Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Η αννα ξερει που μενεις; η που δυλευεις;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ρε παιδι μου, αλλα εσυ δεν εσταζες (γενικα λεω, οχι για τη συγκεκριμενη) κατι αλλο σε ειδος??

Πχ δωρα, κοσμηματα, εισιτηρια για καπου... Κατι, τελοσπαντων.
Δηλαδη, απλα σε γουσταραν, χωρις ιδιοτελεια?

Ε ρε τύπε σου είπα από το 2010 και μετά πρακτικά τα πάντα σε μεταφορικά. Δώρα ποτέ και τίποτα. Δανεικά ποτέ και τίποτα.... Την έκτρωση την είχα πληρώσει εξ ολοκλήρου
αλλά ήταν η ΚΥΡΙΑ που μου έκανε και το κονέ.....Να σου πω δεν πήγαμε μαζί στο γιατρό....αλλά την έχυνα στη μήτρα κατ' εξακολούθηση...τώρα να έπαιρνε χάπια και να μου είπε ψέματα ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ.
Προσπάθειες να μου φάνε; Αδιάλειπτες. Ειδικά οι Ρωσσόφωνες. Ειδικά μετά το 2010. Επιχείρημα μόνιμα το ίδιο: Συγγνώμη δεν έχω.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορέστη για να μιλήσουμε σοβαρά, ξεκόλλα λίγο από το μυαλό σου. Δεν είσαι μαλάκας απλά ψάχνεις για κάτι που ίσως και να μην υπάρχει εκεί έξω. Παραδέχομαι ότι έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να πεις και να παραδεχτείς πράγματα που αρκετοί δεν θέλουμε να το κάνουμε αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Μία με την Ελένη, μία με την Δέσποινα και τώρα με την Άννα, ίσως πρέπει να κοιτάξεις τι λάθος κάνεις και να το διορθώσεις. Δεν σου λέω να αλλάξεις τον εαυτό σου, αλλά να γίνεις πιο έμπειρος ώστε να αναγνωρίζεις πότε σε κοροϊδεύουν και πότε όχι. Και εγώ έχω φάει το κεφάλι μου ουκ ολίγες φορές (όχι με πουτάνα βέβαια) αλλά έμαθα και συνεχίζω να μαθαίνω. Ξεκόλλα τα καλύτερα έρχονται, σε λίγο καιρό θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς. Και όσον αφορά τα λεφτά, μην στεναχωριέσαι, τα λεφτά έρχονται και φεύγουν αλλά οι άνθρωποι έχουν σημασία. Έτσι όπως τα έχασες εσύ θα τα χάσει και αυτή να είσαι σίγουρος. Απλά να ξέρεις ότι από την στιγμή που βγάζεις δικά σου λεφτά θα πρέπει να αρχίσεις να σέβεσαι τους κόπους σου και να προσέχεις που τα μοιράζεις. Και μην ξαναδιαβάσω μαλακίες για αυτοκτονίες οκ;

dawn εχω περασει πολύ ασχημα τα τελευταια 5 χρονια με θανατους συγγενικων προσωπων και ειλικρινα καποια στιγμη η αυτοκτονια δεν ηταν κατι που δε μου περασε από το μυαλο... και καμια σχεση δεν ειχε με κοπελες αυτό... αλλα τωρα πιστεψε με δε θα αυτοκτονουσα για κανεναν και για τιποτα, γιατι παντα υπαρχει κατι καλο στη ζωη, δεν αμφιβαλλω...

δεν τα λυπάμαι τα λεφτα που εδωσα, χαλαλι της... αν δεν τα εδινα σε εκεινη, θα τα εδινα σε καποια άλλη, θα τα εδινα για να γαμησω περισσοτερο και καλυτερα, αλλα για μενα αυτό μικρη αξια θα ειχε...

όμως θελω να κτυπησω το κεφαλι μου με αυτά που διαβασα σημερα, που μου ανοιξανε τα ματια, θελω να βρεθω μπροστα της και να τη ρωτησω ένα τεραστιο ΓΙΑΤΙ????

όχι γιατι πηρε τα λεφτα, και γω θα τα επαιρνα στη θεση της αν ειχα αυτό τον τροπο σκεψης, αλλα γιατι μωρη καριολα μου ελεγες ψεματα τοσο καιρο και τους εβγαζες ολους τρελους και κακοπροαίρετους οσους μου λεγανε για σενα πραματα;

πες αυτή ημουνα τοτε, τωρα είναι άλλο, τωρα ωριμασα, εβαλα μυαλο... γιατι να με βαλει στη διαδικασια να τσακωθω με το τοσο κοσμο για παρτη της, για το τιποτα;

γιατι να μην πει ένα ευχαριστω όταν τη βοηθησα στα δυσκολα; γιατι να με απαξιωνει με κάθε ευκαιρια;

γιατι ένα κοριτσι που ρε γαμωτο το προσωπο της δειχνει καλοσυνη και ντομπροσυνη και φαινεται να μιλαει εξω από τα δοντια και δεν είναι σκατοψυχη, γιατι, γιατι, γιατι;

αν δε μου απαντησει θα σκασω ρε γαμωτο... τι άλλο να σου πω;

ασε τι θα κανω εγω στη ζωη μου, θα δουμε, αλλα αυτό το πραμα ποτε δε θα το χωνεψω στη ζωη μου... ΠΟΤΕ! ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;

υγ: που εσυ ξερεις πολύ καλα τι θα πει εκμεταλλευση, γιατι αυτό ψεματα δεν ηταν, ολες οι κοπελες ετσι όπως σας φερανε ξερετε τι θα πει εκμεταλλευση, αλλα εσυ εκει. ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! :headbang:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν ξαναπαω πουθενα τυπε...

σπιτι... τιμωρια... τέτοιος μαλακας είμαι...

και δεν αντεξα, εστειλα στην Αννα τη ρωτησω την εξης απλη ερωτηση:

"γιατι τοσα ψεματα μωρη καριολα?"

απαντηση δεν πηρα... οποιος περασει από κει, όχι χαιρετίσματα που ελεγα χθες, απλα αυτή την ερωτηση να κανει σε αυτή τη βρωμερη πουτανα...

Πω πω ρε τύπε, θα με κάνεις να ανοίξω μπουκαλάκι για πάρτυ σου.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Η αννα ξερει που μενεις; η που δυλευεις;

περιοχη που μενω, περιοχη που δουλευω και περιπου που δουλευα παλια μεχρι πριν λιγους μηνες, αλλα δε νομιζω να θυμαται την ονομασια της επιχείρησης και ουτε μπορει να βρει κατι από εκει...

εχει το φβ μου που φυσικα δε λεω διευθυνση, δεν εχω κανενα τηλ στο ονοματεπωνυμο μου, ουτε ξερει ποιο είναι αυτό ακριβως (δεν είναι ακριβως όπως στο φβ) και εχει και κινητο μου που δεν εμφανίζεται στον καταλογο...

γιατι με ρωτας; μην τυχον μου παιξει μαλακια;

δυσκολα τυπε, μονο αν κανω εγω τη μαλακια και ξανακατεβω φυλης και με πετυχει κανενας δικος της...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ε ρε τύπε σου είπα από το 2010 και μετά πρακτικά τα πάντα σε μεταφορικά. Δώρα ποτέ και τίποτα. Δανεικά ποτέ και τίποτα.... Την έκτρωση την είχα πληρώσει εξ ολοκλήρου
αλλά ήταν η ΚΥΡΙΑ που μου έκανε και το κονέ.....Να σου πω δεν πήγαμε μαζί στο γιατρό....αλλά την έχυνα στη μήτρα κατ' εξακολούθηση...τώρα να έπαιρνε χάπια και να μου είπε ψέματα ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ.
Προσπάθειες να μου φάνε; Αδιάλειπτες. Ειδικά οι Ρωσσόφωνες. Ειδικά μετά το 2010. Επιχείρημα μόνιμα το ίδιο: Συγγνώμη δεν έχω.

Μπραβο και παλι.

Εχω μια εντυπωση οτι, περα απο θεμα εμφανισης (δεν αμφισβητω οτι εισαι ωραιος), αυτες ισως ειχαν και καποια προσδοκια ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ κονομας (μιας που ησουν στα κυκλωματα - ειχες και κανα τουτου-κραχτη...?)

Παντως, αφου καταφερες και δεν σε "δαγκωσαν", μεγαλη μαγκια!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
dawn εχω περασει πολύ ασχημα τα τελευταια 5 χρονια με θανατους συγγενικων προσωπων και ειλικρινα καποια στιγμη η αυτοκτονια δεν ηταν κατι που δε μου περασε από το μυαλο... και καμια σχεση δεν ειχε με κοπελες αυτό... αλλα τωρα πιστεψε με δε θα αυτοκτονουσα για κανεναν και για τιποτα, γιατι παντα υπαρχει κατι καλο στη ζωη, δεν αμφιβαλλω...

δεν τα λυπάμαι τα λεφτα που εδωσα, χαλαλι της... αν δεν τα εδινα σε εκεινη, θα τα εδινα σε καποια άλλη, θα τα εδινα για να γαμησω περισσοτερο και καλυτερα, αλλα για μενα αυτό μικρη αξια θα ειχε...

όμως θελω να κτυπησω το κεφαλι μου με αυτά που διαβασα σημερα, που μου ανοιξανε τα ματια, θελω να βρεθω μπροστα της και να τη ρωτησω ένα τεραστιο ΓΙΑΤΙ????

όχι γιατι πηρε τα λεφτα, και γω θα τα επαιρνα στη θεση της αν ειχα αυτό τον τροπο σκεψης, αλλα γιατι μωρη καριολα μου ελεγες ψεματα τοσο καιρο και τους εβγαζες ολους τρελους και κακοπροαίρετους οσους μου λεγανε για σενα πραματα;

πες αυτή ημουνα τοτε, τωρα είναι άλλο, τωρα ωριμασα, εβαλα μυαλο... γιατι να με βαλει στη διαδικασια να τσακωθω με το τοσο κοσμο για παρτη της, για το τιποτα;

γιατι να μην πει ένα ευχαριστω όταν τη βοηθησα στα δυσκολα; γιατι να με απαξιωνει με κάθε ευκαιρια;

γιατι ένα κοριτσι που ρε γαμωτο το προσωπο της δειχνει καλοσυνη και ντομπροσυνη και φαινεται να μιλαει εξω από τα δοντια και δεν είναι σκατοψυχη, γιατι, γιατι, γιατι;

αν δε μου απαντησει θα σκασω ρε γαμωτο... τι άλλο να σου πω;

ασε τι θα κανω εγω στη ζωη μου, θα δουμε, αλλα αυτό το πραμα ποτε δε θα το χωνεψω στη ζωη μου... ΠΟΤΕ! ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;

υγ: που εσυ ξερεις πολύ καλα τι θα πει εκμεταλλευση, γιατι αυτό ψεματα δεν ηταν, ολες οι κοπελες ετσι όπως σας φερανε ξερετε τι θα πει εκμεταλλευση, αλλα εσυ εκει. ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! :headbang:

ρε έτσι είναι οι γυναίκες, είναι η φύση τους αυτό. Είσαι τυχερός άλλοι τα καταλαβαίνουν αυτά μετά από είκοσι χρόνια γάμου.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μπραβο και παλι.

Εχω μια εντυπωση οτι, περα απο θεμα εμφανισης (δεν αμφισβητω οτι εισαι ωραιος), αυτες ισως ειχαν και καποια προσδοκια ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ κονομας (μιας που ησουν στα κυκλωματα - ειχες και κανα τουτου-κραχτη...?)

Παντως, αφου καταφερες και δεν σε "δαγκωσαν", μεγαλη μαγκια!

Πιθανότατα. Κανα-δυό σίγουρα αποπειράθηκαν και να με τυλίξουν. Αλλά επειδή δεν είμαι μουνόπανο ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοροιδέψει γυναίκα ότι ψήνομαι να παντρευτώ απ τη στιγμή που δεν έχω σκοπό να το κάνω, αν και είμαι πολύ καλός στο ψέμα και μπορώ να το προσποιηθώ άριστα.

Είχα κανά-δυό καλά αυτοκίνητα αλλά το θέμα είναι ότι όταν φτάσεις να βάλλεις μια στριπού (ή γενικότερα γυναίκα) στο αμάξι έχεις ήδη κάνει το 90% της δουλειάς, εκτός αν είσαι ο φίλος μας ο Ορέστης  :-*

Ήμουνα τυχερός να έχω άριστους δασκάλους στην αρχή και μετά πια ήμουνα πολύ καλύτερος απ' τον αντίπαλο και ήμουν συνέχεια ένα βήμα μπροστά που λένε.
Εγώ τις δούλευα δε με δουλεύανε. Είχα μάθει κάθε τρικ, κάθε δικαιολογία, κάθε κολπάκι του επαγγέλματος απέξω κι ανακατωτά.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε έτσι είναι οι γυναίκες, είναι η φύση τους αυτό. Είσαι τυχερός άλλοι τα καταλαβαίνουν αυτά μετά από είκοσι χρόνια γάμου.

θελω μια απαντηση ρε φιλε... θα κατσω να ηρεμησω λιγο, μη σκασω κιολας... θα το σκεφτω και θα βρω τροπο να μου απαντησει!

θα την αναγκασω να μου απαντησει την καριολα! ναι μιλανε τα νευρα τωρα, αλλα δικιο δεν εχω;

όχι δε θα παω εκει, θα εχουμε ασχημα ξεμπερδέματα αν παω τωρα... ειπα θα ηρεμησω τωρα, θα το σκεφτω και βλέπουμε...

σιγα σιγα καληνυχτίζω... 1-2 ποστ ακομα το πολύ, μεχρι τις 11 θα την πεσω γιατι εχω πρωινο ξυπνημα...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Πιθανότατα. Κανα-δυό σίγουρα αποπειράθηκαν και να με τυλίξουν. Αλλά επειδή δεν είμαι μουνόπανο ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοροιδέψει γυναίκα ότι ψήνομαι να παντρευτώ απ τη στιγμή που δεν έχω σκοπό να το κάνω, αν και είμαι πολύ καλός στο ψέμα και μπορώ να το προσποιηθώ άριστα.

Είχα κανά-δυό καλά αυτοκίνητα αλλά το θέμα είναι ότι όταν φτάσεις να βάλλεις μια στριπού (ή γενικότερα γυναίκα) στο αμάξι έχεις ήδη κάνει το 90% της δουλειάς, εκτός αν είσαι ο φίλος μας ο Ορέστης  :-*

Ήμουνα τυχερός να έχω άριστους δασκάλους στην αρχή και μετά πια ήμουνα πολύ καλύτερος απ' τον αντίπαλο και ήμουν συνέχεια ένα βήμα μπροστά που λένε.
Εγώ τις δούλευα δε με δουλεύανε. Είχα μάθει κάθε τρικ, κάθε δικαιολογία, κάθε κολπάκι του επαγγέλματος απέξω κι ανακατωτά.

φιλε εσενα επρεπε να γνωριζα πριν κανα 2 χρονια... δε θα το ειχα χασει ετσι το παιχνιδι...

οσο το σκέφτομαι, επαιξα αμυνα από την αρχη και μετα εβαζα αυτογκόλ...

να τα πουμε καποια στιγμη, ακομα και αν δε μαθω πως να το κανω, θα μαθω πως να μην την ξαναπατησω πιστευω...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
απορια:

εσεις που ψηφισατε ότι είναι μουναρα και καυλιαρα, κοροϊδεύετε η οντως το εννοείται;  :think:

τι ακριβως σας εκανε ρε παλικαρια;  :S

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μπορει καποιος παρακαλω να μου πει πως μπορω να βαλω μια φωτο εδω?
πολεμαω τοσο καιρο και δε μπορω...
please help...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
απορια:

εσεις που ψηφισατε ότι είναι μουναρα και καυλιαρα, κοροϊδεύετε η οντως το εννοείται;  :think:

Τον πήρε, και από τα αυτία, και από τα ρουθούνια.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
απορια:

εσεις που ψηφισατε ότι είναι μουναρα και καυλιαρα, κοροϊδεύετε η οντως το εννοείται;  :think:

τι ακριβως σας εκανε ρε παλικαρια;  :S
αυτα που δεν σου εχει κανει ποτε και δεν προκειται να κανει σε σενα!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μπορει καποιος παρακαλω να μου πει πως μπορω να βαλω μια φωτο εδω?
πολεμαω τοσο καιρο και δε μπορω...
please help...

θα σου πω, αρκει να μου πεις τι θελεις να βαλεις, αν είναι φωτο δικια μου η της αννας μην το κανεις, γιατι θα πεσει εισαγγελικη παρεμβαση...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απορια:

μη τυχον και υποψιαστεις οτι τη γαμησαν παντως! σκετο φλερτ μαλλον

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αυτα που δεν σου εχει κανει ποτε και δεν προκειται να κανει σε σενα!

ναι οκ, μαθαμε τωρα ότι η πιο ανοργασμικια γκομενα που υπαρχει είναι καυλιαρα και μουναρα (με κορμι πολύ μετριο για την ηλικια της)

οκ...

σορυ για την ερωτηση, αλλα αν ηταν τοσο γαματη να ανεβάζατε καμια κριτικη να το ξεραμε και εμεις να ζητήσουμε κανενα εξτραδακι με τοσα που εχουμε σκασει!  :headbang:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μη τυχον και υποψιαστεις οτι τη γαμησαν παντως! σκετο φλερτ μαλλον

ελα τωρα... εγω κοροδευτηκα την εβαλα ως επιλογή, αλλα οκ...

παιδια νταξει, διαβαζω κάθε μερα το φορουμ, η κοπελα αδιαφορη περναγε τοσο καιρο και χαρη της εκανα με τη διαφημιση, αντε τωρα...

νταξει, κοροιδευτε, εγω χεστηκα γιατι είναι κωλοπραμα και ανοργασμικια ότι και να μου πειτε...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Μουναρα; οταν την ειδαν προφανως ρουφουσε την μπυροκοιλια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
θα σου πω, αρκει να μου πεις τι θελεις να βαλεις, αν είναι φωτο δικια μου η της αννας μην το κανεις, γιατι θα πεσει εισαγγελικη παρεμβαση...

Μην τον ακούτε κ. γκουσμέξη πέμπτε.

Ρίξτε να γουστάρουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom