Αυτος σε τι κατηγορια μαλακα συγκαταλεγεται τυπε
Τυπε ελυσα στα γελια περισσοτερο και απο τα επικα ποσταρισματα του Ορεστη
"Ενεδωσα στο φλερτ μεσω σμσ και βρεθηκα 50 ευρω χρεωμενος χωρις να γαμησω"
Είναι εξω από την φυση τυπε... Το θυλικο γενναει το αρσενικο φερνει την τροφη.
Ετσι όπως το εννοεις εσυ το πιρφορος σημαινει νορμαλ
σ'αυτόν που επιδιώκει την άμεση πρόσβαση και την αμεσότατη εξαφάνιση μαστεράκι μου :-*Αυτος σε τι κατηγορια μαλακα συγκαταλεγεται τυπε
Δεν τους κατηγορω τυπε, απλα τους λυπαμαι :S
Οπως πχ καποιος αλλος λυπαται εμενα που παροτι ξερω οτι το τσιγαρο θα με καταστρεψει μια μερα, συνεχιζω και καπνιζω σαν αραπης :S
Δικαιωμα μου, δικαιωμα τους..
Ολοι μας την εχουμε πατησει με τον εναν η με τον αλλο τροπο τυπε..
Την πατησε καο ο Ριγκορμορτης και ανοιξε και θρεντ για να σωσει κι αλλα ατομα..
Δε θα το ξανακανει και δεν ειναι βλακας οπως λες..
Ο επιστημονικος ορισμος της βλακειας ειναι "οταν κανεις συνεχως τα ιδια πραγματα και περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα"
Οι πιρφοροι το κανουν αυτο συνεχως οποτε και επιστημονικα ειναι ΒΛΑΚΕΣ!
Ο μεγιστος Ριγκορμορτης ειναι Πορνηδονιστης, οπως και εγω
εισαι τοσο πιρφορος οσο καποιος που κερναει ποτα σε μπαρ ;)ο μαστεράκης μυρηκάζει πάλι το θρέντ με τα sms ,που όντας υπο την επήρρεια της μετασυνουσιακής
ικανοποίησης υπέπεσα στην μαλακία να στέλνω sms σε κάποια υπηρεσία απατεώνων , πιστεύοντας
ότι θα γαμήσω κάτι εύκολα και άκοπα...
ε και ?
τι σημαίνει αυτό ?
ότι έγινα πιρφόρος ?
απλά έκανα ακόμη μία μαλακία σκεφτόμενος με το κάτω κεφάλι και ήμουν ο πρώτος που παραδέχτηκα την μαλακία μου
και άνοιξα το θρέντ για να γλιτώσω και κανάν άλλο...
ο μαστεράκης μυρηκάζει πάλι το θρέντ με τα sms ,που όντας υπο την επήρρεια της μετασυνουσιακής
ικανοποίησης υπέπεσα στην μαλακία να στέλνω sms σε κάποια υπηρεσία απατεώνων , πιστεύοντας
ότι θα γαμήσω κάτι εύκολα και άκοπα...
ε και ?
τι σημαίνει αυτό ?
ότι έγινα πιρφόρος ?
απλά έκανα ακόμη μία μαλακία σκεφτόμενος με το κάτω κεφάλι και ήμουν ο πρώτος που παραδέχτηκα την μαλακία μου
και άνοιξα το θρέντ για να γλιτώσω και κανάν άλλο...
ούτε κάν θυμάμαι , ούτε κάν θυμάμαι αυτό το περιστατικότυπε τι αριθμο αποστολης ειχε το sms που δεχτηκες ?
Θα κανονησουμε τσαρκα να αναζητησουμε τον επομενο ερωτα σου..
Κατα 99% γυφτορουμανα θα ειναι παντως, το χουνε πολυ οι γυφτισες στο να πουλαν ερωτα και καυλαντα
εγω μια φορα όταν ημουνα στην εφηβεια (φαντασου ποσο μαλακας τοτε) μου εστελνε φωτογραφιες μια κοπελα (μεσω ιντερνετ) και καλα γυμνες δικες της και ετσι, και ηθελε να βγουμε να γαμηθουμε... και μου ζητησε να της στειλω και εγω και της εστειλα τον πουτσο μου... και ειχα καυλωσει αγρια και ηθελα να τη γαμησω... και αποδειχτηκε ότι ηταν πουστης, CD μαλλον ηταν και ξενερωσα τη ζωη μου...
και λοιπον??? so what???
αυτό ηταν πολύ μικροτερη μαλακια από αυτό που εκανα με τις πουτανες που εσκασα τοσα λεφτα...
μαλιστα...
ενδιαφερον...
αυριο θα βαλω μια ψηφοφορια σχετικη με το ποια η γνωμη σας για τους πιρφορους, εκτος αν προκυψει τιποτα άλλο παλι, κανα περιεργο πμ ας πουμε...
και να κλεισουμε και το θρεντ σιγα σιγα και να παμε καμια μπουρδελοτσαρκα με μπεμπα, νασουλη, μαστερ, ιεραποστολο κλπ
μπεμπα, από αυτές που κυκλοφορουν στην πιατσα, εσυ που με ξερεις καλα και με καταλαβαινεις, ποια μου συστήνεις για πιρφορισμα;
Εμενα δε μου εδωσε, σε αλλους δεν ξερω...
με την αννουλα να πας !!!!
θα κανεις το γαμησι της χρονιας σου !!!!
με την αννουλα να πας !!!!
θα κανεις το γαμησι της χρονιας σου !!!!
Ειναι μικρουλα και χαζουλα αυτη..
Δεν εχει μαθει ακομα να τα τρωει απο πιρφορους οποτε δε νομιζω να εχεις και πολλες ελπιδες