Επισκέπτης
γιαυτό τύπε πουλάς κοτόπουλα,παλιά γραμματόσημα,κατσίκια,κρασί κλπ ;
Τι να κανω ρε τυπε καπως πρεπει να επιβιωσω κι εγω.
γιαυτό τύπε πουλάς κοτόπουλα,παλιά γραμματόσημα,κατσίκια,κρασί κλπ ;
ναι ηθελα να φιλαω τη συγκεκριμενη γιατι ειχα αισθηματα για εκεινη και το φιλι στο στομα το εχω συνδεσει με αισθηματα για αυτό σπανια φιλαω καποια πουτανα (εως ποτε).
και ναι πιστευω ότι εγω εφταιγα και ειχε τυχει να μου πει και η αννα ότι μυριζει το στομα μου (να μου το δειξει κιολας) αλλα αν της ειχα δειξει ότι εγω θελω φιλια απο την αρχη, ναι, πιστευω θα ειχα άλλη αντιμετωπιση...
τεσπα, το point είναι ότι εγω δεν είμαι τοσο χαλιας, απλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν το χειριστηκα σωστα, αν ηταν άλλος στη θεση μου, θα ειχε ξοδεψει πολύ λιγοτερα λεφτα και θα ειχε κανει τα εξτραδακια της ζωης του...
είναι αυτό που λεει ο μπεμπας, εχω θεματα στο χαρακτήρα και το οσμιζονται αυτό οι πουτανες...
θα μας σώσει ο Σαμαράς τύπεΤι να κανω ρε τυπε καπως πρεπει να επιβιωσω κι εγω.
τα χαλάει σε σκυλοτροφές για το μπος τύπε
εχω θεματα στο χαρακτήρα και το οσμιζονται αυτό οι πουτανες...
τι παιχτηκε με το λαδι φετος το ακουσα απο πολλους
και δε μου λες ρε καρδουλη, η καποτιλα σου μυριζε για ροδο του ισπαχαρ?
εδώ δεν έχουμε να φάμε ρε τύπε τα σκυλιά μας μάραναν..
τωρα εχει και εμβολιο
σου ζητησα δανεικα?εδώ δεν έχουμε να φάμε ρε τύπε τα σκυλιά μας μάραναν..
Τι να κανω ρε τυπε καπως πρεπει να επιβιωσω κι εγω.
νομιζα το κλεισαμε το θεμα της Αννας... τεσπα... οποιος την εχει γλωσσοφιλιασει η γλυφομουνιασει, μπορει να επιβεβαιωσει ότι είναι απο τις πιο καθαρες και μυρωδάτες και γενικα καθαρίζεται πολύ καλα μετα απο κάθε πελατη...
τεσπα, τωρα τι ζορι τραβας εσυ δεν καταλαβα??? εδώ εχουμε ανοιξει αλλα θεματα...
αυτος βγαζει γλωσσα οι πουτανες δεν την δεχονταιμη βγαζεις γλωσσα θα στην κοψω. επαναφερω το θεμα στην αννα.
μη βγαζεις γλωσσα θα στην κοψω. επαναφερω το θεμα στην αννα.
έτσι έλεγαν και άλλοι γιαυτό γεμίσαμε αδέσποτα κοπρόσκυλα τύπεσου ζητησα δανεικα?
ενοχλαω μηπως κυριε
ρε ορεστη το point και το point ετσι το ελεγες και στο χωριο σου ρε μαν
α οκ,ειπα και γω με 400 ευρω να τη βγαζεις ανετα αποκλειεται
Μαλον ηταν γαυροι αυτοι τυπε,για αυτο και αποσιωπηθηκε ξαφνικα το γεγονος.σαν εκείνους τύπε που βεβήλωσαν το μνημείο
καλα συγγνωμη, ενταξει μου εκανες το πειραγμα σου, κατσε να πουμε για τις ελιες του φιλου τωρα...