Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι ηθελα να φιλαω τη συγκεκριμενη γιατι ειχα αισθηματα για εκεινη και το φιλι στο στομα το εχω συνδεσει με αισθηματα για αυτό σπανια φιλαω καποια πουτανα (εως ποτε).

και ναι πιστευω ότι εγω εφταιγα και ειχε τυχει να μου πει και η αννα ότι μυριζει το στομα μου (να μου το δειξει κιολας) αλλα αν της ειχα δειξει ότι εγω θελω φιλια απο την αρχη, ναι, πιστευω θα ειχα άλλη αντιμετωπιση...

τεσπα, το point είναι ότι εγω δεν είμαι τοσο χαλιας, απλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν το χειριστηκα σωστα, αν ηταν άλλος στη θεση μου, θα ειχε ξοδεψει πολύ λιγοτερα λεφτα και θα ειχε κανει τα εξτραδακια της ζωης του...

είναι αυτό που λεει ο μπεμπας, εχω θεματα στο χαρακτήρα και το οσμιζονται αυτό οι πουτανες...

και δε μου λες ρε καρδουλη, η καποτιλα σου μυριζε για ροδο του ισπαχαρ?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
και δε μου λες ρε καρδουλη, η καποτιλα σου μυριζε για ροδο του ισπαχαρ?

νομιζα το κλεισαμε το θεμα της Αννας... τεσπα... οποιος την εχει γλωσσοφιλιασει η γλυφομουνιασει, μπορει να επιβεβαιωσει ότι είναι απο τις πιο καθαρες και μυρωδάτες και γενικα καθαρίζεται πολύ καλα μετα απο κάθε πελατη...

τεσπα, τωρα τι ζορι τραβας εσυ δεν καταλαβα??? εδώ εχουμε ανοιξει αλλα θεματα... :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τι να κανω ρε τυπε καπως πρεπει να επιβιωσω κι εγω.

δε μου λετε, κανενα θρεντ ευρεσης εργασιας για πιρφορους υπαρχει να γραφτω;

με τα 500 ευρω και τοσες πιρφοροαγαπες πουτανες να συντηρησω, δε βγαινω...  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νομιζα το κλεισαμε το θεμα της Αννας... τεσπα... οποιος την εχει γλωσσοφιλιασει η γλυφομουνιασει, μπορει να επιβεβαιωσει ότι είναι απο τις πιο καθαρες και μυρωδάτες και γενικα καθαρίζεται πολύ καλα μετα απο κάθε πελατη...

τεσπα, τωρα τι ζορι τραβας εσυ δεν καταλαβα??? εδώ εχουμε ανοιξει αλλα θεματα... :grin:

μη βγαζεις γλωσσα θα στην κοψω. επαναφερω το θεμα στην αννα.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ρε ορεστη το point και το point ετσι το ελεγες και στο χωριο σου ρε μαν  :cussing: :cussing: :cussing:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε ορεστη το point και το point ετσι το ελεγες και στο χωριο σου ρε μαν   :cussing: :cussing: :cussing:

και εσυ ελεγες ρε μαν στο χωριο σου κυριε ταρτουφο;  :birdman:

υγ: φιλε σου ειπα και χθες, προχθες, ποσο δικιο ειχες τοτε πριν 2 χρονια που τα συζητηγαμε κατι για στομαχια και τετοια... ότι θελουν γερο στομαχι αυτές οι καταστασεις συναισθηματικου δεσιματος...

πολύ σωστος, εσυ μαλλον εμαθες το μαθημα σου γρηγορα. :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ταφταρ μήπως είσαι μπρούκλης τύπε;

Επισκέπτης
α οκ,ειπα και γω με 400 ευρω να τη βγαζεις ανετα αποκλειεται

Ανετα. Εξαρτατε τι εννοεις ανεση.
Εγω εκοψα το τσιγαρο και αγοραζω χυμα καπνο με 20 ευρω το κιλο. Μπαρακια, μπουζουκια, club σπανια πηγαινα και οταν ειχα λεφτα. Ακριβο ντυσημο και γενικα η χλιδα δεν ηταν του γουστου μου. Τα πιο πολλα λεφτα τα χαλαγα σε πιωματα, μασες, τζογο, στα σκυλια που εχω, αλλα απο αυτα εβγαζα, αντε και κανα ταξιδι. Το μονο που μου λειπει ειναι τα ταξιδια και η αλητεια της Αθηνας. Για αυτο σας λεω, παρτε κανα κατσικακι, κανα κοτερο, να μπορεσω κι εγω να ερθω Αθηνα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω μια γκαρσονιερα στα Εξαρχεια κι εχω να ερθω απο το 2012. Θα εχουν μπει τιποτα Πακια μεσα και θα τρομαξω να τους βγαλω :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom