You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΟΠΑΠ Play! Η νέα απάτη του ΟΠΑΠ με τα φρουτάκια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KAVALARIS THESSALONIKI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καταρχήν , τα φρουτάδικα άνοιξαν για ένα φίλο που ρωτούσε ήδη λητουργούν 60 σε όλη την Ελλαδα εκ' τον οποίων τα 34 στην Αθήνα σύντομα ανοίγουν και άλλα ενώ θα μπούνε μεχρι και 3 μηχανές και σε κάποια απλά πρακτορεία που πληρούν τις προυποθέσεις . Συνολικά ο ΟΠΑΠ μέχρι τα μέσα του 2018 θα έχει εγκαταστήσει 16.500 μηχανές και η Αθήνα θα θυμίζει πλέον λίγο την Σόφια και το Βουκουρέστι ... Κάτω στο κέντρο εκτός απο Χαλκοκόνδυλη έχει Πατησίων-Ιουλιανού γωνία , 2 στην Κυψέλη Ιθάκης πάνω στην πλατεία Αγ. Γεωργίου , Ευελπίδων και άλλο 1 στο Γκάζι μέχρι τώρα αλλά υπάρχουν και σε άλλες περιοχές το κάθε ένα απο αυτά έχει 25 μηχανές . Τώρα μέσα σου δίνουν δωρεάν καφέ , αναψυκτικά , απο ποτά κρασί η μπύρα , καμιά φορά έχουν και μπουφέ . Σαν παιχνίδι θα έλεγα ότι τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ είναι καλύτερα απο τα φρουτάκια των καζίνο στο θέμα ότι σε κρατάνε πιο πολύ στο παιχνίδι και σίγουρα είναι πολύ καλύτερα και ασφαλέστερα απο τα πηραγμένα παράνομα φρουτάκια στις λέσχες που ανα πάσα στιγμή υπάρχει και κίνδυνος σύλληψης για τον παίχτη , επίσης ένα πλεονέκτημα που έχουν τα φρουτάδικα του ΟΠΑΠ σε σχέση με τα καζίνο είναι ότι δεν πληρώνεις είσοδο για να μπείς μέσα κάτι που είναι ένα μειονέκτημα για τους παίχτες στα Ελληνικά καζίνο . Θα διαφωνήσω με το ότι τρώνε μόνο αλλά σίγουρα όπως όλα στον τζόγο θέλουν πονταρίσματα μέχρι ένα σημείο που αντέχει η κάθε τσέπη είτε αυτό λέγεται Ποκερ είτε Ρουλετα είτε Φρουτάκια σε καζίνο ή φρουτάδικα . Έχω δεί άτομα να πέρνουν λεφτά στα φρουτάδικα του ΟΠΑΠ έχω δεί και να χάνουν το ίδιο έχει συμβεί και σε εμένα . Τώρα για όλους εμάς που καλώς ή κακώς κινούμαστε την νύχτα πιστεύω οτι ο τζόγος και οι γυναίκες πάνε μαζί και υπάρχουν φορές που μπορεί το πρώτο π.χ στοίχημα - καζίνο - φρουτάδικα να σε οδηγήσει στο δεύτερο είτε είναι στην Φυλής είτε σε Στούντιο είτε σε Στριπτιτζάδικα κλπ .
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Καλημερα σε ολους!!!νεο θεμα εβαλα διοτι ειμαι παθον.ξεκινησα να παιζω στα νεα φρουτακια του οπαπ στην πολη μας και απο περιεργεια στην αρχη μου εγινε συνηθεια.καθημερινα μονος η με φιλους πηγαινα και επαιζα σαν τον μανιακο.στην αρχη 4 ωρες μετα 6 8 ακομα και 10 ωρες συνεχομενες.κερδιζα στην αρχη απο 150 μεχρι 300 ευρω και νομιζα οτι μοιραζουν χρημα αλλα στην ουσια επεφτα στην παγιδα τους.μετα απο λιγες εβδομαδες δεν ξερω και εγω τα ποσα φραγκα ειχα χασει.μιλαμε τα μηχανακια σε λιγες μερες λες και τα ειχανε κλειδωσει.δεν δινανε ουτε 10 ευρω επιστροφη.μιλαμε η απατη σε ολο της το μεγαλειο.τα ιδια περνουσανε και τα φιλαρακια μου που εγω τους ειχα φερει σε επαφη με τα play περνουσανε και αυτοι.παντος τελος καλο ολα καλα οτι χασαμε χασαμε κ εγω αλλα και οι φιλοι μου καναμε διακοπη για παντα και ησυχασαμε απο τους απατεωνες!!!ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και μπορει να περνει απο μονος του αποφασεις ζωης αλλα εγω το εγραψα αυτο μπας και προλαβω καποιον που ακομα και σημερα θελει να μπει σε αυτο το τρυπακι του οπαπ και να τον αποθησω.καλημερα και μακρια απο τον τζογοοοο!!!!
ωραίος φίλε.
βασικά όλα τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα.
- βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η ρουλέτα είναι σίγουρα -
απορώ μόνο, (γιατί νομίζω στο οικονομικό πανεπιστήμιο υπάρχει μάθημα για τα τυχερά παιχνίδια που το διδάσκονται) κάποιος μέσα από αυτά, είτε από καζίνο είτε από εταιρείες που τα φτιάχνουν, δεν έχει βρεθεί να μιλήσει ή τελος πάντων κάπως να διαδοθεί αυτό...
τόσο χαζοί είμαστε? :S
ο μόνος str8 τρόπος να βγάλει κανείς χρήματα στις μέρες μας είναι το
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
ο τζόγος και οι γυναίκες πάνε μαζί
Μεγαλύτερη ανοησία από αυτή δεν υπάρχει.Ένας άλλος μου είχε πει "τζόγος και τσιγάρο πάνε μαζί".Σοβαρά;Εγώ δεν πάω ούτε σε φρουτάδικα ούτε σε καζίνο,και μια χαρά γαμάω,είτε επί πληρωμή είτε,ενίοτε,σε σχέση με γυναίκα.Παίζω κανά στοίχημα,αραιά τον τελευταίο χρόνο,και κανά κινο σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ (μπορεί να κάτσω σε πρακτορείο 2 ώρες ανακυκλώνοντας 0,50€ που κερδίζω ή 1€,αλλά έχω "ταβάνι" και δεν το ξεπερνάω ποτέ) αλλά δεν καπνίζω.Και ξέρω πολλούς σαν εμένα.Τα άλλα τα...αξιώματα είναι δικαιολογίες για όποιον έχει εθισμό και δε θέλει να απαλλαχθεί από αυτόν.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Το Κίνο πάντως έχει φάει πολλά Updates και είναι τρελή απάτη.. Δεν κερδίζει κανείς ποτέεεε.
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
αφου εχεις φαγουρα θα σου πω.χαριλαου, ωραιοκαστρο, σοφουλη, ηλιουπολη, νεαπολη και συνεχως ανοιγουν καινουργια σφαγεια!!!σε λιγο καιρο τουμπα και πυλαια.ετσιιιι να γεμιζετε τα πλει να δυναμωνη και ο σανιδης!!!Στη Θεσσαλονίκη που έχουμε φρούταδικα ΟΠΑΠ?
Μεγαλύτερη ανοησία από αυτή δεν υπάρχει.Ένας άλλος μου είχε πει "τζόγος και τσιγάρο πάνε μαζί".Σοβαρά;Εγώ δεν πάω ούτε σε φρουτάδικα ούτε σε καζίνο,και μια χαρά γαμάω,είτε επί πληρωμή είτε,ενίοτε,σε σχέση με γυναίκα.Παίζω κανά στοίχημα,αραιά τον τελευταίο χρόνο,και κανά κινο σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ (μπορεί να κάτσω σε πρακτορείο 2 ώρες ανακυκλώνοντας 0,50€ που κερδίζω ή 1€,αλλά έχω "ταβάνι" και δεν το ξεπερνάω ποτέ) αλλά δεν καπνίζω.Και ξέρω πολλούς σαν εμένα.Τα άλλα τα...αξιώματα είναι δικαιολογίες για όποιον έχει εθισμό και δε θέλει να απαλλαχθεί από αυτόν.
Φίλε φύγε, μας χαλάς το στόρι.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Νορβγηγια που μενω τους δειχνουν
Έχεις δει κανένα φίλο σου ή γείτονά σου;Μήπως είναι στημένοι,υπάλληλοι της εταιρείας;
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
ρε τι εισαστε εσεις οι ανθρωποι εκαναν καινουργιοιυς χωρους για πηγαινετε χωρις να ειναι μακρυα απο τα σπιτια σας οπως τα καζινο.σκεφτειτε το πιο απλα αντι να τρεχετε στο καζινο και να χαλατε βενζινη πηγαινετε εκει που ειναι διπλα και την γλιτωνετε.ρε δεν ντρεπεστε καθολου κερδος εινα και αυτο ντροπη τι να πω ελεος ολα δικα σας δηλαδη αφου τα λεφτα απο τα φρουτακια ειναι χαμενα οτι και να γινει.τουλαχιστον σας μενουν αυτα της βενζινης.
καπου πρεπει να εισαστε και λιγο ανθρωποι μην τα θελετε και ολα δικα σας.
καπου πρεπει να εισαστε και λιγο ανθρωποι μην τα θελετε και ολα δικα σας.
Νεάπολη που κοντά? Και με τι ελάχιστο bet? Σαν τα καζίνο 10 ευρώ?αφου εχεις φαγουρα θα σου πω.χαριλαου, ωραιοκαστρο, σοφουλη, ηλιουπολη, νεαπολη και συνεχως ανοιγουν καινουργια σφαγεια!!!σε λιγο καιρο τουμπα και πυλαια.ετσιιιι να γεμιζετε τα πλει να δυναμωνη και ο σανιδης!!!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Πάντους αν προσέξεις καλά σε κάθε περιοχή θα έχει το λιγότερο ενα.Στη Θεσσαλονίκη που έχουμε φρούταδικα ΟΠΑΠ?
Όσο για τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ παίζουν με κάποια ποσοστα που είναι ελαφρώς πάνω απο τα παράνομα και επίσης είναι νόμιμα,αν δεν κάνω λάθος πάει μ'ενα ποσοστό γύρω στο 20-30%,δλδ παίζεις 100 ευρώ θα πάρεις πίσω 30. Τίμια πράματα.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Νεάπολη που κοντά? Και με τι ελάχιστο bet? Σαν τα καζίνο 10 ευρώ?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Έχουν φτιαχτεί κοντά στα 100 μπορεί και παραπάνω,εκ των οποιών έχουν ανοίξει 50 και κάθε βδομάδα ανοίγουν και άλλα,μπορεί να υπάρχει όπως είπε ο πιο πάνω αλλά να μην ΄λεχει ανοίξει ακόμα λόγω τεχνικών θεμάτων η δεν έχει βρεθεί ακόμα φρανσαιζ(δύσκολο το βλέπω αυτό το σενάριο).Νεάπολη δεν έχει πάντως προς το παρόν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K