Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους νεοναζί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλα τυπε...
αν εισαι στην κνε και σου σκασει μυτη με κανα λιπασμα στο χερι θα σου πω μετα :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.gardeninginfozone.com/wp-content/uploads/2010/10/fertilizer-bonemeal.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποσα κιλα να βαλω ρε απολυτε  ;D

για τον ΖΟΛΗ μισο ειναι αρκετο  :dancing:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ναι πολυ αρμονικα τυπε
πχ αν εισαι λευκος και πας να περασεις απτις γειτονιες των μαυρων :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: απολυτε για την πλακα σου τους εχεις ολους μου φαινεται.με μια κουβεντα τα ειπες ολα!!!

τυπε η ανα ξηγιεται δηναρι και ειναι σε πτωση το νομισμα :grin:
ναι αλλα πριν το δηναρι εκανε καριερα εδω ελλαδα.θα ειχε επιτυχιες εδω λες...???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ανθρωποκτονιες απο προθεση κατα συρροη, τετελεσμενες και σε αποπειρα.
Παρανομη οπλοφορια οπλοχρησια.
Συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση.
Συσταση και Συμμορια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αυτοι που παιζουνε με την ενταση της πιεσης ΗΔΗ εχουνε περασει τα ορια τυπε μου...
και σε οικονομικο αλλα και σε πολιτικο επιπεδο! Οι λαοι της Ευρωπης οδηγουνται στην ανεχεια και ταυτοχρονα καταπατωνται ολα τα δικαιωματα τους σε μια προσπαθεια αναγκαστικης συνυπαρξης με ανθρωπους απο αλλες ηπειρους που γεννιουνται και πεθαινουν με το ονειρο οτι θα τους αποκεφαλισουν (τους ευρωπαιους)... και ενω οοοολοι αυτοι δειχνουν καθημερινα τα δοντια τους, στους Ευρωπαιους εχει απαγορευτει ακομη και να δυσανασχετησουν!

Ξερεις, καλοι και πολιτισμενοι οι Ευρωπαιοι, αλλα αμα τους πατας και πολυ τον καλο σου ριχνουνε και κανα περιποιημενο μπουκετο.... ;)
Αντε να δούμε πότε θα αρχίσουν τα μπουκέτα τύπε μου αυτοί οι κοιμήσηδες οι Ευρωπέη :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Παπαζολακο με μισο κιλο λιπασμα  θα σε κανω να φυτρωσεις σαν ΒΡΟΥΒΑ  :grin:

μετα θα σε κανω παιχνιδάκι σε φλας  ;)

Ξερεις μου αρεσει το Modern Warfare και εμενα  :uglystupid:
Σειρουλα μην το παρεις στραβα, αλλά θεωρω οτι εσυ δεν μπορεις να πειραξεις ούτε μυρμηγκι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αντε να δούμε πότε θα αρχίσουν τα μπουκέτα τύπε μου αυτοί οι κοιμήσηδες οι Ευρωπέη :think:
εχουν αρχισει τυπε, αλλα τα περνανε στο ντουκου... δε συμφερουνε αυτες οι ειδησεις τους ΠΠους, τους υπερποντικες και τους Πετρους  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom