Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Για να τους φιλούσε όλους εκτός από εσένα ρε τύπε η Άννα, τί λες να μην έχεις θεματάκια?
Σοβαρέψου και μην ζητάς δανεικά για να χορηγείς πουτάνες.
Άμα έχεις λεφτά χαρισέ τα σε όποια βρωμιάρα θέλεις, αλλά όχι και ξένα λεφτά το γάμησες...
υγ Άμα σου πει η Άννα ότι αν πας τώρα να της δώσεις 500 ευρώ για να σε συγχωρήσει, θα πας τρέχοντας. Αυτό ειναι το ''θεματάκι'' σου.
τυπε η Αννα δε με φιλουσε γιατι εγω δεν ημουνα αρκετα απαιτητικος και αποφασιστικος να της το ζητησω απο την αρχη και βολευτηκε ετσι... δε νομιζω ότι με οσους τους φιλαγε τους γουσταρε, απλως το εκανε για να γινουν πελατες, τους εμαθε ετσι και το συνεχισε ετσι... νομιζω αυτό είναι προφανες... τωρα όταν ξεκινησε να με φιλαει και το εκοψε, μπορει εγω να εκανα μαλακια γιατι μπορει να μυριζε το στομα μου καποιες φορες η μπορει να το εκανε για να μη γινω υπερβολικα αγαπουλης... απλα επειδή εβλεπε ότι και χωρις φιλακια θα συνεχιζα να είμαι πελατης... και ο λογος που εγινα εξαλλος ηταν επειδή μου ειπε ψεματα για αυτό το θεμα, όχι γιατι δε μου εδινε... τεσπα...
δε ζητησα δανεικα για να χορηγησω πουτανες, ειπα τι εγινε, και τα εχω δωσει όλα πισω απο κει που τα πηρα... δε ζητησα δανεικα για να γαμησω...ζητησα για μια ανθρωπινη ιδιαιτερη περιπτωση, τωρα αν η κοπελα με δουλεψε, μαγκια της...
υγ: όχι δε θα παω, ναι εχω θεματακι με τα αθωα, ανυπεράσπιστα και καλα κοριτσακια και την πατησε πολύ ασχημα, αυτό είναι το θεματακι μου, όμως δεν είμαι τοσο μαλακας οσο νομιζεις, αλλιως δε θα καθόμουνα τοσες ωρες να κανουμε αυτή την κουβεντα τοσο χαλαρα και ωραια, χωρις κομπλεξ και χωρις αναστολες...