Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα τωρα... εγω κοροδευτηκα την εβαλα ως επιλογή, αλλα οκ...

παιδια νταξει, διαβαζω κάθε μερα το φορουμ, η κοπελα αδιαφορη περναγε τοσο καιρο και χαρη της εκανα με τη διαφημιση, αντε τωρα...

νταξει, κοροιδευτε, εγω χεστηκα γιατι είναι κωλοπραμα και ανοργασμικια ότι και να μου πειτε...

εγω στο ειπα και παραπισω, θα πανε τωρα ολοι οι μορφονιοι και οι γυμνασμενοι και θα περνανε σουπερ με τις τσαρκες τους και τα ολα τους. και συ θα χλαις.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο ενας που ψηφισε ΦΟΛΑ να μην ρωτησω ποιος μπορει να ειναι ε ? Ορεστη ? Εσυ ?  :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην τον ακούτε κ. γκουσμέξη πέμπτε.

Ρίξτε να γουστάρουμε.

δε γουσταρεις ηδη? εκτος απο το δραμα του ορεστη εχουμε και τον ιεραποστολο που μαχεται να κανει τον περπατημενο με τον ολυμπο κοσαμφ να του κανει παλαμακια  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δε γουσταρεις ηδη? εκτος απο το δραμα του ορεστη εχουμε και τον ιεραποστολο που μαχεται να κανει τον περπατημενο με τον ολυμπο κοσαμφ να του κανει παλαμακια  :2funny:
Τιτανοτεραστιοι  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
μη τυχον και υποψιαστεις οτι τη γαμησαν παντως! σκετο φλερτ μαλλον

Άσπιλη, αμόλυντη και παρθένο (από το αιδοίο) την αφήκαμαν.

Τ΄αυτιά, τα ρουθούνια, την στομματική κοιλότητα, και το γκρόβερ της πηδήξαμε... αλλά λίγο.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άσπιλη, αμόλυντη και παρθένο (από το αιδοίο) την αφήκαμαν.

Τ΄αυτιά, τα ρουθούνια, την στομματική κοιλότητα, και το γκρόβερ της πηδήξαμε... αλλά λίγο.

αφου λεει δεν αφηνει να της πιανουν τα αφτια ρε, σιχαινεται

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Τό ΄χω ξαναδεί το έργο, με την βρωμοποδαρού από το Φ 104.

Γουστάρω λοιπόν πιό εξτρίμ καταστάσεις. Εμπλοκή εισαγγελέα με σαδομαζόχ καταστάσεις κι έτσι...  :)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ο ενας που ψηφισε ΦΟΛΑ να μην ρωτησω ποιος μπορει να ειναι ε ? Ορεστη ? Εσυ ?  :tickedoff:

όχι εγω ψηφισα  τυπικη και ξενερωτη...

οκ κοροϊδεύετε τωρα και κακως το σχολιασα...

θα ξαναλλαξω την ψηφοφορια... :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
φιλε εσενα επρεπε να γνωριζα πριν κανα 2 χρονια... δε θα το ειχα χασει ετσι το παιχνιδι...

οσο το σκέφτομαι, επαιξα αμυνα από την αρχη και μετα εβαζα αυτογκόλ...

να τα πουμε καποια στιγμη, ακομα και αν δε μαθω πως να το κανω, θα μαθω πως να μην την ξαναπατησω πιστευω...

Θα σε πάω για ουίσκια άμα περάσεις στροβιλομηχανές. Άντε πάνε για ύπνο τώρα.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν μου εμφανιζεται τα καλυτερα χανω

πηγαινε εκει που εχει τα εικονίδια, πατα image και βαλε αναμεσα καποιο λινκ. τι ακριβως θελεις να ανεβασεις;

α που σαι, αλλαξα την ψηφοφορια γιατι ηταν μαλακια, να πουμε εστω γαματη στο δωματιο, γιατι καυλιαρα και μουναρα δεν το δεχομαι.

είναι εντελως ανοργασμικια (αρα όχι καυλιαρα) και το σωμα της δεν είναι σωμα μουναραρας.

ικανοποιημένοι ολοι τωρα... :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
πηγαινε εκει που εχει τα εικονίδια, πατα image και βαλε αναμεσα καποιο λινκ. τι ακριβως θελεις να ανεβασεις;

α που σαι, αλλαξα την ψηφοφορια γιατι ηταν μαλακια, να πουμε εστω γαματη στο δωματιο, γιατι καυλιαρα και μουναρα δεν το δεχομαι.

είναι εντελως ανοργασμικια (αρα όχι καυλιαρα) και το σωμα της δεν είναι σωμα μουναραρας.

ικανοποιημένοι ολοι τωρα... :birdman:
Αυτο που ποσταρες και παρεθεσα δεν μου εμφανιζοταν.
Εγω αλλο ψηφισα ζουλιαρη  :birdman:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αυτο που ποσταρες και παρεθεσα δεν μου εμφανιζοταν.
Εγω αλλο ψηφισα ζουλιαρη  :birdman:

τι ψηφισες, τι ψηφισες;  :grin:

δε μου λες τελικα τι θελεις να ανεβασεις; αμα είναι να το ανεβασω εγω...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
τι ψηφισες, τι ψηφισες;  :grin:

δε μου λες τελικα τι θελεις να ανεβασεις; αμα είναι να το ανεβασω εγω...
Αυτο που ποσταρες εσυ δεν μου εμφανιζοταν αν θελω να ποσταρω κατι ξερω πως να το κανω.

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ορέστη,
πιθανότατα, αν στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας ήσουν κι εσύ αναγκασμένος να γαμιέσαι, να καυλαντίζεις ένα τσούρμο ματσουλαραίους κάθε 10 λεπτά, να ρισκάρεις εγκυμοσύνες και ΣΜΝ, να νταραβερίζεσαι με υπόκοσμο, να σε απειλούν νταβάδες (εδώ τώρα και μασάς να κατέβεις στη Φυλής- και πολύ καλά κάνεις), να σου τα τρώνε αγαπητικοί, να σου βάζουν χέρι τα αφεντικά που σε κοζάρουν από τις κάμερες,

θα είχες κι εσύ την τάση να βλέπεις τον κάθε αγαπούλη ως αυτό που παριστάνει: ως σανίδα σωτηρίας.

Εδώ τώρα και, επειδή σαμποταρίστηκε ο εγωισμός σου και πανικοβλήθηκες, έχεις ρημάξει το site στις ερωτήσεις, τις κριτικές και τα threads, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα.
Φαντάσου, αν αντιμετώπιζες κάτι από τα παραπάνω, πώς θα αντιδρούσες.

Σου έχει πει καμιά Αννούλα για το ξύλο που τρώνε τα κορίτσια απ' τους νταβάδες; Για τις μόνιμες γυναικολογικές βλάβες που παθαίνουν, εξαιτίας των οποίων μερικές δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί; Για τα τραβολογήματα και τα ξεφτιλίκια με τους μπάτσους και τα αυτόφωρα;
Για τις καταχρήσεις και τα αλκοολίκια που τραβάνε;
Για το ότι οι μισές το γυρνάν το παραμύθι και αναπτύσσουν λεσβιακές σχέσεις μεταξύ τους;
Για ρώτα τη, να δούμε τι θα σου πει.

Η ζωή είναι για όλους σκληρή, αλλά μερικούς τους γαμάει κανονικά.

Επομένως, καμιά εκδίκηση.
Αρκετά τιμωρείται και θα τιμωρηθεί και στο μέλλον η Αννούλα απ' την ίδια τη ζωή.

Από 'κει και πέρα:
αν είχες εμπειρία σχέσεων, θα είχες μάθει να διαχειρίζασαι αποτελεσματικά τα συναισθηματά σου. Δε θα πανικοβαλλόσουν ούτε θα εξέπεμπες SOS στο internet, να σε τρολλάρει ο κάθε άσχετος.
Θα είχες μάθει κυρίως ότι, όταν χωρίζουμε -και εδώ μιλάμε να χωρίζεις με γυναίκα, με την οποία σε δένουν έξοδοι, παρέες, ηλιοβασιλέματα, πάθη, ζήλειες, εμπειρίες ζωής-, καίμε ο,τιδήποτε μας συνδέει συναισθηματικά με τον άλλο: πετάμε φωτογραφίες, σβήνουμε μηνύματα, τηλέφωνα και email κλπ.
Με δυο λόγια, κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να πάψουμε να σκεφτόμαστε τον άλλο και να αφήνουμε τον χρόνο να τρέξει ελεύθερα.

Εσύ κάνεις το αντίθετο: ανοίγεις κουβέντα για την Άννα με τη μισή ελλάδα, τροφοδοτείς ένα thread γράφοντας τα πιο απίθανα και αντιφατικά πράγματα και ψάχνεις τρόπους εκδίκησης, με αποτέλεσμα η σκέψη σου να μην απομακρύνεται απ' αυτή, αλλά να γυρίζει γύρω από τον άξονά της.
Είναι άρρωστο και αναποτελεσματικό αυτό (εννοείται, φυσικά, ότι ΔΕΝ την αγαπάς, ένα αρρωστημένο παιχνίδι εγωισμού είναι όλο το σκηνικό- αν την αγαπούσες, δε θα σχεδίαζες να την εκδικηθείς, όταν ξέρεις πόσο σκατένια και ζόρικη ζωή κάνει).

Αποκλείεται να την ξεχάσεις έτσι.
Ο χρόνος που θα μας θεραπεύσει, ξεκινά να τρέχει απ' τη στιγμή που αφαιρούμε απ' τη ζωή μας αφορμές να ξανασκεφτούμε τον άλλο.

Κάνε επιτέλους ένα καλό στον εαυτό σου και
ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom