memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
οχι και πολυ...καλα το πατεΘέλει πολύ νομίζεις να υπάρξουν κ εδώ τέτοια περιστατικά με τα λοβοτομημένα της Χ.Α.;;;;
οχι και πολυ...καλα το πατεΘέλει πολύ νομίζεις να υπάρξουν κ εδώ τέτοια περιστατικά με τα λοβοτομημένα της Χ.Α.;;;;
Στο θεματάκι που άνοιξες δεν βλέπω πολύ κόσμο,γιατί έτσι;;;;οχι και πολυ...καλα το πατε
Ναι, ειμαι σιγουρος.Είσαι σίγουρος?
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8656966/Norway-attacks-Anders-Behring-Breivik-was-active-member-of-far-right-party.html][size=13pt]Norway attacks: Anders Behring Breivik was active member of far-right party[/size][/url]
[size=13pt]Anders Behring Breivik was active in far-right politics, and had held several positions in one of Norway's biggest parties.[/size]
Στο θεματάκι που άνοιξες δεν βλέπω πολύ κόσμο,γιατί έτσι;;;;
Συμφωνείς;;;;Ναι, ειμαι σιγουρος.
Αυτο που εβαλες, ειναι η συμμετοχη του στο κοινοβουλευτικο ακροδεξιο κομμα της Νορβηγιας, απο το οποιο διαγραφηκε λογω ακραιων (!!) θεσεων το 2006.
Αργοτερα επιχειρησε να ενταχθει σε καποια αλλη ακραια οργανωση και δεν τον δεχτηκαν, κρινοντας τον παραφρονα.
Όχι πολιτική-πολιτική καθαρά δεν είναι,έγινε όμως λόγω πολιτικής ιδεολογίας με την οποία ποτίστηκε το μυαλό του.
Αυτή του ρατσισμού κ της μισαλλοδοξίας.
Θέλει πολύ νομίζεις να υπάρξουν κ εδώ τέτοια περιστατικά με τα λοβοτομημένα της Χ.Α.;;;;
μην κανεις τον καμποσο εσυ, γιατι μπορω να στο γαμησω το θεματακιΣτο θεματάκι που άνοιξες δεν βλέπω πολύ κόσμο,γιατί έτσι;;;;
Δεν ξερω γιατι, αλλά εχω την αισθηση οτι τετοιες ακροτητες δεν μπορουν να γινουν στην Ελλαδα.Συμφωνείς;;;;
Δεν ξερω γιατι, αλλά εχω την αισθηση οτι τετοιες ακροτητες δεν μπορουν να γινουν στην Ελλαδα.
Γιατί;;;;Δεν ξερω γιατι, αλλά εχω την αισθηση οτι τετοιες ακροτητες δεν μπορουν να γινουν στην Ελλαδα.
μην ορκίζεστε, για δείτε ποσες αυτοκτονίες ειχαμε πρόσφατα...
αν καποιος από αυτούς την δει λίγο στραβά τον ήπιατε ;)
Γιατί;;;;
Πορωμένους νεοναζί έχουμε αρκετούς,που βλέπεις το κόλλημα;;;
Στην Αθήνα δολοφονήσαν έναν κ αμέσως εκτροχιάστηκαν τα λοβοτομημένα.
Η δε συμμορία της χ.α. έχει αρκετά μεγάλο ιστορικό με τραμπουκισμούς κ βιαιότητα πότε κατά μεταναστών κ πότε κατά αριστερών.
ειναι και πολλοι τυπεΗ δε συμμορία της χ.α. έχει αρκετά μεγάλο ιστορικό με τραμπουκισμούς κ βιαιότητα πότε κατά μεταναστών κ πότε κατά αριστερών.
Αρα υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.Ναι, ειμαι σιγουρος.
Αυτο που εβαλες, ειναι η συμμετοχη του στο κοινοβουλευτικο ακροδεξιο κομμα της Νορβηγιας, απο το οποιο διαγραφηκε λογω ακραιων (!!) θεσεων το 2006.
Αργοτερα επιχειρησε να ενταχθει σε καποια αλλη ακραια οργανωση και δεν τον δεχτηκαν, κρινοντας τον παραφρονα.
Ε καλα, θυμαμαι και ενα θυμα τοκογλυφων, που πηρε την καραμπινα και σκοτωσε τρεις σε μια καφετερια. Αυτον που τον δανειζε, τον δικηγορο του και εναν φιλο του.μην ορκίζεστε, για δείτε ποσες αυτοκτονίες ειχαμε πρόσφατα...
αν καποιος από αυτούς την δει λίγο στραβά τον ήπιατε ;)
Η απελπισία γενικά σε οδηγεί στην αυτοκτονία ή άντε να δολοφονήσεις κανέναν που σε έχει βλάψει,όχι στο να γίνεις serial killer.και η απελπισία μπορεί να σε οδηγήσει εκεί ενίοτε.. ;)
εσεις βεβαια μονο το ναζισμό βλεπετε ;)
Αρα υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.
Τον διώξαν πιθανώς γιατί συμφωνούσαν ως ακροδεξιοί μαζί του στη διαπίστωση του προβλήματος αλλά διαφωνούσαν ως προς την αντιμετώπιση αυτού.Ηταν άκρα της ακροδεξιάς.Αυτό μπορεί να συμβεί και στην αριστερά και σε κάθε ιδεολογία τα μέλη της οποίας όμως γενικά συμφωνούν σε κάποια κοινα σημεία.
μπα, στην αριστερα για καθε σημειο φτιαχνουνε απο 5 συνιστωσες...Αρα υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.
Τον διώξαν πιθανώς γιατί συμφωνούσαν ως ακροδεξιοί μαζί του στη διαπίστωση του προβλήματος αλλά διαφωνούσαν ως προς την αντιμετώπιση αυτού.Ηταν άκρα της ακροδεξιάς.Αυτό μπορεί να συμβεί και στην αριστερά και σε κάθε ιδεολογία τα μέλη της οποίας όμως γενικά συμφωνούν σε κάποια κοινα σημεία.
εδω εχουν μπει αλλοι και αλλοι απο ολες σχεδον τις παραταξεις ρε τυπε...ειναι και πολλοι τυπε
δικε μου αν καταφερετε να βαλετε αυτη την μουτσουνα στην βουλη
θα μεινετε στην ιστορια
Η απελπισία γενικά σε οδηγεί στην αυτοκτονία ή άντε να δολοφονήσεις κανέναν που σε έχει βλάψει,όχι στο να γίνεις serial killer.