Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ανετα. Εξαρτατε τι εννοεις ανεση.
Εγω εκοψα το τσιγαρο και αγοραζω χυμα καπνο με 20 ευρω το κιλο. Μπαρακια, μπουζουκια, club σπανια πηγαινα και οταν ειχα λεφτα. Ακριβο ντυσημο και γενικα η χλιδα δεν ηταν του γουστου μου. Τα πιο πολλα λεφτα τα χαλαγα σε πιωματα, μασες, τζογο, στα σκυλια που εχω, αλλα απο αυτα εβγαζα, αντε και κανα ταξιδι. Το μονο που μου λειπει ειναι τα ταξιδια και η αλητεια της Αθηνας. Για αυτο σας λεω, παρτε κανα κατσικακι, κανα κοτερο, να μπορεσω κι εγω να ερθω Αθηνα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω μια γκαρσονιερα στα Εξαρχεια κι εχω να ερθω απο το 2012. Θα εχουν μπει τιποτα Πακια μεσα και θα τρομαξω να τους βγαλω :2funny: :2funny:
χρυσαυγίτης τυπε; skinhead ;  :S

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ταφταρ μήπως είσαι μπρούκλης τύπε;
ε το βγαζω το ψωμι μου και εγω  :)
περα τις βλακειες που κανεις σου αναγνωριζω οτι εχεις τα αρχιδια να τα λες ολα δημοσια  ;)
οχι σαν κατι αλλους χυστες , μυστες και παπαροσβηστες που εχουν κανει χειροτερα  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ανετα. Εξαρτατε τι εννοεις ανεση.
Εγω εκοψα το τσιγαρο και αγοραζω χυμα καπνο με 20 ευρω το κιλο. Μπαρακια, μπουζουκια, club σπανια πηγαινα και οταν ειχα λεφτα. Ακριβο ντυσημο και γενικα η χλιδα δεν ηταν του γουστου μου. Τα πιο πολλα λεφτα τα χαλαγα σε πιωματα, μασες, τζογο, στα σκυλια που εχω, αλλα απο αυτα εβγαζα, αντε και κανα ταξιδι. Το μονο που μου λειπει ειναι τα ταξιδια και η αλητεια της Αθηνας. Για αυτο σας λεω, παρτε κανα κατσικακι, κανα κοτερο, να μπορεσω κι εγω να ερθω Αθηνα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω μια γκαρσονιερα στα Εξαρχεια κι εχω να ερθω απο το 2012. Θα εχουν μπει τιποτα Πακια μεσα και θα τρομαξω να τους βγαλω :2funny: :2funny:

πουλας και κοτερα με τα κατσικια ρε τυπε?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορεστη, πινεις τιποτα ?

νερακι αντε και κανα αναψυχτικο η χυμο...

ρε φιλε απλα το κουρασαμε το θεμα οκ, τα ειπαμε οσα ητανε να πουμε, παλι τα ιδια να αρχισουμε να λεμε;

γινεται ωραια κουβεντα τωρα, να αρχισουμε τις μαλακιες παλι;

το σπιτι στα εξαρχεια που ακριβως πεφτει; μηπως το νοικιάζεις;  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε το βγαζω το ψωμι μου και εγω  :)περα τις βλακειες που κανεις σου αναγνωριζω οτι εχεις τα αρχιδια να τα λες ολα δημοσια  ;)
οχι σαν κατι αλλους χυστες , μυστες και παπαροσβηστες που εχουν κανει χειροτερα  :2funny:

βγηκε και ο μιμικος να τον χλευασει τυπε. φαντασου ποσοι αλλοι που ποσταραν και δεν ξερουμε τις πομπες τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βγηκε και ο μιμικος να τον χλευασει τυπε. φαντασου ποσοι αλλοι που ποσταραν και δεν ξερουμε τις πομπες τους.
Τυπε εγω πιστευω οτι αυτοι που το παιζουν πορνοι και μεγαλογαμιαδες εχουν κανει χειροτερα  :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ασχετο αλλα κοιταξα την ψηφοφορια και ειναι οτι 1ο σε ψηφους ειναι οτι ανοιξες το θρεντ.
Εγω ψηφισα το τελευταιο (100 ευρω για να κοιμηθειτε μαζι  :2funny: )

Να ξερεις παντως οτι αυτο το θρεντ που ανοιξες ειναι το καλυτερο δωρο που μπορουσες να κανεις στην Αννα..
Ειμαι σιγουρος οτι θα γινεται χαμος απο κοσμο στο Φωκαιας27 και θα καθαριζει 200αρια+ τη μερα

Ακομα και εμενα μου χει καρφωθει στο μυαλο τωρα να παω να τη γαμησω  :zfuck: :cum:  :S

φιλε αν πας γραψε κριτικη, κανε γλωσσοφιλα και ρωτα οντως η κοψε κλιμα αν εκανε καλο η κακο στη δουλεια γιατι το συζητάγαμε με τα παιδια και ακρη δε βγαλαμε...

ξερεις τι πιστευω; θα πηγαν πολλοι απο περιεργεια, που ειχαν καιρο να πανε η που δεν ειχανε παει ποτε (περιστασιακοι), αλλα μπορει να παρεξηγηθηκε με παλιους πελατες που μου μαθανε ότι εκανε γλωσσοφιλα, ακαποτα, πρωκτικα και σε εκεινους τιποτα και να τσακωθηκε και να εγινε τούρμπο... η θα πηγανε να της ζητανε ολοι γλωσσοφιλα και να τους εδιωχνε, όπως μου ειπε ότι εδιωξε έναν την επομενη που ανεβηκε η κριτικη του νασουλη που ειπε ότι διαβασε για γλωσσοφιλα στο ιντερνετ...

εμενα παντως την τελευταια φορα που μιλησαμε το βραδυ που ανεβηκε η κριτικη μου, μου ειπε ότι πηγαίνανε και τη βριζανε οι πελατες, ότι ψαχνει γκομενο απο το μπουρδελο (και αφησε να εννοηθεί ότι δεν περναγανε). και μου ειπε επισης ότι το αφεντικο αν με πετυχει θα με πλακωσει... θα με πλακωσει η θα με παρακαλαει να γραψω κι αλλα αραγε;

με τρωει η περιεργεια τι εγινε, ειλικρινα, δεν εχω καμια εικονα; :think:

υγ: α και μου ειπε αν πας εσυ, ο petroza, ο χλεχλες η οποιοσδηποτε άλλος απο την παρεα που τη δυσφημισατε ότι κανει γλωσσοφιλα και ότι εκανε ακαποτα και κωλο, θα σας διωξει, αρχιδια! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε εγω πιστευω οτι αυτοι που το παιζουν πορνοι και μεγαλογαμιαδες εχουν κανει χειροτερα  :grin:

ασφαλως. οπως μαθαινονται και οι πομπες συναγωνιστων στις εσκορτιτσες φανταζομαι θα μαθαινονται και οι πομπες των διαφορων ορεστηδων στη πιατσα. εκτος και αν οι μπουρδελες κρατανε χαρακτηρα και στομα κλειστο που δε νομιζω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε αν πας γραψε κριτικη, κανε γλωσσοφιλα και ρωτα οντως η κοψε κλιμα αν εκανε καλο η κακο στη δουλεια γιατι το συζητάγαμε με τα παιδια και ακρη δε βγαλαμε...

ξερεις τι πιστευω; θα πηγαν πολλοι απο περιεργεια, που ειχαν καιρο να πανε η που δεν ειχανε παει ποτε (περιστασιακοι), αλλα μπορει να παρεξηγηθηκε με παλιους πελατες που μου μαθανε ότι εκανε γλωσσοφιλα, ακαποτα, πρωκτικα και σε εκεινους τιποτα και να τσακωθηκε και να εγινε τούρμπο... η θα πηγανε να της ζητανε ολοι γλωσσοφιλα και να τους εδιωχνε, όπως μου ειπε ότι εδιωξε έναν την επομενη που ανεβηκε η κριτικη του νασουλη που ειπε ότι διαβασε για γλωσσοφιλα στο ιντερνετ...

εμενα παντως την τελευταια φορα που μιλησαμε το βραδυ που ανεβηκε η κριτικη μου, μου ειπε ότι πηγαίνανε και τη βριζανε οι πελατες, ότι ψαχνει γκομενο απο το μπουρδελο (και αφησε να εννοηθεί ότι δεν περναγανε). και μου ειπε επισης ότι το αφεντικο αν με πετυχει θα με πλακωσει... θα με πλακωσει η θα με παρακαλαει να γραψω κι αλλα αραγε;

με τρωει η περιεργεια τι εγινε, ειλικρινα, δεν εχω καμια εικονα; :think:
Και που ξερει το αφεντικο ποιος εισαι;Πες μου οτι κανεις και την μαλακια να λες ποιο ειναι το νικ σου εδω.
Αυτα πρεπει να τα κανεις ανωνιμα ρε.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ισως πεταχτω κατα τις 12+ να "κοψω κινηση"  :grin:
Παντως ειμαι αρκετα σιγουρος οτι αυξηθηξε πολυ η δουλεια της..

ναι και κανε μια αναφορα εδώ, διαβασε και το edit που εκανα...

μου ειπε ότι αν παει καποιος απο σας θα σας διωξει, για αυτό προσεχε...  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και που ξερει το αφεντικο ποιος εισαι;Πες μου οτι κανεις και την μαλακια να λες ποιο ειναι το νικ σου εδω.
Αυτα πρεπει να τα κανεις ανωνιμα ρε.

αντιλαμβανεσαι οτι ειπες μαλακια τωρα ετσι?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αλλο ενα ποστ που αποδεικνυει οτι εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης  :S
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ_ΚΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ???

ναι ηταν πολύ δυσκολο να καταλαβουν απο την κριτικη ότι είμαι εγω, ελα μου ντε...

απλα η μαλακια είναι ότι το αφεντικο με ξερει πολύ καλα φατσικα, εκει είναι το θεμα...

Επισκέπτης
νερακι αντε και κανα αναψυχτικο η χυμο...

ρε φιλε απλα το κουρασαμε το θεμα οκ, τα ειπαμε οσα ητανε να πουμε, παλι τα ιδια να αρχισουμε να λεμε;

γινεται ωραια κουβεντα τωρα, να αρχισουμε τις μαλακιες παλι;

το σπιτι στα εξαρχεια που ακριβως πεφτει; μηπως το νοικιάζεις;  :grin:

Ε, βαλε μυαλο τοτε. Θες να πας στις πουτανες ? Τραβα κανεις δεν σου ειπε μην πας, κανε το κεφι σου, τα γουστα σου, αλλα μη γινεσαι μαλακας. Θα παρεις αυτο που δικαιουσε και μη ζητας κατι δεν μπορουν να σου δωσουν. Ουτε να μπλεκεις με τα πιτουρα γιατι την καταληξη την ξερεις. Και στην τελικη αν εισαι μαλακας και πιρφορος οπως σε χαρακτηριζουν κανε οτι κανεις χωρις να το δημοσιοπιεις. Ετσι δειχνεις αμετανοητος κι οτι εχεις αναγαγει τις πορνες σε σκοπο της ζωης σου. Πως να βρεις γκομενα μετα οταν η καθημερινοτητα σου ειναι η Φυλης και το Μεταξουργειο ? Βολευεσε τυπε σ΄αυτη την κατασταση και δεν κανεις κατι για το καλυτερο.

Το σπιτι ειναι στην Καλλιδρομιου αλλα δεν σκεφτομε προς το παρων να το νοικιασω.

Κριμα που δεν πινεις >:(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αλλο ενα ποστ που αποδεικνυει οτι εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης  :S
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ_ΚΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ???
Που να ξερω ρε τρελαμενε,πιστευα οτι πατε ανωνυμα και φευγετε.Οχι οτι συστηνεστε κιολας.
Τεραστια μαλακια αυτο σε σαιτ που κριτικαρετε πουτανες πιστευω.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ασφαλως. οπως μαθαινονται και οι πομπες συναγωνιστων στις εσκορτιτσες φανταζομαι θα μαθαινονται και οι πομπες των διαφορων ορεστηδων στη πιατσα. εκτος και αν οι μπουρδελες κρατανε χαρακτηρα και στομα κλειστο που δε νομιζω.

όχι φιλε, είναι πολύ κουτσομπόλες, εχω γραψει πχ ένα περισταστικο, οπου μια τσατσα που δουλεψε λιγο καιρο με την Ελενη πρωην του Φ104 με εδιωξε απο το μαγαζι (μπουρδελο στη Φυλης), επειδή της ειχε πει η Ελενη ότι κανω πολλη ωρα στο δωματιο και αργω να τελειωσω...

επισης, στο φ104 όταν πηγαινα σαν πελατης πριν χρονια, ειχα την εντυπωση ότι ολες ξερανε τι γουστάρω στο σεξ και μου κανανε ολες τα ιδια... σαν να ηταν ολες συνεννοημενες, και δε μιλαω για τον καιρο που ειχα γινει πιρφοαγαπουλης, αλλα τον καιρο που ημουνα ακομα απλος πελατης και ειχα παει 5-6 φορες με διαφορετικη κοπελα κάθε φορα...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Που να ξερω ρε τρελαμενε,πιστευα οτι πατε ανωνυμα και φευγετε.Οχι οτι συστηνεστε κιολας.
Τεραστια μαλακια αυτο σε σαιτ που κριτικαρετε πουτανες πιστευω.

καλα ακομα να καταλαβει... πφ...

φιλε η αννα ουτε το μικρο μου ονομα δεν ηξερε μεχρι πριν κανα 2 μηνες, όχι το νικ μου, ουτε ηξερε ότι γραφω στο ιντερνετ, μεχρι που της ειπα ότι ειχα διαβασει κριτικες για εκεινη...

απλα ποιος άλλος θα εγραφε ότι εχει περασει 100 φορες μαζι της και της εχει κανει τοσα δωρα και δεν του δινει γλωσσοφιλα κλπ κλπ;

ποσοι ορεστηδες πιρφοροι μπορει να αντιστοιχουν σε μια αννα για να μην καταλαβει ότι προκειται για μενα το αφεντικο και η ιδια;

και το αφεντικο το γνωρισα σκεψου, δηλαδή μιλησαμε, πριν 3-4 μηνες πρωτη φορα, επειδή με εβλεπε συνεχεια...

σιγα μην πηγα να του συστηθώ κιολας "Γεια σας, με λενε Ορεστη_Κου και αν η Αννα είναι καλη στο δωματιο μαζι μου να της πειτε ότι θα γραψω πολύ καλη κριτικη..."

αυτά τα κανουν μονο κατι πιρφοροι των στουντιο, ονόματα δε λεμε... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom