Νέα

ΟΠΑΠ Play! Η νέα απάτη του ΟΠΑΠ με τα φρουτάκια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KAVALARIS THESSALONIKI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Καλά σίγουρα θα ανοίξουν σε όλη την Ελλάδα απλά προς το παρών είναι μια σταγόνα στον ωκεανό
:huh:
Υπάρχουν πολλά περισότερα απ'οσά χρείαζονται τουλάχιστον στην Αττική.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Όλα στο βωμό του χρηματος

OP
OP
KAVALARIS THESSALONIKI

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Νεάπολη δεν έχει πάντως προς το παρόν
ανεβαινοντας απο το μαρουν προς περιφεριακο στα 200 μετρα κανεις αριστερα κ ολο ευθεια στο αριστερο σου χερι θα το δεις.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ρε παιδες απο τον τζογο κερδιζει μονο η γκανιοτα ( ιδιοκτητες ) και κανεις αλλος .
Καποια εποχη που τα "φρουτακια" αυτα στις καμπινες των ηλεκτρονικων και οχι τα ορθια σαν του καζινο ειχαν γεμισει την αθηνα δουλευα σαν τεχνικος σε καποιον που ειχε/τοποθετουσε/εκμεταλευοταν τετοια.
Η κομπινα σε ολο το μεγαλειο της .
Πλακετες κινεζικες που δεν ειχαν οριο στο ποσα λεφτα θα "κρατήσει" το μηχάνημα και ποσα θα δωσει ....
Αλλα επειδη δεν τους εφτανε που παιρνανε το 80+% των χρηματων , καθε βραδυ μολις έκλειναν πηγαιναμε εμεις και βγαζαμε απο τα μηχανηματα τις μνημες που κατεγραφαν το λεφτα που "μπηκαν" στο μηχανημα και βαζαμε πισω "κενες" δηλαδη σαν να εχουν παρει 0 δρχ .
Καθε μερα ξεκιναγαν απο το 0 ......... κερδος του "ιδιοκτητη" 100%

Το μονο "καλο" που εχουν τα VTLS του οπαπ ειναι οτι δεν κλεβουν πολυ .
Εχουν ενα ποσοστο ρυθμισης χρηματων τα οποια θα επιστρεψουν στον παικτη .
Αλλα λογο διασπορας μπορει να παιχτουν στην χαλκοκονδυλη πχ 100000 και να πρεπει να επιστρεψουν στους παιχτες 60000 αλλα μπορει λεφτα να μοιραστουν σε ολη την ελλαδα και οχι εκει που παιχτηκαν.

Μην κολλατε με αυτα τα πραγματα .
Μονο χαμενος μπορει να βγεις .

Την καλησπερα μου

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Παντως με 120.000 ευρω που ζηταει ο οπαπ για να σου παραχωρησει την αδεια και ενα καταστημα μεχρι120 τμ και με προμηθεια γυρω στο 34% ειναι πολλα τα λεφτα. Στο προγραμμα τους λενε για αποσβεση σε 3-3,5 χρονια. Αν βαλεις ομως ενοικια φως νερο τηλ και μισθοδοσιες λογω ωραριου 10.00 με 03.00 το ποσοστο κερδους συρρικνωνεται επικυνδυνα. Αυτοι που εχουν ηδη ανοιξει αν δεις στη λιστα της ΕΕΠΠ ειναι τα γνωστα λαμογια του παρανομου. Αν οχι ολοι οι περισσοτεροι. Βαλαν το μαυρο χρημα και θα το παρουν νομιμα πισω σε  βαθος πενταετιας γυρω στο 70-80%. Καθολου ασχημα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω βρε μαγκεσ ειδα κατι αλλο πολυ περιεργω στο τζοκερ που παιζω χρωνια.ξαφνικα πρωτη φωρα το ειδα αφτο,,,,στησ τελευταιεσ 4-5 κληρωσεισ ενω το 5αρι  εδινε συνεχεια απο 130.000 ευρω και πανω  τωρα δινει 50.000 ευρω και μιλαω για την πρωτη κληρωσει παντα χωρισ τζακ-ποτ.πολυ περιεργω μαγκεσ το προσεξε κανεισ.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μάστορες είναι απλά τα πράγματα. Απο τη στιγμή που όλα είναι ηλεκτρονικά ο οπαπ-αρα βγάζει 'οσους νικητές θέλει. Παίζονται 2 μύρια ευρώ την μέρα? Θα δώσει πίσω 100 χήνες. Ας ήταν χειροκίνητα τα φρουτάκια και με κανονική κληρωτίδα το ΚΙΝΟ και θα τα λεγαμε....
Και 2ον...Δεν σας κανει εντύπωση ότι δεν διαφημίζει στην τν αυτά τα παιχνίδια? Στον εθισμό μας στηρίζονται και στο όνειρο να έχουμε κάποτε λεφτά....

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Μεγαλύτερη ανοησία από αυτή δεν υπάρχει.Ένας άλλος μου είχε πει "τζόγος και τσιγάρο πάνε μαζί".Σοβαρά;Εγώ δεν πάω ούτε σε φρουτάδικα ούτε σε καζίνο,και μια χαρά γαμάω,είτε επί πληρωμή είτε,ενίοτε,σε σχέση με γυναίκα.Παίζω κανά στοίχημα,αραιά τον τελευταίο χρόνο,και κανά κινο σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ (μπορεί να κάτσω σε πρακτορείο 2 ώρες ανακυκλώνοντας 0,50€ που κερδίζω ή 1€,αλλά έχω "ταβάνι" και δεν το ξεπερνάω ποτέ) αλλά δεν καπνίζω.Και ξέρω πολλούς σαν εμένα.Τα άλλα τα...αξιώματα είναι δικαιολογίες για όποιον έχει εθισμό και δε θέλει να απαλλαχθεί από αυτόν.

Κοίτα φίλε μου αν εσύ τα έχεις τα λεφτά για τις πουτάνες καλά κάνεις , τώρα αν είναι να βγεί ένα μεροκάματο ή νυχτοκάματο απο τα φρουτάδικα τα καζίνο ή το στοίχημα καμιά φορά δεν είναι κακό για συμπλήρωμα , θα συμφωνήσω οτι πρέπει να βάζουμε ταβάνι στο ποντάρισμα παντού στο τζόγο , ενω μπορώ να πω οτι ανακύκλωση κάνεις και στα φρουτάκια άλλωστε και το ΚΙΝΟ ενα τέτοιο παιχνίδι είναι και επίσης ούτε και εγω καπνίζω .Παντως πάνε μαζί αν δείς και στο Λας Βέγκας την Μέκκα του τζόγου δίπλα σε καθε καζίνο υπάρχει και ένα στριπτιτζάδικο κάπως έτσι είναι και πάνω στην Βουλγαρία .

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Στα φρουτάκια του ΟΠΑΠ τουλάχιστον ξαναλέω ότι μπαίνεις δωρεάν μέσα αντίθετα με τα καζίνο που πληρώνεις για να μπείς , τώρα σίγουρα δεν ήταν και αυτό στην Ελλάδα πράγμα να θέλεις να πας σε ένα καζίνο και να πρέπει να πας ας πουμε για εμάς στην Αθήνα στο βουνό ή στο Λουτράκι και να σκέφτεσαι και τις βενζίνες ή τον χρόνο που θα χαλάσεις ανέβα κατέβα τελεφερίκ και ακόμα χειρότερα στις παράνομες τρόγλες της Αθήνας που υπάρχει και κίνδυνος σύλληψης για τον παίχτη ή για περιοχές οπως Βορειοδυτική Ελλάδα , Νότια Πελοππόνησο που όσοι έπαιζαν έπαιζαν στα παράνομα . Πρέπει να υπάρχουν επιλογές γιατί και τα καζίνο μέχρι τώρα έκαναν ότι ήθελαν δεν είναι δυνατόν η Πάρνηθα να στοιβάζει τόσο πολύ κόσμο τα Χριστούγεννα στο  κουτί της και να ζητάει και είσοδο ! Πολύ καλά άνοιξε τα φρουτάκια ο ΟΠΑΠ αλλά όπως είπαμε θέλει και ένα όριο στο ποντάρισμα παντού στο τζόγο .

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δωρεαν εισοδο!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΑΟΥ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ....
ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΕΧΩ παει μια φορα στην ζωη μου ελλαδα κ 2 φορες εξωτερικο κ τις 3 για χαβαλε,τουλαχιστον εκει θα δεις κανα μουνι,θα πιεις οτι θες τζαμπα(θα τα δσεις αλλου οκ),θα φας αν εχει μπουφε.
ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ...
εχω να παιξω απο τα 19 μου....τοτε ειχε παντου καφενεια,λεσχες κτλ...
ποτε δεν επαιξα πολλα λεφτα..- ΜΟΝΟ-μια φορα μονο 5,000δρχ που τις ειχα να βγω εξω..εχασα-εμεινα σπιτι δικαιολογια αρρωστος στην κοπελα=δεν ξαναμπηκα...απο τοτε.αΛΛΕς ΕΙΧΑ κερδισει 20-30,000 δραχμες..
δεν βρηκα ΝΟΗΜΑ στο να πονταρω 5,000 δρχ για μεγιστο κερδος 40,000δρχ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΟΝΤΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!
ΔΕΝ αλλαζε κατι στην ζωη μου.
ειχα φιλο που χε χασει 3 εκατ(βεβαια τα ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ)...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΝΤΟΤE  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ο τζογος αλλΑ ποτε δεν ειχα τα α@@@ να ρισκαρω μεγαλα ποσα.
δεν μου αρεσει καμια εξαρτηση κ ισως αυτο με κρατησε...
ποτο,μουνι,δουλεια σαν σκυλος,χαρτια κτλ....
καμια δεσμευση η θεωρια μου στα 2 πραγματα που θα χεις ισοβια δεσμευση ειναι τα παιδια κ οι γονεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ...
ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ..
ΠΑΣ για χαβαλε κ πλακα η περιεργεια 1 φορας....αν κερδισεις καλο ποσο...
το 70% στην ακρη η ψωνια.....παιζεις το 30% οσπου να το χασεις....
αν χασεις απο 1-2 φορα δεν ξαναπας.
-------------------------------------------------------------------------------
τζοκερ-κινο-λοττο...
μικρα ποσα παντα οχι για 1 νουμερο αλλα μπας κ σου κατσει 5αρι....
κ αυτο αραια κ που...επενδυσε 5ε την βδομαδα...
--------------------------------------------------------------------------
κινο ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΛΑΚΑ στο πρακτορειο παιξε κ φυγε τσεκαρε το αλλη μερα..
πχ το 20-50 αν σου κατσει θα το ΦΑΣ την ιδια μερα---την αλλη ισως οχι...
-------------------------------------------------------------------------
ΚΑΖΙΝΟ=δεν εχω εμπειρια...
---------------------------------------------------------------
ηλεκτρονικα στο ιντερνετ--φρουτα-ποκερ..
μονο για χαβαλε 10-20 ευρω...
καπου διαβαζα τυπους που εχασαν κ 20,000ευρω..Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ...
------------------------------------------------------------------------------------
ΠΟΚΕΡ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Κ ΠΑΛΙ -ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ μην ονειρευεσαι να φτασεις το 1,5%...επαγγελματιων..
--------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΙΧΗΜΑ...
ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΠΑΝΤΑ..
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ μαυρα απο αλλες δουλειες,η ακομη εχεις κονε μεσα στις ομαδες(β-γ -εθνικη)...
1% εως 5% στο κεφαλαιο που εχεις για πονταρισμα το χρονο...
π.χ 1,000 ευρω...το πονταρησμα σου απο 10 εως το πολυ 50ευρω(αυτο 1 /στις 10)
ωστε αντεχεις την γκαντεμια ατυχια, βλεπεις οτι σε βαθος χρονου εχεις κερδος...κ αξιζει να ξοδευεις χρονο για αυτο.
το μονο παιχνιδι ισως που δεν κερδισεις 1 εκ αλλα θα δεις λεφτα στην τσεπη...
ΑΝ νομιζεις κ εκει οτι θα βγαλεις τρελα λεφτα,η οσα ριξεις τοσα θα παρεις...απλα θα πας στο ΜΗΔΕΝ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝ κατσει σε τρελο κερδος ανεξαρτητα στο τι επαιξες....κινο,τζοκερ,στοιχημα...
παρε τα λεφτα κ φυγε(η εστω το 80%)....φατα σε οτι σε γεμιζει, η φτιαξε κατι,η αγορασε κατι που εχεις αναγκη.
----
αυτα κατα την γνωμη μου...
ο βασικος νομος..
-δεν μπορεις να κερδιζεις συνεχεια
-κανεις δεν σου εγγυαται αν θα ρεφαρεις(πιθανον να χασεις κ αλλα).
-αν χασεις δεξου το σαν ηττα κ οχι με τρελο εγωισμο κ κλαψα "να παρω τα λεφτα πισω"
------------------------------------------------------------------------------------------

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
επισης αυτα τα στατιστικα που εβαλες ειναι ηλιθια γιατι στο στοιχημα ποιος παιζει 10 αγωνες ? μαλλον εισαι λιγο καθυστερημενη :zombie:
εδώ παίζουν 30 ομάδες,και μιλάς την κοπελίτσα που είπε για δέκα.

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
εγω βρε μαγκεσ ειδα κατι αλλο πολυ περιεργω στο τζοκερ που παιζω χρωνια.ξαφνικα πρωτη φωρα το ειδα αφτο,,,,στησ τελευταιεσ 4-5 κληρωσεισ ενω το 5αρι  εδινε συνεχεια απο 130.000 ευρω και πανω  τωρα δινει 50.000 ευρω και μιλαω για την πρωτη κληρωσει παντα χωρισ τζακ-ποτ.πολυ περιεργω μαγκεσ το προσεξε κανεισ.
απλά μείωσε το ποσοστό κέρδους που δίνει στο πεντάρι,για να δίνει περισσότερα στο 5+1

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
είναι εντυπωσιακό πάντως εν έτει 2017 με τέτοια δυνατότητα πληροφόρησης από ίντερνετ και αλλού και με δυνατότητα απίστευτων υπολογισμών με μια φόρμουλα στο excel, να καθόμαστε να συζητάμε εάν μπορεί κάποιος να βγάλει λεφτά από τα φρουτάκια.... ούτε στο 1960 να ήμασταν ....... :think:

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
είναι εντυπωσιακό πάντως εν έτει 2017 με τέτοια δυνατότητα πληροφόρησης από ίντερνετ και αλλού και με δυνατότητα απίστευτων υπολογισμών με μια φόρμουλα στο excel, να καθόμαστε να συζητάμε εάν μπορεί κάποιος να βγάλει λεφτά από τα φρουτάκια.... ούτε στο 1960 να ήμασταν ....... :think:
ειναι εθισμος σαν την ηρωινη,πριν ξεκινησουν ολοι εχουν δει πως θα καταντησουν,σιγουρα εχουν δει ζακια πριν, αλλα ξεκινανε ....

Nikntaras2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΟΠΑΠ απο μόνος του είναι απάτη. Δεν θέλω να πω πως όλα τα παιχνίδια είναι στημένα για να σε κλέψουν αλλά στοχεύουν σε ηλίθιους (χωρίς παρεξήγηση για κανένα βέβαια). Είχα κι εγώ την ατυχία να κολλήσω με ΚΙΝΟ και το Στοίχημα. Και κατάλαβα πως αυτό το πράγμα θέλει ΠΑΡΑ πολύ μελέτη για να βγεις κερδισμένος.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
το περιεργο ειναι οτι λιγο πολυ ολοι τα ξερουν αυτα αλλα συνεχιζουν να παιζουν.. :rolleyes:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Στην συγκεκριμένη περίπτωση και νόμιμα πλέον θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο

Stories

Νέο!

Stories