωσα το εξτρα ευρω; γιατι φετος για 1η χρονια στη ζωη μου εβγαλα πραγματικα δικα μου λεφτα, αρκετα λεφτα, και ειδα ότι αυτά τα λεφτα μπορουσαν να πιασουνε τοπο... μπορουσα να ξανακερδισω την ευνοια της αννας που ΝΟΜΙΖΑ ότι ειχα καποια στιγμη, όταν χριστουγεννα του 2012 μου ειπε ότι ημουνα ο καλυτερος πελατης, όταν ειχα περασει γυρω στις 10 φορες και δεν ειχα δωσει ουτε ένα εξτραδακι, απλως ημουνα ένα πολύ γλυκο παιδι με την κοπελα, όπως είμαι παντα...

αλλα τα λεφτα δεν αγοραζουν καποια πραγματα και επισης όλα λεφτα και να δωσω θα παραμείνω μαλακας στα προσωπικα μου, για αυτό φιλε nick07 ασε τις αμπελοφιλοσοφίες... απλα καποιοι ανθρωποι γεννιουνται μαλακες, και εγω είμαι ενας από αυτους και δεν προκειται να αλλαξω... ειχα τα αρχιδια να το παραδεχτω! (τοσο μαλακας είμαι!  :2funny:)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
:jerking: :jerking: :jerking:
Εγω εχω κανει καταστασεις με πουτανες και στριπερς και εχω γαμησει μια χαρα τσαμπα..
Και θα μπορουσα να χω κανει πολυ περισσοτερα αν ηθελα..

Τωρα εσυ αν εισαι στην κατηγορια του μιζερου λιγουρη δε σου φταιει κανενας  :dunno:

Οπα Οπα Οπα Οπα...

Τα "τζαμπα" οχι σε μενα.

Δηλαδη μπηκες μες στο στριπριτζαδικο/μπουρδελο και ειπες "Γεια χαρα, εχετε παραγγειλει μια πουτσα?/ Ειμαι ο ντελιβερας"

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:jerking: :jerking: :jerking:
Εγω εχω κανει καταστασεις με πουτανες και στριπερς και εχω γαμησει μια χαρα τσαμπα..
Και θα μπορουσα να χω κανει πολυ περισσοτερα αν ηθελα..

Τωρα εσυ αν εισαι στην κατηγορια του μιζερου λιγουρη δε σου φταιει κανενας  :dunno:

για να νιώσω λιγο λιγοτερο μαλακας...

μονο μια φορα εχω γαμησει τσαμπα πουτανα (δε μετραω βεβαια τη Δεσποινα στο Καραβελ που ειχα κερδισει το διαγωνισμο)

αυτή ηταν η Πενυ που δουλευει στα στουντιο...

αλλα κι αυτή με εδιωξε, γιατι καταλαβε ότι είμαι αγαπουλης και ειπε "να μεινουμε φιλοι"¨και καλα...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μαλάκας δεν γεννιέσαι,γίνεσαι...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αν δεν εισαι βυσματωμενος, μπορεις να νταλαβεριστεις με στριπτιζου?

Ποσα πιστευεις οτι πρεπει να "επενδυθουν" για να φτασεις την κυκλοφορας μονιμα (λεω σαν ΑΡΧΙΚΟ κεφαλαιο, οχι καθε φορα που βγαινετε...)

-Υποθέτω ότι πρέπει να έχεις ταλέντο να ταιριάζεις στο στυλ τους. Ειλικρινά το πιστεύω. Να είσαι λίγο hardcore, όπως λένε οι φίλοι μου για μένα.
Αν είσαι μετριοπαθής προσωπικότητα δε νομίζω να έχεις πέραση. Ειλικρινά τη γνώμη μου σου λέω έτσι; μπορεί άλλοι να έχουν άλλες προσλαμβάνουσες.
Βύσμα δε νομίζω πως χρειάζεται εντός του μαγαζιού, κάθε άλλο. Τώρα αν έχεις κονέ στη νύχτα και ξέρεις ανθρώπους που ξέρουν ή έχεις άλλες στριπτιτζούδες
να μιλάνε για σένα προφανώς αυτό βοηθάει πάρα πολύ να ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙΣ το ταλέντο που πρέπει να έχεις. Αν δεν έχεις ταλέντο, κατ' εμέ, ότι και να κάνεις είναι αδύνατον.
Προφανώς στο ταλέντο περιλαμβάνεται μια εμφάνιση νέου κάπως ωραίου τύπου. Εγώ ξεκάθαρα διέγνωσα τεκνατζούδικη νοοτροπία. Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν άλλη προσέγγιση αν ψάχνουν χορηγό

-Ε κοίτα. Εγώ πάντα έψαχνα να ξελογιάσω κάποια, ποτέ σαν πελάτης. Θέλει να είσαι κύριος. Να εχεις καλή παρέα, να δείχνεις ωραίος τύπος και εσύ και οι φίλοι σου, να ξοδεύετε ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ. Αν τώρα είναι 4 άτομα με μια μπύρα σε κάποιο τραπεζάκι πίσω πίσω για γκόμενοι δε θα περάσουν, για θύματα ίσως. Τώρα στην ίδια την γκόμενα εγώ ποτέ δεν έχω ξοδέψει πάνω από 80 ευρώ σε μια νύχτα και το πολύ για 2-3 νύχτες. ΠΟΤΕ! Και συνήθως παίζω στα 50. Απλά για φλερτ. Άμα δω ότι ψήνεται στη δεύτερη ΑΝΤΕ τρίτη φορά περνώ στο παρασύνθημα ζητώ τηλ κτλ. Αν όχι το μπουλο. Αν δώσει τηλ και δεν ανταποκριθεί μαύρο οριστικά. Αυτά βέβαια μετά το 2009 γιατί πριν σου λέω αυτές έρχονταν και μας λέγανε είσαστε αυτοί που μας έχουν πει για σας κτλ να κανονίσουμε...
Γενικά αν κάποιος ξεπεράσει τα 300 ευρώ για μια γυναίκα ΣΥΝΟΛΟ καριέρας δε νομίζω να έχει ελπίδες να την κάνει να καβλώσει. Πάει πια στο θύμα/πελάτης φάση.

Παλλιά άμα έβγαινα ραντεβού πληρώνανε πάντα τα δικά τους, πολλές φορές και τα δικά μου. Βγάζανε τότε καλά ποσά. Τώρα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχουν σάλιο, νομίζω δε θα δώσουν τίποτα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
-Υποθέτω ότι πρέπει να έχεις ταλέντο να ταιριάζεις στο στυλ τους. Ειλικρινά το πιστεύω. Να είσαι λίγο hardcore, όπως λένε οι φίλοι μου για μένα.
Αν είσαι μετριοπαθής προσωπικότητα δε νομίζω να έχεις πέραση. Ειλικρινά τη γνώμη μου σου λέω έτσι; μπορεί άλλοι να έχουν άλλες προσλαμβάνουσες.
Βύσμα δε νομίζω πως χρειάζεται εντός του μαγαζιού, κάθε άλλο. Τώρα αν έχεις κονέ στη νύχτα και ξέρεις ανθρώπους που ξέρουν ή έχεις άλλες στριπτιτζούδες
να μιλάνε για σένα προφανώς αυτό βοηθάει πάρα πολύ να ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙΣ το ταλέντο που πρέπει να έχεις. Αν δεν έχεις ταλέντο, κατ' εμέ, ότι και να κάνεις είναι αδύνατον.
Προφανώς στο ταλέντο περιλαμβάνεται μια εμφάνιση νέου κάπως ωραίου τύπου. Εγώ ξεκάθαρα διέγνωσα τεκνατζούδικη νοοτροπία. Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν άλλη προσέγγιση αν ψάχνουν χορηγό

-Ε κοίτα. Εγώ πάντα έψαχνα να ξελογιάσω κάποια, ποτέ σαν πελάτης. Θέλει να είσαι κύριος. Να εχεις καλή παρέα, να δείχνεις ωραίος τύπος και εσύ και οι φίλοι σου, να ξοδεύετε ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ. Αν τώρα είναι 4 άτομα με μια μπύρα σε κάποιο τραπεζάκι πίσω πίσω για γκόμενοι δε θα περάσουν, για θύματα ίσως. Τώρα στην ίδια την γκόμενα εγώ ποτέ δεν έχω ξοδέψει πάνω από 80 ευρώ σε μια νύχτα και το πολύ για 2-3 νύχτες. ΠΟΤΕ! Και συνήθως παίζω στα 50. Απλά για φλερτ. Άμα δω ότι ψήνεται στη δεύτερη ΑΝΤΕ τρίτη φορά περνώ στο παρασύνθημα ζητώ τηλ κτλ. Αν όχι το μπουλο. Αν δώσει τηλ και δεν ανταποκριθεί μαύρο οριστικά. Αυτά βέβαια μετά το 2009 γιατί πριν σου λέω αυτές έρχονταν και μας λέγανε είσαστε αυτοί που μας έχουν πει για σας κτλ να κανονίσουμε...
Γενικά αν κάποιος ξεπεράσει τα 300 ευρώ για μια γυναίκα ΣΥΝΟΛΟ καριέρας δε νομίζω να έχει ελπίδες να την κάνει να καβλώσει. Πάει πια στο θύμα/πελάτης φάση.

Παλλιά άμα έβγαινα ραντεβού πληρώνανε πάντα τα δικά τους, πολλές φορές και τα δικά μου. Βγάζανε τότε καλά ποσά. Τώρα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχουν σάλιο, νομίζω δε θα δώσουν τίποτα.

Κατ' αρχας πολλα μπραβο γι' αυτα που περιγραφεις.

Κατα δευτερον, λες οτι βγηκες με βολτα/ραντεβου με στριπτιζου και πληρωσε το λογαριασμο  :think:
Ειλικρινα, δεν ειμαι κακοπροαιρετος, αλλα μου φαινεται ΠΟΛΥ extreme!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να πώ και γώ κάτι που μου ρθε...

προσωπικά δεν θεωρώ μαγκιά να γαμήσει κανείς τζάμπα μια πουτάνα
γιατί υποθέτω ότι κάτι τέτοιο γίνεται επειδή έχει αναπτυχθεί
μια συναισθηματική σχέση/οικειότητα μαζί της
, και υποτίθεται
ότι κάτι τέτοιο το αποφεύγουμε γι'αυτό εξάλλου τις πληρώνουμε.

επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει κάποιος 6000ευρώ σε μια πουτάνα;
για να έχει αποκλειστική και μόνιμη πρόσβαση στο αιδοίο της;
για ποιό λόγο;
στην πιάτσα υπάρχουν πολλαπλά αντικείμενα τα οποία σε απαλλάσουν
απο την υποχρέωση να τα δεσμευτείς...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τι να σου πω ρε μαν αμα καιγεσαι να μαθεις αν λεω ψεμματα η οχι ξεκινα στελνε πμ σε μελη του σαιτ που γνωριζομαστε προσωπικα και τα χουν δει με τα ματια τους αυτα που λεω..

Τωρα αμα δεν με πιστευεις δε θα τα βαψω και μαυρα..
Μην κρινεις εξ ιδιον τα αλλοτρια  :woldman:

Τεσπα την κανω

Ρε τι πμ να στειλω???

Λες κατι αυταποδεικτα παραλογο. Οτι γαμας πουτανες και στριπτιζουδες τζαμπα!

Αυτο πώς γινεται?

Δεν περασες μαζι τους στο δωματιο? Δεν της πηρες 2-3-4 χορους? Απλα μπηκες μεσα, εγνεψες κι εκεινες παρατησαν τη δουλεια και ηρθαν μαζι σου?  :headbang:  :headbang:  :headbang:

ΕΛΕΟΣ!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Κατ' αρχας πολλα μπραβο γι' αυτα που περιγραφεις.

Κατα δευτερον, λες οτι βγηκες με βολτα/ραντεβου με στριπτιζου και πληρωσε το λογαριασμο  :think:
Ειλικρινα, δεν ειμαι κακοπροαιρετος, αλλα μου φαινεται ΠΟΛΥ extreme!

Τύπε τι λες τώρα. Σου λεω ότι έχω εξαιτίας στριπτιτζους γκόμενας που τα είχε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού  κλείσει συμφωνία μαζί του (με 100% δικιά της πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση χωρίς να μου πει μάλιστα τίποτα) για τρίτες επιχειρήσεις και κονομίσαμε ΧΟΝΤΡΑ και ακόμα έχουμε νταραβέρια οικονομικά από εκείνο το κονέ. Βέβαια αυτή η ιστορία σηκώνει άλλο νήμα  :grin:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΔΕΧΘΗΚΕ ΦΡΑΓΚΟ!!!!!!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
επειδή μου το γαμησατε παλι το θρεντ, ιεραποστολε και μπεμπα ηρεμηστε...

οκ κριθηκε η προηγουμενη ψηφοφοφορια, παμε για άλλη...

ασχετα με αυτά που ακουσα σημερα, συνεχιζω να τη θεωρω τυπικη και ξενερωτη (αυτό ψηφισα), είναι και επιλεκτικη αλλα δε νομιζω ότι γουσταρει αυτό που κανει, ακομα και με τα ωραια παιδια, απλα νιωθει ανετα με καποιους, το σεξ το σιχαινεται...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τύπε τι λες τώρα. Σου λεω ότι έχω εξαιτίας στριπτιτζους γκόμενας που τα είχε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού  κλείσει συμφωνία μαζί του (με 100% δικιά της πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση χωρίς να μου πει μάλιστα τίποτα) για τρίτες επιχειρήσεις και κονομίσαμε ΧΟΝΤΡΑ και ακόμα έχουμε νταραβέρια οικονομικά από εκείνο το κονέ. Βέβαια αυτή η ιστορία σηκώνει άλλο νήμα  :grin:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΔΕΧΘΗΚΕ ΦΡΑΓΚΟ!!!!!!

Ναι ρε παιδι μου, αλλα εσυ δεν εσταζες (γενικα λεω, οχι για τη συγκεκριμενη) κατι αλλο σε ειδος??

Πχ δωρα, κοσμηματα, εισιτηρια για καπου... Κατι, τελοσπαντων.
Δηλαδη, απλα σε γουσταραν, χωρις ιδιοτελεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom