Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αυτος σε τι κατηγορια μαλακα συγκαταλεγεται τυπε  :grin:

Τυπε ελυσα στα γελια περισσοτερο και απο τα επικα ποσταρισματα του Ορεστη
"Ενεδωσα στο φλερτ μεσω σμσ και βρεθηκα 50 ευρω χρεωμενος χωρις να γαμησω"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

μαλιστα...

ενδιαφερον...

αυριο θα βαλω μια ψηφοφορια σχετικη με το ποια η γνωμη σας για τους πιρφορους, εκτος αν προκυψει τιποτα άλλο παλι, κανα περιεργο πμ ας πουμε...

και να κλεισουμε και το θρεντ σιγα σιγα και να παμε καμια μπουρδελοτσαρκα με μπεμπα, νασουλη, μαστερ, ιεραποστολο κλπ  :rockon:

μπεμπα, από αυτές που κυκλοφορουν στην πιατσα, εσυ που με ξερεις καλα και με καταλαβαινεις, ποια μου συστήνεις για πιρφορισμα;  :cum:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Είναι εξω από την φυση τυπε... Το θυλικο γενναει το αρσενικο φερνει την τροφη.
Ετσι όπως το εννοεις εσυ το πιρφορος σημαινει νορμαλ

όντως η πιρφορία είναι η κανονική κατάσταση με την έννοια της πλειοψηφίας
ο πορνισμός είναι η εθιστική εξαίρεση και η ηδονιστική μειοψηφία  ;)

σ'αυτόν που επιδιώκει την άμεση πρόσβαση και την αμεσότατη εξαφάνιση μαστεράκι μου  :-*

Δεν τους κατηγορω τυπε, απλα τους λυπαμαι  :S

Οπως πχ καποιος αλλος λυπαται εμενα που παροτι ξερω οτι το τσιγαρο θα με καταστρεψει μια μερα, συνεχιζω και καπνιζω σαν αραπης  :S

Δικαιωμα μου, δικαιωμα τους..

:thumbsup:

εγώ εύχομαι να καταστραφώ απο τον πορνισμό πρίν καταστραφώ απο τον βέβαιο θάνατο που έτσι κι'αλλιώς θα έρθει σύντομα  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ολοι μας την εχουμε πατησει με τον εναν η με τον αλλο τροπο τυπε..
Την πατησε καο ο Ριγκορμορτης και ανοιξε και θρεντ για να σωσει κι αλλα ατομα..
Δε θα το ξανακανει και δεν ειναι βλακας οπως λες..
Ο επιστημονικος ορισμος της βλακειας ειναι "οταν κανεις συνεχως τα ιδια πραγματα και περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα"
Οι πιρφοροι το κανουν αυτο συνεχως οποτε και επιστημονικα ειναι ΒΛΑΚΕΣ!

Ο μεγιστος Ριγκορμορτης ειναι Πορνηδονιστης, οπως και εγω  :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
To χω ξαναπει,εδω ειναι ο παραδεισος για τον καθε κατεστραμενο,για να αισθανεται καποιος. :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο μαστεράκης μυρηκάζει πάλι το θρέντ με τα sms ,που όντας υπο την επήρρεια της μετασυνουσιακής
ικανοποίησης υπέπεσα στην μαλακία να στέλνω sms σε κάποια υπηρεσία απατεώνων , πιστεύοντας
ότι θα γαμήσω κάτι εύκολα και άκοπα...

ε και ?
τι σημαίνει αυτό ?
ότι έγινα πιρφόρος ?

απλά έκανα ακόμη μία μαλακία σκεφτόμενος με το κάτω κεφάλι και ήμουν ο πρώτος που παραδέχτηκα την μαλακία μου
και άνοιξα το θρέντ για να γλιτώσω και κανάν άλλο...

Επισκέπτης
ο μαστεράκης μυρηκάζει πάλι το θρέντ με τα sms ,που όντας υπο την επήρρεια της μετασυνουσιακής
ικανοποίησης υπέπεσα στην μαλακία να στέλνω sms σε κάποια υπηρεσία απατεώνων , πιστεύοντας

ε και ?
τι σημαίνει αυτό ?
ότι έγινα πιρφόρος ?

απλά έκανα ακόμη μία μαλακία σκεφτόμενος με το κάτω κεφάλι και ήμουν ο πρώτος που παραδέχτηκα την μαλακία μου
εισαι τοσο πιρφορος οσο καποιος που κερναει ποτα σε μπαρ ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

ε και ?
τι σημαίνει αυτό ?
ότι έγινα πιρφόρος ?

τυπε τι αριθμο αποστολης ειχε το sms που δεχτηκες ?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε κοφτε το, ο rigomortis δεν ειπε ποτε ότι δεν κανει μαλακιες, αλλα πιρφορος δεν είναι, ολοι κανουμε μαλακιες...

εγω είμαι και πιρφορος και μαλακας κι αυτό είναι το χειροτερο...

περα από την πλακα, master21 ολοι εχουμε κανει μαλακιες, με γυναικες και όχι μονο...

και εγω εχω καυλωσει και εχω σκασει λεφτα σε φολες πχ που με καυλαντισαν αγρια, γιατι πανω και από την αγαπουλιαση, είναι η καυλα για τον ανδρα, και μαγκια μας!   :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
εγω μια φορα όταν ημουνα στην εφηβεια (φαντασου ποσο μαλακας τοτε) μου εστελνε φωτογραφιες μια κοπελα (μεσω ιντερνετ) και καλα γυμνες δικες της και ετσι, και ηθελε να βγουμε να γαμηθουμε... και μου ζητησε να της στειλω και εγω και της εστειλα τον πουτσο μου... και ειχα καυλωσει αγρια και ηθελα να τη γαμησω... και αποδειχτηκε ότι ηταν πουστης, CD μαλλον ηταν και ξενερωσα τη ζωη μου...

και λοιπον??? so what???

αυτό ηταν πολύ μικροτερη μαλακια από αυτό που εκανα με τις πουτανες που εσκασα τοσα λεφτα...

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Θα κανονησουμε τσαρκα να αναζητησουμε τον επομενο ερωτα σου..
Κατα 99% γυφτορουμανα θα ειναι παντως, το χουνε πολυ οι γυφτισες στο να πουλαν ερωτα και καυλαντα

τυπε κι όμως μου επαιξε ερωτα προσφατα η τζινα από το φ84 (το εχω γραψει κιολας), η οποια στην αρχη ηταν Αλβανιδα και τωρα εγινε Ρουμανα... αλλα την καταλαβα ότι με κοροιδευε η τυπισσα και ξεκοψα...  :P

για την Πατριτσια από Φ56 τι λες; πες από τωρα αν δινει γλωσσοφιλα, μην παω και ξεφτιλιστω... :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω μια φορα όταν ημουνα στην εφηβεια (φαντασου ποσο μαλακας τοτε) μου εστελνε φωτογραφιες μια κοπελα (μεσω ιντερνετ) και καλα γυμνες δικες της και ετσι, και ηθελε να βγουμε να γαμηθουμε... και μου ζητησε να της στειλω και εγω και της εστειλα τον πουτσο μου... και ειχα καυλωσει αγρια και ηθελα να τη γαμησω... και αποδειχτηκε ότι ηταν πουστης, CD μαλλον ηταν και ξενερωσα τη ζωη μου...

και λοιπον??? so what???

αυτό ηταν πολύ μικροτερη μαλακια από αυτό που εκανα με τις πουτανες που εσκασα τοσα λεφτα...
:2funny:

ρε συ ορέστη ο μαστεράκης θίχτηκε λόγω της πιρφορίας του , και βρήκε μια μαλακία δήθεν για να μου την πεί και να με υποβιβάσει , ότι και καλά είμαι πιρφόρος ή κατεστραμμένος κτλ κτλ  :jerking:

ενώ εσύ έχεις συνειδητοποιήσει την πιρφορία σου και αν είσαι έξυπνος θα μάθεις απο τα λάθη σου και δεν θα την ξαναπατήσεις , όπως όλοι όσοι έχουν μυαλό και δεν είναι βλάκες όπως λέει ο bmw  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μαλιστα...

ενδιαφερον...

αυριο θα βαλω μια ψηφοφορια σχετικη με το ποια η γνωμη σας για τους πιρφορους, εκτος αν προκυψει τιποτα άλλο παλι, κανα περιεργο πμ ας πουμε...

και να κλεισουμε και το θρεντ σιγα σιγα και να παμε καμια μπουρδελοτσαρκα με μπεμπα, νασουλη, μαστερ, ιεραποστολο κλπ  :rockon:

μπεμπα, από αυτές που κυκλοφορουν στην πιατσα, εσυ που με ξερεις καλα και με καταλαβαινεις, ποια μου συστήνεις για πιρφορισμα;  :cum:

με την αννουλα να πας !!!!

θα κανεις το γαμησι της χρονιας σου !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
επισης ορεστη θα μπορουσες να επισκεφτεις και τα εξωτερικα ιατρεια ...... ενδικνυονται σε τετοιες περιστασεις!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εμενα δε μου εδωσε, σε αλλους δεν ξερω...

ε αμα δεν εδωσε σε σενα, τοτε νομιζω δε δινει...

μπορει να δοκιμασω και να σου πω... παντως καλο τεμαχιο για πιρφορισμα νομιζω... :cum:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
με την αννουλα να πας !!!!

θα κανεις το γαμησι της χρονιας σου !!!!

γιατρε, αν ξαναπαω με αννουλα, θα είναι στη χωματιανου η στη φραντζη... αν εννοεις άλλη, θελεις γιατρο!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ειναι μικρουλα και χαζουλα αυτη..
Δεν εχει μαθει ακομα να τα τρωει απο πιρφορους οποτε δε νομιζω να εχεις και πολλες ελπιδες  :grin:

μηπως είναι η ευκαιρια μου να πιρφορισω λιγο χωρις να με δαγκωσει οικονομικα;

ξερεις με ποια ειχα κανει ωραιο πιρφορισμα περσι χωρις να με δαγκωσει καθολου; με τη λουσυ στο 54... και σενα σου αρεσε...

και με τη μελισα στο 54 ειχα πιρφορισει λιγο, αλλα αυτές ηταν ακίνδυνες, αβγαλτες...

τέτοιες ψαχνω...

υγ: επισης ειχα κανει μινι πιρφορισμα με Μαρια από μεταξι, τη μουναρα, ξερεις πια λεω...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μια Λαουρα που αλλαζε συνεχεια ονοματα και εχει περασει απο ολα τα ρδελα της Φυλης, την Πυρφορισατε αυτη τυποι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom