Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
στο μονο πραγμα που πηγαινει το μυαλο μου είναι ότι οι τσατσαδες κτυπανε κατ εντολη της κοπελας, αν εννοεις αυτό...

αν εννοεις κατι άλλο, εξηγησε το μου...

Οτι ασχολεισαι αν ο φιλος σου μπαινει πραγματικα για 20λεπτα στο δωματιο και αν το κανει οταν ειναι με παρεα
Ενω θα επρεπε να σε απασχολει το γεγονος οτι πουτανα 20 χρονων σου εφαγε 6.000 ευρω λεγοντας σου μπαρουφες που εχαψες σαν καλο κοροιδο που εισαι

Αν εχεις κανει και εσυ 20λεπτα καμια σχεση δεν εχει απο την στιγμη που καποια σου εφαγε 120 ευρω για να κοιμηθει στο δωματιο με εσενα μεσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι, αλλα και γω δεν πρεπει καπως να γαμησω; :think:
Απο το να πηγαινεις μπουρδελα και να ερωτευεσαι την καθε πουτανα που κατα 90% θα σε δουλεψει,
μηπως να κανεις λιγο κρατει,και να ασχοληθεις με τον εαυτο σου;Εχεις καποια δισμορφια μηπως;Εισαι χοντρος;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Οτι ασχολεισαι αν ο φιλος σου μπαινει πραγματικα για 20λεπτα στο δωματιο και αν το κανει οταν ειναι με παρεα
Ενω θα επρεπε να σε απασχολει το γεγονος οτι πουτανα 20 χρονων σου εφαγε 6.000 ευρω λεγοντας σου μπαρουφες που εχαψες σαν καλο κοροιδο που εισαι

Αν εχεις κανει και εσυ 20λεπτα καμια σχεση δεν εχει απο την στιγμη που καποια σου εφαγε 120 ευρω για να κοιμηθει στο δωματιο με εσενα μεσα

το ένα που λες είναι ασχετο απο το άλλο, και δεν εννοουσα με την Αννα που και 20 λεπτα να ειχε κατσει με 20 ευρω, με τοσα που ειχα δωσει λιγο θα ηταν...

εννοω με ασχετες κοπελες πχ την ανδριανα τη φολα απο το Φ84 που πηγα προχτες και κατσαμε και μιλάγαμε. Εχω κατσει 20 λεπτα με 20 ευρω. Πχ τη Ρομπερτα Σοφια Μικυ, εχω κατσει πολλες φορες 20-25 λεπτα... με την τζινα που είναι στο φ84 παλι εχω κατσει 20λεπτο με 20 ευρω... Με τη Μελισσα που δουλευε περσι στο Φ54-56 για λιγο... και παλι λεγοντας...

αυτά δηλαδή δε μετρανε θετικα στο ενεργητικο μου επειδή πιρφοριασα με την Αννα; :think:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
το ένα που λες είναι ασχετο απο το άλλο, και δεν εννοουσα με την Αννα που και 20 λεπτα να ειχε κατσει με 20 ευρω, με τοσα που ειχα δωσει λιγο θα ηταν...

εννοω με ασχετες κοπελες πχ την ανδριανα τη φολα απο το Φ84 που πηγα προχτες και κατσαμε και μιλάγαμε. Εχω κατσει 20 λεπτα με 20 ευρω. Πχ τη Ρομπερτα Σοφια Μικυ, εχω κατσει πολλες φορες 20-25 λεπτα... με την τζινα που είναι στο φ84 παλι εχω κατσει 20λεπτο με 20 ευρω... Με τη Μελισσα που δουλευε περσι στο Φ54-56 για λιγο... και παλι λεγοντας...

αυτά δηλαδή δε μετρανε θετικα στο ενεργητικο μου επειδή πιρφοριασα με την Αννα; :think:

Οχι δεν μετρανε γιατι εισαι δηλωμενος ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!
Καμια γκομενιτσα εκτος απο πουτανες απασχολει το μυαλο σου ?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Απο το να πηγαινεις μπουρδελα και να ερωτευεσαι την καθε πουτανα που κατα 90% θα σε δουλεψει,
μηπως να κανεις λιγο κρατει,και να ασχοληθεις με τον εαυτο σου;Εχεις καποια δισμορφια μηπως;Εισαι χοντρος;

όχι. ημουνα καποτε λιγο χοντρος και γενικα είμαι λιγο ανασφαλης, παροτι νορμαλ είμαι σε εμφανιση...

δε θεωρω ότι η εμφανιση είναι το κυριο πρόβλημα μου, υπαρχουν και πολύ πιο χαλιες που εχουν πολύ γαματες γκομενες, είναι θεμα χαρακτήρα που ποτε δε στεριωσα σε σχεση...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε τυπε μην περιμενεις συμβουλες πιρφοριας απο εμενα..
Εμενα δε με συμφερει να υπαρχουν πιρφοροι, γιατι εσεις ειστε που "χαλατε την πιατσα" ..
Αμα δεν υπηρχαν τυποι σαν εσενα, ειμαι 100% σιγουρος οτι ΟΛΕΣ οι πουτανες θα εκαναν παπαδες στο 20ρικο.

Δε θα σε εμποδισω, αλλα δε θα σε βοηθησω κιολας  :S

Αν θελεις συμβουλες για πιρφορια, μπορω να σου κανονησω καφε με 2 φιλους μου ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ με μαστερ και 30 διδακτορικα στην πιρφορια  :2funny:
]
Ποιοι τύπε?
Πες να κάνουμε πυρφορογκρούπ για τσαρκάρε

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Οχι δεν μετρανε γιατι εισαι δηλωμενος ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!
Καμια γκομενιτσα εκτος απο πουτανες απασχολει το μυαλο σου ?

καλα κυριε πιπη, ότι πειτε...

παντως το μυστικο του μπεμπα και του καφε πορνου είναι να ψηνει την πουτανα λιγο καιρο μεχρι να περασει πρωτη φορα... ετσι περνας καλα... ετσι εχω περασει και εγω καλα τις περισσοτερες φορες...

και να μην περνας πολλες φορες και πολύ συχνα με καποια, να κανεις το δυσκολο σε αυτές που σε ξερουν κι ας είναι υπεργαματες στο δωματιο... το εχω κανει ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ καποιες φορες και επιασε απολυτα...

όπως ειπα κι άλλη φορα σε αυτό το θρεντ, εχω να πηδηξω "εξωθεσμικη γκομενα" 3 χρονια και μονο κανα 2 φλερτακια στη δουλεια και στη σχολη μου ειχα σε αυτό το διαστημα που θα χαρακτηριζα "πλατωνικα". (Καφεδακι, κουβεντουλα, να μεινουμε φιλοι, δε μας βγαινει το ερωτικο)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όχι. ημουνα καποτε λιγο χοντρος και γενικα είμαι λιγο ανασφαλης, παροτι νορμαλ είμαι σε εμφανιση...

δε θεωρω ότι η εμφανιση είναι το κυριο πρόβλημα μου, υπαρχουν και πολύ πιο χαλιες που εχουν πολύ γαματες γκομενες, είναι θεμα χαρακτήρα που ποτε δε στεριωσα σε σχεση...
Επειδη δεν ασχολεισαι ρε συ.Πηγαινε σε κανα γυμναστηριο,ακολουθησε κανα προγραμματακι σωστο για 2-3 μηνες,
θα δεις οτι θα αποκτησεις αυτοπεποιθηση οσο θα βελτιωνεσαι.Προσπαθησε να κανεις γνωριμιες στο ασχετο,και πηγαινε
σε μπουρδελο οσο πιο λιγο μπορεις.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εμφανησιακα μια χαρα παιδι ειναι..
Απλα δεν εχει αυτοπεποιθηση και εχει και καποια αλλα θεματακια που βαριεμαι να αναλυσω..
παντως ειναι δυσκολη περιπτωση  :S

ωπα ωπα, ετσι που το λες, το λες λιγο περιεργα... εννοεις θεμα χαρακτήρα η κατι άλλο;

τι θεματακια εχω;  :think:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
καλα κυριε πιπη, ότι πειτε...

παντως το μυστικο του μπεμπα και του καφε πορνου είναι να ψηνει την πουτανα λιγο καιρο μεχρι να περασει πρωτη φορα... ετσι περνας καλα... ετσι εχω περασει και εγω καλα τις περισσοτερες φορες...

και να μην περνας πολλες φορες και πολύ συχνα με καποια, να κανεις το δυσκολο σε αυτές που σε ξερουν κι ας είναι υπεργαματες στο δωματιο... το εχω κανει ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ καποιες φορες και επιασε απολυτα...

όπως ειπα κι άλλη φορα σε αυτό το θρεντ, εχω να πηδηξω "εξωθεσμικη γκομενα" 3 χρονια και μονο κανα 2 φλερτακια στη δουλεια και στη σχολη μου ειχα σε αυτό το διαστημα που θα χαρακτηριζα "πλατωνικα". (Καφεδακι, κουβεντουλα, να μεινουμε φιλοι, δε μας βγαινει το ερωτικο)

Βρε ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ... δεν το λεω εγω... εσυ το εχεις γραψει για τον εαυτο σου ολες αυτες τις ημερες
Το οτι δεν μπορεις να βγαλεις γκομενα δεν σε ανησυχει καθολου ?
Το θεμα σου ειναι οι Πουτανες μονο,τα λεφτα που σου φαγανε και αν κανουνε γλωσσοφιλα σε αλλους πελατες εκτος απο εσενα ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επειδη δεν ασχολεισαι ρε συ.Πηγαινε σε κανα γυμναστηριο,ακολουθησε κανα προγραμματακι σωστο για 2-3 μηνες,
θα δεις οτι θα αποκτησεις αυτοπεποιθηση οσο θα βελτιωνεσαι.Προσπαθησε να κανεις γνωριμιες στο ασχετο,και πηγαινε
ξέχασες να του πεις να γίνει και αεκτζής ρε τύπε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ελα ρε τυπε, δεν εχει να κανει με την εμφανιση...

εγω να στο θεσω αλλιως, για λιγο καιρο ειχα μια γαματη δουλεια που εβγαζα κοντα 1000αρικο, για λιγους μηνες... σε πληροφορω ότι μονο απο αυτό το γεγονος ενιωσα να μου μεγαλωσε η πουτσα 5 εκατοστα, και ειχα αλλον αερα όταν κυκλοφορουσα... δεν επιασα γκομενα όμως ενιωσα διαφορετικα...

τωρα που παιρνω παλι 500 ευρω το μηνα, νιωθω ένα αρχιδι και μισο...

αν αυριο μεθαύριο μεινω και ανεργος και αναγκαστω να ζητησω χαρτζιλικι απο τη μαμα, θα νιώσω ένα μηδενικο...

για μενα η αυτοπεποιθηση με τετοια πραγματα εχει να κανει, όχι με το αν πηρα ένα κιλο ή αν δεν εχω αρκετα σφικτο κωλαρακι, σορυ κιολας...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ωπα ωπα, ετσι που το λες, το λες λιγο περιεργα... εννοεις θεμα χαρακτήρα η κατι άλλο;

τι θεματακια εχω;  :think:
Για να τους φιλούσε όλους εκτός από εσένα ρε τύπε η Άννα, τί λες να μην έχεις θεματάκια?
Σοβαρέψου και μην ζητάς δανεικά για να χορηγείς πουτάνες.
Άμα έχεις λεφτά χαρισέ τα σε όποια βρωμιάρα θέλεις, αλλά όχι και ξένα λεφτά το γάμησες...

υγ Άμα σου πει η Άννα ότι αν πας τώρα να της δώσεις 500 ευρώ για να σε συγχωρήσει, θα πας τρέχοντας. Αυτό ειναι το ''θεματάκι'' σου.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Βρε ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ... δεν το λεω εγω... εσυ το εχεις γραψει για τον εαυτο σου ολες αυτες τις ημερες
Το οτι δεν μπορεις να βγαλεις γκομενα δεν σε ανησυχει καθολου ?
Το θεμα σου ειναι οι Πουτανες μονο,τα λεφτα που σου φαγανε και αν κανουνε γλωσσοφιλα σε αλλους πελατες εκτος απο εσενα ?

πιπη παρατα μας!

το ότι εκανα μαλακια με μια πουτανα και ότι δεν μπορω να βγαλω γκομενα είναι σοβαρο πρόβλημα, αλλα αυτό δε σημαινει ότι κανω μονο μαλακιες στη ζωη μου!

μονο και μονο επειδή ημουνα κολλημένος με την Αννα τοσο καιρο και της εφτυνα ολες, οσες φορες περασα με καποια που εφτυνα, μου εκανε τα καλυτερα γαμησια!

δηλαδή επειδή είμαι πιρφορος και κατά λαθος εκανα κατι σωστο, να μην το γραψω; τι λογικη είναι αυτή; :think:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
πιπη παρατα μας!

το ότι εκανα μαλακια με μια πουτανα και ότι δεν μπορω να βγαλω γκομενα είναι σοβαρο πρόβλημα, αλλα αυτό δε σημαινει ότι κανω μονο μαλακιες στη ζωη μου!

μονο και μονο επειδή ημουνα κολλημένος με την Αννα τοσο καιρο και της εφτυνα ολες, οσες φορες περασα με καποια που εφτυνα, μου εκανε τα καλυτερα γαμησια!

δηλαδή επειδή είμαι πιρφορος και κατά λαθος εκανα κατι σωστο, να μην το γραψω; τι λογικη είναι αυτή; :think:

Δεν εκανες με μια...εκανες με 3 και ψαχνεις για τεταρτη
Βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου σαλτα γαμησου τετοιος μαλακας που εισαι καλα σου κανουν

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ρε ορεστη πραγματικα πρεπει να πας να δεις ειδικο.
οχι για τις πυρφοριες αλλα γιατι καθεσαι και ξεφτυλιζεσαι μονος σου.

μαλλον κατι εχεις και τα κανεις αυτα.
οσο για τις αγαπουλιασεις μην ανυσηχεις πολλοι τα κανουν αυτα αλλα γενικα μην περιμενεις συμβουλες εδω οι μισοι μπορει να μην εχουν γαμησει ποτε. ουτε καν σε μπουρδελο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ε δεν μπορω να τους πω "δημοσια" θα παρεξηγηθουν  :grin:
Αλλα τους ξερεις πολυ καλα.. καλα παιδια και οι 2 αλλα μεγαλοι πιρφοροι και το παραδεχονται οι ιδιοι δε το λεω εγω..
Οταν παμε καμια τσαρκα θα τους πω να ερθουν
Με τον ένα έχω πάει σίγουρα τσάρκα ή λες άλλους?
Είμαστε πολλοί ρε τύπε οι πυρφόροι, ποιον να πρωτοσκεφτώ για μεγαλοπυρφόρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom