VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
το κινεζάκι δεν λέει τίποτα αλλά η μαυρούλα είναι αξιόλογηκ κινεζακι κ μαυρουλα μαζι?
το κινεζάκι δεν λέει τίποτα αλλά η μαυρούλα είναι αξιόλογηκ κινεζακι κ μαυρουλα μαζι?
το κινεζάκι δεν λέει τίποτα αλλά η μαυρούλα είναι αξιόλογη
η Λίλη είχε φύγει , ρώτησα την Ευα και μου είπε ότι αύριο Δευτέρα γυρίζει....δουλευει ακομα το κινεζακι?
ειχε γραφτει οτι εφυγε
αν την είχα πάρει θα το έγραφα , μέτρια ήταν εμφανισιακάη ελένη πως σου φάνηκε; την πήρες;
η Λίλη είχε φύγει , ρώτησα την Ευα και μου είπε ότι αύριο Δευτέρα γυρίζει....
..εμένα μου άρεσε το σωματάκι της ....ωραία μακρια πόδια και μεσούλα στενη....σε συνδυασμό με τα αξίζει για μένα μια δοκιμή...με βάρη την προφορά, ρωσίδα μου φάνηκε ...είχε και ωραίο προσωπάκιαν την είχα πάρει θα το έγραφα , μέτρια ήταν εμφανισιακά
αυτή η Λίλυ λέει τίποτα από εμφάνιση; μοιάζει στην καίτη;η Λίλη είχε φύγει , ρώτησα την Ευα και μου είπε ότι αύριο Δευτέρα γυρίζει....
είναι πιο κοντή απο την Καίτηαυτή η Λίλυ λέει τίποτα από εμφάνιση; μοιάζει στην καίτη;
στήθος; φατσούλα;είναι πιο κοντή απο την Καίτη
εγώ πάντως δεν είχα θέμα... βέβαια πήγα μεσημέρι...να ρωτησω κατι ασχετο?
αν παω με μηχανη θα την κλαιω?
μου χουν οει οτι ειναι τιγκα στα ζακια η μαρνης
εγώ πάντως δεν είχα θέμα... βέβαια πήγα μεσημέρι...
ok
σ ευχαριστω πολυ
κ γω νωρις πηγαινω συνηθως
εγώ όσες φορές την έχω πάρει πάντα ελεύθερο στοματικό μου κάνει αλλά όχι τελειωτικό , την έχω πετύχει 2 φορές(την μιά μέσα στο ασανσέρ)στο Olympic Hotel στο ΦάληροΛίλυ. Έχουν ανέβει οι μετοχές της (κάνει και αρκετά εξωτερικά) και δεν κάνει πίπα χωρίς. Και σε μένα το είπε και δεν έκατσα και διάβασα ότι και σε άλλον συναγωνιστή δεν έκανε.
εγώ όσες φορές την έχω πάρει πάντα ελεύθερο στοματικό μου κάνει αλλά όχι τελειωτικό , την έχω πετύχει 2 φορές(την μιά μέσα στο ασανσέρ)στο Olympic Hotel στο Φάληρο
εγώ όσες φορές την έχω πάρει πάντα ελεύθερο στοματικό μου κάνει αλλά όχι τελειωτικό , την έχω πετύχει 2 φορές(την μιά μέσα στο ασανσέρ)στο Olympic Hotel στο Φάληρο