Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πηγαινε εκει που εχει τα εικονίδια, πατα image και βαλε αναμεσα καποιο λινκ. τι ακριβως θελεις να ανεβασεις;

α που σαι, αλλαξα την ψηφοφορια γιατι ηταν μαλακια, να πουμε εστω γαματη στο δωματιο, γιατι καυλιαρα και μουναρα δεν το δεχομαι.

είναι εντελως ανοργασμικια (αρα όχι καυλιαρα) και το σωμα της δεν είναι σωμα μουναραρας.

ικανοποιημένοι ολοι τωρα... :birdman:
Το παλευω κ δεν μπορω...πρεπει να ναι λινκ δηλαδη?κατευθειαν φωτο δεν ανεβαινει?
τι μαλακια ειναι αυτη που χει κανει ο admin???
ελεοοοοος!!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
ναι οκ, μαθαμε τωρα ότι η πιο ανοργασμικια γκομενα που υπαρχει είναι καυλιαρα και μουναρα (με κορμι πολύ μετριο για την ηλικια της)

οκ...

σορυ για την ερωτηση, αλλα αν ηταν τοσο γαματη να ανεβάζατε καμια κριτικη να το ξεραμε και εμεις να ζητήσουμε κανενα εξτραδακι με τοσα που εχουμε σκασει!  :headbang:

εσυ τα εσκαγες αγαπουλη και εμεις παιρναμε τα εξτραδακια ;-) κοροιδοοοοο

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φιλε μου Θεοδωρε Κολοκοτρωνη, στο 99% αυτων που γραφεις συμφωνω...

Και δεν αντεχω κιολας να το συνεχισω... ΑΡΚΕΤΑ

Απλα επειδή ακριβως όλα μα όλα αυτά τα ειδα από κοντα, τα ενιωσα στο πετσι μου οσο ημουνα διπλα στην αννουλα, και αυτή είναι η αληθινη αννα και όχι η αννα που δινει γλωσσοφιλα και καυλαντιζει και κανει καποιους να νιωθουν πουτσαραδες, ναι πληγωθηκα πολύ που ενώ όλα αυτά τα εκτιμησα και προσπαθουσα να νιωσει ομορφα και της προτεινα και τροπους διαφυγης, αυτή απλα με εγραψε στο μουνι της και με γεμισε ένα καρο ψεματα...

Συγχωρω ευκολα σαν ανθρωπος, αλλα αυτό δε θα το ξεχασω και δε θα το της συγχωρησω ποτε αν δε μου ζητησει μια συγγνωμη...

Να εισαι καλα που μου τα θυμισες όλα αυτά, γιατι ξερεις κατι; και τι εγινε που δε μου εκανε το σουπερ αου σεξ εν τελει; αν μου το εκανε θα με αγαπουσε πραγματικα; σε αυτους που το εκανε, το εκανε επειδή τους αγαπουσε; καποιους το εκανε για να ξαναπανε, σε καποιους γιατι μπορει να γουσταρε σαν εμφανιση, νταξε ανθρωπος είναι...

Ναι είναι αντιφατικο να λεω ότι την καταλαβαινω και από την άλλη να γκρινιάζω για το σεξ, η να ξερω ότι εχει μεγαλωσει μεσα στο ψεμα και να περιμενω να μου πει αληθειες...

Ενταξει λοιπον, δεν είμαι καποιος που θα πει αυριο το πρωι όλα τελος, αλλα δε συνεχιζω να γραφω, να γαμηθουν και οι ψηφοφοριες και όλα...

Αν πω ποτε την ξανασυναντησω θα της κανω την ερωτηση που ελεγα, όμως με όλα αυτά που ειπες, ξερω και ποια θα είναι η απαντηση, ακομα και να μη μου τη δωσει...

δεν της εδωσα ποτε την ευκαιρια, ουτε εκεινη μου εδωσε, να εχουμε μια αληθινη σχεση φιλιας όπως θα μπορουσε να ηταν εν τελει, περασμένα ξεχασμένα...

εγω δεν είμαι και κανενας γαμιας στο κατω κατω, γκρινιάζω για θεματα που δεν κανω καν με κοπελες που τα κανουν όλα αυτά... γλωσσοφιλα δεν αφηνω καμια να μου κανει, πολύ σπανια, ουτε ακαποτα και πρωκτικο ποτε...

τελος παντων, μια ζωη μες στις αντιφασεις είμαι, η ζωη μου είναι το ιδιο σκατενια με της Αννας, εκεινη βεβαια θα τιμωρείται μια ζωη όπως λες και τιμωρείται, ενώ εγω αυριο το πρωι αλλαζω ζωη και βγαινω από τα σκατα...

ουφ... σου δινω το λογο μου ότι θα προσπαθήσω να μην της κρατησω κακια, για ολους αυτους τους λογους που λες... όμως μου είναι πολύ δυσκολο αυτή τη στιγμη... δεν ξερω γιατι λες ότι δεν την αγαπησα... ισως εχεις δικιο... ισως αγαπησα απλα ένα ψεμα...

θα πρεπει να κατσω να τα σκεφτω όλα αυτά... και θα κλεισω το θρεντ, απλα όχι σημερα,ισως αυριο, ισως μεθαύριο...

Σε ευχαριστω πολύ, εισαι ο πιο σωστος...

Καληνύχτα σε ολους, σε σενα ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη σου...

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Ορέστη,
πιθανότατα, αν στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας ήσουν κι εσύ αναγκασμένος να γαμιέσαι, να καυλαντίζεις ένα τσούρμο ματσουλαραίους κάθε 10 λεπτά, να ρισκάρεις εγκυμοσύνες και ΣΜΝ, να νταραβερίζεσαι με υπόκοσμο, να σε απειλούν νταβάδες (εδώ τώρα και μασάς να κατέβεις στη Φυλής- και πολύ καλά κάνεις), να σου τα τρώνε αγαπητικοί, να σου βάζουν χέρι τα αφεντικά που σε κοζάρουν από τις κάμερες,

θα είχες κι εσύ την τάση να βλέπεις τον κάθε αγαπούλη ως αυτό που παριστάνει: ως σανίδα σωτηρίας.

Εδώ τώρα και, επειδή σαμποταρίστηκε ο εγωισμός σου και πανικοβλήθηκες, έχεις ρημάξει το site στις ερωτήσεις, τις κριτικές και τα threads, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα.
Φαντάσου, αν αντιμετώπιζες κάτι από τα παραπάνω, πώς θα αντιδρούσες.

Σου έχει πει καμιά Αννούλα για το ξύλο που τρώνε τα κορίτσια απ' τους νταβάδες; Για τις μόνιμες γυναικολογικές βλάβες που παθαίνουν, εξαιτίας των οποίων μερικές δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί; Για τα τραβολογήματα και τα ξεφτιλίκια με τους μπάτσους και τα αυτόφωρα;
Για τις καταχρήσεις και τα αλκοολίκια που τραβάνε;
Για το ότι οι μισές το γυρνάν το παραμύθι και αναπτύσσουν λεσβιακές σχέσεις μεταξύ τους;
Για ρώτα τη, να δούμε τι θα σου πει.

Η ζωή είναι για όλους σκληρή, αλλά μερικούς τους γαμάει κανονικά.

Επομένως, καμιά εκδίκηση.
Αρκετά τιμωρείται και θα τιμωρηθεί και στο μέλλον η Αννούλα απ' την ίδια τη ζωή.

Από 'κει και πέρα:
αν είχες εμπειρία σχέσεων, θα είχες μάθει να διαχειρίζασαι αποτελεσματικά τα συναισθηματά σου. Δε θα πανικοβαλλόσουν ούτε θα εξέπεμπες SOS στο internet, να σε τρολλάρει ο κάθε άσχετος.
Θα είχες μάθει κυρίως ότι, όταν χωρίζουμε -και εδώ μιλάμε να χωρίζεις με γυναίκα, με την οποία σε δένουν έξοδοι, παρέες, ηλιοβασιλέματα, πάθη, ζήλειες, εμπειρίες ζωής-, καίμε ο,τιδήποτε μας συνδέει συναισθηματικά με τον άλλο: πετάμε φωτογραφίες, σβήνουμε μηνύματα, τηλέφωνα και email κλπ.
Με δυο λόγια, κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να πάψουμε να σκεφτόμαστε τον άλλο και να αφήνουμε τον χρόνο να τρέξει ελεύθερα.

Εσύ κάνεις το αντίθετο: ανοίγεις κουβέντα για την Άννα με τη μισή ελλάδα, τροφοδοτείς ένα thread γράφοντας τα πιο απίθανα και αντιφατικά πράγματα και ψάχνεις τρόπους εκδίκησης, με αποτέλεσμα η σκέψη σου να μην απομακρύνεται απ' αυτή, αλλά να γυρίζει γύρω από τον άξονά της.
Είναι άρρωστο και αναποτελεσματικό αυτό (εννοείται, φυσικά, ότι ΔΕΝ την αγαπάς, ένα αρρωστημένο παιχνίδι εγωισμού είναι όλο το σκηνικό- αν την αγαπούσες, δε θα σχεδίαζες να την εκδικηθείς, όταν ξέρεις πόσο σκατένια και ζόρικη ζωή κάνει).

Αποκλείεται να την ξεχάσεις έτσι.
Ο χρόνος που θα μας θεραπεύσει, ξεκινά να τρέχει απ' τη στιγμή που αφαιρούμε απ' τη ζωή μας αφορμές να ξανασκεφτούμε τον άλλο.

Κάνε επιτέλους ένα καλό στον εαυτό σου και
ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD.

+1

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ακραιο σεναριο αλλα θα μπορουσε ολο αυτο να ειναι στημενο και καθε βραδυ ο φιλος μας να πηγαινει στο σχολασμα της κοπελας να τσεπωνει το μεριδιο του απο ολους τους μαλακες που θα τρεξουν να πηδηξουν αυτη τη γκομενα που εγινε τοσος ντορος μαζι της
καλοφαγωτα φιλος και σε καλη μερια  :fuck1:

μακαρι να ηταν ετσι ρε φιλε... μακαρι να ηταν...

αντε καληνύχτα σε ολους και ψηφιστε και σε αυτή την ψηφοφορια να τελειώνουμε...

υγ: κωλοκοτρωνη εισαι τρομερος, μπραβο... μου ειχες μιλησει από την αρχη, αλλα δε σε ακουσα... καλως η κακως εκανα τα δικα μου, εμαθα πολλα όμως σημερα, παιδευτηκα πολύ περισσοτερο από το να το ειχα αφησει πισω μια και καλη, απλως τωρα μετα από αυτά που διαβασα είμαι σιγουρος ότι καλα εκανα και την αφησα πισω...

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ακραιο σεναριο ...
Mα, και έστι να ήταν, το θέμα δεν είναι ο Ορέστης και η Αννούλα.

Δεν πρόκειται για μια ατομική περίπτωση.
Πρόκειται για κοινωνικό πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι αφενός υπάρχουν πολλοί Ορέστηδες, δηλαδή άνθρωποι, που, επειδή δεν έχουν ολοκληρωμένες εμπειρίες, έχουν ανάγκη για συναισθηματικό δόσιμο και πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης,
με αποτέλεσμα να κάνουν φάσεις με ιερόδουλες, για να εκφράσουν α συναισθήματα και την τρυφερότητά ους,
και να εξαρτούν την άποψη που έχουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους από το πως θα τους φερθούν οι ιερόδουλες αυτές (πχ ο Ορέστης απαοκλειστικά και μόνο λόγω αυτής της ανασφάλειάς του -ΟΧΙ λόγω αγάπης- ρωτάει δεξιά και αριστερά να μάθει αν έδινε σε άλλους γλωσσόφιλα η Άννα, αν έκανε ακά κοκ)

και αφετέρου υπάρχουν πολλές Αννούλες, που πάνω στην ανάγκη τους και στη βαρβαρότητα που ζουν, προσπαθούν να βρουν κάποιον που θα κάνει λιγότερο τρομακτική αυτή τη βαρβαρότητα και όταν βρουν κάποιον σαν τον Ορέστη, θα κάνουν ο,τι είναι δυνατό για να τον καψουρέψουν, ώστε να τον εκμεταλλευτούν.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
δε γουσταρεις ηδη? εκτος απο το δραμα του ορεστη εχουμε και τον ιεραποστολο που μαχεται να κανει τον περπατημενο με τον ολυμπο κοσαμφ να του κανει παλαμακια  :2funny:

Εχω την ταση να μην θεωρω καποιον εκ προοιμιου ψυχοπαθη, ωστε να καθετε να διηγειται φανταστικες ιστοριες στο bou...

Με τον συγκεκριμενο εχουμε ξεκατινιαστει στο παρελθον, αλλα εχω επισης την ταση να μην ειμαι εμπαθης και να προσπαθω να ΜΑΘΩ απο οσο μπορω περισσοτερο απο οποιονδηποτε ερχομαι σ' επαφη (αντιθετα, το να το παιζω μαγκας το θεωρω χασιμο χρονου - εκτος αν προκειται για γκομενες/ παντως, οχι σε ενα σαιτ, μεταξυ αγνώστων, οπου οι μισοι ψηφιζουν ΧΑ και το αλλο 45% ειναι κατι σαν εσενα)

ΥΓ Αν δεν παιρνεις μισθο + ενσημα απο το σαιτ για να κανεις αυτο που κανεις, εισαι ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ κοροιδο

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
φίλε ορέστη, ποτέ δεν είναι αργά για να περισώσεις οτι απέμεινε από τον αυτοσεβασμό σου...βρες άλλους τρόπους εκτόνωσης και σταμάτα να γράφεις εδώ..

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Χαλαρώστε ρε παιδιά. Άμα βρει καμιά γκόμενα να του κάνει τα δικά της και να κοιμηθούνε μαζί στο κρεββάτι θα ξεχάσει το όνομα της Αννούλας στο πι και φι.
Όσο αυτό δε συμβαίνει από εδώ θα το φέρνει από εκεί θα το πηγαίνει σε κάποια Αννούλα θα το γυρνάει. Τα κλασσικά δηλαδή.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αν δεν ειναι ετσι ποιος ο λογος ολου αυτου? 4-5 κολλητους δεν εχεις να τους βγαλεις εξω για μπαροτσαρκα να γινετε λιωμα και μεταξι μπουκαλιου και σφηνακιου να σου πουνε το τι και το πως? εμεις στην εποχη μου τουλαχιστον ετσι καναμε δεν γραφαμε εκθεσεις στο πληκτρολογιο , αλλα τι συγκρινεις...εμεις πιτσιρικδες παιζαμε πολεμο με φυσοκαλαμα και μπυρμπιλονια στη γειτονια και οχι στο call of duty

λιγο να τιμωρησω την Αννα, λιγο να ξεσπασω εγω, λιγο να μαθω καποιες αποριες που ειχα για την Αννα που όπως λεει και ο φιλος ο Κολοκοτρώνης ηταν καθαρα θεμα ανασφάλειας και όχι ουσιας, δηλαδή χεστηκα κι αν εκανε η δεν εκανε ακαποτο εν τελει... ε δεν ξερω...

παντως δεν εχω 4-5 κολλητούς και ουτε πινω ουτε καπνιζω, ουτε ξενυχταω σε μπαρακια και σε κλαμπ.

αν και 25αρης, ζω τη ζωη ενός μεγαλυτερου από μενα, αν εξαιρέσεις τα μπουρδελα, δηλαδή δουλεια σπιτι, σπιτι δουλεια, και σπιτι σχολη είναι η ζωη μου, (και δουλεια μπουρδελο, σπιτι μπουρδελο) τα τελευταια 2-3 χρονια...

είναι κριμα που το λεω, αλλα ετσι είναι... κι όλα αυτά πισω από την ανωμυμια της οθονης...

παντως να σου πω την αληθεια, σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχα γραψει αλλοτε για άλλες κοπελες, αυτή τη φορα με αυτά που γραφτηκαν, σαν κατι να με βοηθησε, και δε μιλαω για το τι και πως γαμιοταν η Αννα, αλλα για φιλοσοφημένα ποστ όπως του Κολοκοτρωνη και κανα 2 του μπεμπα πχ, αν και συνηθως δε συμφωνούμε και εχουμε τελειως διαφορετικο τροπο σκεψης και αντίληψης...

και παλι καληνύχτα...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Τελικά δεν βάζεις με τπτ μυαλό εσύ  :priest:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Τελικά δεν βάζεις με τπτ μυαλό εσύ  :priest:

Να με συγχωρείτε που παρεμβάινω, κύριε ΣΚΛΗΡΕ δεκαεννιάρη, αλλά δεν είναι θέμα "μυαλού".

Αν και το παρόν νήμα ομοιάζει με κακόγουστη σαπουνόπερα, ο κ. Ορέστης (όπως όλοι άλλωστε οι ντανταϊστές* καλλιτέχνες), το άνοιξε εσκεμμένα, και τούτο προκειμένου να επιδοθεί σε ένα πείραμα-έρευνα, στο οποίο το δίπολο Ορέστης-Άννα έχει τελικά δευτερεύουσα σημασία. Το πείραμα αυτό- ή μάλλον αυτό το παιχνίδι ανταλλαγής φράσεων- γίνεται μέσα σ' ένα κλίμα έξαψης (το οποίο πυροδοτείται και πάλι ηθελημένα από τον κ. Ορέστη), ούτως ώστε να επιτευχεί ένας  οργασμός συλλογικής έμπνευσης, όπου ο ορθολογισμός, η φρόνηση, η παραφροσύνη και το τρολάρισμα να μην διαχωρίζονται πια. Αυτό ακριβώς είναι και το στοιχείο, που καθιστά το παρόν θέμα μεγαλειώδες και μοναδικό. Συνεπώς, οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στην νοημοσύνη του κ. Ορέστη πρέπει απαραίτητα να λαμβάνει υπόψη του τις πνευματικές, τις ηθικές, καθώς και τις ποιητικές του προθέσεις. Τέλος, αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να το προσεγγίσουμε από τη σκοπιά του αμιγούς μπορντελικου εργαλειακού ορθολογισμού.

* Οι Ντανταϊστές επιδίωκαν να σοκάρουν και να ενοχλήσουν το αστικό κατεστημένο. Έτσι λοιπόν οργάνωναν συχνά αυθόρμητες βραδιές, όπου συντάσσοντας σκανδαλιστικά άρθρα και εκφράζοντας προκλητικές απόψεις ξεκινούσαν ένα παιχνίδι λεξιλογίου και ποίησης.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μυαλο αυτο το παιδι δεν λεει να βαλει... ακομα την καψουρευεται??!!!

Αννουλα γερα, φατου τα λεφτα!!!!

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Κοροιδα υπαρχουν!
Μαλακες υπαρχουν!
Λεφτα σε αυτους.....υπαρχουν!

Η Αννουλα του χιονια :2funny: :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
λιγο να τιμωρησω την Αννα, λιγο να ξεσπασω εγω, λιγο να μαθω καποιες αποριες που ειχα για την Αννα που όπως λεει και ο φιλος ο Κολοκοτρώνης ηταν καθαρα θεμα ανασφάλειας και όχι ουσιας, δηλαδή χεστηκα κι αν εκανε η δεν εκανε ακαποτο εν τελει... ε δεν ξερω...

παντως δεν εχω 4-5 κολλητούς και ουτε πινω ουτε καπνιζω, ουτε ξενυχταω σε μπαρακια και σε κλαμπ.

αν και 25αρης, ζω τη ζωη ενός μεγαλυτερου από μενα, αν εξαιρέσεις τα μπουρδελα, δηλαδή δουλεια σπιτι, σπιτι δουλεια, και σπιτι σχολη είναι η ζωη μου, (και δουλεια μπουρδελο, σπιτι μπουρδελο) τα τελευταια 2-3 χρονια...

είναι κριμα που το λεω, αλλα ετσι είναι... κι όλα αυτά πισω από την ανωμυμια της οθονης...

παντως να σου πω την αληθεια, σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχα γραψει αλλοτε για άλλες κοπελες, αυτή τη φορα με αυτά που γραφτηκαν, σαν κατι να με βοηθησε, και δε μιλαω για το τι και πως γαμιοταν η Αννα, αλλα για φιλοσοφημένα ποστ όπως του Κολοκοτρωνη και κανα 2 του μπεμπα πχ, αν και συνηθως δε συμφωνούμε και εχουμε τελειως διαφορετικο τροπο σκεψης και αντίληψης...

και παλι καληνύχτα...
Ναι,θα της κανεις τα μουτρα κρεας...
αφου αμα κουνησει το δαχτυλακι της θα πας τρεχοντας ρε τριμαλακα!!
τι πας να το παιξεις σκληρος?
τα αρχιδια σου τα εχει στην τσεπη της πλεον...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.154
Πόντοι
22.785
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ........... ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΝΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ...........

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΡΙΟ !!!!!!!!!

Orestis_Kou
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

"Το τσιμπούρι"

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: amjik στις: 11/09/13, 03:03 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Καλησπέρα αγαπητέ Δημήτρη,

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό: δεν είμαι λαμόγιο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο ο πρώην φίλος μου ο λαγός, ούτε τόσο διεστραμμένος στο θέμα αγάπη στο χώρο του αγοραίου έρωτα...

Αλλά αγαπάω μια κοπελίτσα στη Φυλής όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και θα έκανα τα πάντα για εκείνη...

Θα σου εκμυστηρευτώ και σένα (εσένα και στον ινδιάνο μόνο) το πρόβλημα που έχω και δε με αφήνει να κοιμηθώ τα τελευταία βράδια...

Η κοπελίτσα που αγαπάω, για κακό του κεφαλιού της, έκανε μεγάλη μαλακία και έμεινε έγκυος από πελάτη... (σπάσιμο προφυλακτικού λέει) Είναι ενός μηνός τώρα, κι αρχίσανε οι ζαλάδες και το εντόπισε εν πάση περιπτώσει...

Είναι σε τόσο άθλια κατάσταση που μπήκα στο δωμάτιο μαζί της σήμερα και δε με άφησε να την αγγίξω, παρά βρήκε την ευκαίρια να ξαπλώσει λίγο να ξεζαλιστεί, να της περάσει η αναγούλα...

Επειδή δεν έχει λεφτά διαθέσιμα (τα έχει στείλει στην πατρίδα της), θέλει να κάτσει μέχρι τα τέλη του μήνα να μαζέψει ένα χιλιάρικο και μετά να πάει να κάνει την έκτρωση εκεί... Αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αντέξει τόσο πολύ να δουλέψει, κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο επίφοβη είναι η έκτρωση...

Εγώ δυστυχώς, μακάρι να μπορούσα να τη βοηθήσω, παίρνω 500-600 ευρώ και ήδη αυτό το μήνα έχω ξοδέψει πολλά...

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, δε θέλω να τη βλέπω έτσι, δεν είναι σωστό να δουλεύει έτσι, δεν μπορώ να την καρφώσω γιατί την αγαπάω, ούτε μπορώ να τη βοήθησω όπως θα ήθελα...

Ακούω τη γνώμη σου αρχικά και δεν ξέρω, αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος από την παρέα μπορούσε να με δανείσει για κάποιους μήνες να της τα δώσω τώρα για να ξελασπώσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα...

Θεωρώ αυτό που λέω ότι είναι μεγάλη λαμογιά, καθότι φίλοι δεν είμαστε, είναι ζήτημα να έχουμε ειδωθεί 5 φορές, αλλά είναι αυτό που λένε ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται... Ειλικρινά είμαι τελείως σκασμένος και απελπισμένος και τη λυπάμαι αφάνταστα... Πονάω πολύ μέσα μου...

Σε ευχαριστώ που με διάβασες...

Τα σέβη μου

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αρα ειναι τετραμαλακας...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.975
Πόντοι
2.606
ορεστακο ξεκινα λεβεντη μου θεραπεια με  απαντα πεζα μπουκοφσκι, ολα ομως, ολα! γραψε στα παπαρια σου το μπαζολι και μην δινεις την χαρα να σε κρινουν ατομα κατωτερα απο σενα  

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Υπαρχουν και χειροτεροι.......

Παραδειγμα 1
============
Καποιος που πληρωνει ενα μπαζο το μηνα 300+ευρω για να εχουν σχεση και δε γαμαει κιολας και τις καλυπτει και αλλα εξοδα.

Παραδειγμα 2
============
Παντρεμενος κερατας που τρωει κερατο και την πληρωνει και απο πανω και δεν του καθεται κιολας!

Απιστευτα και ομως αληθινα!
Να εισαι μαλακας αντρας + κερατας ειναι οτι χειροτερο υπαρχει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom