Νέα

ΟΠΑΠ: καλοστημένη απάτη ή απειροελάχιστες πιθανότητες πραγμάτωσης ονείρου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milftaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Συναδελφοι , εξυπνοι και ευφυεις ( λιγοι και εκλεκτοι ωσαν και εμενα ) , καθυστερημενα και πυροβολημενα γιουρουκια (ωσαν την πλειοψηφια των σκουπιδιων που ζουνε εκει εξω)
απευθυνομαι σε ολους σας , ακομα και στην πλειοψηφια των ζωων που περιβαλλουν εμας τους ανωτερους , για να ακουσω και αξιολογησω φυσικα οσο το δυνατον μεγαλυτερο και ικανοποιητικοτερο φασμα αποψεων,
ορμωμενος απο μια προχθεσινη συζητηση που ειχα με ενα απο αυτα τα τρισαθλια γιουρουκια εκει εξω , οποιος τυγχανει να ανηκει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) σε ενα στενο , ας το πουμε, 'φιλικο' περιβαλλον
βρισκομενος, λοιπον, στον ιδιο χωρο με αυτο το ταγαρι και ξεκινωντας η συζητηση 'της παρεας' απο διαφορα γενικοτερα θεματα που αφορουν την κοινωνια , την πολιτικη μας και το καπιταλιστικο συστημα , ο αθιγγανος ψωριαρης αρχισε να λεει για τα λεφτα και την απατη που λεγεται ΟΠΑΠ και γενικοτερα για ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα οπλα καταδυναστευσης και ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΦΡΑΓΚΩΝ του κοσμακη ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , οι οποιοι ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ στους πανηλιθιους μια και καλα ονειρικη ζωη και οτι μια μερα των ημερων θα βρεθουν με πακτωλους χρηματων στις τσεπες τους , αρκει να πετυχουν την τυχερη πενταδα οχταδα whatever δεν με νοιαζει πιο απατεωνιστικο παιχνιδι ειναι ,
και οτι ολα αυτα ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ που ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ
( καλα καπου εκει ειχα σχεδον ξεκαρδιστει στα γελια , κοιτωντας τον κακομοιρο ψωριαρη να υπερασπιζεται με παθος την αποχη του και λεγοντας μεσα απο τα λιγδιασμενα δοντια του, την εξης εκφραση :
'Καλα εσεις κοροιδευετε , αλλα οταν μου κατσει εμενα το τζοκερακι , θα δειτε τι θα παθετε'

Και ερωτω λοιπον , εγω εσας τεραστιοι συνοδοιποροι του Μπου , τι πιστευετε δια αυτο το ζητημα ?
Ποσο βλημματα ειστε , ετσι ωστε να πιστευετε οτι ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ,
ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ και για μια στιγμη ενας τρισαθλιος απλυτος σαν αυτον τον κακομοιρη θα αλλαξει η ζωη του και θα ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ με ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΤΥΧΗ :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

που προσπαθουσα να συνδιαλεχθω μαζι του και βρωμαγε τοσο και σαν μυρωδια και σαν αποτυχια που νομιζα οτι μολυνομαι απο την κακομοιρη προσωπικοτητα του ( η οποια φυσικα ηταν εμπλουτισμενη με ακρατη αυτοπεποιθηση και χαρα ) ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ , στην ΤΣΕΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ και αλλους παρομοιους ( ας μην το παμε ονομαστικα )

Ποσοι λοιπον απο εσας ειστε τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ, ωστε να πιστευετε τοσο στην τυχη που να εναποθετετε ενα καρο χρηματα πιστευοντας οτι καποτε θα τα παρετε στο 300απλασιο, μονο και μονο με την βοηθεια μιας υποτιθεμενα 'ανοθευτης' κληρωτιδας ?

ΕΧΕΤΕ ποτε κερδισει καποιο ποσό ικανοποιητικοτερο των πενιχρων ποσών που κερδιζεις, για να σε υπνωτιζουν οτι και καλα κατι κερδισες
και να σου λενε εμμεσως πλην σαφως 'συνεχισε κι αλλο', δινοντας μακροπροθεσμα το μεγαλο ποσο, που ουσιαστικα θα σε βγαζει παντα ζημειωμενο , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ?

Πειτε μου γιατι περασα τοσο καλα με το γιουρουκι , που θελω να γελασω κι αλλο με την κακομοιρια που επικρατει εκει εξω

Τελευταία τροποποίηση:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
εχω πιασει μια φορα τζοκερ,μια λοττο,καθε βδομαδα εξαργυρωνω ξυστο και εχω στο κινο βγαζω μισθο καθε μηνα. :sunglasses:

Juand

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
6
Like
326
Πόντοι
280
Ξέρω άνθρωπο που είχε πιάσει το 6αρι στο λοττο όταν ακόμη είχαμε δραχμες

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
τυποι σαν τους παπατζηδες και το μπαρμπουτι δεν εχει :wanker: :wanker: :wanker:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Τίποτα!!! Εθελοντική φορολόγηση!!! Τα ίδια και ο τζόγος. Όποιος πιστεύει πως θα γίνει πελούσιος από αυτά είναι δυστυχισμένος ? Ίσως κάποιοι βγάζουν μεροκαματάκι από το στοίχημα αλλά θέλει βαριά ενασχόληση και διάβασμα. Όταν μιλάμε για λεφτά δε λέμε για πενταροδεκάρες, μιλάμε για εκατομμύρια.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Tι σας φταει ο ΟΠΑΠ ρε νιαμου???Πως θα χτισουμε την Αγια Σοφια???Πως θα προχωρησουμε στην υπογειοπειηση????Αν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα θα ξαναεφερνα στην ΑΕΚ τον Μαλμπασα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Tι σας φταει ο ΟΠΑΠ ρε νιαμου???Πως θα χτισουμε την Αγια Σοφια???Πως θα προχωρησουμε στην υπογειοπειηση????Αν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα θα ξαναεφερνα στην ΑΕΚ τον μαλμπασα
Σε διαβάλουν τα νιαμού μη γαμήσω....:cussing::cussing::cussing:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Συναδελφοι , εξυπνοι και ευφυεις ( λιγοι και εκλεκτοι ωσαν και εμενα ) , καθυστερημενα και πυροβολημενα γιουρουκια (ωσαν την πλειοψηφια των σκουπιδιων που ζουνε εκει εξω)
απευθυνομαι σε ολους σας , ακομα και στην πλειοψηφια των ζωων που περιβαλλουν εμας τους ανωτερους , για να ακουσω και αξιολογησω φυσικα οσο το δυνατον μεγαλυτερο και ικανοποιητικοτερο φασμα αποψεων,
ορμωμενος απο μια προχθεσινη συζητηση που ειχα με ενα απο αυτα τα τρισαθλια γιουρουκια εκει εξω , οποιος τυγχανει να ανηκει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) σε ενα στενο , ας το πουμε, 'φιλικο' περιβαλλον
βρισκομενος, λοιπον, στον ιδιο χωρο με αυτο το ταγαρι και ξεκινωντας η συζητηση 'της παρεας' απο διαφορα γενικοτερα θεματα που αφορουν την κοινωνια , την πολιτικη μας και το καπιταλιστικο συστημα , ο αθιγγανος ψωριαρης αρχισε να λεει για τα λεφτα και την απατη που λεγεται ΟΠΑΠ και γενικοτερα για ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα οπλα καταδυναστευσης και ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΦΡΑΓΚΩΝ του κοσμακη ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , οι οποιοι ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ στους πανηλιθιους μια και καλα ονειρικη ζωη και οτι μια μερα των ημερων θα βρεθουν με πακτωλους χρηματων στις τσεπες τους , αρκει να πετυχουν την τυχερη πενταδα οχταδα whatever δεν με νοιαζει πιο απατεωνιστικο παιχνιδι ειναι ,
και οτι ολα αυτα ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ που ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ
( καλα καπου εκει ειχα σχεδον ξεκαρδιστει στα γελια , κοιτωντας τον κακομοιρο ψωριαρη να υπερασπιζεται με παθος και λεγοντας μεσα απο τα λιγδιασμενα δοντια του, την εξης εκφραση :
'Καλα εσεις κοροιδευετε , αλλα οταν μου κατσει εμενα το τζοκερακι , θα δειτε τι θα παθετε'

Και ερωτω λοιπον , εγω εσας τεραστιοι συνοδοιποροι του Μπου , τι πιστευετε δια αυτο το ζητημα ?
Ποσο βλημματα ειστε , ετσι ωστε να πιστευετε οτι ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ,
ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ και για μια στιγμη ενας τρισαθλιος απλυτος σαν αυτον τον κακομοιρη θα αλλαξει η ζωη του και θα ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ με ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΤΥΧΗ :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

που προσπαθουσα να συνδιαλεχθω μαζι του και βρωμαγε τοσο και σαν μυρωδια και σαν αποτυχια που νομιζα οτι μολυνομαι απο την κακομοιρη προσωπικοτητα του ( η οποια φυσικα ηταν εμπλουτισμενη με ακρατη αυτοπεποιθηση και χαρα ) ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ , στην ΤΣΕΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ και αλλους παρομοιους ( ας μην το παμε ονομαστικα )

Ποσοι λοιπον απο εσας ειστε τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ, ωστε να πιστευετε τοσο στην τυχη που να εναποθετετε ενα καρο χρηματα πιστευοντας οτι καποτε θα τα παρετε στο 300απλασιο, μονο και μονο με την βοηθεια μιας υποτιθεμενα 'ανοθευτης' κληρωτιδας ?

ΕΧΕΤΕ ποτε κερδισει καποιο ποσό ικανοποιητικοτερο των πενιχρων ποσών που κερδιζεις, για να σε υπνωτιζουν οτι και καλα κατι κερδισες
και να σου λενε εμμεσως πλην σαφως 'συνεχισε κι αλλο', δινοντας μακροπροθεσμα το μεγαλο ποσο, που ουσιαστικα θα σε βγαζει παντα ζημειωμενο , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ?

Πειτε μου γιατι περασα τοσο καλα με το γιουρουκι , που θελω να γελασω κι αλλο με την κακομοιρια που επικρατει εκει εξω
Νομίζω πως όλα είναι στημένα , αλλά και να μην είναι ... γιατί να βάλω πχ 30 ευρώ στο τζόκερ η σε ένα στοιχημα πχ με πολλές πιθανότητες να χαθούν και να μην τα φάω σε μπουρδέλο η κάπου αλλού ;
Για αυτό δεν παίζω τίποτα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Tι σας φταει ο ΟΠΑΠ ρε νιαμου???Πως θα χτισουμε την Αγια Σοφια???Πως θα προχωρησουμε στην υπογειοπειηση????Αν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα θα ξαναεφερνα στην ΑΕΚ τον Μαλμπασα
επειδη εχεις χιουμορ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,
( γιατι βλεποντας το avatar σου ανακατευτηκα τοσο πολυ για μερικα ελαχιστα κλασματα του δευτερολεπτου, που κατι μεσα μου σκιρτησε και λεω παει το gag reflex μου , οσο και να το χω προπονησει σε αυτην την ζωη, δεν θα καταφερει να συγκρατηθει βλεποντας τετοιες αηδιαστικες προσωπογραφιες )
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Τίποτα!!! Εθελοντική φορολόγηση!!! Τα ίδια και ο τζόγος. Όποιος πιστεύει πως θα γίνει πελούσιος από αυτά είναι δυστυχισμένος ? Ίσως κάποιοι βγάζουν μεροκαματάκι από το στοίχημα αλλά θέλει βαριά ενασχόληση και διάβασμα. Όταν μιλάμε για λεφτά δε λέμε για πενταροδεκάρες, μιλάμε για εκατομμύρια.
Υπάρχει πλέον κάποιος σοβαρός παίκτης στοιχήματος που παίζει στον ΟΠΑΠ? Δεν νομίζω ... μόνο κάτι μπαρμπαδες τους μείνανε..

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom