Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και ο μαλακας δεν εσβησε καν τα ονοματα, λες και ειχαν ιδιαιτερη σημασια.
Καλα του εκανε η Αννα ρε...  :zfuck:

Eιναι πουστακος... δημοσιοποιει πμ..αν του γραφει καποιος οτι η Αννουλα του εκανε γλωσσοφιλα ο Ορεστης ζοριζεται και του λεει "ναι εσυ εισαι ωραιος και εγω χαλιας" η "δεν εισαι ο τυπος της" ... του φευγουνε πολλα ευστοχα που δειχνουν το ποιον του
Βγαζει στην φορα ονοματα απο εκδιδομενες και γραφει οτι εχουν κονδυλωματα .....

Εκτοξευει φαρμακερα βελη προς πασα κατευθυνση

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως κάποιος πρέπει να φέρει την Άννα στο θρεντ. Θέλω επικό φαις του φαις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα το κανονησουμε μυστη μαζι με Ορεστη  :rockon: :rockon:

Παντως επειδη γνωριζω πολλους πιρφορους ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι η ΠΙΡΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ!!
Κανενας πιρφορος δεν θεραυπευτηκε ποτε και απ οτι εχω καταλαβει δεν επιθυμει και ο ιδιος να θεραπευτει..
Το εχουν αναγκη οι πιρφοροι να ειναι πιρφοροι  :2funny:

Γι αυτο και αν παρατηρησες στα ποστ μου δεν μπαινω στον κοπο καν να του πω να σταματησει το πιρφορισμα.. τοτε ειναι που θα αυτοκτονησει  :2funny:
Απλα του εξηγω πως εχουν τα πραγματα

Ειμαι 1000000000% σιγουρος οτι τωρα που εφαγε Χ απ την Αννα νιωθει ενα τεραστιο κενο μεσα του και τα λεφτα που αποταμειευει του φαινονται αχρηστα..
Απο μερα σε μερα θα ξεκινησει την αναζητηση νεου πουτανοερωτα..
Ετσι κανουν ολοι οι πιρφοροι δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος..
o πρωην γκομενος του δημητρακη τι σχεση εχει με το ολο θεμα ρε παπαριδη και τον μελετας ολη την ωρα; :think:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ετσι κανουν ολοι οι πιρφοροι δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος..
Μέ τήν κουβέντα καί διαφήμιση τής underground αγοράς από τό internet ήρθαν σέ επαφή μέ παραδοσιακά αλήτικα χόμπυ ακατάλληλοι άνθρωποι πολύ πιό ευαίσθητοι από εμάς τά κλασσικά γαϊδούρια, αυτό είναι όλο. Εκεί έγινε ή τσάκιση. :S

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
η μια μαλακια είναι μεγαλυτερη από την άλλη, αλλα εγω ψηφισα για τους καφεδες... edit: εμπλουτισα λιγο τις επιλογες

γιατι να πληρωνεις για ένα καφε τη φορα 100-200 ευρω (αναλογικα) δεν μπορω να σκεφτω κατι χειροτερο...

αλλα όλα που εκανα μεγαλες μαλακιες, πιστευω σας προβληματισα ολους τι να ψηφισετε  :grin:

υγ: χαβαλέ κανουμε τωρα ετσι; μην το παιρνει κανεις στραβα ότι εγω καθομαι και κλαιω τη μοιρα μου... καπου πηρε το ματι μου τι θα γινει αν η αννα μου στειλει να παω... θα τη βαλω την ψηφοφορια μαγκες, αν δεν εχει κλεισει μεχρι τοτε το θρεντ ( λογω κορεσμου), αλλα να ξερετε ότι κατι τετοιο δεν παιζει... και νομιζω ότι εξυπνα παιδια ειστε και καταλαβαίνετε γιατι το λεω....

αν η Δεσποινα ή η Ελενη μου λεγανε να παω πισω θα πηγαινα, δε φερθηκαν τοσο πουστικα, ειδικα η Ελενη...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
για μενα λετε η για τον αμζικ;

ο dimmits δε νομιζω να είναι κομπλεξικος και ουτε του εκανα κανενα κακο, συνειδητητοποιημενο ατομο είναι...

ο αμζικ εβγαλε κατι πολύ προσωπικο, λαθος του...
για τον αμζικ.
θα μου πει κάποιος τύπε ντένη,είπες τις προάλλες ότι σου στέλνουν και σου ζητάνε το φβ της άννας.μόνο που εγώ δεν έβγαλα προσωπικά δεδομένα στη φόρα,ούτε ποιος το ζήτησε τίποτα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οχι τυπε μου πιρφοροι παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν..
Απλα τωρα με το ιντερνετ εχουμε τη δυνατοτητα να διαβαζουμε τα "κατορθωματα" τους..  :grin:

Πολλαπλασιάστηκαν καί εξελίχτηκαν μέ τό internet. Είναι μαζικό μέσο. :)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ΠΥΡΦΟΡΟΣ όχι ΠΙΡΦΟΡΟΣ

%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%98%CE%95%CE%A5%CE%A3_%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Όχι, γιατί ξεκινάει από τόν Προμηθέα πυρφόρο. Ό οποίος ήτο μέγας χορηγός τής ανθρωπότητος. Μεγάλη σχέση. :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν κάποιος μπορέσει και εξηγήσει τη διαφορά "σημαίνοντος" και "σημαινόνενου" στον masterάκη
δλδ ότι "πιρφόρος" έιναι έννοια/συμπεριφορά για την οποία χρησιμοποιήσαμε την λέξη "πίρφορος"
θα του δώσω 50ευρώ για να γαμήσει  :knockinb:  :2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Eιναι πουστακος... δημοσιοποιει πμ..αν του γραφει καποιος οτι η Αννουλα του εκανε γλωσσοφιλα ο Ορεστης ζοριζεται και του λεει "ναι εσυ εισαι ωραιος και εγω χαλιας" η "δεν εισαι ο τυπος της" ... του φευγουνε πολλα ευστοχα που δειχνουν το ποιον του
Βγαζει στην φορα ονοματα απο εκδιδομενες και γραφει οτι εχουν κονδυλωματα .....

Εκτοξευει φαρμακερα βελη προς πασα κατευθυνση

όχι φιλε, μου εχουνε στειλει 10αδες πμ, αλλοι μου λενε ότι η αννα δεν τους εκανε τιποτα, άλλοι ότι τους εκανε παπαδες, άλλοι με ρωτάνε πως ηταν για να πανε, άλλοι με ρωτάνε ποιο είναι το φβ της να τη δουνε, αλλοι με παρηγορουν και παει λεγοντας... σε κανεναν δεν εβγαλα καμια κακια και ας βγει καποιος από αυτους να με διαψευσει... μαλιστα τους ειπα να πανε να δοκιμασουν...

και αλλωστε επισης με τα παιδια, τον μπεμπα και τον petroza που τσατιστηκα μαζι τους στην αρχη για τα γλωσσοφιλα, μια χαρα συνεννοηθήκαμε νομιζω και εδειξα ότι δεν είμαι κομπλεξικος...

χαλιας δεν είμαι απλα δεν ξερω να πλασάρομαι όπως πρεπει στις γυναικες, τωρα αν οι πουτανες με γουστάρουνε η όχι και γιατι γουσταρουν ολες τον μπεμπα δεν μπορω να το απαντησω, εκεινος σιγουρα εχει την απαντηση!

ζηταω συγγνωμη στον dimmits αλλα δε νομιζω ότι το παιδι είναι κανενας κομπλεξικος, απλα εδειξε κατι αυτό που μου ειπε που ηθελα να το ριξω στην κουβεντα... δεν τον προσβαλα και δε νομιζω ότι αυτό που εκανε με την αννα τον υποτιμάει η τον καθιστα αγαπουλη κλπ κλπ.

επισης για τη μαρια κοφτε το, εγω τη θεωρω κορυφαια πουτανα, απλα ειπα ακριβως αυτό που σκεφτηκα... ισως δεν επρεπε να πω τη λεξη κονδυλώματα και να πω σπυρια... δεν το ειπα με καμια μα καμια κακια, γιατι τη συμπαθω πολύ...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αν κάποιος μπορέσει και εξηγήσει τη διαφορά "σημαίνοντος" και "σημαινόνενου" στον masterάκη
δλδ ότι "πιρφόρος" έιναι έννοια/συμπεριφορά για την οποία χρησιμοποιήσαμε την λέξη "πίρφορος"
θα του δώσω 50ευρώ για να γαμήσει  :knockinb:  :2funny:

τελικα το πιρφορος εχει ξεκινησει από καποιον που ειχε αυτό το nickname, αυτό είναι αν καταλαβα σωστα;

κοιτα αν είναι ετσι, να πω ένα παρομοιο παράδειγμα (μηπως κερδισω τα 50 ευρω και παω να γαμησω σε στουντιο):

λεμε πχ "εισαι καραγκιόζης", το καραγκιόζης κυριολεκτικα σημαινει μαυροματης στα τουρκικα, αλλα λογω του συγκεκριμενου χαρακτήρα που αντιπροσωπευει, εχει παρει τελειως διαφορετικη σημασια σημερα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τελικα το πιρφορος εχει ξεκινησει από καποιον που ειχε αυτό το nickname, αυτό είναι αν καταλαβα σωστα;

κοιτα αν είναι ετσι, να πω ένα παρομοιο παράδειγμα (μηπως κερδισω τα 50 ευρω και παω να γαμησω σε στουντιο):

λεμε πχ "εισαι καραγκιόζης", το καραγκιόζης κυριολεκτικα σημαινει μαυροματης στα τουρκικα, αλλα λογω του συγκεκριμενου χαρακτήρα που αντιπροσωπευει, εχει παρει τελειως διαφορετικη σημασια σημερα...

μπα θα δυσκολευτείς για να κερδίσεις το 50άρικο
ο masterάκης απ'όσο καιρό τον παρακολουθώ , δεν μπορεί να εννοήσει την κυριολεξία απ'την μεταφορά

άμα τον ρωτήσεις πάλι θα σου πεί , ότι ο πιρφόρος είναι ο φίλος του δημητράκη κτλ κτλ κτλ τκλ  :jerking: :jerking:
και δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο πιρφόρος είσαι και εσύ ή ο ίδιος  :2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Υπαρχουν 2 κατηγοριες πιρφορων
1) Οι Πιρφοροι που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι ειναι Πιρφοροι και φυσικα συνεχιζουν
2) Οι Πιρφοροι που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι ειναι Πιρφοροι

Συμφωνω απ το λιγο που τον γνωριζω ιντερνετικα, οτι ο Μαστερ21 ανηκει στη 2η κατηγορια η οποιο ειναι και η πιο "επικινδυνη"  :S
Αντιθετα ο Ορεστης ακηνει στην 1η κατηγορια

θενκς μπεμπα  :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Υπαρχουν 2 κατηγοριες πιρφορων
1) Οι Πιρφοροι που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι ειναι Πιρφοροι και φυσικα συνεχιζουν
2) Οι Πιρφοροι που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι ειναι Πιρφοροι

Συμφωνω απ το λιγο που τον γνωριζω ιντερνετικα, οτι ο Μαστερ21 ανηκει στη 2η κατηγορια η οποιο ειναι και η πιο "επικινδυνη"  :S
έχουμε πήξει στους πιρφόρους ρε φίλε, αυτό είναι το επιμύθιο τελικά  :tickedoff:
πολύ σπάνια θα συναντήσεις άντρα μη πιρφόρο, γαμώ την πλάκα τους :2funny:

Επισκέπτης
έχουμε πήξει στους πιρφόρους ρε φίλε, αυτό είναι το επιμύθιο τελικά  :tickedoff:
πολύ σπάνια θα συναντήσεις άντρα μη πιρφόρο, γαμώ την πλάκα τους :2funny:
Είναι εξω από την φυση τυπε... Το θυλικο γενναει το αρσενικο φερνει την τροφη.
Ετσι όπως το εννοεις εσυ το πιρφορος σημαινει νορμαλ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αααα..
Το μελος pyrforos ηταν ο λογος που δημιουργηθηκε η εννοια ΠΙΡΦΟΡΟΣ
Μεγαλη ιστορια που εχει ζητητηθει αναλυτικα αλλου και βαριεμαι να τα ξαναγραφω
αυτο ξεκινησε απο τον μητσο επειδη τον παρατησε ο πιρφορος για μια γκομενα.
και σαν κακια κατινα εβγαλε κακια προσπαθοντας να περασει σαν εννοια οτι ο πιρφορος
ειναι μαλακας και δεν ξερω εγω τι αλλο.Και καποιοι πιτσιρικαδες και ανοητοι το αναπαραγουν.
Κλασικη συμπεριφορα μαζας,που λεει και ο ριγκοβλαξ. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν τους κατηγορω τυπε, απλα τους λυπαμαι  :S

Οπως πχ καποιος αλλος λυπαται εμενα που παροτι ξερω οτι το τσιγαρο θα με καταστρεψει μια μερα, συνεχιζω και καπνιζω σαν αραπης  :S

Δικαιωμα μου, δικαιωμα τους..
Αυτος σε τι κατηγορια μαλακα συγκαταλεγεται τυπε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom