Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ναι ρε σου λεω δικιο εχεις, δεν ξερω τι τα ειχε κανει τοτε και που τα ειχε φαει, αλλα δεν ειχε λεφτα και δουλευε με το ζορι μερα παρα μερα μεχρι να μαζευει κατι λιγα να παει στη ρουμανια...

σου λεω την λυπομουνα απίστευτα... μαλακια μου που τη βοηθησα γιατι ουτε αυτό το εκτιμησε! μου ειπε ότι της εδωσα λιγα και ότι κακως περιμενα ανταλλάγματα μετα! (πχ να ξαναβγούμε για ένα καφε όπως το καλοκαιρι)

Εσυ τωρα πληρωσες τα γαμισιατικα αλλου και ηθελες και ανταλλαγμα βολτα για καφε?

Μαλακα δεν υπαρχεις, πρεπει να φτιαχτει μουσειο μαλακιας και να σε βαλουν κεντρικο εκθεμα μεσα σε γυαλα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μια χαρα λεφτα ειχε ψεμματα σου λεει οτι δεν ειχε..
Αυτη σε καθε βαρδια καθαριζει πανω απο 150-200 ευρω
Και τα κανει ολα μασουρια, ζητημα να ξοδευει 400 ευρω το μηνα απο αυτα που βγαζει
Και ολα τα υπολοιπα εξοδα της βρισκε πιρφορους να της τα καλυπτουν, οπως κανουν και ολες οι πουτανες..
Το τελικο χτυπημα θα ειναι να μαθει οτι αυτα τα 600 πηγαν για δωρακι σε αγαπητικο.  :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εσυ τωρα πληρωσες τα γαμισιατικα αλλου και ηθελες και ανταλλαγμα βολτα για καφε?

Μαλακα δεν υπαρχεις, πρεπει να φτιαχτει μουσειο μαλακιας και να σε βαλουν κεντρικο εκθεμα μεσα σε γυαλα.

γιατί πιστεύετε ότι το 99% των αντρών δεν είναι πιρφόροι σαν το ορέστη;

απλώς ο ορέστης ξεφτυλίζεται που έτυχε να βρεθεί στον πορνικό χώρο και να μας τα εξομολογηθεί

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μια χαρα λεφτα ειχε ψεμματα σου λεει οτι δεν ειχε..
Αυτη σε καθε βαρδια καθαριζει πανω απο 150-200 ευρω
Και τα κανει ολα μασουρια, ζητημα να ξοδευει 400 ευρω το μηνα απο αυτα που βγαζει
Και ολα τα υπολοιπα εξοδα της βρισκε πιρφορους να της τα καλυπτουν, οπως κανουν και ολες οι πουτανες..

σε τραπεζα τα στελνει κλειστα, και στην οικογενεια στη ρουμανια...

ξερω ποσα βγαζει κάθε βαρδια, υπερβαλεις... μιλαμε για αρχες σεπτεμβρη, εβγαζε 50-100 τη βαρδια και 200 το σ/κ, 500 τη βδομαδα πες, μαζεψε υποτίθεται ένα 1000αρικο μονη της συν τα λεφτα που της εδωσα εγω και εφυγε...

ναι εχεις δικιο μασουρια τα κανει, και ρουχα μαλακιες αγοραζει συνηθως, τα περισσοτερα που φοραει είναι δωρα από "ξαδέρφια" :grin:

μπεμπα, όπως και να εχει, για δικους της λογους δεν ηθελε να ξοδεψει λεφτα και μαλακιζοταν... ένα μωρο μαλακισμενο παιδι είναι η Αννα, δεν ξερει τι της γινεται... λιγο ακομα να το ειχε καθυστερήσει και θα της ειχε μεινει το παιδι από κανα πακιστανο η αλβανο πουτσαρα που της εσπασε τον προφυλακτικο... η κανα κωλογυφτο ξαδερφο ρουμανο, δεν εχει σημασια...

τεσπα, είναι από τα λιγα πραγματα που δε μετανιώνω, στο κατω κατω τελικα μονος μου τα βρηκα τα λεφτα, δανεικα από δω και από κει και τα εδωσα μεχρι ευρω πισω...

όχι, πες ότι θες, για αυτό δεν προκειται να πω ότι εκανα λαθος, της γλιτωσα τη ζωη της μαλακισμενης... ετσι νιωθω και τελος...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μπας και τα χιλιαρικα τα ειχε σε κλειστο τραπεζικο λογαριασμο;
Μπας και ηταν τσογαδορος και τα εχασε ολα;
Μπας και ειχε αγαπητικο που της τα τρωγε ολα;
Μπας και τα εδινε ολα τα λεφτα της για να φτιαξει σπιτι στην Ρουμανια;

ναι τυπε, όλα αυτά μπορει... αλλα εγω δεν μπορουσα να κανω αλλιως... τελος

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
1ον ναι δεν ηταν ωραιο και εχω την αισθηση ότι το ειχε πει κι αλλου τοτε που το εστιλα...

2ον ισως είναι μια από τις λιγες αληθειες που μου ειχε πει η αννα... δυστυχως... εδώ θυμαμαι με παιρνει και μου λεει "είμαι εγκυος, δε σου λεω ψεματα, είναι πολύ σοβαρο για να πω ψεματα για κατι τετοιο" σαν να παραδεχοταν ότι μεχρι τοτε με ειχε φλομοσει στο ψεμα...

κοιτα, όπως ειπα, την εζησα από την κατασταση από κοντα, θες τα ειχε ξοδεψει αλλου, θες τα φυλαγε, ειχαν αρχισει οι εμετοι και οι ζαλαδες και όλα και 10 ημερες δουλευε κανονικα ενώ ηταν πανω από 1 μηνα εγκυος! δεν το αντεχα να το βλεπω αυτό...

η τσατσα της ελεγε "μην της δωσεις ακομα, να κανουμε λιγη δουλεια, της τα δινεις στο τελος του μηνα, γιατι δε θελει να δουλεψει..."
και είναι μερα παρα μερα ρεπο και εμετους και να ζαλαδες, ένα χαλι μαυρο ηταν... ότι χειροτερο εχω περασει μαζι της, δεν μπορουσα να κοιμηθώ τα βραδια...

Μαλάκα καμμενίδη ΕΣΥ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις πότε μια τέτοια γυναίκα λέει αλήθεια και πότε ψέματα.
Σου περνάει ΟΤΙ γουστάρει ΑΣΤΟ.
Αν κάνεις έναν τυπικό έλεγχο συνέπειας θα δεις ότι η ιστορία μπορεί να μην αυτοανερείται αλλά είναι τραβηγμένη απ τις μουνότριχες.
-έβγαζε παραπάνω από σενα
-ήθελε να παει ρουμανια για έκτρωση
-είχε τα λεφτά σε κλειστό λογαριασμό
-είχε εμετούς και ζαλάδες -στο μήνα πάνω- που είναι σπάνιο, ρώτα γιατρό!!!!!
να υποθέσω ότι ήταν και περίοδος διακοπών (πάσχα,καλοκαίρι,χριστούγεννα) και πλήρωσες απο πάνω και τις διακοπές της ΜΑΛΑΚΑ?
-τέλος δε σου μίλησε για επιστροφή χρημάτων
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ για να της κάνεις κάουντερ ψάρωμα αλλά είσαι παντελώς για τον πούτσο γιου φακινγκ ρεταρντ!                        

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μαλάκα καμμενίδη ΕΣΥ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις πότε μια τέτοια γυναίκα λέει αλήθεια και πότε ψέματα.
Σου περνάει ΟΤΙ γουστάρει ΑΣΤΟ.
Αν κάνεις έναν τυπικό έλεγχο συνέπειας θα δεις ότι η ιστορία μπορεί να μην αυτοανερείται αλλά είναι τραβηγμένη απ τις μουνότριχες.
-έβγαζε παραπάνω από σενα
-ήθελε να παει ρουμανια για έκτρωση
-είχε τα λεφτά σε κλειστό λογαριασμό
-είχε εμετούς και ζαλάδες -στο μήνα πάνω- που είναι σπάνιο, ρώτα γιατρό!!!!!
να υποθέσω ότι ήταν και περίοδος διακοπών (πάσχα,καλοκαίρι,χριστούγεννα) και πλήρωσες απο πάνω και τις διακοπές της ΜΑΛΑΚΑ?
-τέλος δε σου μίλησε για επιστροφή χρημάτων
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ για να της κάνεις κάουντερ ψάρωμα αλλά είσαι παντελώς για τον πούτσο γιου φακινγκ ρεταρντ!                        

νταξει μπορει να μην ηταν ενας μηνας, ηταν 1,5 σχεδόν, ειχε κανει τεστ εγκυμοσύνης και μου το ειχε δειξει, δε μου ζητησε λεφτα αμεσα, δεν της ειπα και γω καν σαν δανεικα, με ειχε διωξει τοτε αλλωστε από πελατη αν θελεις να ξερεις γιατι μου ειχε παιξει μαλακιες και το ειχα καταλαβει εγω, αλλα δεν είναι της παρουσης, το εκανα αφιλοκερδως ετσι κι αλλιως και δεν το μετανιώνω και πες ότι θες.

και θα το εκανα και για οποιαδήποτε κοπελα, φιλη, ξαδερφη, οποιαδήποτε ειχε τετοιο θεμα και όχι δεν ηταν περιοδος διακοπων, ηταν το σεπτεμβρη λεμε και σκασε να λες μαλακιες...

σε αυτό το θεμα δε σηκωνω κουβεντα παιδια, κοφτε το, αν ποτε μια φιλη σας το παθει αυτό, το ιδιο θα σκεφτείτε νομιζω, να τη βοηθήσετε, δε νομιζω ότι εκανα τοσο μαλακια...

τωρα για το αν ειχε λεφτα, δεν είμαι ο λογιστης της, ειπαμε είναι μαλακω και τη μια μερα τα παιρνει την άλλη τα δινει, μην το αναλυσουμε άλλο!!!

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Oρεστη...βαλε κατι καλο στο μυαλο σου!Οσο εχεις λεφτα να δινεις για πουτανες...γαμα οποια θες...αλλα μεχρι εκει...της πετας στη μαπα ενα 20ρικο..της τα δινει ολα στο στομα..και γεια σου!

Οι περισσοτερες πουτανες-γκομενες μονο γι αυτο ειναι!Ακου τι σου λεμε...

Ενα τεραστιο ρισμπεκτ στο πορνοκαταδρομεα Μπεμπα...στα εχει πει τα πραγματα οπως ειναι!!!ΑΞΙΟΣ...

Και για του λογου τοτ αληθες..επειδη καποιοι κραζουν το Μπεμπα..εγω ουτε μεγαλος πορνος ειμαι...ουτε ξερω πολλα πραγματα απο πιατσες κλπ.Καποια χρονια πριν ημουν εθισμενος στα στριπτιτζαδικα...πηγαινα 2-3 φορες τη βδομαδα στανταρ...μετα απο 3-4 μηνες...γαμαγα μια σπριπτιτζου αβερτα...οχι γκομενα...απλα γαμιομασταν...και ουτε καφε δεν την ειχα κερασει εξω...

Αμα ξερεις να παιζεις λιγο μπαλιτσα με τις γυναικες...οι πουτανες-στριπτιτζουδες κλπ δεν διαφερουν...απλα θελουν να εισαι λιγακι εξυπνος..και να μη σε παρουν χαμπαρι οτι εισαι μαλακας και αρχισουν να στα μασανε!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Δε θα το κανει τυπε μην αγχωνεσαι..
Σε λιγο καιρο θα εχει καψουρευτει αλλη πουτανα και θα πλεει σε πελαγη ευτιχιας  :2funny:
Και σε λιγους μηνες παλι θα εχουμε νεο θρεντ Ορεστιαδα νο3  :2funny:
νο4 οχι 3. Ελενη Δέσποινα αννα. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Orestis_kou,απλά εύχομαι να ξεμπλοκάρεις και να πας 1 βήμα παρακάτω.......δεν σε κρίνω και δεν θα γράψω άλλο μήνυμα... :boobies:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι τυπε, όλα αυτά μπορει... αλλα εγω δεν μπορουσα να κανω αλλιως... τελος
Τυπε εγω πιστευω οτι ολα αυτα ηταν ενα παραμυθι που σου πουλησε. Αμα ειναι ετσι αλλαζουν τα δεδομενα.
Απο μια ρουμανα που απλα πουλαγε λιγο ερωτα για να περναει καλα με τους αγαπητικους γινεται καποια "επαγγελματια" απατεωνισσα.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δε θα το κανει τυπε μην αγχωνεσαι..
Σε λιγο καιρο θα εχει καψουρευτει αλλη πουτανα και θα πλεει σε πελαγη ευτιχιας  :2funny:
Και σε λιγους μηνες παλι θα εχουμε νεο θρεντ Ορεστιαδα νο3  :2funny:

μπεμπα αφου με ξερεις εσυ, δεν το εχω παρει και πολύ κατακαρδα... με θυμασαι πως εκανα με τη Δεσποινα, καμια σχεση...

α και που εισαι,εχεις χασει ένα επεισοδιο με την Ελενη του 104. Απλα τοτε ηταν μεινει κυκλος, το στορυ κρατησε ένα μηνα (4-5 γαμησια, ένα ποτο στο γκαζι και 2-3 σελιδες στο θρεντ του 104, 3 χρονια πριν)

τωρα η επομενη πρεπει να είναι το νο4 και πρεπει να είναι από το ιδιο μαγαζι, αμα ερθει κανα καινουριο ωραιο μουνι, εχετε το νου σας...

βεβαια το ιδιο μαγαζι είναι σχετικο... πιανεται και το ιασωνος 20  ;)

τεσπα, μπεμπα, ωραιες οι 2 ψηφοφοριες, και για το αν η αννα με αγαπησε ποτε κι αν πρεπει να αυτοκτονήσω, αλλα θα βγει 100-0.

επειδή εισαι εξυπνο παιδι, θελω να μου βρεις μια ψηφοφορια που να εχει νοημα και να βγει σχεδόν 50-50 η 60-40.

πχ, ποια πιστευετε ότι είναι η μεγαλυτερη μαλακια του Ορεστη; ότι της εκανε "δωρο" την εκτρωση, ότι της εκανε δωρο κοσμήματα για να πανε για καφε, ότι πηγαινε κάθε βδομαδα 3 φορες να τη γαμησει και εδινε και 40 ευρω μερικες φορες η ότι εδωσε 100 ευρω για να κοιμηθεί με την αννα μια ωρα αγκαλια και να κανουνε 10 λεπτα σεξ; καλο;  :grin:

• Λύπη
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
νταξει μπορει να μην ηταν ενας μηνας, ηταν 1,5 σχεδόν, ειχε κανει τεστ εγκυμοσύνης και μου το ειχε δειξει, δε μου ζητησε λεφτα αμεσα, δεν της ειπα και γω καν σαν δανεικα, με ειχε διωξει τοτε αλλωστε από πελατη αν θελεις να ξερεις γιατι μου ειχε παιξει μαλακιες και το ειχα καταλαβει εγω, αλλα δεν είναι της παρουσης, το εκανα αφιλοκερδως ετσι κι αλλιως και δεν το μετανιώνω και πες ότι θες.

και θα το εκανα και για οποιαδήποτε κοπελα, φιλη, ξαδερφη, οποιαδήποτε ειχε τετοιο θεμα και όχι δεν ηταν περιοδος διακοπων, ηταν το σεπτεμβρη λεμε και σκασε να λες μαλακιες...

σε αυτό το θεμα δε σηκωνω κουβεντα παιδια, κοφτε το, αν ποτε μια φιλη σας το παθει αυτό, το ιδιο θα σκεφτείτε νομιζω, να τη βοηθήσετε, δε νομιζω ότι εκανα τοσο μαλακια...

τωρα για το αν ειχε λεφτα, δεν είμαι ο λογιστης της, ειπαμε είναι μαλακω και τη μια μερα τα παιρνει την άλλη τα δινει, μην το αναλυσουμε άλλο!!!

Έχεις ξεγκαστρώσει πολλές τύπε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκα πες την αλήθεια τώρα, το υποπτευόμουν απ' την αρχή.....Απλά είσαι cuckold.
Να ξέρεις αν είναι έτσι, πάσο. Φετίχ είναι αυτά.

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Εγω τα λεω...εσυ τα ξερεις...το θεμα ειναι τα καταλαβει ο Ορεστης...και να κοψει τη μαλακια..γιατι τον εχει φαει...αντε ρε Ορεστη..για σενα το λεμε ρε πορνε...ξεκολα επιτελους!

Αντε και κανονιστε να κανουμε καμια πορνοκαταδρομικη...να γνωριστουμε!Καριολες...ερχομαστε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Πάντως μεγαλη μαλακια η δημοσίευση των πμ. Πουστριλικι φουλ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πάντως μεγαλη μαλακια η δημοσίευση των πμ. Πουστριλικι φουλ
Και ο μαλακας δεν εσβησε καν τα ονοματα, λες και ειχαν ιδιαιτερη σημασια.
Καλα του εκανε η Αννα ρε...  :zfuck:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αυτό κανένας δεν το σχολίασε και ανησυχώ. :grin:

για μενα λετε η για τον αμζικ;

ο dimmits δε νομιζω να είναι κομπλεξικος και ουτε του εκανα κανενα κακο, συνειδητητοποιημενο ατομο είναι...

ο αμζικ εβγαλε κατι πολύ προσωπικο, λαθος του...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Θα το κανονησουμε μυστη μαζι με Ορεστη  :rockon: :rockon:

Παντως επειδη γνωριζω πολλους πιρφορους ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι η ΠΙΡΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ!!
Κανενας πιρφορος δεν θεραυπευτηκε ποτε και απ οτι εχω καταλαβει δεν επιθυμει και ο ιδιος να θεραπευτει..
Το εχουν αναγκη οι πιρφοροι να ειναι πιρφοροι  :2funny:

Γι αυτο και αν παρατηρησες στα ποστ μου δεν μπαινω στον κοπο καν να του πω να σταματησει το πιρφορισμα.. τοτε ειναι που θα αυτοκτονησει  :2funny:
Απλα του εξηγω πως εχουν τα πραγματα

Ειμαι 1000000000% σιγουρος οτι τωρα που εφαγε Χ απ την Αννα νιωθει ενα τεραστιο κενο μεσα του και τα λεφτα που αποταμειευει του φαινονται αχρηστα..
Απο μερα σε μερα θα ξεκινησει την αναζητηση νεου πουτανοερωτα..
Ετσι κανουν ολοι οι πιρφοροι δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος..

και γω το πιστευω αυτό που λες...

τελικα με ξερεις καλυτερα από ότι με ξερω και εγω  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom