Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ........... ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΝΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ...........

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΡΙΟ !!!!!!!!!

Orestis_Kou
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

"Το τσιμπούρι"

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: amjik στις: 11/09/13, 03:03 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Καλησπέρα αγαπητέ Δημήτρη,

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό: δεν είμαι λαμόγιο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο ο πρώην φίλος μου ο λαγός, ούτε τόσο διεστραμμένος στο θέμα αγάπη στο χώρο του αγοραίου έρωτα...

Αλλά αγαπάω μια κοπελίτσα στη Φυλής όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και θα έκανα τα πάντα για εκείνη...

Θα σου εκμυστηρευτώ και σένα (εσένα και στον ινδιάνο μόνο) το πρόβλημα που έχω και δε με αφήνει να κοιμηθώ τα τελευταία βράδια...

Η κοπελίτσα που αγαπάω, για κακό του κεφαλιού της, έκανε μεγάλη μαλακία και έμεινε έγκυος από πελάτη... (σπάσιμο προφυλακτικού λέει) Είναι ενός μηνός τώρα, κι αρχίσανε οι ζαλάδες και το εντόπισε εν πάση περιπτώσει...

Είναι σε τόσο άθλια κατάσταση που μπήκα στο δωμάτιο μαζί της σήμερα και δε με άφησε να την αγγίξω, παρά βρήκε την ευκαίρια να ξαπλώσει λίγο να ξεζαλιστεί, να της περάσει η αναγούλα...

Επειδή δεν έχει λεφτά διαθέσιμα (τα έχει στείλει στην πατρίδα της), θέλει να κάτσει μέχρι τα τέλη του μήνα να μαζέψει ένα χιλιάρικο και μετά να πάει να κάνει την έκτρωση εκεί... Αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αντέξει τόσο πολύ να δουλέψει, κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο επίφοβη είναι η έκτρωση...

Εγώ δυστυχώς, μακάρι να μπορούσα να τη βοηθήσω, παίρνω 500-600 ευρώ και ήδη αυτό το μήνα έχω ξοδέψει πολλά...

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, δε θέλω να τη βλέπω έτσι, δεν είναι σωστό να δουλεύει έτσι, δεν μπορώ να την καρφώσω γιατί την αγαπάω, ούτε μπορώ να τη βοήθησω όπως θα ήθελα...

Ακούω τη γνώμη σου αρχικά και δεν ξέρω, αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος από την παρέα μπορούσε να με δανείσει για κάποιους μήνες να της τα δώσω τώρα για να ξελασπώσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα...

Θεωρώ αυτό που λέω ότι είναι μεγάλη λαμογιά, καθότι φίλοι δεν είμαστε, είναι ζήτημα να έχουμε ειδωθεί 5 φορές, αλλά είναι αυτό που λένε ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται... Ειλικρινά είμαι τελείως σκασμένος και απελπισμένος και τη λυπάμαι αφάνταστα... Πονάω πολύ μέσα μου...

Σε ευχαριστώ που με διάβασες...

Τα σέβη μου

amjik σε λενε Δημητρη και εχεις βαλει φυλο θυληκο? Τραβελος εισαι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Μπά...

Τα διόδια είναι ακριβά και έχει και έξοδα το παιδί. Ας πέσει από την γέφυρα Καλατράβα στην Κατεχάκη .

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τα "ξαδερφια" της ειναι ολοι τελειωμενοι βρωμογυφτοι, γυφτορουμανοι και αλβανοι.. Κλεφτες, φυλακοβιοι κλπ..
Οι πουτανες ξερουν οτι οι περισοτεροι ελληνες που τους πουλανε αγαπες, θελουν απλα να τις γαμησουν 10 φορες τσαμπα και μετα να τις παρατησουν..
Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα εκανε σοβαρη σχεση με πουτανα??
ο λαδακης ο κωστας

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
amjik Μπράβο που βγάζεις στη φόρα πμ ρε

:jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πιστεύω ότι οι πιρφορέστηδες είναι το 99% των αντρών της "καθωσπρέπει κοινωνίας"
και απλώς επειδή έτυχε να βρεθεί ο κακόμοιρος ο πιρφορέστης(Orestis Kou) στον
πορνικό χώρο , έκανε τόσο χτυπητή αντίθεση που ξεπέρασε το όριο του γελοίου,
προσωπικά εγώ άρχισα να τον λυπάμαι...

κατα τ'άλλα δεν μπορώ να καταλάβω στο ελάχιστο την πιρφορική λογική:

με διαθέσιμα άπειρα σεξουαλικά αντικείμενα , ευκόλως προσβάσιμα και άνευ υποχρεώσεων και δεσμεύσεων

γιατί κάποιος μαλάκας να θέλει να εστιάσει στο ένα;
τι θέλει να πετύχει; μόνιμη κατ'αποκλειστικότητα πρόσβαση στο αιδοίο της ;
για ποιό γαμημένο λόγο;  :idiot: :think:

άλλοι λένε θέλουν να κάνουν σχέση με πουτάνα για να γαμάνε τζάμπα,
πιστεύω ότι είναι και αυτοί συγκεκαλυμμένοι πιρφόροι
γιατί πληρώνουμε για να μήν κάνουμε σχέση ακόμα και αν μας δινόταν η δυνατότητα να γαμήσουμε πουτάνα τζάμπα , γιατί προφανώς δημιουργούμε σχέση/δέσμευση/υποχρέωση...

άβυσσος η ψυχή του πιρφόρου  :woldman: :priest:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
dmtrsxxx
Έιμαι παιδί
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Orestis_Kou στις: σήμερα στις 15:29 »

ελα ρε τυπε αυτή είναι ; δεν είμαι της φυλης και δεν ηξερα ότι δουλευει εκει,βασικα νομιζα ότι είναι ρουμανια τοσο καιρο, αν και ειχα παει αρκετες φορες με αυτή το μονο που ειχα καταφερει ηταν να μου δωσει το τηλεφωνο της να παμε εξω για φαγητο αλλα δεν τα καταφέραμε ποτε να βρεθουμε εκτος, μεσα στο δωματιο πεταχτα φιλακια μονο και τυπικα πραγματα από υπηρεσίες όχι κατι εξτρα.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
dmtrsxxx
Έιμαι παιδί
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Orestis_Kou στις: σήμερα στις 15:29 »

ελα ρε τυπε αυτή είναι ; δεν είμαι της φυλης και δεν ηξερα ότι δουλευει εκει,βασικα νομιζα ότι είναι ρουμανια τοσο καιρο, αν και ειχα παει αρκετες φορες με αυτή το μονο που ειχα καταφερει ηταν να μου δωσει το τηλεφωνο της να παμε εξω για φαγητο αλλα δεν τα καταφέραμε ποτε να βρεθουμε εκτος, μεσα στο δωματιο πεταχτα φιλακια μονο και τυπικα πραγματα από υπηρεσίες όχι κατι εξτρα.

σορυ που σε βγαζω στη σεντρα, απλα το point μου είναι να δειξω ότι η Αννα επιδιωκε να δινει η ελπιδες η οντως εβγαινε με πελατες, κι ότι δεν ημουνα εγω ο μονος η ενας από τους 2 όπως λεει η ιδια που εχει βγει ποτε...

γιατι με πηρε προχθες τηλ η μικρη, τοτε που μου ειπε να διαγραψω την κριτικη, και μου ειπε ότι ερχονται πελατες και μου λένε ότι ψαχνω για γκομενο, ενώ εγω κανω απλα τη δουλεια μου...

ναι αννα, ετσι είναι ακριβως, επισης εισαι ιδια με ολους και δεν κανεις διακρισεις με οσους γουστάρεις, καθολου... ουτε επιδιωκεις να βγεις με πελατες, ουτε τηλεφωνα δινεις...

εμενα όταν μου το ειχε δωσει παντως, της ειχα ζητησει να βγουμε πολλες φορες, και παντα εβρισκε δικαιολογιες, μεχρι να της ταξω δωρο...

και να ξερεις φιλε παντως ότι εκεινη την περιοδο μου ειχε παραδεχτει η αννα ότι ειχε γκομενο, οποτε για να την κερασεις εψαχνε κοροιδο, εκτος αν στο ειπε απλα για να σε κρατησει πελατη...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΡΕΣΤΗ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S :S :S :dunno: :dunno:

ρε μαλακα, εκανε εμετους στο δωματιο, ηταν για λυπηση τοτε...

νταξει μαλακια μου, αλλα δεν μπορουσα να τη βλεπω ετσι...

ο,τι και να πεις δικιο θα εχεις, αστο :rolleyes:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αυτη ρε μαλακα βγαζει πανω απο 3000 το μηνα και τα κανει μασουρια..
ΚΑι ζητησε δανεικα απο σενα που βγαζεις ενα 500ρικο και τα φυτιλιαζεις ολα??  :think:
Καλα δεν εχεις ιχνος μυαλου?? :dunno:

ναι ρε σου λεω δικιο εχεις, δεν ξερω τι τα ειχε κανει τοτε και που τα ειχε φαει, αλλα δεν ειχε λεφτα και δουλευε με το ζορι μερα παρα μερα μεχρι να μαζευει κατι λιγα να παει στη ρουμανια...

σου λεω την λυπομουνα απίστευτα... μαλακια μου που τη βοηθησα γιατι ουτε αυτό το εκτιμησε! μου ειπε ότι της εδωσα λιγα και ότι κακως περιμενα ανταλλάγματα μετα! (πχ να ξαναβγούμε για ένα καφε όπως το καλοκαιρι)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Orestis_Kou
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

"Το τσιμπούρι"

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: amjik στις: 11/09/13, 03:03 »
Καλησπέρα αγαπητέ Δημήτρη,

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό: δεν είμαι λαμόγιο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο ο πρώην φίλος μου ο λαγός, ούτε τόσο διεστραμμένος στο θέμα αγάπη στο χώρο του αγοραίου έρωτα...

Αλλά αγαπάω μια κοπελίτσα στη Φυλής όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και θα έκανα τα πάντα για εκείνη...

Θα σου εκμυστηρευτώ και σένα (εσένα και στον ινδιάνο μόνο) το πρόβλημα που έχω και δε με αφήνει να κοιμηθώ τα τελευταία βράδια...

Η κοπελίτσα που αγαπάω, για κακό του κεφαλιού της, έκανε μεγάλη μαλακία και έμεινε έγκυος από πελάτη... (σπάσιμο προφυλακτικού λέει) Είναι ενός μηνός τώρα, κι αρχίσανε οι ζαλάδες και το εντόπισε εν πάση περιπτώσει...

Είναι σε τόσο άθλια κατάσταση που μπήκα στο δωμάτιο μαζί της σήμερα και δε με άφησε να την αγγίξω, παρά βρήκε την ευκαίρια να ξαπλώσει λίγο να ξεζαλιστεί, να της περάσει η αναγούλα...

Επειδή δεν έχει λεφτά διαθέσιμα (τα έχει στείλει στην πατρίδα της), θέλει να κάτσει μέχρι τα τέλη του μήνα να μαζέψει ένα χιλιάρικο και μετά να πάει να κάνει την έκτρωση εκεί... Αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αντέξει τόσο πολύ να δουλέψει, κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο επίφοβη είναι η έκτρωση...

Εγώ δυστυχώς, μακάρι να μπορούσα να τη βοηθήσω, παίρνω 500-600 ευρώ και ήδη αυτό το μήνα έχω ξοδέψει πολλά...

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, δε θέλω να τη βλέπω έτσι, δεν είναι σωστό να δουλεύει έτσι, δεν μπορώ να την καρφώσω γιατί την αγαπάω, ούτε μπορώ να τη βοήθησω όπως θα ήθελα...

Ακούω τη γνώμη σου αρχικά και δεν ξέρω, αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος από την παρέα μπορούσε να με δανείσει για κάποιους μήνες να της τα δώσω τώρα για να ξελασπώσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα...

Θεωρώ αυτό που λέω ότι είναι μεγάλη λαμογιά, καθότι φίλοι δεν είμαστε, είναι ζήτημα να έχουμε ειδωθεί 5 φορές, αλλά είναι αυτό που λένε ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται... Ειλικρινά είμαι τελείως σκασμένος και απελπισμένος και τη λυπάμαι αφάνταστα... Πονάω πολύ μέσα μου...

Σε ευχαριστώ που με διάβασες...

Τα σέβη μου

-Αυτό ήταν πολύ πούστικο, να δημοσιοποιήσεις pm.

-Το ψέμα ήταν υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο των απαιτήσεων από μια ρουμάνα γυφτοπούλα πόρνη. Δουλεμένο στη λεπτομέρεια και αυτοσυνεπές. Είμαι σίγουρος ότι συνοδευόταν και από άριστη ηθοποιία.

-Μαλάκα Ορέστη, μας κάνεις πανεθνικά ρεζίλι:
Ρουμάνα καπάτσα - Έλληνας μπουχέσας
      5                  0

• Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλα το τι πμ μου ερχονται, νταξει δεν υπαρχει...  :grin:

θυμαμαι με τη Δεσποινα τι κλαμα ειχα ριξει, τα θυμασαι και εσυ, αλλα τωρα γελαω απίστευτα με αυτά που μαθαινω...

τεσπα...

ριξε καμια ιδεα για νεα ψηφοφορια ρε μπεμπα... :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μυστη μου οπως ξερεις οι αποψεις μας για τον αγοραιο ερωτα αλλα και την πορνικη ζωη γενικοτερα ειναι σχεδον ιδιες..

Να ξερεις πως οτι "κατασταση" μου εχει κατσει με πουτανα, δεν την κυνηγησα, απλα ετυχε..
Και με κανονικες γυναικες το ιδιο συμβαινει, πολυ σπανια θα κυνηγησω γυναικα..
Καποιες φορες το κοβω εξ αρχης, καποιες αλλες το αφηνω να τρεξει λιγο το θεμα..

Και οταν βαρεθω(που ειναι ζητημα λιγων ημερων συνηθως) απλα εξαφανιζομαι  :grin:

και πολύ καλά κάνεις συναγωνιστή :thumbsup:

προσωπικά , δεν θέλω καμμία απολύτως σχέση με μία συγκεκριμένη γυναίκα (οποιουδήποτε χώρου) εκτός των 10λεπτών της σεξουαλικής παράτριψης,
οπότε δεν υπάρχει ούτε "πρίν" , ούτε προφανώς "μετά", βλέπω το όλο θέμα κάτι σαν αγορά "πορνοκοκαϊνης" ... ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι ρε σου λεω δικιο εχεις, δεν ξερω τι τα ειχε κανει τοτε και που τα ειχε φαει, αλλα δεν ειχε λεφτα και δουλευε με το ζορι μερα παρα μερα μεχρι να μαζευει κατι λιγα να παει στη ρουμανια...

σου λεω την λυπομουνα απίστευτα... μαλακια μου που τη βοηθησα γιατι ουτε αυτό το εκτιμησε! μου ειπε ότι της εδωσα λιγα και ότι κακως περιμενα ανταλλάγματα μετα! (πχ να ξαναβγούμε για ένα καφε όπως το καλοκαιρι)
Μπας και τα χιλιαρικα τα ειχε σε κλειστο τραπεζικο λογαριασμο;
Μπας και ηταν τσογαδορος και τα εχασε ολα;
Μπας και ειχε αγαπητικο που της τα τρωγε ολα;
Μπας και τα εδινε ολα τα λεφτα της για να φτιαξει σπιτι στην Ρουμανια;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
* Οι Ντανταϊστές επιδίωκαν να σοκάρουν και να ενοχλήσουν το αστικό κατεστημένο. Έτσι λοιπόν οργάνωναν συχνά αυθόρμητες βραδιές, όπου συντάσσοντας σκανδαλιστικά άρθρα και εκφράζοντας προκλητικές απόψεις ξεκινούσαν ένα παιχνίδι λεξιλογίου και ποίησης.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
-Αυτό ήταν πολύ πούστικο, να δημοσιοποιήσεις pm.

-Το ψέμα ήταν υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο των απαιτήσεων από μια ρουμάνα γυφτοπούλα πόρνη. Δουλεμένο στη λεπτομέρεια και αυτοσυνεπές. Είμαι σίγουρος ότι συνοδευόταν και από άριστη ηθοποιία.

-Μαλάκα Ορέστη, μας κάνεις πανεθνικά ρεζίλι:
Ρουμάνα καπάτσα - Έλληνας μπουχέσας
      5                  0

1ον ναι δεν ηταν ωραιο και εχω την αισθηση ότι το ειχε πει κι αλλου τοτε που το εστιλα...

2ον ισως είναι μια από τις λιγες αληθειες που μου ειχε πει η αννα... δυστυχως... εδώ θυμαμαι με παιρνει και μου λεει "είμαι εγκυος, δε σου λεω ψεματα, είναι πολύ σοβαρο για να πω ψεματα για κατι τετοιο" σαν να παραδεχοταν ότι μεχρι τοτε με ειχε φλομοσει στο ψεμα...

κοιτα, όπως ειπα, την εζησα από την κατασταση από κοντα, θες τα ειχε ξοδεψει αλλου, θες τα φυλαγε, ειχαν αρχισει οι εμετοι και οι ζαλαδες και όλα και 10 ημερες δουλευε κανονικα ενώ ηταν πανω από 1 μηνα εγκυος! δεν το αντεχα να το βλεπω αυτό...

η τσατσα της ελεγε "μην της δωσεις ακομα, να κανουμε λιγη δουλεια, της τα δινεις στο τελος του μηνα, γιατι δε θελει να δουλεψει..."
και είναι μερα παρα μερα ρεπο και εμετους και να ζαλαδες, ένα χαλι μαυρο ηταν... ότι χειροτερο εχω περασει μαζι της, δεν μπορουσα να κοιμηθώ τα βραδια...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
καλα το τι πμ μου ερχονται, νταξει δεν υπαρχει...  :grin:

θυμαμαι με τη Δεσποινα τι κλαμα ειχα ριξει, τα θυμασαι και εσυ, αλλα τωρα γελαω απίστευτα με αυτά που μαθαινω...

τεσπα...

ριξε καμια ιδεα για νεα ψηφοφορια ρε μπεμπα... :sunglasses:

Ορεστη βαλε πολλ με την ερωτηση.. Πιστευεται οτι η Αννουλα αγαπησε πραγματικα τον Ορεστη ?
ΝΑΙ
ΟΧΙ

Και αστην να τρεξει αρκετες ημερες χωρις να κανεις τις πουστιες που εκανες χθες που τις αλλαζες  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom