Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
για ποια περιοδο μιλαμε... εμενα δε μου λεει τιποτα!

Λαουρα ηταν πριν 2 χρονια...αλλαζε τα ρδελα συνεχεια στην Φυλης και την ξαπετυχα πριν 2-3 μηνες αλλα με αλλο ονομα που δεν θυμαμαι

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρε τυπε μην περιμενεις συμβουλες πιρφοριας απο εμενα..
Εμενα δε με συμφερει να υπαρχουν πιρφοροι, γιατι εσεις ειστε που "χαλατε την πιατσα" ..
Αμα δεν υπηρχαν τυποι σαν εσενα, ειμαι 100% σιγουρος οτι ΟΛΕΣ οι πουτανες θα εκαναν παπαδες στο 20ρικο.

Δε θα σε εμποδισω, αλλα δε θα σε βοηθησω κιολας  :S

Αν θελεις συμβουλες για πιρφορια, μπορω να σου κανονησω καφε με 2 φιλους μου ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ με μαστερ και 30 διδακτορικα στην πιρφορια  :2funny:

1ον ποιοι είναι αυτοι; τους ξερω;

2ον φιλε συμφωνω, γιατι σε πολλα μπουρδελα εχω μπει και ακουω για εξτραδακια και ακουω να δινουν 50 και 100 ευρω σε τανες, βλεπω και λουλούδια και μπουκετα, και σοκολατακια... και αλλα δωρα... δεν είμαι μονο εγω... οσες φορες μπηκα σε μπουρδελο και ακουσα για πρόγραμμα μισης ωρας η μιας ωρας ελεγα από μεσα μου "το μαλακα, ας πηγαινε τουλάχιστον σε στουντιο να το ευχαριστηθεί... πιρφορος!  :grin:"

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιατρε, αν ξαναπαω με αννουλα, θα είναι στη χωματιανου η στη φραντζη... αν εννοεις άλλη, θελεις γιατρο!
Θα παει να κανει αυταρχικό ενοεις?  :s&m_3:

μπα μετα απο αυτα θα του κανει και γαμω το γαμησι !!!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
1ον ποιοι είναι αυτοι; τους ξερω;

2ον φιλε συμφωνω, γιατι σε πολλα μπουρδελα εχω μπει και ακουω για εξτραδακια και ακουω να δινουν 50 και 100 ευρω σε τανες, βλεπω και λουλούδια και μπουκετα, και σοκολατακια... και αλλα δωρα... δεν είμαι μονο εγω... οσες φορες μπηκα σε μπουρδελο και ακουσα για πρόγραμμα μισης ωρας η μιας ωρας ελεγα από μεσα μου "το μαλακα, ας πηγαινε τουλάχιστον σε στουντιο να το ευχαριστηθεί... πιρφορος!  :grin:"

Τυπε σε ενημερωνω οτι σε πολλα μπουρδελα παιζουν εκδιδομενες που αν σε γουσταρουν και μισαωρακια καθονται στα 10-20 ευρουδακια και καλυτερα γαμησια κανουν απο τις εκδιδομενες στα στουντιος..απλα ειναι η καλτιλα του δωματιου που κανει την διαφορα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αμα διαβασεις οι μισες μου κριτικες ειναι 20λεπτα+ με γλωσσοφιλα γλυφομουνια κλπ κλπ..

Καποια δεν με πιστευουν και με τρολλαρουν, αλα αυτη ειναι η αληθεια..  :cum: :grin:

Δεν τα διαβασα ολα, αλλα ισχυουν
Και τηλεφωνα δινουν και τους τσατσους τους γραφουνε για να μεινουν με τον πελατη οσο περισσοτερο μπορουνε και ολα τα κανουν στο δωματιο

Και αυτες εχουν τις προτιμησεις τους λογικο ειναι με τοσους ανδρες που γνωριζουν

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Νομιζω τους ξερεις.. Ειναι και μελη του σαιτ και οι 2
Οσο για το 2ο που λες χαιρομαι που με "πιανεις"

καλα είναι πολύ πιρφοροι στο σαιτ, δωσε κανα στοιχειο παραπανω...  :grin:

και βεβαια σε πιανω, γιατι, ειδικα όταν πηγαινα σε στουντιο, εκει κι αν γινοταν της πιρφοριας το καγκελο... πηγαινα εγω με το 50αρικο, πηγαινε ο άλλος και εσκαγε 100, επαιρνε και ένα κουτι γλυκα και περνουσε γαματα με την πουτανα... και το δικο μου το 50αρικο της φαινοταν ένα τιποτα...

το ιδιο και το 20αρικο τωρα στα μπουρδελα, όταν υπαρχουν μαλακες που συστηματικα αφηνουν πουρμπουάρ 10 και 20 ευρω...

υγ: αλλα εμενα η μαλακια μου είναι που πηγα να τους ακολουθησω σε αυτό, δεν ηξερα ότι αυτοι οι τυποι απλα χαλανε την πιατσα και κακο στον εαυτο τους κανουν στην τελικη... γιατι η τανα ζηταει κι αλλα, κι αλλα, ολο και περισσοτερα... κι αμα σταματήσεις να δινεις, δε σε δεχεται κιολας πλεον... τα παραδείγματα απειρα...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ελα γιατραρα μου σε εχουμε τεραστια αναγκη!!  :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum:
ωωωωωω μπεμπας !!!!!!!!!!!!!!!!!! μπεμπα ακουγα το τραγουδι someone called me sebastian και λεω να προτεινω στους μουσικους του πορνομεταναστη να βγαλουν το αντιστοιχο "kapoios me fonaxe loulh"
αλλωστε μην ξεχναει ο ορεστης οτι ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ που δημιουργησε ολοκληρο θρεντο με 53 σελιδες αισιως !!!!

αυτο σιγουρα θα την εχει ξ'αναψει !!!!

τι να κανουμε υπαρχουν και βιτσιοζες!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αμα διαβασεις οι μισες μου κριτικες ειναι 20λεπτα+ με γλωσσοφιλα γλυφομουνια κλπ κλπ..

Καποια δεν με πιστευουν και με τρολλαρουν, αλλα αυτη ειναι η αληθεια..  :cum: :grin:

και γω μπεμπα δε σε πιστευω για τα 20λεπτα, πιστευω ότι υπερβαλλεις, γιατι μου εχουνε πει ότι ποτε δεν μπαινεις με παρεα όταν είναι να περασεις λες και το κανεις επίτηδες... (εννοω ότι ξερω γω είναι 15 και εσυ λες 20 για να το παιξεις λιγο μαγκας...)

αλλα ότι παιρνεις το μεγιστο από ολες τις τανες, το πιστευω... απο ολες τις επαγγελματιες εστω...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ορέστη έχεις γαμήσει τη Νταϊάνα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
200.jpg

πιρφόρος :think:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως ορεστη περαν της πλακας σημερα επιβαλεται πας κανεις καποια καταθεση σε καποια κοπελα της αρεσκειας σου !!!!

θα ηταν κατι καλο για σενα !!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παντως ορεστη περαν της πλακας σημερα επιβαλεται πας κανεις καποια καταθεση σε καποια κοπελα της αρεσκειας σου !!!!

για να το λες εσύ γιατρέ κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς  :rockon:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορέστη έχεις γαμήσει τη Νταϊάνα;

όχι... δε μου αρεσε... επαγγελματιας πιρφορομαγνητης... την ειχα καταλαβει απο την αρχη και δεν μπηκα στον κοπο να περασω...  ;)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

μπα όχι δεν ξανακατεβαίνω φυλης για κανα μηνα χωρις bodyguard! δε μου φτανει η Αννα, εχω και τους προστατες της Μαριας! θα με κανουν τουλουμι στο ξυλο οι κωλοαλβανοι νταβατζηδες τους! no way!

γιατρουδακο, εχω ζητησει εδώ και μερες ρεπορτάζ για το κλιμα εκει κατω στα Φωκαιας... δεν κανεις τον κοπο εσυ που το εχεις και ευκολο... θελω να μαθω τι λεγεται για μενα... :grin:

υγ: σε κανα στουντιο θα καταθεσω, αλλα όχι σημερα, σε καμια βδομαδα... κανω αποταμιεύσεις για την επομενη πιρφορια που λεει και ο μπεμπας... ;)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τα χεις μπερδεψει..
Αυτο το κανει ο Ιπποτης και καποιοι αλλοι για να λενε οτι γαμανε ενω στην πραγματικοτητα δε γαμανε ποτε  :grin: (για τον Ιπποτη πλακα κανω μαρεσει να τον τρολλαρω, αλλα καποιοι αλλοι ετσι κανουν)
Εγω τις περισσοτερες φορες που καταθετω(7 στις 10 σιγουρα), υπαρχουν μαρτυρες που μπορουν να σου επιβεβαιωσουν αυτα που λεω για το χρονο..

Μαλιστα πολλες φορες για να μη φερνω σε δυσκολη θεση τα κοριτσια γραφω λιγοτερα απο αυτα που γινονται.. και για εξτρα υπηρεσιες αλλα και για το χρονο

οκ... απλα ο λογος που μου κανει εντυπωση που δε σε τρελαινουν με τα κτυπηματα πορτας οι τσατσαδες και που οι κοπελες δε σκέφτονται ότι χανουν καποια δωματια ετσι... μαγκια σου παντως... για τις εξτρα υπηρεσίες δε μου κανει εντυπωση, και μενα μου εχουνε κανει και δεν εχω πει... και 20λεπτα εχω κατσει και εγω αλλα λιγες φορες, συνηθως γινεται χαμος κι αμα φωναζει η τσατσα δεν αντεχω και τη διωχνω... και όχι σε κοπελες που ημουνα πιρφορος, ετσι; συνηθως σε καινούριες... τυχαιο; δε νομιζω! :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
οκ... απλα ο λογος που μου κανει εντυπωση που δε σε τρελαινουν με τα κτυπηματα πορτας οι τσατσαδες και που οι κοπελες δε σκέφτονται ότι χανουν καποια δωματια ετσι... μαγκια σου παντως... για τις εξτρα υπηρεσίες δε μου κανει εντυπωση, και μενα μου εχουνε κανει και δεν εχω πει... και 20λεπτα εχω κατσει και εγω αλλα λιγες φορες, συνηθως γινεται χαμος κι αμα φωναζει η τσατσα δεν αντεχω και τη διωχνω... και όχι σε κοπελες που ημουνα πιρφορος, ετσι; συνηθως σε καινούριες... τυχαιο; δε νομιζω! :grin:

Ορεστη εισαι καχυποπτος εκει που ΔΕΝ πρεπει
Ενω ΔΕΝ εισαι καχυποπτος εκει που πρεπει

Το καταλαβαινεις ή να στο εξηγησω ?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορεστη εισαι καχυποπτος εκει που ΔΕΝ πρεπει
Ενω ΔΕΝ εισαι καχυποπτος εκει που πρεπει

Το καταλαβαινεις ή να στο εξηγησω ?

στο μονο πραγμα που πηγαινει το μυαλο μου είναι ότι οι τσατσαδες κτυπανε κατ εντολη της κοπελας, αν εννοεις αυτό...

αν εννοεις κατι άλλο, εξηγησε το μου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ορεστη εχεις σκεφτει ποτε οτι λογω του οτι εισαι αισθηματιας δεν κανεις για πορνοπελατης;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!