Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Για να τους φιλούσε όλους εκτός από εσένα ρε τύπε η Άννα, τί λες να μην έχεις θεματάκια?
Σοβαρέψου και μην ζητάς δανεικά για να χορηγείς πουτάνες.
Άμα έχεις λεφτά χαρισέ τα σε όποια βρωμιάρα θέλεις, αλλά όχι και ξένα λεφτά το γάμησες...

υγ Άμα σου πει η Άννα ότι αν πας τώρα να της δώσεις 500 ευρώ για να σε συγχωρήσει, θα πας τρέχοντας. Αυτό ειναι το ''θεματάκι'' σου.

τυπε η Αννα δε με φιλουσε γιατι εγω δεν ημουνα αρκετα απαιτητικος και αποφασιστικος να της το ζητησω απο την αρχη και βολευτηκε ετσι... δε νομιζω ότι με οσους τους φιλαγε τους γουσταρε, απλως το εκανε για να γινουν πελατες, τους εμαθε ετσι και το συνεχισε ετσι... νομιζω αυτό είναι προφανες... τωρα όταν ξεκινησε να με φιλαει και το εκοψε, μπορει εγω να εκανα μαλακια γιατι μπορει να μυριζε το στομα μου καποιες φορες η μπορει να το εκανε για να μη γινω υπερβολικα αγαπουλης... απλα επειδή εβλεπε ότι και χωρις φιλακια θα συνεχιζα να είμαι πελατης... και ο λογος που εγινα εξαλλος ηταν επειδή μου ειπε ψεματα για αυτό το θεμα, όχι γιατι δε μου εδινε... τεσπα...

δε ζητησα δανεικα για να χορηγησω πουτανες, ειπα τι εγινε, και τα εχω δωσει όλα πισω απο κει που τα πηρα... δε ζητησα δανεικα για να γαμησω...ζητησα για μια ανθρωπινη ιδιαιτερη περιπτωση, τωρα αν η κοπελα με δουλεψε, μαγκια της...

υγ: όχι δε θα παω, ναι εχω θεματακι με τα αθωα, ανυπεράσπιστα και καλα κοριτσακια και την πατησε πολύ ασχημα, αυτό είναι το θεματακι μου, όμως δεν είμαι τοσο μαλακας οσο νομιζεις, αλλιως δε θα καθόμουνα τοσες ωρες να κανουμε αυτή την κουβεντα τοσο χαλαρα και ωραια, χωρις κομπλεξ και χωρις αναστολες...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
ελα ρε τυπε, δεν εχει να κανει με την εμφανιση...

εγω να στο θεσω αλλιως, για λιγο καιρο ειχα μια γαματη δουλεια που εβγαζα κοντα 1000αρικο, για λιγους μηνες... σε πληροφορω ότι μονο απο αυτό το γεγονος ενιωσα να μου μεγαλωσε η πουτσα 5 εκατοστα, και ειχα αλλον αερα όταν κυκλοφορουσα... δεν επιασα γκομενα όμως ενιωσα διαφορετικα...

τωρα που παιρνω παλι 500 ευρω το μηνα, νιωθω ένα αρχιδι και μισο...

αν αυριο μεθαύριο μεινω και ανεργος και αναγκαστω να ζητησω χαρτζιλικι απο τη μαμα, θα νιώσω ένα μηδενικο...

για μενα η αυτοπεποιθηση με τετοια πραγματα εχει να κανει, όχι με το αν πηρα ένα κιλο ή αν δεν εχω αρκετα σφικτο κωλαρακι, σορυ κιολας...
:huh:
ε οχι ρε μαν και γαματη δουλεια με 1000ευρω  :huh:

Επισκέπτης
Επειδη δεν ασχολεισαι ρε συ.Πηγαινε σε κανα γυμναστηριο,ακολουθησε κανα προγραμματακι σωστο για 2-3 μηνες,
θα δεις οτι θα αποκτησεις αυτοπεποιθηση οσο θα βελτιωνεσαι.Προσπαθησε να κανεις γνωριμιες στο ασχετο,και πηγαινε
σε μπουρδελο οσο πιο λιγο μπορεις.

Καλα αυτα που γραφεις φιλαρα, αλλα αμα ο αλλος δεν το εχει, οσο και να ματωνει στα γυμαναστηρια, οσο και να ξοδευει σε ντυσιμο, αμαξια, κολονιες κτλτ κτλ, οσες παρεες και γνωριμιες να κανει, μια ζωη στα μπορδελα θα τη βγαζει.
Το μπουρδελο ειναι για "ωρα αναγκης" για τον δικο μας ομως ηταν καθημερινοτητα και τροπος ζωης.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε ορεστη πραγματικα πρεπει να πας να δεις ειδικο.
οχι για τις πυρφοριες αλλα γιατι καθεσαι και ξεφτυλιζεσαι μονος σου.

μαλλον κατι εχεις και τα κανεις αυτα.
οσο για τις αγαπουλιασεις μην ανυσηχεις πολλοι τα κανουν αυτα αλλα γενικα μην περιμενεις συμβουλες εδω οι μισοι μπορει να μην εχουν γαμησει ποτε. ουτε καν σε μπουρδελο

σωστο το τελευταιο σχολιο, τωρα για το πρωτο που λες, εγινα σοφότερος, γιατι καταλαβα πολλα και δεν πιστευω ότι ξεφτιλιστικα, απλα εμαθαν πολύ ποιος είμαι και τι είμαι... ξεφτιλιστικα που τα εκανα βασικα, ότι μαθευτηκε απο μερους μου το θεωρω ότι χρειαζεται και θαρρος και αρχιδια... τεσπα...

το ξεκινησα για λαθος λογους, αλλα μου βγηκε σε καλο και τελικα εξελιχθηκε σε ένα γκρουπ θεραπυ και αργοτερα σε μια συζητησουλα μεταξυ ανδρων που θα μπορουσαν να κάθονται σε ένα μπαρ και να τα πινουν λεγοντας μαλακιες...

νομιζω ότι κακο και ότι ασχημο μπορει να ειπωθηκε απο μενα σε αυτό το θρεντ είναι πλεον πολλες σελιδες πισω... και σιγουρα βοηθησαν ολοι αυτοι οι αγαμητοι που λες και πρωτος απο ολους ο μπεμπας (ειρωνικα το αγαμητοι)  :grin:

Επισκέπτης
ελα ρε τυπε, δεν εχει να κανει με την εμφανιση...

εγω να στο θεσω αλλιως, για λιγο καιρο ειχα μια γαματη δουλεια που εβγαζα κοντα 1000αρικο, για λιγους μηνες... σε πληροφορω ότι μονο απο αυτό το γεγονος ενιωσα να μου μεγαλωσε η πουτσα 5 εκατοστα, και ειχα αλλον αερα όταν κυκλοφορουσα... δεν επιασα γκομενα όμως ενιωσα διαφορετικα...

τωρα που παιρνω παλι 500 ευρω το μηνα, νιωθω ένα αρχιδι και μισο...

αν αυριο μεθαύριο μεινω και ανεργος και αναγκαστω να ζητησω χαρτζιλικι απο τη μαμα, θα νιώσω ένα μηδενικο...

για μενα η αυτοπεποιθηση με τετοια πραγματα εχει να κανει, όχι με το αν πηρα ένα κιλο ή αν δεν εχω αρκετα σφικτο κωλαρακι, σορυ κιολας...

Καποτε εβγαζα πανω απο 1500 το μηνα και γαμουσα ενα μπαζο. Τωρα τη βγαζω με 400 το μηνα μεσο ορο και γαμω ενα μουνι τριφασικο. Εχεις να πεις κατι για αυτο ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Καποτε εβγαζα πανω απο 1500 το μηνα και γαμουσα ενα μπαζο. Τωρα τη βγαζω με 400 το μηνα μεσο ορο και γαμω ενα μουνι τριφασικο. Εχεις να πεις κατι για αυτο ?
ναι,πως την βγαζεις με 400  :huh:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:huh:
ε οχι ρε μαν και γαματη δουλεια με 1000ευρω  :huh:

φιλε όταν εισαι φοιτητης 25 χρονων με προσωπικα εξοδα 100-200 ευρω (βγαλε τα γαμησιατικα), το να πας απο μισθους των 400-500 ευρω σε 800-1000 ευρω για την παρτη σου να τα κανεις ότι γουστάρεις, να το παιξεις λεφτάς και γκομενος, είναι μεγαλη υποθεση... δε ζουμε στο 2004 πλεον...

τελος παντων, περασμένα μεγαλεία... μετα βιας 500 ευρω και παλι... τουλάχιστον εφυγαν κατι παγια εξοδα που με βαρενανε... you know... :cheesy:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλα αυτα που γραφεις φιλαρα, αλλα αμα ο αλλος δεν το εχει, οσο και να ματωνει στα γυμαναστηρια, οσο και να ξοδευει σε ντυσιμο, αμαξια, κολονιες κτλτ κτλ, οσες παρεες και γνωριμιες να κανει, μια ζωη στα μπορδελα θα τη βγαζει.
Το μπουρδελο ειναι για "ωρα αναγκης" για τον δικο μας ομως ηταν καθημερινοτητα και τροπος ζωης.

φιλε, μπηκες δυνατα στη συζητηση... ωραιος...

συμφωνω απολυτα μαζι σου και στα 2 ποστ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε η Αννα δε με φιλουσε γιατι εγω δεν ημουνα αρκετα απαιτητικος και αποφασιστικος να της το ζητησω απο την αρχη και βολευτηκε ετσι... δε νομιζω ότι με οσους τους φιλαγε τους γουσταρε, απλως το εκανε για να γινουν πελατες, τους εμαθε ετσι και το συνεχισε ετσι... νομιζω αυτό είναι προφανες... τωρα όταν ξεκινησε να με φιλαει και το εκοψε, μπορει εγω να εκανα μαλακια γιατι μπορει να μυριζε το στομα μου καποιες φορες η μπορει να το εκανε για να μη γινω υπερβολικα αγαπουλης...

...όμως δεν είμαι τοσο μαλακας οσο νομιζεις...

να θες να φιλας πουτανα των 200 ημερησιων καβλιων στο στομα και να ντρεπεσαι πως μυριζει το δικο σου.
οχι δεν εισαι τοσο μαλακας οσο νομιζω εισαι παραπανω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιαυτό τύπε πουλάς κοτόπουλα,παλιά γραμματόσημα,κατσίκια,κρασί κλπ ; :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ναι μπραβο σου, απλα λεω ότι εμενα η αυτοπεποιθηση μου στηρίζεται στην επαγγελματικη μου επιτυχια κατα πολύ μεγαλο ποσοστο, ετσι είμαι σαν ατομο...

δεν είναι ολοι ετσι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δυσκολα. Γενικα εχω περιορισει τις αναγκες μου μεχρι να βρω καποιο τροπο να αυξησω το εισοδημα. Δεν ειχαν και λαδι οι ελιες φετος. Την εχουμε πουτσισει.

τι παιχτηκε με το λαδι φετος το ακουσα απο πολλους

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Δυσκολα. Γενικα εχω περιορισει τις αναγκες μου μεχρι να βρω καποιο τροπο να αυξησω το εισοδημα. Δεν ειχαν και λαδι οι ελεις φετος. Την εχουμε πουτσισει.
α οκ,ειπα και γω με 400 ευρω να τη βγαζεις ανετα αποκλειεται

Δεν τα σκας σε καμία ρε τσιφούτη δηλαδή?
Μαζί σου θα τα πάρεις?
μαζευω για τον γαμο μου  *P
ειπαμε ειμαι μαλακας αλλα οχι και τοσο για να τα σκαω  :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
να θες να φιλας πουτανα των 200 ημερησιων καβλιων στο στομα και να ντρεπεσαι πως μυριζει το δικο σου.
οχι δεν εισαι τοσο μαλακας οσο νομιζω εισαι παραπανω

ναι ηθελα να φιλαω τη συγκεκριμενη γιατι ειχα αισθηματα για εκεινη και το φιλι στο στομα το εχω συνδεσει με αισθηματα για αυτό σπανια φιλαω καποια πουτανα (εως ποτε).

και ναι πιστευω ότι εγω εφταιγα και ειχε τυχει να μου πει και η αννα ότι μυριζει το στομα μου (να μου το δειξει κιολας) αλλα αν της ειχα δειξει ότι εγω θελω φιλια απο την αρχη, ναι, πιστευω θα ειχα άλλη αντιμετωπιση...

τεσπα, το point είναι ότι εγω δεν είμαι τοσο χαλιας, απλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν το χειριστηκα σωστα, αν ηταν άλλος στη θεση μου, θα ειχε ξοδεψει πολύ λιγοτερα λεφτα και θα ειχε κανει τα εξτραδακια της ζωης του...

είναι αυτό που λεει ο μπεμπας, εχω θεματα στο χαρακτήρα και το οσμιζονται αυτό οι πουτανες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom