Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
είχε θέμα το ασανσέρ;  :think: :think: ....την προηγούμενη φορά που πήγα ( 2 εβδομάδες πριν) δούλευε κανονικά...
To asanser  του τρόμου ηταν. Ετρεμε ολοκληρο και εκανε κατι θορυβους σαν να επαιζες σε ταινια θρίλερ. Τωρα έλεγα θα σβησουν τα φωτα και θα μεινουμε μεσα ,στην καλυτερη. Στην χειροτερη θα ακουστει ενα συρματοσχοινο να σπαει και θα πεσουμε στο κενό. Μπρρρ :priest:

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Επιστροφη λοιπον πριν απο 30' απο το ιδρυμα .
Παρουσεs:
Καιτη με ροζ φορεματακι και το κολαρακι εξω και δεκαποντα (καυλα εδειχνε ,αλλα θυμηθηκα κριτικεs)
Ευα με κιτρινο φορεματακι >>  >>        >>      >>      (καυλα, περασα με αυτη -πολυ καλο μωρο)
Ελενη με γκρι  φορεματακι >>    >>        >>      >>      (καυλα,την εχω κεντραρει για επομενη φορα)
Τζενη  με μαυρο φορεματακι  >>  >>        >>      >>    (σχεδον αδιαφορη)
Λιλη  με μπλε  φορεματακι  >>  >>        >>      >>    (σημερα ηταν καλυτερη αλλα δεν μου κανει)
Χριστινα με μαυρο φορεματακι >>  >>        >>      >>  (με μερικα κιλακια αλλα υποσχομενο βλεμα)

Συνεδρια 45' 60€

P.S .. Οπωs καταλαβατε το κοινο σημειο των κοριτσιων ηταν οπωs περιγραφεται παραπανω σε αυτο λοιπον βαλτε οτι ηταν και διαφανα και σε συνδυασμο με τα φωτα που "χτυπουσαν" στην πασαρελα τα στριγκακια ηταν φορα-παρτιδα ....χαχαχα !!!!

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Παρουσεs:
Καιτη με ροζ φορεματακι και το κολαρακι εξω και δεκαποντα (καυλα εδειχνε ,αλλα θυμηθηκα κριτικεs)
Ευα με κιτρινο φορεματακι >>   >>        >>       >>      (καυλα, περασα με αυτη -πολυ καλο μωρο)
Ελενη με γκρι  φορεματακι >>    >>        >>      >>      (καυλα,την εχω κεντραρει για επομενη φορα)
Τζενη  με μαυρο φορεματακι  >>  >>         >>      >>     (σχεδον αδιαφορη)
Λιλη   με μπλε  φορεματακι  >>   >>        >>       >>    (σημερα ηταν καλυτερη αλλα δεν μου κανει)
Χριστινα με μαυρο φορεματακι >>   >>        >>       >>   (με μερικα κιλακια αλλα υποσχομενο βλεμα)

Συνεδρια 45' 60€

P.S .. Οπωs καταλαβατε το κοινο σημειο των κοριτσιων ηταν οπωs περιγραφεται παραπανω σε αυτο λοιπον βαλτε οτι ηταν και διαφανα και σε συνδυασμο με τα φωτα που "χτυπουσαν" στην πασαρελα τα στριγκακια ηταν φορα-παρτιδα ....χαχαχα !!!!
αψογο ρεπορταζ!!

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
απο βυζους τα κοριτσια τι λενε?????

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παρουσεs:
Ευα με κιτρινο φορεματακι >>   >>        >>       >>      (καυλα, περασα με αυτη -πολυ καλο μωρο)
Λιλη   με μπλε  φορεματακι  >>   >>        >>       >>    (σημερα ηταν καλυτερη αλλα δεν μου κανει)
Χριστινα με μαυρο φορεματακι >>   >>        >>       >>   (με μερικα κιλακια αλλα υποσχομενο βλεμα)

Συνεδρια 45' 60€

καμια μαυρουλα φιλε?

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
οχι φιλε τιποτα οτι βλεπειs στο post !!!

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
ευχαριστω φιλε θα γινει καταδρομικη...

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
οκ ευχαριστω φιλε
η κινεζουλα βλεπεται?

H καιτη ειναι ωραια καυλιτσα , η Λιλη για εμενα δεν.... ,βεβαια οι κριτικεs για την καιτη δεν ειναι υπερ τηs για αυτο και δεν την τιμησα αλλα σαν παρουσια ειναι ωραιο σχιστοματικο καυλακι !!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
H καιτη ειναι ωραια καυλιτσα , η Λιλη για εμενα δεν.... ,βεβαια οι κριτικεs για την καιτη δεν ειναι υπερ τηs για αυτο και δεν την τιμησα αλλα σαν παρουσια ειναι ωραιο σχιστοματικο καυλακι !!!

λιλη κ καιτη κινεζουλες? :huh:

greta15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
991
Παρουσεs:

Συνεδρια 45' 60€

:thumbsup: :thumbsup:
ηλικιες τα κοριτσια? (στο περιπου)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ναι φιλε ...

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
οκ thanks man
α κα τι αλλο
επειδη ειμαι με μηχανη εκει γυρω ησυχα η θα την κλαιω?
ταζνκια?

Mπα φιλε ετσι νομιζα και εγω ,αλλα τελικα δεν υπαρχει ψυχη απο αυτουs εκει εχουν τραβηχτει αρκετα τετραγωνα πιο κατω !!!!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Παρακαλω ...!!!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν μας είπες πως πέρασες με την Εύα. Για να διασταυρώνουμε πληροφορίες βέβαια γιατί εγώ την έχω πάρει και έχω γράψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom