skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ........... ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΝΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ...........
ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΡΙΟ !!!!!!!!!
Orestis_Kou
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: Άντρας
"Το τσιμπούρι"
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: amjik στις: 11/09/13, 03:03 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Καλησπέρα αγαπητέ Δημήτρη,
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό: δεν είμαι λαμόγιο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο ο πρώην φίλος μου ο λαγός, ούτε τόσο διεστραμμένος στο θέμα αγάπη στο χώρο του αγοραίου έρωτα...
Αλλά αγαπάω μια κοπελίτσα στη Φυλής όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και θα έκανα τα πάντα για εκείνη...
Θα σου εκμυστηρευτώ και σένα (εσένα και στον ινδιάνο μόνο) το πρόβλημα που έχω και δε με αφήνει να κοιμηθώ τα τελευταία βράδια...
Η κοπελίτσα που αγαπάω, για κακό του κεφαλιού της, έκανε μεγάλη μαλακία και έμεινε έγκυος από πελάτη... (σπάσιμο προφυλακτικού λέει) Είναι ενός μηνός τώρα, κι αρχίσανε οι ζαλάδες και το εντόπισε εν πάση περιπτώσει...
Είναι σε τόσο άθλια κατάσταση που μπήκα στο δωμάτιο μαζί της σήμερα και δε με άφησε να την αγγίξω, παρά βρήκε την ευκαίρια να ξαπλώσει λίγο να ξεζαλιστεί, να της περάσει η αναγούλα...
Επειδή δεν έχει λεφτά διαθέσιμα (τα έχει στείλει στην πατρίδα της), θέλει να κάτσει μέχρι τα τέλη του μήνα να μαζέψει ένα χιλιάρικο και μετά να πάει να κάνει την έκτρωση εκεί... Αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αντέξει τόσο πολύ να δουλέψει, κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο επίφοβη είναι η έκτρωση...
Εγώ δυστυχώς, μακάρι να μπορούσα να τη βοηθήσω, παίρνω 500-600 ευρώ και ήδη αυτό το μήνα έχω ξοδέψει πολλά...
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, δε θέλω να τη βλέπω έτσι, δεν είναι σωστό να δουλεύει έτσι, δεν μπορώ να την καρφώσω γιατί την αγαπάω, ούτε μπορώ να τη βοήθησω όπως θα ήθελα...
Ακούω τη γνώμη σου αρχικά και δεν ξέρω, αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος από την παρέα μπορούσε να με δανείσει για κάποιους μήνες να της τα δώσω τώρα για να ξελασπώσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα...
Θεωρώ αυτό που λέω ότι είναι μεγάλη λαμογιά, καθότι φίλοι δεν είμαστε, είναι ζήτημα να έχουμε ειδωθεί 5 φορές, αλλά είναι αυτό που λένε ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται... Ειλικρινά είμαι τελείως σκασμένος και απελπισμένος και τη λυπάμαι αφάνταστα... Πονάω πολύ μέσα μου...
Σε ευχαριστώ που με διάβασες...
Τα σέβη μου
amjik σε λενε Δημητρη και εχεις βαλει φυλο θυληκο? Τραβελος εισαι?