Νέα

ΟΠΑΠ Play! Η νέα απάτη του ΟΠΑΠ με τα φρουτάκια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KAVALARIS THESSALONIKI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GOPSEX

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Καλημέρα Χρόνια πολλά κ Χριστός Ανεστη σε όλους .Παιδιά όπως τα λέτε όλα τα ίδια χάλια είναι εδώ στην Αθήνα -Καλλιθέα συνηπάρχουν νόμιμα και παράνομα μαζί .Η διαφορά τους καμία επί της ουσίας στο ένα και καλά πληρώνεις το νόμιμο και δεν κινδυνεύεις το αυτόφορο και στο άλλο το αντίθετο .Επειδή σηκώνει πολύ κουβέντα και τα γνωρίζω και τα δύο καλά εκ των εσω μακριά από όλα .Κρατήστε μόνο αυτό Καταστηματάρχες και παίκτες θα πάνε όλοι ''Φυλακή'' από αυτά .Το κράτος και ο ΟΠΑΠ θα τα κονομίσουν όπως γίνεται πάντα.....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Να μας εδειxνε κ' τους υποτιθεμενους νικητες του Λοττο-Τζοκερ-Προτο.. Καλα θα ηταν..!!!
Οπως παρατηρουμε.. καθε τοσο, αρκετοι αγνωστοι Υπερ-τυxεροι (κ' καλα..) μπαινουν στα αzητητα..
Ομως στην Αμερικη, π.x κ' σε αλλες μεγαλυτερες σε πληθυσμο κ εκταση Χωρες, οι νικητες των υπερογκων
χρηματικων ποσων βγαινουν λαιβ στην τι-βι.. Μονο στην ψωροΚωσταινα υπαρxει προβλημα, κ τηρουν
την ανωνυμια.. Aραγε τυxαιο..!? Δεν νομιzω..  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Να μας εδειxνε κ' τους υποτιθεμενους νικητες του Λοττο-Τζοκερ-Προτο.. Καλα θα ηταν..!!!
Οπως παρατηρουμε.. καθε τοσο, αρκετοι αγνωστοι Υπερ-τυxεροι (κ' καλα..) μπαινουν στα αzητητα..
Ομως στην Αμερικη, π.x κ' σε αλλες μεγαλυτερες σε πληθυσμο κ εκταση Χωρες, οι νικητες των υπερογκων
χρηματικων ποσων βγαινουν λαιβ στην τι-βι.. Μονο στην ψωροΚωσταινα υπαρxει προβλημα, κ τηρουν
την ανωνυμια.. Aραγε τυxαιο..!? Δεν νομιzω..  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αμάν με αυτό το παραμύθι επιτέλους.Και να σου δείξει έναν,ονόματι π.χ Γιώργος Παπαδόπουλος,τον ξέρεις;Ξέρεις όλη την Ελλάδα και την Κύπρο;Ξέρεις τι θα πεις;"Δικός τους είναι".Σε ποια χώρα στην Ευρώπη δείχνουν τους νικητές;Στις ΗΠΑ δείχνουν κάτι νικητές μεγάλων επάθλων,αλλά εκεί η χώρα είναι τεράστια.Εδώ όπου και να πας θα σε αναγνωρίσουν.Αν κέρδιζα εγώ ένα μεγάλο ποσό δε θα ήθελα να το ξέρουν όλοι.Καλό το χρήμα αλλά δημιουργεί προβλήματα.Όχι μόνο θα με κυνήγαγαν για δανεικά,αλλά μπορεί να με απειλούσαν να με εκβίαζαν να τους δίνω μηνιάτικο.Αν δεν πιστεύεις ότι είναι καθαρό απλώς δεν παίζεις.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Έχει ανοίξει ένα πολυτελές απέναντι από την στάση των λεωφορείων στην Χαλκοκονδύλη, μεγάλος χώρος και ωραίος βέβαια η περιοχή είναι κάτσε καλά για να κερδίσεις και να φύγεις από εκεί.

Εκει ειχε παραρτημα ΟΔΙΕ παλια. Μεγαλες δοξες!

Νομιζω ο καλυτερος τζογος γινεται στα καφενεια. Θανασης κυριοι! Γνωριζεις και ενα σωρο κοσμο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ναι δουκα ειχε πρακτορειο  ιπποδρομου  επαιζα και εγω 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Αν δεν πιστεύεις ότι είναι καθαρό απλώς δεν παίζεις.
Aπλα σταματησα να παιzω,για να μην συνεxισουν να με κοροιδευουν..
Μαγαzια τετοιου τυπου που εμπορευονται την  ελπιδα του κοσμου,
ξεφυτρωνουν ολοενα κ περισσοτερα σαν μανιταρια τριγυρω μας.
Ισως κ' αυτο,να ειναι ενα τυxαιο γεγονος..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ναι διοτι δουλευε η μανα μου μονιμος υπαλληλος  εκει  και πηγαινα και μεσα στον ιπποδρομο στο μαρκοπουλο  

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο ιπποδρομος μαι φορα την εβδομαδα  θελει προσοχη διοτι μπορει να φερει  εκπληξεις η αν ερθουν φαβορι πριν το πασχα ηρθε αλογο πρωτο με 20 ευρω

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γιωργο εγω μικρος πουλαγα Γκανιαν στο Φαληρο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γιωργο ποιοι ειναι καλοι αναβατες τωρα;

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Τα καζινο ολης της χωρας εχουν μειωση οποτε σκεφτηκαν να τα φερουν σε καθε γειτονια για ευκολια.Ειχα παρακολουθησει τον απολογισμο ενος καζινο.Μιλαγε ο διευθυντης.Και ελεγε.Σημερα απο τα τραπεζια πηραμε παραδειγμα  50000 ευρω,δωσαμε 48000 ευρω.Ηταν τυχεροι οι παικτες.Στα φρουτακια.Πηραμε  παραδειγμα 50000 ευρω,δωσαμε 6000 ευρω.Αυτο νομιζω τα λεει ολα.Στα χαρτια μπορει να κερδισεις και κατι.Θυμαμαι επαιζα ηλεκτρονικα παιχνιδια σε αιθουσα ψυχαγωγιας-ουφαδικα που λεγονταν παλια.Ποδοσφαιρακι,μπασκετ ηλεκτρονικα παιχνιδια.Στο βαθος ο μαγαζατορας ειχε κατι παιχνιδια που μολις καθοταν ο παικτης,παταγε ενα κουμπι και το μετετρεπε σε φρουτακια.Εξαγοραζε ο παικτης μοναδες,περναγε απο τον παγκο του καταστηματαρχη πριν δηλαδη ,του αφηνε 5000 δραχμες,εκεινος του εβαζε τις αναλογες μοναδες στα φρουτακια και ξεκιναγε.Και τα πεντοχιλιαρα φευγαν καπνος.Βαλε μου ακομα 5 χιλιαδες.Και φευγαν κι αυτες.Στις 100 φορες μια,και κυριολεκτω μια φορα ειδα να κερδιζει καποιος και οταν πηγε στον παγκο και του ειπε δωσε τα λεφτα μου να φυγω,ο μαγαζατορας του εκανε μανουρα φασαρια μεγαλη λεγοντας,απο τωρα θα σταματησεις;Λες και ειχαν κανει συμβολαιο αν θα παιξει 5 λεπτα η μια ωρα.Απλως ηθελε να συνεχισει μεχρι να τα χασει οπως ολοι.Τα κυνηγησε το κρατος αυτα και τα ανοιξε το ιδιο να τα εκμεταλευεται.Αυτο δεν αλλαζει κατι ομως.Οτι περιεγραψα θα ισχυει και τωρα.Απατη.Θες να παιξεις 100 ευρω;Πιο πολυ συμφερει να το παιξεις στη τυχη στο στοιχημα αντερ οβερ η στο καζινο στη ρουλετα κοκκινο μαυρο παρα φρουτακια.Αν ειναι ομως σε καθε γειτονια ειναι πειρασμος κυριως για τους νεους αλλα και για ορισμενους εθισμενους μεγαλυτερους.
δεν τα κυνηγησε,τα εκοψε μαχαιρι μαζι με τα κανονικα ουφαδικα που παιζαμε και επαιζα και προσωπικα,οταν τα εβγαλε στην φορα ο τριανταφυλλοπουλος,μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειχε και ενα βιντεο με τον υφυπουργο οικονομικον του πασοκ τοτε που ηταν στην πατρα να παιζει φρουτακια,και το ειχε παιξει στην εκομπη.με το σκαναδαλο που εγινε εγινε και η φαση και τα εκοψαν

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Αμάν με αυτό το παραμύθι επιτέλους.Και να σου δείξει έναν,ονόματι π.χ Γιώργος Παπαδόπουλος,τον ξέρεις;Ξέρεις όλη την Ελλάδα και την Κύπρο;Ξέρεις τι θα πεις;"Δικός τους είναι".Σε ποια χώρα στην Ευρώπη δείχνουν τους νικητές;Στις ΗΠΑ δείχνουν κάτι νικητές μεγάλων επάθλων,αλλά εκεί η χώρα είναι τεράστια.Εδώ όπου και να πας θα σε αναγνωρίσουν.Αν κέρδιζα εγώ ένα μεγάλο ποσό δε θα ήθελα να το ξέρουν όλοι.Καλό το χρήμα αλλά δημιουργεί προβλήματα.Όχι μόνο θα με κυνήγαγαν για δανεικά,αλλά μπορεί να με απειλούσαν να με εκβίαζαν να τους δίνω μηνιάτικο.Αν δεν πιστεύεις ότι είναι καθαρό απλώς δεν παίζεις.
Νορβγηγια που μενω τους δειχνουν

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Στο κινο να βάλω 50 ε να παίξω 100 κληρώσεις με 4 νούμερο τυχαία επιλογή ? 1 χρονο λέω να το κάνω και δεν το έχω κάνει ακομα
Μεγαλύτερη απάτη από το Κίνο δεν υπάρχει.Δες παρακάτω στατιστικά τι πιθανότητες έχεις να ποιάσεις τη μέγιστη κατηγορία κερδών και κατά 99% δεν πρόκειτε να ξαναδώσεις ούτε σεντς :
- ΛΟΤΤΟ : Πιθανότητα για 6άρι   : 1 στα 13.983.816 (0.0000072%)
- Joker : Πιθανότητα για 5+1    : 1 στα 24.435.180  (0.0000041%)
- KINO  : Πιθανότητα για 12αρι  : 1 στα 478.261.833   (0.00000021%)
- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Πιθανότητα για 10άρι (παίζοντας τυφλά χωρίς να σκαμπάζουμε από ομάδες) : 1 στις 59.049 (0.0017%)

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους!!!νεο θεμα εβαλα διοτι ειμαι παθον.ξεκινησα να παιζω στα νεα φρουτακια του οπαπ στην πολη μας και απο περιεργεια στην αρχη μου εγινε συνηθεια.καθημερινα μονος η με φιλους πηγαινα και επαιζα σαν τον μανιακο.στην αρχη 4 ωρες μετα 6 8 ακομα και 10 ωρες συνεχομενες.κερδιζα στην αρχη απο 150 μεχρι 300 ευρω και νομιζα οτι μοιραζουν χρημα αλλα στην ουσια επεφτα στην παγιδα τους.μετα απο λιγες εβδομαδες δεν ξερω και εγω τα ποσα φραγκα ειχα χασει.μιλαμε τα μηχανακια σε λιγες μερες λες και τα ειχανε κλειδωσει.δεν δινανε ουτε 10 ευρω επιστροφη.μιλαμε η απατη σε ολο της το μεγαλειο.τα ιδια περνουσανε και τα φιλαρακια μου που εγω τους ειχα φερει σε επαφη με τα play περνουσανε και αυτοι.παντος τελος καλο ολα καλα οτι χασαμε χασαμε κ εγω αλλα και οι φιλοι μου καναμε διακοπη για παντα και ησυχασαμε απο τους απατεωνες!!!ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και μπορει να περνει απο μονος του αποφασεις ζωης αλλα εγω το εγραψα αυτο μπας και προλαβω καποιον που ακομα και σημερα θελει να μπει σε αυτο το τρυπακι του οπαπ και να τον αποθησω.καλημερα και μακρια απο τον τζογοοοο!!!!

Φίλε πραγματικά εκπλήσσομαι. Περίμενα ότι παίζοντας φρουτάκια στο τέλος της εβδομάδας θα βγάζαμε τουλάχιστον ένα καλό μεροκάματο. Επίσης σήμερα έμαθα ότι οι αρκούδες χέζουν στο δάσος!!!

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Μεγαλύτερη απάτη από το Κίνο δεν υπάρχει.Δες παρακάτω στατιστικά τι πιθανότητες έχεις να ποιάσεις τη μέγιστη κατηγορία κερδών και κατά 99% δεν πρόκειτε να ξαναδώσεις ούτε σεντς :
- ΛΟΤΤΟ : Πιθανότητα για 6άρι   : 1 στα 13.983.816 (0.0000072%)
- Joker : Πιθανότητα για 5+1    : 1 στα 24.435.180  (0.0000041%)
- KINO  : Πιθανότητα για 12αρι  : 1 στα 478.261.833   (0.00000021%)
- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Πιθανότητα για 10άρι (παίζοντας τυφλά χωρίς να σκαμπάζουμε από ομάδες) : 1 στις 59.049 (0.0017%)

εγω στο κινο ειχα βγαλει μια φορα 7 στα 7 και πηρα 2000

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
επισης αυτα τα στατιστικα που εβαλες ειναι ηλιθια γιατι στο στοιχημα ποιος παιζει 10 αγωνες ? μαλλον εισαι λιγο καθυστερημενη :zombie:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δουκα καλοι ειναι ο   ξυνος δημητσανης ο μαστορακης  ο εντιον   και  δροσος   και ψαραδακης    αυτοι ειναι καλοι αναβατες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom