δωρεαν εισοδο!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΑΟΥ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ....
ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΕΧΩ παει μια φορα στην ζωη μου ελλαδα κ 2 φορες εξωτερικο κ τις 3 για χαβαλε,τουλαχιστον εκει θα δεις κανα μουνι,θα πιεις οτι θες τζαμπα(θα τα δσεις αλλου οκ),θα φας αν εχει μπουφε.
ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ...
εχω να παιξω απο τα 19 μου....τοτε ειχε παντου καφενεια,λεσχες κτλ...
ποτε δεν επαιξα πολλα λεφτα..- ΜΟΝΟ-μια φορα μονο 5,000δρχ που τις ειχα να βγω εξω..εχασα-εμεινα σπιτι δικαιολογια αρρωστος στην κοπελα=δεν ξαναμπηκα...απο τοτε.αΛΛΕς ΕΙΧΑ κερδισει 20-30,000 δραχμες..
δεν βρηκα ΝΟΗΜΑ στο να πονταρω 5,000 δρχ για μεγιστο κερδος 40,000δρχ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΟΝΤΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!
ΔΕΝ αλλαζε κατι στην ζωη μου.
ειχα φιλο που χε χασει 3 εκατ(βεβαια τα ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ)...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΝΤΟΤE ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ο τζογος αλλΑ ποτε δεν ειχα τα α@@@ να ρισκαρω μεγαλα ποσα.
δεν μου αρεσει καμια εξαρτηση κ ισως αυτο με κρατησε...
ποτο,μουνι,δουλεια σαν σκυλος,χαρτια κτλ....
καμια δεσμευση η θεωρια μου στα 2 πραγματα που θα χεις ισοβια δεσμευση ειναι τα παιδια κ οι γονεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ...
ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ..
ΠΑΣ για χαβαλε κ πλακα η περιεργεια 1 φορας....αν κερδισεις καλο ποσο...
το 70% στην ακρη η ψωνια.....παιζεις το 30% οσπου να το χασεις....
αν χασεις απο 1-2 φορα δεν ξαναπας.
-------------------------------------------------------------------------------
τζοκερ-κινο-λοττο...
μικρα ποσα παντα οχι για 1 νουμερο αλλα μπας κ σου κατσει 5αρι....
κ αυτο αραια κ που...επενδυσε 5ε την βδομαδα...
--------------------------------------------------------------------------
κινο ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΛΑΚΑ στο πρακτορειο παιξε κ φυγε τσεκαρε το αλλη μερα..
πχ το 20-50 αν σου κατσει θα το ΦΑΣ την ιδια μερα---την αλλη ισως οχι...
-------------------------------------------------------------------------
ΚΑΖΙΝΟ=δεν εχω εμπειρια...
---------------------------------------------------------------
ηλεκτρονικα στο ιντερνετ--φρουτα-ποκερ..
μονο για χαβαλε 10-20 ευρω...
καπου διαβαζα τυπους που εχασαν κ 20,000ευρω..Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ...
------------------------------------------------------------------------------------
ΠΟΚΕΡ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Κ ΠΑΛΙ -ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ μην ονειρευεσαι να φτασεις το 1,5%...επαγγελματιων..
--------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΙΧΗΜΑ...
ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΠΑΝΤΑ..
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ μαυρα απο αλλες δουλειες,η ακομη εχεις κονε μεσα στις ομαδες(β-γ -εθνικη)...
1% εως 5% στο κεφαλαιο που εχεις για πονταρισμα το χρονο...
π.χ 1,000 ευρω...το πονταρησμα σου απο 10 εως το πολυ 50ευρω(αυτο 1 /στις 10)
ωστε αντεχεις την γκαντεμια ατυχια, βλεπεις οτι σε βαθος χρονου εχεις κερδος...κ αξιζει να ξοδευεις χρονο για αυτο.
το μονο παιχνιδι ισως που δεν κερδισεις 1 εκ αλλα θα δεις λεφτα στην τσεπη...
ΑΝ νομιζεις κ εκει οτι θα βγαλεις τρελα λεφτα,η οσα ριξεις τοσα θα παρεις...απλα θα πας στο ΜΗΔΕΝ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝ κατσει σε τρελο κερδος ανεξαρτητα στο τι επαιξες....κινο,τζοκερ,στοιχημα...
παρε τα λεφτα κ φυγε(η εστω το 80%)....φατα σε οτι σε γεμιζει, η φτιαξε κατι,η αγορασε κατι που εχεις αναγκη.
----
αυτα κατα την γνωμη μου...
ο βασικος νομος..
-δεν μπορεις να κερδιζεις συνεχεια
-κανεις δεν σου εγγυαται αν θα ρεφαρεις(πιθανον να χασεις κ αλλα).
-αν χασεις δεξου το σαν ηττα κ οχι με τρελο εγωισμο κ κλαψα "να παρω τα λεφτα πισω"
------------------------------------------------------------------------------------------