Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
σαν στραβολουκουμαs δεν ειναι η μαρικα?
Υπερβολές........... :grin: :grin: :grin:

παιχτη μου πρεπει να ζητησεις δωρεαν σερβις την επομενη φορα, το ρεπορταζ σου εστειλε κοπαδια στο μαγαζι, μολις γυρισα και η μαρικα μ'εστειλε για χορτα, ντεν εχω που να σε βαλω, μου λεει, ελα σε καμια ωρα  :grin: :grin:
Τέτοιες μαλακίες κάνω κι όταν ξαναπάω όχι μόνο δεν παίρνω δωρεάν σέρβις,
αλλά παίρνω και το πούλο γιατί ακριβώς, ΝΤΕΝ έχουν που να με βάλουν,
αλλά ΝΤΕΝ πειράζει, έτσι να ΓΚΑΜΑΕΙ ο κόσμος, να ΓΚΑΜΑΕΙ........
:fuck1: :fuck2: :fuck1: :fuck2: :fuck1: :fuck2: :fuck1: :fuck2: :fuck1: :fuck2:

ΥΓ. Να τα βλέπουν αυτά οι παρτάκηδες που φοβούνται μη χάσουν τις γκόμενες
(πουτάνες, μη ξεχνιόμαστε) και καλά λέει δεν θέλουν να τις κάψουν.
Τέλος πάντων, όχι πως θ'αλλάξει κάτι μ'αυτά που γράφω, αλλά εντάξει, ήθελα να τα πω.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΥΓ. Να τα βλέπουν αυτά οι παρτάκηδες που φοβούνται μη χάσουν τις γκόμενες
(πουτάνες, μη ξεχνιόμαστε) και καλά λέει δεν θέλουν να τις κάψουν.
Τέλος πάντων, όχι πως θ'αλλάξει κάτι μ'αυτά που γράφω, αλλά εντάξει, ήθελα να τα πω.
Ετσι ειναι παιχτη μου. Πολλοι διαβαζουν, λιγοι γραφουν κατι ουσιαστικο και ενημερωτικο για τους αλλους. Για να μην πω και για κατι περαστικους στουντιακηδες που ζητανε πληροφοριες με ΠΜ και μετα εξαφανιζονται, ουτε καν ενα ευχαριστω δε λενε καποιοι

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα περίπου στις 6:00μμ, μετά από μία αποτυχημένη επίσκεψη (δεν άνοιγαν την πόρτα!!)στην Σολωμού 59.
4 κοπέλες διαθέσιμες συν την κορασίδα που μου άνοιξε, (θεωρώ δηλ. γιατί φορούσε λευκό ξέκωλο φόρεμα) αλλά εγώ ξεχώρισα Αλεξάνδρα & Έλενα.
Θα έπαιρνα την Αλεξάνδρα καθότι πιο εντυπωσιακή από όλες, αλλά δεν την είδα με ιδιαίτερη διάθεση, οπότε διαλέγω την Έλενα.
Ξεκίνησε με "πασάλειμμα" και ολοκλήρωσε με "πασάλειμμα" maximum 7 λεπτών!!!!!!, χωρίς καθόλου δύναμη ή έστω προσπάθεια να κάνει "κάτι" πιο "επαγγελματικό" (λέμε τώρα).
Μετά το 7λεπτό άρχισε το ...καυλοτικό μασάζ, (χαδάκια, φιλάκια) και ξεκίνησε το κλαρινέτο, όπου ήταν το καλύτερο σημείο της επίσκεψης.(ξέρει να το χειρίζεται όχι μόνο με το στόμα, αλλά και με τα δάκτυλα)
Μετά σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις, (όπισθεν δεν δίνει) μέχρι την ολοκλήρωση μου.
60e για περίπου μισής ώρας με όλα τα στάδια μέσα.
Μάλλον αδιάφορη εμπειρία θα έλεγα, μιας και δεν μου έκανε τίποτε "κλικ" (χώρος, δωμάτια, υπηρεσίες) αλλά δεν νομίζω να το ξανατιμήσω το κατάστημα, εφόσον το μόνο θετικό είναι η τιμή του.
Εννοώ δηλ. ότι με 10e παραπάνω, μπορείς σε άλλα ιδρύματα, να έχεις και ένα αξιοπρεπέστερο μασαζάκι.
Δυστυχώς, η πτώση των τιμών είναι σε συνδυασμό με τις ανύπαρκτες σε ποιότητα υπηρεσίες.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα περίπου στις 6:00μμ, μετά από μία αποτυχημένη επίσκεψη (δεν άνοιγαν την πόρτα!!)στην Σολωμού 59.
4 κοπέλες διαθέσιμες συν την κορασίδα που μου άνοιξε, (θεωρώ δηλ. γιατί φορούσε λευκό ξέκωλο φόρεμα) αλλά εγώ ξεχώρισα Αλεξάνδρα & Έλενα.
Θα έπαιρνα την Αλεξάνδρα καθότι πιο εντυπωσιακή από όλες, αλλά δεν την είδα με ιδιαίτερη διάθεση, οπότε διαλέγω την Έλενα.
Ξεκίνησε με "πασάλειμμα" και ολοκλήρωσε με "πασάλειμμα" maximum 7 λεπτών!!!!!!, χωρίς καθόλου δύναμη ή έστω προσπάθεια να κάνει "κάτι" πιο "επαγγελματικό" (λέμε τώρα).
Μετά το 7λεπτό άρχισε το ...καυλοτικό μασάζ, (χαδάκια, φιλάκια) και ξεκίνησε το κλαρινέτο, όπου ήταν το καλύτερο σημείο της επίσκεψης.(ξέρει να το χειρίζεται όχι μόνο με το στόμα, αλλά και με τα δάκτυλα)
Μετά σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις, (όπισθεν δεν δίνει) μέχρι την ολοκλήρωση μου.
60e για περίπου μισής ώρας με όλα τα στάδια μέσα.
Μάλλον αδιάφορη εμπειρία θα έλεγα, μιας και δεν μου έκανε τίποτε "κλικ" (χώρος, δωμάτια, υπηρεσίες) αλλά δεν νομίζω να το ξανατιμήσω το κατάστημα, εφόσον το μόνο θετικό είναι η τιμή του.
Εννοώ δηλ. ότι με 10e παραπάνω, μπορείς σε άλλα ιδρύματα, να έχεις και ένα αξιοπρεπέστερο μασαζάκι.
Δυστυχώς, η πτώση των τιμών είναι σε συνδυασμό με τις ανύπαρκτες σε ποιότητα υπηρεσίες.
σε αλλα δηλαδη με 70 εχεις και καλο μασαζ και κρεας? για πες καποιο.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
σε αλλα δηλαδη με 70 εχεις και καλο μασαζ και κρεας? για πες καποιο.

Στουρνάρη. Μάρσυ
Σολωμού.   Δέσποινα
..και πιθανόν ακόμα κάποια που εγώ δεν έχω τιμήσει...
Αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχει κάτι καλύτερο αλλού από το τυπικό "πασάλειμμα" που περιέγραψα παραπάνω, μετά πλήρη γεύματος???

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Στουρνάρη. Μάρσυ
Σολωμού.   Δέσποινα
..και πιθανόν ακόμα κάποια που εγώ δεν έχω τιμήσει...
Αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχει κάτι καλύτερο αλλού από το τυπικό "πασάλειμμα" που περιέγραψα παραπάνω, μετά πλήρη γεύματος???
φιλε σε ρωτησα επειδη τα μασαζ δεν ειναι στην γραμμη πυρος μου. αλλα σκεφτομουν να τα βαλω και αυτα μες το παιχνιδι.οποτε μιας που θα παω να κανω και κανα μασαζ καλο  ;) . thanks παντως  :thumbsup:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σε ρωτησα επειδη τα μασαζ δεν ειναι στην γραμμη πυρος μου. αλλα σκεφτομουν να τα βαλω και αυτα μες το παιχνιδι.οποτε μιας που θα παω να κανω και κανα μασαζ καλο  ;) . thanks παντως  :thumbsup:

...μην παρεξηγηθώ.
Όταν λέω "καλύτερο" μασάζ, μην περιμένεις και κανένα "επαγγελματικό".
Άλλωστε θα το ξέρεις ότι πρωτίστως στα μαγαζιά αυτά είναι το.....άλλο κομμάτι της  ...συνεδρίας.
Υ.Γ.
Και τα 70e στις ημέρες μας, τα θεωρώ και πάλι πολλά, τηρουμένων των αναλογιών μασάζ-πήδημα.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
...μην παρεξηγηθώ.
Όταν λέω "καλύτερο" μασάζ, μην περιμένεις και κανένα "επαγγελματικό".
Άλλωστε θα το ξέρεις ότι πρωτίστως στα μαγαζιά αυτά είναι το.....άλλο κομμάτι της  ...συνεδρίας.
Υ.Γ.
Και τα 70e στις ημέρες μας, τα θεωρώ και πάλι πολλά, τηρουμένων των αναλογιών μασάζ-πήδημα.
οχι ρε συ, δεν σε παρεξηγω. απλα να μην ειναι πασαλειμα το μασαζ. συμφωνω και εγω μαζι σου οτι τα 70 ειναι πολλα αλλα οταν το καλυτερο value θεωρηται το μαρνης στα 60 με πασαλειμα... πως να ριξουμε τις τιμες? υ.γ. θα βγω λιγο  :offtopic: αλλα θα σου πω οτι πριν λιγες μερες που μιλαγα με μια γνωστη μου που δουλευει σε ξενοδοχειο στην ομονια ρεσεπσιονιστ,( τρελο μουνι) 29 χρονων. μου ελεγε οτι εχει βαρεθει να την πριζουνε τα αφεντικα για 45ε ημερομισθιο και θα ηθελε να ξεκινησει κατι δικο τις. και μου λεει θα παω να κανω μασαζ και θα τους λεω 30ε η ωρα, και αν θελουν(και καλα μου το ειπε για μεγαλο ποσο).εγω παντως δεν τις ειπα για τις τιμες της πιατσας.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
οχι ρε συ, δεν σε παρεξηγω. απλα να μην ειναι πασαλειμα το μασαζ. συμφωνω και εγω μαζι σου οτι τα 70 ειναι πολλα αλλα οταν το καλυτερο value θεωρηται το μαρνης στα 60 με πασαλειμα... πως να ριξουμε τις τιμες? υ.γ. θα βγω λιγο  :offtopic: αλλα θα σου πω οτι πριν λιγες μερες που μιλαγα με μια γνωστη μου που δουλευει σε ξενοδοχειο στην ομονια ρεσεπσιονιστ,( τρελο μουνι) 29 χρονων. μου ελεγε οτι εχει βαρεθει να την πριζουνε τα αφεντικα για 45ε ημερομισθιο και θα ηθελε να ξεκινησει κατι δικο τις. και μου λεει θα παω να κανω μασαζ και θα τους λεω 30ε η ωρα, και αν θελουν(και καλα μου το ειπε για μεγαλο ποσο).εγω παντως δεν τις ειπα για τις τιμες της πιατσας.
γιατι δεν της λες οτι εχεις καποιους φιλους που ενδιαφερονται; :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πριν λιγες μερες που μιλαγα με μια γνωστη μου που δουλευει σε ξενοδοχειο στην ομονια ρεσεπσιονιστ,( τρελο μουνι) 29 χρονων. μου ελεγε οτι εχει βαρεθει να την πριζουνε τα αφεντικα για 45ε ημερομισθιο και θα ηθελε να ξεκινησει κατι δικο τις. και μου λεει θα παω να κανω μασαζ και θα τους λεω 30ε η ωρα, και αν θελουν(και καλα μου το ειπε για μεγαλο ποσο).

Δεν είναι γνώστης η μικρά των τιμών της αγοράς, γι'αυτό της φαίνεται το ποσόν των 30 ευρώ/ώρα, μεγάλο.....!

γιατι δεν της λες οτι εχεις καποιους φιλους που ενδιαφερονται; :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο μασάζ θα κάνετε ρε.......? :think: :cheesy:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Δεν είναι γνώστης η μικρά των τιμών της αγοράς, γι'αυτό της φαίνεται το ποσόν των 30 ευρώ/ώρα, μεγάλο.....!

Μόνο μασάζ θα κάνετε ρε.......? :think: :cheesy:
πουθενα δεν ξεκινησαμε διαφορετικα

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ενα γρηγορο report ................. η βικυ με τα μπαλκονια της θα μας τα προσφερη μεχρη τιν επομενη τεταρτη , μετα αναχωρει για τιν μαμα πατριδα της , εως τελους αυγουστου , για αυτο οποιος βυζολατρης θελει μια τελευταια τζουρα ας παει , εγω τα τιμησα παλι σημερα .............. αχ αχ  αχ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

τα 30 την ώρα για Μάρνη είναι μάλλον ΟΚ (εννοώ πως μάλλον θα θέλει αυτή την αμοιβή για την πάρτη της μόνο)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
τα 30 την ώρα για Μάρνη είναι μάλλον ΟΚ (εννοώ πως μάλλον θα θέλει αυτή την αμοιβή για την πάρτη της μόνο)
δεν μου ειπε η κοπελα οτι θελει να παει να δουλεψει σε μασατσιδικο,και 2ον αναφερθηκαμε μονο σε μασαζ. δεν ανεφερε κατι αλλο...

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τόσο είναι οι τιμές για μασάζ ΜΟΝΟ. Σε ινστιτούτο μιλάμε. Αλλά οχι απο τα γνωστά. Bodyline κι έτσι, εκεί σου πιάνουν τον κώλο.
Εγώ ξέρω ένα στη Γλυφάδα , ΚΑΘΑΡΟ επαγγελματικό μασάζ (και τίποτε άλλο) που ξεκινάει απο 20 ευρώ το 45λεπτο. Μόνο πίσω μέρος του σώματος είναι αυτό με το 20αρικο. Φτάνει μέχρι 60 αλλά 1:30 ώρα. Φεύγεις απο κεί λιωμένος απο το μασάζ. Μπρός - πίσω αυτό.
Εχω να πάω κάνα 6μηνο βέβαια , αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει τιμολόγιο. Και είναι μόνο με ραντεβού.
Οπότε η κοπέλα κάτι ξέρει , και λέει 30 η ώρα. Μόνο μασάζ θα εννοεί βέβαια. Και αν ανοίξει κάνα χώρο δικό της , στείλε κάνα πμ να δούμε τι ψάρια πιάνει (αν πιάνουν τα χέρια της δηλαδή).  :thumbsup:

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Σε προηγούμενη επίσκεψη είχα  τσεκάρει την Αλεξάνδρα και διαβάζοντας καλα σχόλια από συναγωνιστές είπα να την δοκιμάσω.
Το κοριτσάκι έχει προδιαγραφές για να γίνει σούπερ... (μελαχροινη, μακρυά μαλιά, αδύνατη, ωραίο σώμα και πρόσωπο, σφιχτό κωλαράκι) αλλά δυστυχώς κόλησε μου φαίνεται τη γνωστή ασθένεια. Να τελειώνουμε γρήγορα χωρίς να κουραστούμε. Μασάζ σχεδόν ανύπαρκτο,  προκαταρκτικά ελάχιστα και άντε να πάμε γρήγορα στο ψητό. Ευχαριστώ, δεν θα ξαναπάρω....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σε προηγούμενη επίσκεψη είχα  τσεκάρει την Αλεξάνδρα και διαβάζοντας καλα σχόλια από συναγωνιστές είπα να την δοκιμάσω.
Το κοριτσάκι έχει προδιαγραφές για να γίνει σούπερ... (μελαχροινη, μακρυά μαλιά, αδύνατη, ωραίο σώμα και πρόσωπο, σφιχτό κωλαράκι) αλλά δυστυχώς κόλησε μου φαίνεται τη γνωστή ασθένεια. Να τελειώνουμε γρήγορα χωρίς να κουραστούμε. Μασάζ σχεδόν ανύπαρκτο,  προκαταρκτικά ελάχιστα και άντε να πάμε γρήγορα στο ψητό. Ευχαριστώ, δεν θα ξαναπάρω....

έχει να μάθει πολλά ακόμα... άσε που θα χρειαστεί να βάλει και λίγο βυζί γιατί έχει πολύ πολύ μικρό!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Η ΜΑΡΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ?ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΥ?..ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΥΤΟ..
Στουρνάρη 63 3ος όροφος και Σολωμού 59 1ος όροφος
και γράφε με μικρά σύμφωνα με τους www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2.0]κανόνες λειτουργίας του forum[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom